| Pozele mele | |
|
+9abbilbal Layla Emil Condor ostrovna Anahoret bulache zaraza26 nicuvar aurora 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Mier 25 Mar 2009, 14:27 | |
| Aurora eu am doua broscute testoase ce dragute sunt [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 12:00 | |
| La mine in birou [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 12:03 | |
| In biroul alaturat, contabilitate [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 12:17 | |
| În spate lămâiul, care are continuu flori, lămâi mici şi lămâi coapte Jos lângă lămâi, o cultură de ardei iute de ăla mic, roşu şi iute foc În dreapta acvariul cu 3 broaşte ţestoase. În faţă, bicicleta! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 12:43 | |
| Mi-a plăcut ajutorul pe care vi l-aţi adus, dalmaţianul! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 12:48 | |
| Si mie mi-a placut dalmatianul. Bicicleta e pentru el? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 13:12 | |
| Da Doina, dar ai văzut că-l ţine departe de lămâi? Acum devin serios. Este multă înghesuială acolo, documente cât cuprinde, că ăsta este specificul muncii vostre, dar mi-a plăcut cum ţi-ai făcut oaza de verdeaţă! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Sam 16 Mai 2009, 13:21 | |
| - aurora a scris:
- La mine in birou
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fain biroul si dalmatianul si florile tot: | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 19 Mai 2009, 12:34 | |
| - Citat :
- În spate lămâiul, care are continuu flori, lămâi mici şi lămâi coapte
Jos lângă lămâi, o cultură de ardei iute de ăla mic, roşu şi iute foc În dreapta acvariul cu 3 broaşte ţestoase. În faţă, bicicleta! Asta da birou! Ce mi-ar place asa ceva!... Eu am o problema cu florile in ghiveci. Nu ma pricep deloc sa am grija de ele. Mi-ar trebui instructiuni foarte detaliate. Mi se pare ca ma incurca asa ceva... Imi plac foarte mult florile in gradina si cele taiate. Mai degraba mi se par mai interesanti ardeii iuti. _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 01:48 | |
| Fericita mireasa cu buchetul in mana si Oana mea (fetele sunt verisoare primare, se iubesc mult si se inteleg tare bine. Andreea, mireasa, are 28 de ani si in 30 septembrie va naste un baietel) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 01:55 | |
| Oana pozatoare (cred ca azi la festivitatea asta s-au facut mii de poze, atatia pozatori n-am mai vazut... la un moment dat ne distram pozandu-ne unul pe celalalt) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 02:03 | |
| Andreea arunca buchetul... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 02:06 | |
| Si Oana il prinde la mare fix, i-a picat direct in brate fara nici un efort din partea ei. Sa dea Dumnezeu sa-i fie de bun augur! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 02:13 | |
| Oana a fost foarte fericita ca a prins buchetul... are oare vreun gand?!? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 02:18 | |
| Si noi, cu "insuratii" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 02:22 | |
| Petrecerea a fost la ei in gradina... gradina cu multe multe flori... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 02:23 | |
| La un gratar... stropit cu de tot felul... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 10:07 | |
| - Citat :
- Oana a fost foarte fericita ca a prins buchetul... are oare vreun gand?!?
Cand se casatoreste o prietena asa buna... greu sa nu te ia valul. Mai degraba cred ca bucuria ei din acele zile ii va aduce in cale pe Fat-Frumos. _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 10:13 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
Cand se casatoreste o prietena asa buna... greu sa nu te ia valul. Mai degraba cred ca bucuria ei din acele zile ii va aduce in cale pe Fat-Frumos. Nu prea povesteste ea, inca nu a "povestit" nimic, dar de cand a venit tot o suna un telefon, si vorbeste "la secret" si emotionata... si a scapat un nume absolut nou "Claudiu" Sa-i dea Dumnezeu ce este al ei, sa fie fericita! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 10:29 | |
| - Citat :
- Nu prea povesteste ea, inca nu a "povestit" nimic,
dar de cand a venit tot o suna un telefon, si vorbeste "la secret" si emotionata... si a scapat un nume absolut nou "Claudiu" Embarassed
Sa-i dea Dumnezeu ce este al ei, sa fie fericita! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:32 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:34 | |
| - aurora a scris:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si Diana mea a prins Dumnica buchetul a fost domnisoara de onoare o sa-ti trimit poze:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:38 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:39 | |
| Seamănă fff bine cu taică-su, dar din cauza bărbii lui nu se vede Şi este la fel de încăpăţânată că taică-su (el este "berbec" din 30 martie, ea este "peşte" din 4 martie) am mai auzit ieri de la ea ceva ce eu nu mă pricep ce înseamnă, că zodia ei "peşti" este o zodie "duală" ca şi "gemenii" ??? apropos... are un prieten, nou, care este în "gemeni"... ziceţi-mi cum e cu zodia asta şi care este compatibilitatea dintre "gemeni"(el) - "peşti"(ea) _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 19 Iun 2009, 14:49 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pozele mele | |
| |
|