__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 16 Aug 2009, 22:06 | |
| Cititi va rog, scrisoare de acum 13 ani:
Scrisoare deschisa Domnule Emil Constantinescu,
Ati afirmat, in cursul dezbaterii televizate, cu domnul Ion Iliescu, din data de 14 noiembrie a.c., ca sunt unul din cei mai bogati oameni din Romania. Va somez sa dovediti public aceasta afirmatie in urmatoarea saptamana. In caz contrar, voi afirma, la randul meu, in fata opiniei publice, ca sunteti un mincinos.
16.11.1996 Adrian Nastase Presedinte executiv al PDSR _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 16 Aug 2009, 22:10 | |
| Oare să-mi pierd câteva minute din viată citind ce a spus un PSDist?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 16 Aug 2009, 22:14 | |
| George Macovescu evocă în 21 iulie 1982 vorbele lui Valter Roman, ce ar fi putut deveni celebre în epocă: la început, militanţii clamau "Oameni, fiţi comunişti!"; îndemnul trebuia schimbat în anii celei mai negre dictaturi într-o altă exigenţă: "Comunişti, fiţi oameni!" (p. 283). Oricât ar părea de ieftină parafraza, nu pot să nu mă gândesc că am trecut şi noi de la etapa în care am îndemnat cetăţenii să fie capitalişti la perioada în care, pentru a depăşi capitalismul sălbatic, să spunem: "Capitalişti, fiţi oameni!" E ironia repetiţiilor, uşor modificate, ale istoriei! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 17 Aug 2009, 11:49 | |
| Sa fim seriosi: in Romania, printre cei mai mari capitalisti de azi se regasesc cei mai mari comunisti/activisti/securisti ordinari de ieri! Astora daca le spui "Fiti oameni!", incep si tipa ca si cind i-ai injurat... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 17 Aug 2009, 18:34 | |
| Cristina, aceia la care te referi tu, nu au fost comunişti niciodată. Au fost profitorii comunismului şi printre ei găseşti destui gestionari, mai ales crâşmari. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 18 Aug 2009, 00:24 | |
| - Cristina a scris:
- ...daca le spui "Fiti oameni!", incep si tipa ca si cind i-ai injurat...
Mi-a plăcut expresia. Si e adevărat ce spui, din păcate... A fi OM, pentru multi e echivalentul unei înjurături. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 21 Aug 2009, 04:18 | |
| Cactus lipseste "nemotivat"! N-a mai trecut pe la Popas de câteva zile bune si nu ne-a zis că pleacă undeva anume... Ori a zis si am scăpat eu mesajul acela? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 21 Aug 2009, 09:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cactus lipseste "nemotivat"!
N-a mai trecut pe la Popas de câteva zile bune si nu ne-a zis că pleacă undeva anume... Ori a zis si am scăpat eu mesajul acela? Stie Zaraza.,...da´n-o intreba ca nu-tzi zice... Bai dă uei... Fiindca tot e popasul MEU unde pot scrie tot ce cred EU de cuviintza cu conditzia sa nu fac rau celorlaltzi Written by an Australian Dentist To Kill an American You probably missed this in the rush of news, but there was actually a report that someone in Pakistan had published in a newspaper, an offer of a reward to anyone who killed an American, any American. So an Australian dentist wrote an editorial the following day to let everyone know what an American is . So they would know when they found one. (Good one, mate!!!!) An American is English, or French, or Italian, Irish, German, Spanish , Polish, Russian or Greek. An American may also be Canadian, Mexican, African, Indian, Chinese, Japanese, Korean, Australian, Iranian, Asian, or Arab, or Pakistani or Afghan. An American may also be a Comanche, Cherokee, Osage, Blackfoot, Navaho, Apache, Seminole or one of the many other tribes known as native Americans. An American is Christian, or he could be Jewish, or Buddhist, or Muslim. In fact, there are more Muslims in America than in Afghanistan. The only difference is that in America they are free to worship as each of them chooses. An American is also free to believe in no religion. For that he will answer only to God, not to the government, or to armed thugs claiming to speak for the government and for God. An American lives in the most prosperous land in the history of the world. The root of that prosperity can be found in the Declaration