| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 21 Mar 2010, 15:36 | |
| Înteleg si punctul de vedere exprimat de Cristina - sunt si astfel de cazuri, dar mereu am sustinut că asa cum începe să crească un copăcel în primii ani, asa o să fie restul vietii. Deci, personal pun mare, mare importantă pe felul cum formăm copilul în primii ani de viată pe care îi stim ca "cei 7" dar pot fi 6 sau 10, nu e o cifră exactă. Aici intervine ce spune Cristina: dacă are fondul bun, sunt necesari doar 5-6 ani dar dacă nu e tocmai bun, avem nevoie de mai mult timp pentru modelarea noului omuleţ. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 22 Mar 2010, 07:23 | |
| - Anahoret a scris:
- Copilul este ca plastelina. Cum îl formezi aşa rămâne.
Asta doar daca are o personalitate slaba. Iar un copil bun -asa cum am mai spus- are inclusiv o personalitate puternica. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 22 Mar 2010, 07:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- Înteleg si punctul de vedere exprimat de Cristina - sunt si astfel de cazuri, dar mereu am sustinut că asa cum începe să crească un copăcel în primii ani, asa o să fie restul vietii. Deci, personal pun mare, mare importantă pe felul cum formăm copilul în primii ani de viată pe care îi stim ca "cei 7" dar pot fi 6 sau 10, nu e o cifră exactă. Aici intervine ce spune Cristina: dacă are fondul bun, sunt necesari doar 5-6 ani dar dacă nu e tocmai bun, avem nevoie de mai mult timp pentru modelarea noului omuleţ.
Desigur ca "cei 7" au mare importanta, nici nu am negat acest lucru. Dar daca saminta nu e buna, poti sa-l uzi, sa-i dai ce e mai bun, el tot strimb o sa creasca. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 22 Mar 2010, 12:35 | |
| - dolion a scris:
- Iar e o chestie pe care nu o inteleg: toti copiii au un har al lor, care-i face deosebit de cuminti, indragiti, spirituali, inocenti! Cand are loc transformarea lor in mici diavoli impielitati (cum zicea bunicul!) si din vina cui? Numai a noastra, a parintilor? A bunicilor? A anturajului? Sau a tuturor la un loc?
Intreb, pentru ca mi se rupe inima, cand dintr-un inger de copil, indragit de toata lumea, ne trezim cu diavolul in persoana, ticalosit pana-n maduva oaselor! El invata adesea din exemplele din jur. Daca nu i se explica, el intelege ce e de inteles... ca daca ai tupeu castigi. Pe de alta parte, neincurajarea copilului duce la la o lipsa de incredere in fortele proprii. Trebuie luat din ambele cat trebuie, in functie de ce are nativ copilul. Soacra-mea voia sa o faca pe fiica-mea altruista, fiind singur copil la parinti. Dar mai degraba avea nevoie de incurajare, ambii parinti fiind cam lipsiti de ambitie... | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 13:23 | |
| ce-nseamna sa stai in casa si sa te plicti; atunci musai sa citesti si -
Isaia - 40 / 6;8 The voice said, Cry. And he said, What shall I cry ? / All flesh is grass, and all the goodliness thereof is as the flower of the field;
The grass withereth, the flower fadeth: but the word of our God shall stand for ever...
si asta m-a dus cu gandul la Ecleziast; chiar ca merita recitit...
ce kestie... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 13:25 | |
| - cactus a scris:
- ce-nseamna sa stai in casa si sa te plicti; atunci musai sa citesti si
Un acvariu face mai mari miracole decât însuşi Iisus... | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 13:41 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 13:44 | |
| - cactus a scris:
- delta a scris:
- cactus a scris:
- ce-nseamna sa stai in casa si sa te plicti; atunci musai sa citesti si
Un acvariu face mai mari miracole decât însuşi Iisus... o fi, daca zici tu... Yo am. Acvariu. Iisus nu ştiu ce are. | |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 14:25 | |
| - Cristina a scris:
- zaraza26 a scris:
- Mancam spanac, dar nu si frunze de maselarita!
Mai stii... . Miine-poimiine descopera unii ca sunt si ele bune la ceva ... Cre' că asta s-a descoperit deja... " se administreaza pulbere de frunze de maselarita: 0.05 -0.10g pentru odata si 0.20-0.50g in 24 de ore (in casete) in tratamentul durerilor legate de nevrite, al nevrozelor si alienatiei mintale si in boala Parkinson" link | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 16:55 | |
| iaca ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 16:58 | |
| - Cristina a scris:
- iaca !
iaca... ce? | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Mar 2010, 18:22 | |
| cexina _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 28 Mar 2010, 02:05 | |
| - Cristina a scris:
- cexina
??????? edit: bunadimineatza edit la edit - Delta, ficior fain, altceva decat risipitura aia nu ai gasit ca avatar ??? _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 28 Mar 2010, 08:10 | |
| - cactus a scris:
- Delta, ficior fain, altceva decat risipitura aia nu ai gasit ca avatar ???
Păi, ce treabă ai cu sportivele de performanţă politică în săritura din pat în pat? | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 28 Mar 2010, 08:55 | |
| - cactus a scris:
edit: bunadimineatza
Buna sa fie! Si La multi ani buni, Cactus ! Si fara tzepi . | |
|
| |
delta
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 28 Mar 2010, 10:19 | |
| - Cristina a scris:
- cactus a scris:
- edit: bunadimineatza
Buna sa fie! Si La multi ani buni, Cactus ! Si fara tzepi . Cactus fără ţepi? Asta sună ca Demi Moore fără operaţii estetice. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 29 Mar 2010, 17:26 | |
| - Cristina a scris:
- ..... Dar daca saminta nu e buna, poti sa-l uzi, sa-i dai ce e mai bun, el tot strimb o sa creasca.
Dar şi sămânţa bună în pământ rău nu dă rod. | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 29 Mar 2010, 20:53 | |
| Aici nu era vorba daca da saminta rod sau nu, ci daca rodul respectiv va fi bine crescut sau nu. ps: desigur ca daca paminul devine rau nimic nu mai da si nici nu mai creste bine, dar asta e valabil si pentru apa, si pentru aer, si daca vine potopul etc... | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 29 Mar 2010, 21:59 | |
| Da, Cristina, am priceput de la bun început, şi răspunsul meu nu era că nu creşte rod în pământ rău. ci ră rodul este rău. Ex. un teren cu exces de azutat, este un pământ rău, şi părădăile ce cresc pe el sunt cu azutat încorporat. | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 30 Mar 2010, 09:31 | |
| Bine . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 31 Mar 2010, 00:32 | |
| Eh! Şi voi acum... Vorbiţi de roade între cactuşi! Oricât de perfecţi ar fi ei... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Apr 2010, 12:11 | |
| Hristos a inviat! Multa sanatate, cactus, te imbratisez si-ti urez tot binele din lume! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Apr 2010, 17:37 | |
| Hristos a înviat, Ţepoşenie! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 06 Apr 2010, 02:29 | |
| Pe unde ai umblat Cactuse că nu am dat de tine zilele astea? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 08 Apr 2010, 18:59 | |
| Cactuse, eşti plecat din România? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
|
| |
| CACTUS PERFECTUS | |
|