Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 30 Oct 2010, 20:15
Mulţumesc Ostrovna, Mulţumesc Karima, Mulţumesc Zaraza. Vă aştept la balul de sâmbătă seara. Daţi clic mai jos pe "blog personal" şi ajungeţi direct acolo.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 30 Oct 2010, 23:24
La multi ani! Sa traiesti ca sa ai grija in continuare de puii mici ai tai.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 31 Oct 2010, 03:24
Mulţumesc Lutra vulgaris. Şi ţie-ţi doresc o viaţă îndelungată trăită în linişte şi pace alături de Puiuţa şi familia ta.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 31 Oct 2010, 03:26
Vă mulţumesc la toţi cei care mi-aţi trecut virtual pragul casei, precum şi celor care urmează să mi-l treceţi în zilele ce urmează. Pentru voi toţi, melodia ce urmează:
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 31 Oct 2010, 03:35
Miky, azi este ziua ta. Deşi nu prea vii pe aici, eu îţi zic LA MULŢI ANI ! şi îţi ofer o floare culeasă astă vară din burgul meu.
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 31 Oct 2010, 15:37
abbilbal a scris:
Miky, azi este ziua ta. Deşi nu prea vii pe aici, eu îţi zic LA MULŢI ANI ! şi îţi ofer o floare culeasă astă vară din burgul meu.
Si eu Mikydutza iti urez La Multi Ani fericiti si plini de bucurie.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 31 Oct 2010, 16:09
Frumoasă, talentată si dulce domnită, Miky, pe unde mai hoinăresti fără să dai un semn de viată si celor ce te îndrăgesc atât de mult? Prezenta ta reconfortează - ne lipsesti si... te asteptăm cu drag să revii.
La Multi Ani Fericiti!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 31 Oct 2010, 18:29
Emil Condor a scris:
Frumoasă, talentată si dulce domnită, Miky, pe unde mai hoinăresti fără să dai un semn de viată si celor ce te îndrăgesc atât de mult? Prezenta ta reconfortează - ne lipsesti si... te asteptăm cu drag să revii.
La Multi Ani Fericiti!
Cu expresiile acestea de mai sus, si din stanca de piatra de ar fi sa fie inima unei domnite, asa cum zici tu, tot s-ar fi sfaramat.
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 01 Noi 2010, 15:28
Azi e ziua celor care numai sunt printre noi ,un gind pios si lacrimi:(
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 01 Noi 2010, 16:10
ostrovna a scris:
Azi e ziua celor care numai sunt printre noi ,un gind pios si lacrimi:(
Amin . Un gind bun -inclusiv- pentru Bulache.
Ziua Morţilor se sărbătoreşte mai ales în oraşele din Transilvania, Banat şi Maramureş, unde credincioşii aprind lumânări la cimitire şi dau de pomană săracilor.
În Evul Mediu, după Sfânta Liturghie, oamenii se rugau în cimitire pentru sufletele morţilor, deoarece se credea că în prima zi a lunii noiembrie acestea se întorc în mijlocul celor dragi.
În tradiţia Bisericii Romano-Catolice şi Greco-Catolice, o parte din sufletele celor morţi care nu au fost nici sfinţi şi nici damnaţi ajung în Purgatoriu, unde se curăţă de păcate pentru a putea intra în Rai. Deşi Biserica Ortodoxă nu recunoaşte existenţa Purgatoriului, cei mai mulţi dintre enoriaşii săi din Transilvania, care provin din rândul foştilor credincioşi greco-catolici, au păstrat sărbătoarea.
Se crede că de Ziua Morţilor cei trecuţi în nefiinţă ies din morminte şi umblă printre cei vii, fără să fie văzuţi, de aceea oamenii care se întorc de la cimitir merg pe marginea drumului, lăsând morţii să meargă pe mijloc.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 11:31
Astăzi este ziua în care sunt sărbătoriţi Arhanghelii Mihail şi Gavril. Deci este ziua onomastică a celor ce poartă numele la Mihai sau Gavrilă, Mihaela sau Gabriela şi ce derivate or mai fi.
LA MULŢI ANI TUTUROR !
Şi nişte trandafiri bălgrădeni pentru Mihaela noastră.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 11:43
abbilbal a scris:
Şi nişte trandafiri bălgrădeni pentru Mihaela noastră.
Abby, iti multumesc Stii ca imi plac foarte mult trandafirii tai balgradeni. Sunt minunati!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 12:59
Mihaela, ultimul trandafir din gradina, l-am dat mamei, de ziua ei (22 octombrie), dar considera ca si pentru tine am un trandafir, scos din maneca, de data asta, ca un magician si ti-l ofer cu toata dragostea si cu urarea traditionala de "La multi ani!"
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 13:09
dolion a scris:
Mihaela, ultimul trandafir din gradina, l-am dat mamei, de ziua ei (22 octombrie), dar considera ca si pentru tine am un trandafir, scos din maneca, de data asta, ca un magician si ti-l ofer cu toata dragostea si cu urarea traditionala de "La multi ani!"
uite si trandafirii
te las pe tine sa-i oferi din partea noastra; La Multi Ani...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 13:09
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 16:45
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 16:53
Multumesc Yzzy, honey
abbilbal
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 18:25
Mulţumesc Mihaela pentru cântecul Prietenia. Mi-a plăcut de când l-am auzit prima dată şi eram în liceu (şcoala medie, cum i se zicea atunci)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 19:00
abbilbal a scris:
Mulţumesc Mihaela pentru cântecul Prietenia. Mi-a plăcut de când l-am auzit prima dată şi eram în liceu (şcoala medie, cum i se zicea atunci)
De fapt tu l-ai postat primul, in alta parte si eu l-am adus aici.
Diaporevomenos
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 08 Noi 2010, 22:54
Mihaela, cu ocazia sarbatori a Sf.Mihail, iti doresc multa fericire si sanatate.