| Pozele mele | |
|
+9abbilbal Layla Emil Condor ostrovna Anahoret bulache zaraza26 nicuvar aurora 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:51 | |
| - aurora a scris:
- Seamănă fff bine cu taică-su, dar din cauza bărbii lui nu se vede
Şi este la fel de încăpăţânată că taică-su (el este "berbec" din 30 martie, ea este "peşte" din 4 martie) am mai auzit ieri de la ea ceva ce eu nu mă pricep ce înseamnă, că zodia ei "peşti" este o zodie "duală" ca şi "gemenii" ??? apropos... are un prieten, nou, care este în "gemeni"... ziceţi-mi cum e cu zodia asta şi care este compatibilitatea dintre "gemeni"(el) - "peşti"(ea) corect pestii si gemenii sunt duali si se patrivesc. pestii sunt interesanti:) si gemenii Castor so Pollux:) | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:54 | |
| - aurora a scris:
ziceţi-mi cum e cu zodia asta şi care este compatibilitatea dintre "gemeni"(el) - "peşti"(ea) Nu ştiu dacă e bine să tre iei de "compatibilităţile" dintre zodii! De ce spun asta? Între taur (fostul soţ) şi rac există, conform zodiacelor, o bună comunicare, mare dragoste, etc, totul la superlativ, şi, iată că nu a fost aşa! În schimb, între rac, eu, şi "gemeni" actualul soţ, mai nimic nu se potriveşte, iar realitatea e ...fără comentarii, că nu vreau să..scriu într-un ceas cu ghinion! Concluzia? Cum îi este scris, nu te mai agita, zic eu. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:02 | |
| - yzzy a scris:
- aurora a scris:
ziceţi-mi cum e cu zodia asta şi care este compatibilitatea dintre "gemeni"(el) - "peşti"(ea) Nu ştiu dacă e bine să tre iei de "compatibilităţile" dintre zodii! De ce spun asta? Între taur (fostul soţ) şi rac există, conform zodiacelor, o bună comunicare, mare dragoste, etc, totul la superlativ, şi, iată că nu a fost aşa! În schimb, între rac, eu, şi "gemeni" actualul soţ, mai nimic nu se potriveşte, iar realitatea e ...fără comentarii, că nu vreau să..scriu într-un ceas cu ghinion!
Concluzia? Cum îi este scris, nu te mai agita, zic eu. Asa este, bineinteles ca ai dreptate... doar asa, ca iaca, imi fac si eu "de treaba!" _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:05 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Diana cu buchetul de mireasa:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:09 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Diana stresata ca intirzie la biserica domnisoarele erau in mov:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:19 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Diana cea din mijloc:) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:21 | |
| frumusica foc si fata ta... cati ani are? perspective de maritat in viitorul apropiat sunt?
ce intreb si eu? ca "perspectivele" astea pot aparea de pe o zi pe alta... si ele doar sa ne anunte! Macar atata! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:26 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:29 | |
| - aurora a scris:
- frumusica foc si fata ta... cati ani are? perspective de maritat in viitorul apropiat sunt?
ce intreb si eu? ca "perspectivele" astea pot aparea de pe o zi pe alta... si ele doar sa ne anunte! Macar atata! Il are pe Alin DE VREO TREI ANI DAR VAD CA NIMIC:( Diana 26 si Roxana 21:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:35 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Roxana in holul restaurantului relax. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 15:55 | |
| aaa... păi dragă Geta, stai la rând că fetele tale sunt încă mici, au încă timp de plimbăreală
Oana are 30 impliniti! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 17:47 | |
| - aurora a scris:
- aaa... păi dragă Geta, stai la rând că fetele tale sunt încă mici, au încă timp de plimbăreală
Oana are 30 impliniti! Si ce daca e frumoasa si desteapta:) In ziua de azi nu se merge rapid la starea civila ,Diana e de trei ani cu Alin poate daca a prins buchetul:) Tare mi-ar place un nepotel sau nepotica:) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 18:14 | |
| - Citat :
- Asa este, bineinteles ca ai dreptate... doar asa, ca iaca, imi fac si eu "de treaba!"
M-am ajutat si eu cu zodiile, din cauza ca nu puteam si nu pot sa aflu ce gandeste sotul meu. Isi ascunde cu mare grija sensibilitatea si tot ce crede ca l-ar putea face mai vulnerabil. Si pe mine m-am cunoscut mai bine cu ajutorul zodiilor. Am incercat multe surse si am ramas la doua. Din zodiacul european si cel chinezesc. Pentru cel european ai nevoie, in plus, de ora si orasul in care s-au nascut (sau cel mai apropiat oras) tinerii. Introduci datele in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si afli multe amanunte la "Parteneri". Pentru zodiacul chinezesc ai nevoie de data nasterii, ziua, luna, anul. In acest zodiac exista cate trei zodii compatibile, dar am observat ca exista compatibilitati si inafara lor, probabil datorita orelor in care s-au nascut, ore care si ele sunt impartite pe zodii. Dar n-am ajuns sa verific veridicitatea pe ore... Mi-a fost suficient ce am aflat din tot ce am spus mai sus. Pentru zodiacul chinezesc folosesc o carte de Teodora Lau. Daca imi dai datele necesare, iti scriu cu placere ce spune acolo. _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 21 Iun 2009, 22:51 | |
| zara, nu stiu data de nastere a prietenului Oanei. Cand o sa o aflu, iti zic ... daca nu iese din atentie _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
yzzy
| |
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 22 Iun 2009, 11:02 | |
| - aurora a scris:
- zara, nu stiu data de nastere a prietenului Oanei.
Cand o sa o aflu, iti zic ... daca nu iese din atentie Ok! _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 21:52 | |
| poze noi Lacul Cinciş, e la 15 km depărtare de Hunedoara... avem acolo şi noi un teren, pe care am tot sperat să facem o casă de vacanţă... dar nici măcar un gard nu i-am făcut Dar este al nostru ... iaca de pe acest teren am fotografiat lacul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 22:20 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 22:24 | |
| iaca ce poza mi=-a facut sotzul... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 22:26 | |
| Lacul fotografiat de sus de pe deal [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 22:46 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 23:00 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 23:04 | |
| Mandarinul este iar plin de flori, care au un parfum extraordinar de placut si de puternic. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 23:09 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 23:10 | |
| - aurora a scris:
- poze noi
Lacul Cinciş, e la 15 km depărtare de Hunedoara... avem acolo şi noi un teren, pe care am tot sperat să facem o casă de vacanţă... dar nici măcar un gard nu i-am făcut Dar este al nostru ... iaca de pe acest teren am fotografiat lacul
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Am fost si io acoloa superbe locuri:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pozele mele | |
| |
|
| |
| Pozele mele | |
|