| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 26 Dec 2010, 08:34 | |
| Sa te faci bine, Dan . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 26 Dec 2010, 10:40 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 01 Ian 2011, 00:05 | |
| Sănătate multă îti doresc, Dan! La multi ani, prietene! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 01 Ian 2011, 02:37 | |
| Dane, da-ne vesti bune! Noi suntem alaturi si-ti dorim multa sanatate! Un 2011 fara probleme! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 01 Ian 2011, 09:43 | |
| Sanatate ! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 05 Ian 2011, 13:39 | |
| - dolion a scris:
- Dane, da-ne vesti bune! Noi suntem alaturi si-ti dorim multa sanatate! Un 2011 fara probleme!
Multzumesc tuturor pentru urari; vesti bune n-am a-tzi da dar asta e... Uneori chiar stau io ashea si kujet in singuratate ca nici alora mari de acolo de sus de tot nu le prea pasa si, uneori ajung la o intrebare existentziala _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 05 Ian 2011, 22:06 | |
| - cactus a scris:
- dolion a scris:
- Dane, da-ne vesti bune! Noi suntem alaturi si-ti dorim multa sanatate! Un 2011 fara probleme!
Multzumesc tuturor pentru urari; vesti bune n-am a-tzi da dar asta e... Uneori chiar stau io ashea si kujet in singuratate ca nici alora mari de acolo de sus de tot nu le prea pasa si, uneori ajung la o intrebare existentziala
Vestea buna este si ca ne dai vesti! Sanatatea se subrezeste, a naibii, la toti. Dar, vorba Zarazei, esti...Hot! In imaginatia mea ( nitel bolnava, cred) ma vad cum ma preumblu prim fata ta, cu sabiuta cit mai la vedere si invirtind de zor de ...mustacioara, doar-doar ma bagi in seama! Lasind gluma la o parte, un zimbet daca ne oferi, e bine. Spiritul va invinge trupul. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 05 Ian 2011, 23:28 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Spiritul invinge trupul.
Mereu! Din acea cauză trebuie avut mai multă grijă de spirit decât de trup, nu-i asa? În acelasi timp, spiritul mentine trupul... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 00:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
Mereu! Din acea cauză trebuie avut mai multă grijă de spirit decât de trup, nu-i asa? În acelasi timp, spiritul mentine trupul... Zilele acestea am tot fost "mascariciul" forumului, pentru ca aveam prea mare nevoie eu insumi de odihna si relaxare, dar si pentru voi. Incet-incet, o s-o iau insa pe drumul cel bun.. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 00:08 | |
| - CRUCIAT a scris:
- ..."mascariciul" forumului...
Nu înteleg... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 00:12 | |
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 00:20 | |
| Okay! Nu cred că l-ai lăsat chiar asa... „în paragină”! Adesea ne hrănim sufleteste chiar si atunci când avem impresia că nu o facem. Gresesc? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 00:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- Okay!
Nu cred că l-ai lăsat chiar asa... „în paragină”! Adesea ne hrănim sufleteste chiar si atunci când avem impresia că nu o facem. Gresesc? Cred ca nu. Consider ca daca poti oferi o vorba buna, un zimbet, macar celor din jur, o speranta, inseamna ca ai inbunatatit nitel sufletelul asta al nostru atit de necunoscut noua insine. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 06:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
Mereu! Din acea cauză trebuie avut mai multă grijă de spirit decât de trup, nu-i asa? În acelasi timp, spiritul mentine trupul... daaa; dar daca spiritul invinge trupul, tot invingandu-l, il si omoara. DACA ar fi sa filosofam pe tema asta am putea spune ca spiritul omoara trupul atunci cand vrea sa se elibereze de el si sa evolueze in sfere mai inalte; si il mentine in viata (pe trup) atata timp cat are nevoie de el... Cool - bag sama ca de dimineatza imi merje mintea ca fiocu la masa _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 07:09 | |
| - cactus a scris:
daaa; dar daca spiritul invinge trupul, tot invingandu-l, il si omoara. DACA ar fi sa filosofam pe tema asta am putea spune ca spiritul omoara trupul atunci cand vrea sa se elibereze de el si sa evolueze in sfere mai inalte; si il mentine in viata (pe trup) atata timp cat are nevoie de el... Cool - bag sama ca de dimineatza imi merje mintea ca fiocu la masa Chiar asa, Tzeposule . Excelenta observatie! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 09:42 | |
| - cactus a scris:
- Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
Mereu! Din acea cauză trebuie avut mai multă grijă de spirit decât de trup, nu-i asa? În acelasi timp, spiritul mentine trupul... daaa; dar daca spiritul invinge trupul, tot invingandu-l, il si omoara. DACA ar fi sa filosofam pe tema asta am putea spune ca spiritul omoara trupul atunci cand vrea sa se elibereze de el si sa evolueze in sfere mai inalte; si il mentine in viata (pe trup) atata timp cat are nevoie de el... Cool - bag sama ca de dimineatza imi merje mintea ca fiocu la masa Iti merje, draga tepisor, iti merje. SPIRITUL stie ce noi nu stim, ca de pilda, pina cind ne e sortit sa impletim aici , trupul cu sufletul. Cred ca asta ar trebui sa ne faca sa traim zilnic ca si cum ar fi ultima zi a noastra pe pamant. Sa lasam in urma noastra doar amintirea pe care o dorim. e Boboteaza, fratilor! si...nu-s la birou!!! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 11:52 | |
| - CRUCIAT a scris:
- cactus a scris:
- Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
Mereu! Din acea cauză trebuie avut mai multă grijă de spirit decât de trup, nu-i asa? În acelasi timp, spiritul mentine trupul... daaa; dar daca spiritul invinge trupul, tot invingandu-l, il si omoara. DACA ar fi sa filosofam pe tema asta am putea spune ca spiritul omoara trupul atunci cand vrea sa se elibereze de el si sa evolueze in sfere mai inalte; si il mentine in viata (pe trup) atata timp cat are nevoie de el... Cool - bag sama ca de dimineatza imi merje mintea ca fiocu la masa Iti merje, draga tepisor, iti merje. SPIRITUL stie ce noi nu stim, ca de pilda, pina cind ne e sortit sa impletim aici , trupul cu sufletul. Cred ca asta ar trebui sa ne faca sa traim zilnic ca si cum ar fi ultima zi a noastra pe pamant. Sa lasam in urma noastra doar amintirea pe care o dorim. e Boboteaza, fratilor! si...nu-s la birou!!! Ghici ciuperca unde-i! Esti cumva la... schi? | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 12:00 | |
| as vrea io.. in loc de bulgari, " arunc" cuvinte pe pagini...in loc de pirtii, ...fac slalom intre limbi... _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 17:23 | |
| Ei, lasa, Cruciatule ...Gindeste-te ca-i nashpa la ski si-ai sa vezi ce capodopere faine-ti ies ! ps: uite ce-a patit Huidu. Si mai nou, Ana Lesko... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 18:03 | |
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 18:23 | |
| nici el ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 18:26 | |
| M -ai luat!! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 20:15 | |
| am intrat mai putin pe forum tot din cauza de sanatate si am ramas cu un gust amar de cele postate de CACTUS! Zi-mi omule ca e o gluma de a ta asa cum ne-ai obisnuit! Un om cu un spirit asa tanar !!!!Cat despre CRUCIAT mi-a descretit de multe ori fruntea. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 20:53 | |
| - VOTAN a scris:
- am intrat mai putin pe forum tot din cauza de sanatate si am ramas cu un gust amar de cele postate de CACTUS! Zi-mi omule ca e o gluma de a ta asa cum ne-ai obisnuit! Un om cu un spirit asa tanar !!!!Cat despre CRUCIAT mi-a descretit de multe ori fruntea.
deci mi-am atins scopul! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
|
| |
| CACTUS PERFECTUS | |
|