| Pozele mele | |
|
+9abbilbal Layla Emil Condor ostrovna Anahoret bulache zaraza26 nicuvar aurora 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Dum 28 Iun 2009, 23:35 | |
| Si inca una la care ii merge tare tare bine... e tot din florarie cumparata, s-au dus florile de la inceput si acum a inflorit a doua oara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 29 Iun 2009, 01:12 | |
| - aurora a scris:
- iaca ce poza mi=-a facut sotzul...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] O "poznă" faină tu vecino. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 29 Iun 2009, 02:13 | |
| - aurora a scris:
- iaca ce poza mi-a facut sotul...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Uite ce junioară valabilă pe malul lacului! Sotul tău a dat si la peste sau nu e pasionat de asa ceva? Frumoase poze de pe lac, Aurora! Să mai faci... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Lun 29 Iun 2009, 05:05 | |
| Frumoase fotografii! Acolo chiar sunteţi într-un colţ de rai! Cu mandarinul m-ai lăsat fără glas. Este pentru prima dată când văd "copacul" cu flori. Nu ştiam cum arată. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 30 Iun 2009, 09:03 | |
| - Citat :
- Lacul Cinciş, e la 15 km depărtare de Hunedoara... avem acolo şi noi un teren,
pe care am tot sperat să facem o casă de vacanţă... dar nici măcar un gard nu i-am făcut Dar este al nostru ... iaca de pe acest teren am fotografiat lacul Ce loc superb pentru o casa de vacanta!! _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 30 Iun 2009, 11:43 | |
| multumesc mult lui Emil... mi-a facut "inregistrarea" pe celalalt link de pus poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link](nu stiu cum a reusit, ca eu nu am putut... daca vrea, poate o sa ne explice el, sa fie de folos si altor useri, cand nu merge ImageShake Astea sunt primele poze pe care le pun cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (merge super!) Un pui de vrabie a cazut pe terasa la Oana la Bucuresti. Inca nu stie sa zboare, maica-sa vine si ii da de mancare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]intre timp, mi-a zios Oana ca vrabiile l-au invat pe pui sa zboare si acum au plecat... catre alte locuri mai verzi _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 30 Iun 2009, 11:53 | |
| - Citat :
- Un pui de vrabie a cazut pe terasa la Oana la Bucuresti.
Inca nu stie sa zboare, maica-sa vine si ii da de mancare Astea is poze de top! Rarisime si superbe! Pentru vreun concurs! _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 30 Iun 2009, 17:50 | |
| Este taică-su! Femela este cenuşie şi mai mică, nu are culori de maro intens! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 30 Iun 2009, 19:26 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- Un pui de vrabie a cazut pe terasa la Oana la Bucuresti.
Inca nu stie sa zboare, maica-sa vine si ii da de mancare Astea is poze de top! Rarisime si superbe! Pentru vreun concurs! Aurora ce faine sunt:) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 30 Iul 2009, 19:47 | |
| - dolion a scris:
- [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 30 Iul 2009, 19:54 | |
| - dolion a scris:
_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 30 Iul 2009, 23:40 | |
| prima poza de la Dolion ce este?
asta cu pisoiul este incredibila!!!!!!!! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 30 Iul 2009, 23:56 | |
| - aurora a scris:
- prima poza de la Dolion ce este?
asta cu pisoiul este incredibila!!!!!!!! Amândouă pozele sunt încercări experimentale. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 31 Iul 2009, 20:11 | |
| - abbilbal a scris:
- dolion a scris:
Cred ca-i un sediu de firma ,cred:) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 01 Sept 2009, 11:29 | |
| Puteţi vedea aici câteva din multele poze pe care le-am făcut în excursia în Israel, de Paşte în aprilie 2006 Multe din pozele astea astea sunt făcute în Grădinile Bahai din Haifa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 01 Sept 2009, 21:32 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Pozele mele Mar 01 Sept 2009, 21:48 | |
| - ostrovna a scris:
- Foarte faine Aurora:)
_____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Mier 02 Sept 2009, 07:59 | |
| Intr-adevar, iti incinta ochiul, astfel de instantanee ! Iar pozele cu pisoiashii sunt chiar deosebite ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Mier 02 Sept 2009, 19:54 | |
| Aurora, poate ne povestesti un pic despre Israel : de ex, a fost ceva ce te-a impresionat, in mod deosebit ? Ce parere ai despre cartierele armean, arab, respectiv evreiesc din Ierusalem? Ai intilnit grupuri de yemeniti si daca da, ce atitudine aveau fata de turisti? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 08 Oct 2009, 22:41 | |
| Andrei are astăzi 2 săptămâni. A început să doarmă mai puţin, începe să fie "puternic", împinge capul să şi-l susţină. Îi place la băiţă şi încă este cuminţel. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 08 Oct 2009, 23:32 | |
| - Cristina a scris:
- Aurora, poate ne povestesti un pic despre Israel : de ex, a fost ceva ce te-a impresionat, in mod deosebit ? Ce parere ai despre cartierele armean, arab, respectiv evreiesc din Ierusalem? Ai intilnit grupuri de yemeniti si daca da, ce atitudine aveau fata de turisti?
Acum doar am vazut postarea asta. Noi am fost in Israel in perioada sarbatorii de Paste, intr-o excursie "pelerinaj la locurile sfinte". Am umblat cel mai mult cu autocarul, plecam dimineata dupa micul dejun la obiectivele vizitate si ne intorceam seara. Nu am umblat prin oras, la pas, decat foarte putin. Mi-a placut foarte mult arhitectura Ierusalimului, spatii largi, foarte bine organizate, sistematizate. Utilizarea obligatorie la toate constructiile a pietrei locale de culoare alba, sa un aspect deosebit orasului. Mi s-a aprut ff interesant sistemul lor de irigatii a tuturor spatiilor verzi din oras si a tuturor terenurilor cultivate, prin inventia lor, reteaua de vase capilare, sistem in intregime computerizat. Am vazut si evrei ultrarelidiosi, cu perciunii caracteristici. Am vazut la Zidul Plangerii ceremonia de "maturitate" a baietilor de 11 ani, la care participa numai barbatii familiei, femeile asista de dincolo de zidul care separa femeile de barbati. Multe, multe ar fi de povestit. Este o tara in care m-as mai duce. Timpul a fost mult prea scurt. Si am avut noroc sa mergem intr-o perioada buna, de pace. Apoi au inceput conflictele. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Pozele mele Joi 08 Oct 2009, 23:41 | |
| Ce frumos este bebelaşul Andrei. Să trăiască ţi să crească falnic şi voinic cu minte înţeleaptă ! _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 09 Oct 2009, 00:44 | |
| - abbilbal a scris:
- Ce frumos este bebelaşul Andrei. Să trăiască ţi să crească falnic şi voinic cu minte înţeleaptă !
Multumesc mult, Abbi... toata lumea il iubeste si se invarte in jurul lui _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 09 Oct 2009, 13:19 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Pozele mele Vin 09 Oct 2009, 14:06 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pozele mele | |
| |
|
| |
| Pozele mele | |
|