| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:25 | |
| Intr-adevar; pipa e faina... ce marca ?
Io am Savinelli si Peterson _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:35 | |
| Pipa mea o am şi acum. Este o chinezoaică din aia în formă de S, ca a lui Stalin. | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:37 | |
| - abbilbal a scris:
- Pipa mea o am şi acum. Este o chinezoaică din aia în formă de S, ca a lui Stalin.
Cu alea am inceput sa trag din pipa pe vremuri; nu erau rele si imi placea filtrul de aluminiu pe care il aveau... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:41 | |
| A mea este toată din lemn de culori diferite. | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 19:25 | |
| Povestea soricelului din borcanul cu smantana Un soarece, mic si nu foarte experimentat cu ale vietii, sigur pe el si destul de indraznet, a cazut intr-un borcan cu smantana. Cu greu reusea sa se ridice pana la suprafata pentru o gura de aer. Cadea de fiecare data inapoi, spre fundul borcanului. L-a si atins de cateva ori. A fost cuprins de o senzatie cumplita de panica, vecina cu disperarea. La un moment dat nu a mai avut nici macar lumina. Se intunecase. Disperarea bietului soarece era totala. Avea de ales: se ineaca in smantana sau da din labute toata noaptea sperand ca dimineata sa-l salveze cineva. A ales a doua varianta.
Dimineata – obosit, epuizat, cu mintea ravasita de chinul prin care trecuse toata noaptea, soarecele abia daca mai dadea dintr-o labuta. Trezit la realitate, s-a intrebat de ce nu se scufunda. Uluit a constatat ca statea pe ceva tare. Smantana se transformase in unt, dupa ce o batuse, o noapte intreaga, cu labutele.
Morala: Efortul constant, sustinut, vointa si dorinta de a supravietui (in toate sensurile posibile ale termenului), sunt calea prin care esecul (smantana) se transforma in victorie (unt)! _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 19:27 | |
| Cristina cum ajung la tine ? Raspunde la prisaca...scuze cactuselule | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 20:35 | |
| - cactus a scris:
- Morala: Efortul constant, sustinut, vointa si dorinta de a supravietui (in toate sensurile posibile ale termenului), sunt calea prin care esecul (smantana) se transforma in victorie (unt)!
Şi după aceea a venit pisica şi l-a mâncat, după care şi-a lins cu poftă mustăţile pline de unt. Asta este versiunea reală a povestioarei. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 20:39 | |
| Preacinstite, Vezi ca tzi-am trimis ceva pe mail, cu Barak Obama - pune-l tu aici daca stii cum... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 20:57 | |
| Preacinstitul este Abbilul! Am văzut despre ce este vorba şi am să-l pun la pps-uri. Dar nu prea pun preţ pe ce se spune acolo. Din cuvinte poţi scoate orice. Spre exemplu, cartea de identitate românească este un instrument pentru îndrăcit populaţia. În partea dreaptă-sus, unde este fotografia în filigran, scrie "identity card". Card este scris aproximativ pe fruntea portretului şi, citit inves, este "drac". Adică ai dracul pe frunte. Interesant, nu? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 22:12 | |
| - Cristina a scris:
- ...
si preferata mea, vintage:
Superbă poza, frumoşi voi amândoi! PS: La mare, era un stand cu o echipă de tineri, cu o grămadă de costume de epocă, făceau fotografii celor doritori, în acele costume. Aveau poze expuse, foarte interesante şi frumoase. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Aug 2009, 09:51 | |
| - yzzy a scris:
- PS: La mare, era un stand cu o echipă de tineri, cu o grămadă de costume de epocă, făceau fotografii celor doritori, în acele costume. Aveau poze expuse, foarte interesante şi frumoase.
Pai si pe noi ne-au "racolat" cind eram la o petrecere aniversara . Palaria, gulerul de blana, esarfa si pipa sunt accesoriile oferite de ei (plus scena/fundalul, bineinteles). _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Aug 2009, 12:19 | |
| - Anahoret a scris:
- cactus a scris:
- Morala: Efortul constant, sustinut, vointa si dorinta de a supravietui (in toate sensurile posibile ale termenului), sunt calea prin care esecul (smantana) se transforma in victorie (unt)!
Şi după aceea a venit pisica şi l-a mâncat, după care şi-a lins cu poftă mustăţile pline de unt.
Asta este versiunea reală a povestioarei. Nope! Pisica a mancat unt cu aroma de soricel. Si acuma se mai intreaba daca era aroma naturala sau numai E-uri! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Aug 2009, 12:23 | |
| - yzzy a scris:
- Cristina a scris:
- ...
si preferata mea, vintage:
Superbă poza, frumoşi voi amândoi! PS: La mare, era un stand cu o echipă de tineri, cu o grămadă de costume de epocă, făceau fotografii celor doritori, în acele costume. Aveau poze expuse, foarte interesante şi frumoase. Asa deci! Stateam si ma intrebam... ce si cum. Superb(i), intr-adevar! | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Aug 2009, 12:29 | |
| io am crezut ca-i pipa lui si am vrut sa-l intreb ce marca era (pipa) .... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Aug 2009, 17:04 | |
| Multumim pentru aprecieri! Fotografia a fost ideea si la insistentele celor din studioul respectiv si trebuie sa recunosc ca au avut dreptate sa acceptam. E intr-adevar reusita. Om fi noi frumusei , dar talentul artistic este atu-ul lor. ps: Tzeposule, mi-am intrebat iubitul ce marca e(ra) pipa si l-a pufnit risu' ...Mi-a zis: " Spune-i ca e pipa P.A.C.I.I.!" _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Aug 2009, 23:57 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Aug 2009, 03:34 | |
| - Anahoret a scris:
- cartea de identitate românească este un instrument pentru îndrăcit populaţia. În partea dreaptă-sus, unde este fotografia în filigran, scrie "identity card". Card este scris aproximativ pe fruntea portretului şi, citit inves, este "drac". Adică ai dracul pe frunte. Interesant, nu?
Norocul meu că am bolentin comunist ! dar banii ăia ce dau la iveală fel de fel când te uiţi la ei chiorâş ? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Aug 2009, 03:38 | |
| - zaraza26 a scris:
- Anahoret a scris:
- cactus a scris:
Şi după aceea a venit pisica şi l-a mâncat, după care şi-a lins cu poftă mustăţile pline de unt.
Asta este versiunea reală a povestioarei. Nope! Pisica a mancat unt cu aroma de soricel. Si acuma se mai intreaba daca era aroma naturala sau numai E-uri! De pe masă adunate ! | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Aug 2009, 17:50 | |
| - abbilbal a scris:
- dar banii ăia ce dau la iveală fel de fel când te uiţi la ei chiorâş ?
Da, vechea bancotă de 50.000 de lei. Dacă lipeai două, apărea România cu Cadrilaterul dar fără Ardeal. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Aug 2009, 21:08 | |
| Dar barba lui Nicolae Iorga, ce dă când bancnota este îndoită în formă de triunghi ? | |
|
| |
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 31 Aug 2009, 13:02 | |
| - abbilbal a scris:
- Dar barba lui Nicolae Iorga, ce dă când bancnota este îndoită în formă de triunghi ?
Mustati? Nu stiu!! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 31 Aug 2009, 16:09 | |
| | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 31 Aug 2009, 20:03 | |
| Un munte cu vârful înzăpezit? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 31 Aug 2009, 21:25 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |