Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 23:30
CRUCIAT a scris:
VOTAN a scris:
am intrat mai putin pe forum tot din cauza de sanatate si am ramas cu un gust amar de cele postate de CACTUS! Zi-mi omule ca e o gluma de a ta asa cum ne-ai obisnuit! Un om cu un spirit asa tanar !!!!Cat despre CRUCIAT mi-a descretit de multe ori fruntea.
deci mi-am atins scopul!
Tine-o tot asa!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 23:33
Emil Condor a scris:
CRUCIAT a scris:
VOTAN a scris:
am intrat mai putin pe forum tot din cauza de sanatate si am ramas cu un gust amar de cele postate de CACTUS! Zi-mi omule ca e o gluma de a ta asa cum ne-ai obisnuit! Un om cu un spirit asa tanar !!!!Cat despre CRUCIAT mi-a descretit de multe ori fruntea.
deci mi-am atins scopul!
Tine-o tot asa!
Cine? eu sau Votan? PS Admine, vad ca mi-au aparut o gramada de "casute" pentru edit... da' io is mai nestiutor.. care e pentru pps??
_____________________ Doctor Cross
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 06 Ian 2011, 23:44
Amândoi!
„Căsute de edit”? Eu pun PPS-urile prin 4shared. Îti deschizi cont acolo si restul vei vedea usor despre ce este vorba.
CRUCIAT
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 07 Ian 2011, 00:04
tks, good night! chiar ca nu aveam timp sa caut..
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 07 Ian 2011, 06:01
zaraza26 a scris:
Citat :
e Boboteaza, fratilor! si...nu-s la birou!!!
Ghici ciuperca unde-i!
Esti cumva la... schi?
Daca sta in zona Nasaudului, nu-i duc grija , va are unde sa fie...zona-i superba
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 07 Ian 2011, 11:33
cactus a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :
e Boboteaza, fratilor! si...nu-s la birou!!!
Ghici ciuperca unde-i!
Esti cumva la... schi?
Daca sta in zona Nasaudului, nu-i duc grija , va are unde sa fie...zona-i superba
Cine? Eu stau in Nasaud, nu altcineva. Cat despre schiat, trebuie sa si vrei, ca schiurile nu-ti sar singure in picioare, nici partia nu vine la poarta casei!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 07 Ian 2011, 20:03
eu am rude in Nasaud. Se pune???
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 14:37
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 14:39
that´s it...
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 15:56
CRUCIAT a scris:
mai, Cruciat ..... tu esti si trubadur?
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 16:18
lutra vulgaris a scris:
CRUCIAT a scris:
mai, Cruciat ..... tu esti si trubadur?
Lutrito, pina acum m-au vrut doftor...acu', tu, ma vrei trubadur...ce vrei tu, sint de acord!
ce vrei sa-ti "cint"?
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 17:10
CRUCIAT
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 17:26
"tepelus" drag, mi-ai suflat ocazia sa-i cint la ureche domnitei.. Nu-i bai, e faina muzica, merci si io!! PS Am o rugaminte: nu schimbi "tusitorul" din avatar ? m-a facut sa tusesc si eu de 3 zile, prin...simpatie ( asa se zice pe la noi la virusi..)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 20:18
Eu cred ca "tusitorul" este mestecator de guma, sau ma insel?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 20:20
... sau de tutun. La cât îi place lui, fumatul, înclin spre aceea.
CRUCIAT
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 20:30
Io tot m-am molipsit...
Emil Condor
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 20:33
Ce înseamnă să crezi că poti avea ceva! Chiar că ai în final...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 20:48
nope; e un tampitzel simpatic si retardat care ar vrea sa spuna ceva - si NU-L SCHIMB FIINDCA-I AL MEU (cauta in DEX si vezi ce inseamna avatar)
si, ca mica extrapolare pun si aici una din semnaturile mele de pe alte forumuri (ACELASI avatar) :
cred ca e clar... LEAVE MY AVATAR IN PEACE si asa nu mai facem mult timp umbra pamantului (si nu stiu, zau, daca nu as dori sa se termine odata)
CRUCIAT
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 21:04
si...cred ca mi-au trecut si virusii...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 21:51
CRUCIAT a scris:
si...cred ca mi-au trecut si virusii...
dolion
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 22:36
Esti asa cum zice Emil, un fumator inrait? Mai n-as crede! Am renuntat la fumat fara sa fiu avertizat de doctor sau de propriu-mi organism si ma felicit acum in plina criza; la trei pachete pe zi, fa socoteala cat cheltuiam, m-apuca groaza!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 22:52
Coane Dolioane, leave it - daca si cand ne-om vedea vreodata am sa-tzi fac elogiul unei pipe cu tutun de calitate, duhanita pe prispa unei case batranesti, de tzara, la apus de soare, unde sa ne intalnim si sa schimbam o vorba la o ulcea de vin bun (io, care-l beam numai din pahare de cristal) si o ulcica de rachie de aia sfanta cum numai la Ardeal se face, si om povesti... si ce mai poveshti or sa iasa...
Emil Condor
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 22:58
Pot, pot să vin si eu? Pot la întâlnirea aceea, Cactus?
dolion
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 23:01
Doamne, cactus, asa cum pui problema, imi faci o pofta de duca, de-mi vine chiar acum s-o tai peste munti si vai, pana la tine! Ce bine ar fi sa reactioneze omul la primul impuls, ar avea o viata mult mai aventuroasa, mai plina si mai frumoasa! Dar apoi vine "coana Logica" si-mi sopteste la ureche: "trebuie sa mergi la serviciu, trebuie sa mergi maine undeva si de altfel, tu nici nu bei!" Si uite asa, s-a dus dracului, tot farmecul!
CRUCIAT
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 08 Ian 2011, 23:18
dolion a scris:
Doamne, cactus, asa cum pui problema, imi faci o pofta de duca, de-mi vine chiar acum s-o tai peste munti si vai, pana la tine! Ce bine ar fi sa reactioneze omul la primul impuls, ar avea o viata mult mai aventuroasa, mai plina si mai frumoasa! Dar apoi vine "coana Logica" si-mi sopteste la ureche: "trebuie sa mergi la serviciu, trebuie sa mergi maine undeva si de altfel, tu nici nu bei!" Si uite asa, s-a dus dracului, tot farmecul!
dar poti mirosi aroma parfumata de tutun de pipa, poti gusta placerea prietenilor care degusta bauturile si poti sa te imbeti cu povestile frumoase depanate de ei si de tine! La astfel de intilniri am avut fericirea sa iau parte, sper si sa mai iau cit m-o mai ingadui Dumnezeu pe aceasta lume. Prietenia impartasita e sarea si piperul vietii . Cred eu asa, nu ca e obligatoriu sa ma primiti si pe mine...mai ales ca eu in Ardeal is doar in vizita, ori de cite ori ajung pe acolo...