of Independence , which recognizes the God given right of each person to the pursuit of happiness. An American is generous. Americans have helped out just about every other nation in the world in their time of need, never asking a thing in return.. When Afghanistan was over-run by the Soviet army 20 years ago, Americans came with arms and supplies to enable the people to win back their country! As of the morning of September 11, Americans had given more than any other nation to the poor in Afghanistan . The national symbol of America , The Statue of Liberty , welcomes your tired and your poor, the wretched refuse of your teeming shores, the homeless, tempest tossed. These in fact are the people who built America Some of them were working in the Twin Towers the morning of September 11, 2001 earning a better life for their families. It's been told that the World Trade Center victims were from at least 30 different countries, cultures, and first languages, including those that aided and abetted the terrorists. So you can try to kill an American if you must... Hitler did. So did General Tojo, and Stalin, and Mao Tse-Tung, and other blood-thirsty tyrants in the world. But, in doing so you would just be killing yourself. Because Americans are not a particular people from a particular place. They are the embodiment of the human spirit of freedom. Everyone who holds to that spirit, everywhere, is an American. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 21 Aug 2009, 12:16 | |
| Mă Cactuse, mă, fuse-şi la americani să-ţi îmbârligi limba ? | |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Aug 2009, 09:39 | |
| - abbilbal a scris:
- Mă Cactuse, mă, fuse-şi la americani să-ţi îmbârligi limba ?
nuuu; or vinit ei la mine... în alta ordine de idei, am kujetat profund ieri - ca am fost la jectzie si dupa ce m-or intzepat m-am dus pe Shtrand la Nerv (asta-i un fel de bar - va arat io ) sa-mi vad nepoata - fata faina de tot (va arat io) si sa halim nishte gratare cu mujdei si sa...nu va zik ca-i taina mare... si dupa aia am ajuns acasa si amu am venit din targ. DECI: 1. Asta-i pe strand la Nerv 2. Si asta-i nepoata - gagica faina... Da´ shi maica-sa - i faina; cool Si daca n-atzi stiut, atunci stitzi acuma ca asta-i un Cactus... Si asta-i un Cactus... Asta a fost un Cactus in zilele bune.. alea au trecut si a venit boala Si asta-i Cactus cu boala deja colectata; m-am ingrashat ca porcu de la tratamentele astea; nasol; pe vremuri aveam aspect comercial acuma insa... si gata cu pozele ca dupa aia va indragostitzi de mine si ar fi pacat... Serbus; io am plecat in targ sa cumpar CD-uri sa trag nishte muzica greceasca ka-i place la doctoritza care ma trateaza si scap mai ieftin cu niste discuri, ca bani sa-i dau, acuma chiar ca n-am... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Aug 2009, 11:12 | |
| Sa-ti traiasca nepoata!! Da' ce batic meserias are!! E cineva cu rockul pe acolo sau cum? Sa stii ca arati bine in ambele poz(n)e, sa mai vii cu poze. Daca sâmţâm ceva ciudat, a-ndragosteala, iti spunem dinainte, stai linistit! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Aug 2009, 12:21 | |
| Sa-ti traiasca nepoata, sunt tare faine amandoua gagicile, sa te bucuri de ele. Mie imi pare ca arati bine, nu ca te-ai ingrasat, doar ca esti un pic mai catranit. Io as zice ca trebuie sa te tunzi un pic! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Aug 2009, 12:56 | |
| - aurora a scris:
- Sa-ti traiasca nepoata, sunt tare faine amandoua gagicile, sa te bucuri de ele.
Mie imi pare ca arati bine, nu ca te-ai ingrasat, doar ca esti un pic mai catranit. Io as zice ca trebuie sa te tunzi un pic! Sincer, arata mai bine in a doua! Atata ca in prima nu-i prea pasa cum iese, iar in a doua a avut grija sa iasa cat mai bine. Aratam cum aratam... ca din pacate o poza sufletului nu se poate face! Bineinteles ca sufletul transpare in chip, dar sufletul n-o sa ne faca sa aratam ca miss-ele si mister-ii. Conteaza ce simtim noi fatza de o persoana sau alta! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Aug 2009, 15:02 | |
| - zaraza26 a scris:
- aurora a scris:
- Sa-ti traiasca nepoata, sunt tare faine amandoua gagicile, sa te bucuri de ele.
