| Pozele mele | |
|
+9abbilbal Layla Emil Condor ostrovna Anahoret bulache zaraza26 nicuvar aurora 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 10:48 | |
| Am zis ca va arat poze de la petrecerea Oanei, de 30! Din vila de la Bran s-a vazut curcubeul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 10:52 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 10:56 | |
| Oana, cu una dintre noile ei prietene [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:03 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:07 | |
| Totul este foarte frumos, curcubeul, petrecerea, tortul si in primul rand Oana. Inca o data, La Multi Ani. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:08 | |
| Fusta Lambada [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:11 | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:11 | |
| Ce priveliste frumoasa, chiar si asa iarna fara zapada! Multa veselie si buna dispozitie! A fost o petrecere pe cinste! Sa o tina tot asa! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:12 | |
| Felicitari Aurora.Poti fi mandra de ea.La multi ani. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:13 | |
| A fost zapada... la sosire doar pe ici pe colo, dar duminica dimineata s-au trezit cu multa zapada, a nins toata noaptea _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 11:14 | |
| Va multumesc mult. Este un copil bun si sunt multumita de ceea ce am reusit sa facem noi ca parinti. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 10 Mar 2009, 20:24 | |
| Să vă trăiască şi să fie fericită! :Happy birthday _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: aurora Mier 18 Mar 2009, 09:58 | |
| S va bucurati de ea si sa-ti traiasca La multi ani!!! Nu sunt fjavascript:emoticonp(' ')amiliarizata cu situl acesta si e mai greu pentru mine:)javascript:emoticonp(' ') | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 21:45 | |
| Azi Jack a facut baie-baie. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 21:48 | |
| Ce ochi are! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 21:51 | |
| Cam multe mâini p-acolo... Şi stă cuminte, nu protestează?!! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 22:15 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 22:15 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 22:22 | |
|
| |
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 22 Mar 2009, 23:16 | |
| Draga Aurora..doua pisici??sunt superbeee..birmaneze nu?..cum iti "rezista"casa? Pai sa va bucurati de giumbuslucurile lor | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 23 Mar 2009, 00:29 | |
| Noa tu vecină Aurora că ajunsei şi io pe-aici. Dar dacă sunt pozele tale şi ai cuşmelia Aurora, de ce nu lea-i afişat acolo? Că parcă ar fi fost mai bine să-şi împodobeşti cuşmelia cu ele?
Să-ţi trăiască fata! Ce fain era când am fost şi noi ca ea. Dar oare când a fost vremea aia? _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 23 Mar 2009, 00:46 | |
| - abbilbal a scris:
- Noa tu vecină Aurora că ajunsei şi io pe-aici. Dar dacă sunt pozele tale şi ai cuşmelia Aurora, de ce nu lea-i afişat acolo? Că parcă ar fi fost mai bine să-şi împodobeşti cuşmelia cu ele?
Să-ţi trăiască fata! Ce fain era când am fost şi noi ca ea. Dar oare când a fost vremea aia? Taci ca tu ai pe Puiu Mic !!! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 23 Mar 2009, 01:24 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Noa tu vecină Aurora că ajunsei şi io pe-aici. Dar dacă sunt pozele tale şi ai cuşmelia Aurora, de ce nu lea-i afişat acolo? Că parcă ar fi fost mai bine să-şi împodobeşti cuşmelia cu ele?
Să-ţi trăiască fata! Ce fain era când am fost şi noi ca ea. Dar oare când a fost vremea aia? Taci ca tu ai pe Puiu Mic !!! Şi ce dacă. S-o fi sfădind Puiu meu Mic cu Puica ta Mare? Că doar Puicii tale îi plac prichindeii, că ce pretină faină are. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 24 Mar 2009, 04:00, editata de 2 ori | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 23 Mar 2009, 14:09 | |
| - Citat :
- Azi Jack a facut baie-baie.
Mi-aduc aminte cum faceam baie la inceput pisicutilor. Prima, a doua, a treia oara mai era cum mai era...pe urma devenea imposibil. N-am avut nicio pisica sau motan sa suporte a patra baie... Acuma nu mai tinem la baie, oricum pisica ce-o avem acum pleaca pe afara cand are chef (si ce bine simte a primavara, e cel mai bun indicator, ca in unele zile iese mai des afara). Asa ca n-avem incotro si ne limitam la o alimentatie potrivita si am sterilizat-o. _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pozele mele | |
| |
|
| |
| Pozele mele | |