_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 15 Apr 2009, 03:48
Nici nu-s scumpe, ceasurile alea!
Stii când a fost ultima dată că am pus un ceas pe mână? Martie 1989! Nu le găsesc nicio folosintă când oriunde as fi, se găseste un ceas sub privirile mele.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 15 Apr 2009, 09:12
Emil Condor a scris:
Nici nu-s scumpe, ceasurile alea!
Stii când a fost ultima dată că am pus un ceas pe mână? Martie 1989! Nu le găsesc nicio folosintă când oriunde as fi, se găseste un ceas sub privirile mele.
Ba pentru mine este de mare folosinţă orologiul meu cumpărat de am şi uitat când. După el mă ghidez la Mureş când mă întorc de pe o dungă pe alta.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 15 Apr 2009, 09:52
Cactuse, mulţam de osteneală. Din modelele prezentate nu-mi place niciunul. Mai fain este HERMA CALYPSO pe care-l am din o mienouăsuteşaptezeci şi ceva peste. Dar oricum în 1970 nu-l aveam, că pe vremea aia purtam un Sputnic cu calendar şi sistemul de pârghii ce-i asigurau "tragere" automată. Dar acel ceas i-a plăcut cuiva şi i l-am făcut cadou.
Bă, dar i-a să-ţi povestesc cum s-a derulat evenimentul.
Pretinul care mi l-a văzut (că era un el, nu o ea) îmi zise:
- Bă, ce ceas fain ai. Io: - Îţi place ? El: - Da, să ştii că-i fain. Io: - Păi ştiu că-i fain că doar deaia l-am cumpărat, mai ales că se trage singur (era o noutate atunci) El: - Serios? dă să-l văd. Io după ce i-am dat ceasul în mână: Bă, da ţie chiar îţi place sau faci mişto? El îmi dă ceasul înaoi şi zice: Vorbesc serios, îi fain, o să caut şi eu unul la fel că-mi place şi nu am ceas. Io întind ceasul spre el şi-i zic: Ia-l. El ia ceasul şi se uită mirat la mine. Io: Să-l foloseşti sănătos şi să ştii că merge bine. El îmi întinde ceasul înapoi zicând: hai mă , fi serios. Io - Mă ştii de glumeţ ? Ţi-am spus să-l foloseşti sănătos, aşa că pune-l la mână. El: - Mă da îmi cumpăr şi eu. Io: - Şi ce, nu vrei să primeşti un cadou de la mine? Ţine de el că-i primul şi ultimul cadou ce ţi-l fac. El: Atunci mulţam, dau de beut. Io: Nu-mi trebuie. Pentru cadouri nu primesc recompensă.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 15 Apr 2009, 21:32
esti generos... brava...
uite un cias fain
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
abbilbal
Bă....noa ce să-ţ zâc....... Păi,..... noa d-apăi......îi fain, n-am ce zâce.....Îi şi bun....da tât măi fain îi ăla a meu. Că pe ăla îl ieu când îmi trăbă, ori ălalalt îi numa acolo în chip să te uiţi la el de să şi să scurgă bleascu.
Da io gândesc că tu gândeşti că acolo une-s "punte punte" io mă scarchin la ceafă.
Bă....noa ce să-ţ zâc....... Păi,..... noa d-apăi......îi fain, n-am ce zâce.....Îi şi bun....da tât măi fain îi ăla a meu. Că pe ăla îl ieu când îmi trăbă, ori ălalalt îi numa acolo în chip să te uiţi la el de să şi să scurgă bleascu.
