Când intri pentru prima dată la cineva în casă, trebuie să-i aduci un dar. Eu ţi-am adus un tablou pe care să-l pui în sufragerie, să-ţi amintească de deşertul natal!
_____________________ Free your mind!
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
valeuuuuuu ; voi atzi bolunzit - acuma ma obligatzi sa scriu.... HEEEEELP
Bai da uei - Auroro - ashinutza de aia nu ai si "in natura " ca kiar ca as avea nevoie de o coaje ca a mea se cam duce.... Va multzumesc mult de tot... Pusici maximi si infinitzi; acuma, daca tot mi-atzi facut coliba, oi incerca sa fac si io ceva; azi nu; poate la noapte; pusici...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Pai, Nea Accentule, daca aia-s toate neamurile mele, tu-ti dai seama cata materie ar trebui sa existe in spatziul dintre ureki ca sa le tzin minte zilele de nashtere la totzi ???
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Când intri pentru prima dată la cineva în casă, trebuie să-i aduci un dar. Eu ţi-am adus un tablou pe care să-l pui în sufragerie, să-ţi amintească de deşertul natal!
Am văzut că s-a întâmplat ceva cu conexiunea de la celălalt tablou şi nu se mai vedea. Dar nu-i nimic, ţi-am mai adus unul!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 11 Apr 2009, 20:40
L-a mâncat rău...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 12 Apr 2009, 00:57
Acu' s-a scărpinat binisor...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 12 Apr 2009, 02:39
Cactuseeee, astăzi sunt floriileeee.....
La mulţi ani ! şi dacă la tine sunt Paştile, găseşti urarea la offtopicul religiilor.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 12 Apr 2009, 08:43
Care-o vrut sa stie indiei Limbriku ? Acilea-i Limbriku... Lamurit ? Numa Bulache nu stiu unde-i..da-l gasesc io
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 12 Apr 2009, 10:34
Noa mă fainule, în ce colţ de urbe-i parcu de distracţii că io nu văd dunga Murăşului şi degeaba spui tu unde-i Limbrik că tăt nu ştiu să-l caut.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 12 Apr 2009, 12:03
Îi la îmbucătura cu ulitza care mere cătră aieroport.... acolo-s tăte: Limbriku , (fostu') scarbici, parcu' de distractzii ( si daca nu stii ce-i asta afla ca-i cimitirul Eternitatea) si domiciliul personal. De la balcon le vad pe toate... cool.. Nu cumva sa uit
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008