deci, pipăl, io o să-mi iau rămas bun de la voi - nu stiu pe cât timp. Una peste alta, trebe să merg la Szeged să-mi văd de ale mele, după aia mă duc ăn Germanistan unde sper să-mi facă nishte analize (kestie de costuri - care-s imense) după care o să capăt un rezultat, rezultat pe care l-ash fi căpătat cu sau fără mersurile astea. OK - Io vă las. Să avetzi grije de voi si să avetzi grije de o kestie mai importanta decât orice: NICIODATĂ să nu transformatzi forumul într-o arenă de dispute politice sau religioase. Indiferent de cine ce crede, oponentul ishi are dreptatea lui, deci, nici unul nici celalalt nu rezolva nimic bun impunandushi punctul de vedere; din contră - se nasc dushmanii. Mai bine vorbitzi de ceea ce Tatăl Ceresc ne-a dat nouă tuturor - frumusetzea naturii, a sentimentelor, a... orice este frumos. Dacă nu mă credetzi - si n-am nevoie să mă credetzi, mergetzi la popasuri si visatzi la tzara dăruită de tatăl ceresc lui Emil... Băăăăăăăăăăăăăăă Emile - sculele mele de pescuială.... În rest - vă doresc să rămânetzi cu bine, sa vă lăsatzi de tembelismul numit politică si dispute religioase si vă rog să gânditzi că suntetzi impreuneă, cu bune si cu rele, pe care nu are rost să le otrăvitzi cu kestii care nu tzin de voi... IO Cactus Magnificus zic vouă că suntetzi teribili - fiecare in felul lui (si daca stam si vorbim de retzete de bucătăriceală atunci mă apucă pe mine damblaua) şi vă rog si vă dau vouă cuvânt cel de pe urmă - să va iubitzi... N-are rost sa mai ..... bla. bla... . Pusici maximi - vouă, tuturor... IO - Cactus
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
edit: m-am delogat; ma gasitzi pe Y-Mess. Pusici...
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 01:22
Să ne revedem sănătosi, prietene!
O să mai revin asupra penultimului tău mesaj.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 09:02
cactus a scris:
deci, pipăl, io o să-mi iau rămas bun de la voi - nu stiu pe cât timp. Una peste alta, trebe să merg la Szeged să-mi văd de ale mele, după aia mă duc ăn Germanistan unde sper să-mi facă nishte analize (kestie de costuri - care-s imense) după care o să capăt un rezultat, rezultat pe care l-ash fi căpătat cu sau fără mersurile astea. OK - Io vă las. Să avetzi grije de voi si să avetzi grije de o kestie mai importanta decât orice: NICIODATĂ să nu transformatzi forumul într-o arenă de dispute politice sau religioase. Indiferent de cine ce crede, oponentul ishi are dreptatea lui, deci, nici unul nici celalalt nu rezolva nimic bun impunandushi punctul de vedere; din contră - se nasc dushmanii. Mai bine vorbitzi de ceea ce Tatăl Ceresc ne-a dat nouă tuturor - frumusetzea naturii, a sentimentelor, a... orice este frumos. Dacă nu mă credetzi - si n-am nevoie să mă credetzi, mergetzi la popasuri si visatzi la tzara dăruită de tatăl ceresc lui Emil... Băăăăăăăăăăăăăăă Emile - sculele mele de pescuială.... În rest - vă doresc să rămânetzi cu bine, sa vă lăsatzi de tembelismul numit politică si dispute religioase si vă rog să gânditzi că suntetzi impreuneă, cu bune si cu rele, pe care nu are rost să le otrăvitzi cu kestii care nu tzin de voi... IO Cactus Magnificus zic vouă că suntetzi teribili - fiecare in felul lui (si daca stam si vorbim de retzete de bucătăriceală atunci mă apucă pe mine damblaua) şi vă rog si vă dau vouă cuvânt cel de pe urmă - să va iubitzi... N-are rost sa mai ..... bla. bla... . Pusici maximi - vouă, tuturor... IO - Cactus
Mi-a mers la suflet, mesajul tau, Tzeposule .
Nu poti sa faci vreun rau când ai doar dragoste in suflet.
Mergi sanatos si sa ne reauzim cu bine !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 09:13
TU Cactus Magnificus să umblii cu bine pe unde-ţi este drumul şi drumurile şi când o fi să fie să ne întâlnim la o tărie pe malul Mureşului.
Noa serbus mă dragă !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 15:32
Cactusel, nici nu stii ce mult o sa-mi lipseasca mesajele tale, ai un umor aparte. Asadar te astept
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 18:46
cactus a scris:
Hei Cactus,ma rog pentru tine si Dumnezeu sa te ajute,la Szeged is medici buni,multa sanatate ,te puuuuuuuuuup cu drag,Geta Molnar:)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 21:18
ŢEPOŞENIA TA, DU-TE ACOLO ŞI FĂ-TE BINE!
_____________________ Free your mind!
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 29 Sept 2009, 22:40
Drum bun Cactus Magnificus,si sa te intorci cu bine
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 08:04
Dragă Cactus, mai rar asemenea bun simţ şi viziune asupra vieţii ca la tine! Să te-ntorci cu bine, te-aştept prin zonă!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 16:01
nu-i usor sa te intorci din drum; se spune ca pe cei pe care-i plangi (stitzi voi>), sufera pentru ca - i intorci din drumul lor. IO m-am intors pentru voi, fiindca la Seghedin m-oi duce abia prin 10 octombrie.. asa ca pana atunci, ka io NU va uit...VOI sa nu uitatzi ca viatza este un Dar NU un Dat. Fitzi cumintzi. Pusici... IO - ala Magnificus
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 16:05
sa bolunzeshti...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 19:07
Ce bine ca ai revenit:)
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 20:54
Nu am revenit pentru ca inca nu am plecat. Chestia nasoala e ca, pe mine, care rareori mi-a fost frica de ceva, incepe sa ma incerce un vag sentiment de frica. Am si o motivatzie - ai mei parintzi au trecut Stixul, amandoi, pe langa altele inclusiv cu un cancer osos; stiu ce inseamna ciocurile de papagal la vertebre si durerile pe care le aduc cu sine (mama) dupa cum stiu si ce inseamna sa urci niste etaje, si , din senin, sa ti se fractureze articulatia soldului (tata) cu toate durerile pe care le implica si cu picior in extensie pentru ca nu potzi fi operat din cauza unei inimi slabite, cu escarele(?) care apar fiindca esti in extensie cu un sold fracturat din cauza unui cancer osos... Mai vretzi ? Ca mai am ce povesti. Nu-s tampit si parintzii mei au avut grije sa ma pregateasca, pe vremuri, ca sa devin student la medicina. Asa ca stiu ce inseamna rezultate ale unor analize, formula leucocitara, VSH si alte tampenii de soiul asta, plus ca la radiografii se vad multe. Acuma, avem scintigrafii, unde tot ce trebuie este sa stii sa citesti si daca mai adaugi si internetul... CULMEA - am fost admis la medico-militar in Bucale (la examenele alea regulamentare, scrise) si am fost respins la contra-vizita medicala (prea multe operatzii si sinuzite si reumatism cardio-articular pentru un tanar de 20 de ani, de care am trecut la vizitele la comisariatul din urbea mea fiindca...), unde nici cele mai grozave pile posibile si imposibile nu au putut ajuta; asa am ajuns eu absolvent al unei facultati de istorie in Cluj, urmand nobila traditzie a sorei mele... Buuuun - sa ne intoarcem la oile noastre. Trebe sa merg sa Seghedin sa aflu si io cam cum stau problemurile dupa 6 luni... Dupa aia, om mai vedea. Cum ma simt ? Asa ceva nu se intreaba. In rest, toate bune. Pusici. Mai vorbim noi...?????....Serbus PEiSei: cand v-am zis io ca o masca plange, o masca rade, nu m-atzi crezut... Emiiile - unde-i betzigashul meu de pescuiala ? Macar pe malul Stixului sa dau dupa un nenorocit de shalau... Thanks in advance... o sa-l iau cu mine
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 21:14
Imi pare bine ca ne-ai mai scris una, alta. Daca pleci la Szeged in 10 octombrie, inseamna ca te putem invita la cheful nostru din 4-5 octombrie. Am pregatit special pentru tine coniac, tuica de casa, palinca de Zalau, vin si bere.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 21:23
cactus a scris:
PEiSei: cand v-am zis io ca o masca plange, o masca rade, nu m-atzi crezut...
Cactus, vreau sa-ti spun ca Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste cel mai mult. Asa incat, curaj, totul va fi bine
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 21:24
nicuvar a scris:
... Am pregatit special pentru tine coniac, tuica de casa, palinca de Zalau, vin si bere.
Da, da, da! După toate astea, nici n-o să-l mai intereseze rezultatul analizelor! PS. Nu m-am putut abţine Cactus, sorry!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 21:31
yzzy a scris:
nicuvar a scris:
... Am pregatit special pentru tine coniac, tuica de casa, palinca de Zalau, vin si bere.
Da, da, da! După toate astea, nici n-o să-l mai intereseze rezultatul analizelor! PS. Nu m-am putut abţine Cactus, sorry!
Asta e vorba noastra. De cate ori aminteam la popasul nostru ca facem tuica sau vin, aparea si Cactus. E de-al casei.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 30 Sept 2009, 23:07
era sa uit: s-o luam metodic: 1. 3 OPTOFAGVSH (cika-s nervii cranieni) 2. Poirier a comparat osul coxal cu o elice 3. Destot a comparat falanga distala de la degetul mare de la picior cu un dop de shampanie mare kestie si anatomia asta...
nu stiu cum sa fac, asa ca incerc sa ma descurc: @ Nicuvar: ai zis "inseamna ca te putem invita la cheful nostru din 4-5 octombrie. Am pregatit special pentru tine coniac, tuica de casa, palinca de Zalau, vin si bere. " UNDE ????????
Inca o data, pusici; mai intervin io cu toate ca stiu ca atunci cand trebuie cu adevarat, bunul simtz dicteaza ca trebe sa salutzi in stanga si in dreapta, sa - tzi plateshti datoriile si sa...
Serbus, voi drajilor... Poama rea nu piere asa ca nu va bucuratzi; si daca va bucuratzi, ce va facetzi voi fara IO
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 01 Oct 2009, 00:58
cactus a scris:
... stiu ce inseamna ciocurile de papagal la vertebre si durerile pe care le aduc cu sine...
Aici la Hunedoara este un tip, nu stiu ce pregatire are, cred ca ceva bioenergetician (?!?!) face si acupunctura si multe alte chestii.
Cumnata mea a fost la el si intre altele i-a "rupt" ciocurile de papagal la vertebre.
Am inteles ca trateaza multe.
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 01 Oct 2009, 01:57
cactus a scris:
bunul simtz dicteaza ca trebe sa salutzi in stanga si in dreapta, sa - tzi plateshti datoriile...
Si cu datoria către noi ce faci? Cum rămâne cu acei 20 de ani de forumeală la Popas?
După cum usor ai văzut, ne esti foarte drag, Cactus - mergi si te fă bine, noi te vom astepta cu deplină credintă, răbdători...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 01 Oct 2009, 15:27
cactus a scris:
[...] IO m-am intors pentru voi, fiindca la Seghedin m-oi duce abia prin 10 octombrie.. asa ca pana atunci, ka io NU va uit...VOI sa nu uitatzi ca viatza este un Dar NU un Dat. Fitzi cumintzi. Pusici... IO - ala Magnificus
Ca sa iti urez si eu toate cele bune, de-aia te-ai intors!