Da io gândesc că tu gândeşti că acolo une-s "punte punte" io mă scarchin la ceafă.
tu o sa fii totdeauna de-al nostru; ficior faiiiin
abbilbal
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 11:19
am nacazuri; revin io...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 12:55
Inceput ? La ce ? O sa fie un inceput al sfarshitului... Sfarshit ? Ce-i aia sfarsit ? un nou inceput ? Vazui astazi pe National Geographic un reportaj despre Gorbaciov si despre Raissa . Sincer ? In epoca moderna el a fost al doilea Isus. De ce ? Pentru ca a avut curajul sa darame - singur - o lume care era nedreapta - si a platit pentru asta. Daca am sta sa facem o paralela intre.... si intre.... am vedea ca nu suntem departe de adevar. Ceea ce desparte este doar TIMPUL... Kestie de gandire; o sa ma mai gandesc si... nu stiu, ca si zilele mele au o limita. Dar in prag de Re-Nashtere a Sufletului Divin io, Cactus Magnificus Modestus va doresc toata fericirea pe care o putetzi cuprinde in sufletele voastre si ale celor dragi voua...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 13:13
Imbecila kestie; ieri am fost sa-mi faca aia la spital perfuzia pentru kestia de la oase; si - mirarea mirarilor. nu mi-or gasit o vena in care sa-mi bage acul; bolunzii; si atunci or gasit ceva subtzire si, de dinafara invizibil, si or bagat acolo; n-o durut; numai ca acuma aproape tot antebratzul e vanat de la - cika - "echimoza" - adica ac pus in mod stupid care o gaurit si mai mult decat era necesar - si cand ma gandesc ca i-am dat gagicii 100.000 lei vechi plus ca perfuzia aia arde venele ca de aia imi mai baga un fel de zamalau de solutzie de NaCl care cika trebe sa spele venele. I-am bagat in PM ( a NU se intzelege "personal message") si m-am roit; i-am zis gagicii ca daca tot trebe sa bag zamalau in mine atunci promit ca in afara de doi litri de apa minerala si vodca kat incape, nu bag; si io am bagat . Faiin. Nul problemo. Pana la urmatoarea perfuzie mai este o luna. Trece si kstia asta. In fond, e o simpla kestie de zămălălu - o nenorocită de fiolă pe care trebe s-o dilueze cu solutzie sterila de NaCl (adică apă cu sare) şi ţi-io face perfuzie si după aia mai baga în tine un flacon de NaCl (adică tot zămălău dar fără fiola aia ca sa curetze vasele de sange - zik ei -) Si atunci io le-am intrebat pe gagicile de acolo de la spital de ce trebe atata zeamă şi ele or zis a primul "recipient" era cu chimioterapia care-i foarte tare si cika "arde" vasele de sange şi aialalta fiola (mare) e ca sa curetze vasele de sange de primul zămălău si atunci chiar a n-am ma-i intzeles si le-am zis sa ma lase in pace ca o sa curatz eu zamalaul initzial daca beau cel putzin 2 literi de zeama ; si io am beut doi literi de zeama - dovada ca ma simt super. Pusici voi drajilor... mai videm noi
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 14:13
si stand io si kujetand am zis ca pentru Marea mea Prietena MONICA asta este pentru EA si pentru toate Monicile din lume - INCLUSV pentru misiz sora-lu-Cactus..
de aia-mi plac mie iernile...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 14:18
nu mere; mai incerc o data...
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 14:19
Stiu cum te simti. Si eu am probleme cu venele. E un chin atunci cand trebuie sa-mi fac analizele. Trebuie sa ma intepe de cateva ori pana sa stoarca un pic de sange. Tratamentul tau e mai bun decat perfuzia. Sarbatori fericite. Te-am pus la loc de cinste :
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 14:24
ADMINEEEEE- NU MERJEEEEE Fa-l sa mearga...
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 14:57
Las-o moasrta; oricum, totul trece, inclusiv timpul... al cui ? al meu ? al altora ?... in muntzi... a fost fain; tare fain; acuma trebe cautate pixurile din colectzie si foosite la scris extemporal... Serbus.
nicuvar
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 15:06
O vaza cu liliac, un cos cu oua vopsite, cozonac si ... un cactus.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 18 Apr 2009, 17:39
cactus a scris:
trebe cautate pixurile din colectzie si folosite la scris extemporal... Serbus.
Lasă Extemporalul pentru timpul lui si mergi înapoi în munti să te simti bine, să uiti de toate.
Ce nu mergea mai devreme, Perfectule? Acum îti merge?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)