Mie imi pare ca arati bine, nu ca te-ai ingrasat, doar ca esti un pic mai catranit. Io as zice ca trebuie sa te tunzi un pic! Sincer, arata mai bine in a doua! Atata ca in prima nu-i prea pasa cum iese, iar in a doua a avut grija sa iasa cat mai bine. Aratam cum aratam... ca din pacate o poza sufletului nu se poate face! Bineinteles ca sufletul transpare in chip, dar sufletul n-o sa ne faca sa aratam ca miss-ele si mister-ii. Conteaza ce simtim noi fatza de o persoana sau alta! hehe... bineînţeles că este aşa cum spui tu, dar ne place să ne facem poze, pentru ca să ne arătăm celorlalţi, este un altfel de a ne vedea, de a ne cunoaşte, de a ne reaminti unul de celălalt. Uneori ne aranjăm să arătăm mai bine, alteori ne place să ne "prostim" să arătăm mai comici _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Aug 2009, 20:27 | |
| Deci, prima poza a fost facuta cu ocazia intalnirii din 2004 a unui alt forum; poze s-au facut la totzi care au fost la intalnire (virtualarad.net). A fost si televiziunea si, normal ca nu am chemat-o eu. A doua poza a facut-o un amic intr-o bomba cand am incercat sa vedem cum face poze telefonul portabil chinezesc pe care l-am primit de la RCS. Cam asta e... Daca ar fi sa pun o poza ca sa fac impresie si in care am aspect comercial, as pune-o pe asta: _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 26 Aug 2009, 02:03 | |
| Noa serbus mă Cactuse. Ce cosmonaut fain eşti ! | |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 26 Aug 2009, 04:17 | |
| - aurora a scris:
Mie imi pare ca arati bine, nu ca te-ai ingrasat, doar ca esti un pic mai catranit. Io as zice ca trebuie sa te tunzi un pic! am observat ca de la chimioterapia asta o inceput sa creasca parul pe chelie; ala de pe piept si de pe bratze o cazut aproape tot. Nasol _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 26 Aug 2009, 04:22 | |
| - cactus a scris:
- ...gata cu pozele ca dupa aia va indragostitzi de mine
Nu ajunge că te îndrăgesc toti forumistii, acum le mai dai si sansa de a se îndrăgosti! Numai bucurii, multi ani alături de nepoata ta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 26 Aug 2009, 05:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
- ...gata cu pozele ca dupa aia va indragostitzi de mine
Nu ajunge că te îndrăgesc toti forumistii, acum le mai dai si sansa de a se îndrăgosti!
Numai bucurii, multi ani alături de nepoata ta! _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 26 Aug 2009, 14:27 | |
| - Citat :
- Daca ar fi sa pun o poza ca sa fac impresie si in care am aspect comercial, as pune-o pe asta
Cam inaccesibil... dar macar esti singur! | |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 26 Aug 2009, 16:03 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- Daca ar fi sa pun o poza ca sa fac impresie si in care am aspect comercial, as pune-o pe asta
Cam inaccesibil... dar macar esti singur! Daaa; nimic nu e mai trist decat tristetea unui om vesel si singur _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 03:26 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...macar esti singur!
Chiar zilele trecute, împreună cu Mister Cactus spuneam altui user că niciodată nu e singur! Vrei continuarea, Cactus? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:12 | |
| Mai, ce de poze frumoase ati pus pe forum! M-ati dat gata! Uite, pun si eu, sa nu ziceti ca fac opinie separata ... si preferata mea, vintage: _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:20 | |
| Poate pune doamna lui mătura pe voi ! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Aug 2009, 09:23 | |
| Cristina, cu preferata ta m-ai dat gata pentru a doua oară. Tu şi mustăciosu tău cu pipa aia şmecheră. Mă gândesc ce "şmecher" eram şi eu cu pipa mea în urmă cu... şi de ani. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
| | | | CACTUS PERFECTUS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |