Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 17 Aug 2012, 01:07
Bine. Uite si muzica:
sa iesi din transa.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 20 Aug 2012, 05:19
Franz Schneider a scris:
Eu m-am saturat privindu-le. Mai ales sutienul si tanga...
Era si normal, noi bărbați in loc sa vedem frumusețe de tort, am văzut numai chiloți si sutiene. Mai ales când ai diabet, la ce sa te mai uiți la tort, să-ți faci sânge rău, ca nu poți sa mănânci nici o lingurița?
Dar eu pentru poza asta noua, de la avatar lui Irina, ii dedic un cântec renumit in spaniola, pentru ca știu ca înțelege limba spaniola.
Que bonitos ojos tienes Debajo de esas dos cejas Debajo de esas dos cejas Que bonitos ojos tienes.
Ellos me quieren mirar Pero si tu no los dejas Pero si tu no los dejas Ni siquiera parpadear.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Aug 2012, 04:16
La Multi Ani Fericiti cfc!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Aug 2012, 08:55
Numarul mesajelor : 79 Varsta : 28 Localizare : Shielia Data de inscriere : 12/08/2012
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Aug 2012, 22:09
Bultumesc pt urari ,dar e penibil sa va spun ca nu ma cheama irina !'
Numele meu dat de arborigeni inseamna in romaneste GHEARA
_____________________ Forum Crestin Ortodox Renascut
:http://abcd.top-me.com
l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Aug 2012, 23:53
La Multi Ani, Gheara!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Vin 24 Aug 2012, 21:46
La Multi Ani Frumosi si Buni, cfc !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 25 Aug 2012, 04:41
Cristina a scris:
Te salutăm domnită dragă!
Fratele meu (cfc) a spus că o să treacă si el pe la Popas. Acum să vedem în ce an!
IRBESTRA
Numarul mesajelor : 79 Varsta : 28 Localizare : Shielia Data de inscriere : 12/08/2012
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 25 Aug 2012, 10:54
Cred ca nu se refera la mine!Mi-ar parea ciudat,ca sa fie pt mine!Eu in viata am fost obisnuita cu sutturi multe nu cu amabilitati,si nu stiu cum sa reactionez!Raman surprinsa in incapacitate de a raspunde!
_____________________ Forum Crestin Ortodox Renascut
:http://abcd.top-me.com
l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 28 Aug 2012, 13:49
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Te salutăm domnită dragă!
Fratele meu (cfc) a spus că o să treacă si el pe la Popas. Acum să vedem în ce an!
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 28 Aug 2012, 18:39
Sa vezi si sa nu crezi... Cristina! Fii binevenita si asteptam noutati... cel care lipseste atat de mult, are si lucruri noi de spus!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 29 Aug 2012, 20:08
Diaporevomenos a scris:
Dar eu pentru poza asta noua, de la avatar lui Irina, ii dedic un cântec renumit in spaniola, pentru ca știu ca înțelege limba spaniola.
Que bonitos ojos tienes Debajo de esas dos cejas Debajo de esas dos cejas Que bonitos ojos tienes.
Ellos me quieren mirar Pero si tu no los dejas Pero si tu no los dejas Ni siquiera parpadear.
Multumesc Dimitris.
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 30 Aug 2012, 06:55
Pentru că voi fi plecat, nimeni nu o să afiseze urările pe pagina principală, asa că...
La Multi Ani Fericiti, Roxy! La Multi Ani Fericiti, Dimitris!
Până la Ziua lui Dolion mă voi întoarce, sper!
Vă salut cu drag pe toti! Să ne revedem sănătosi!
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 30 Aug 2012, 16:47
Emil Condor a scris:
Pentru că voi fi plecat, nimeni nu o să afiseze urările pe pagina principală, asa că...
La Multi Ani Fericiti, Roxy! La Multi Ani Fericiti, Dimitris!
Până la Ziua lui Dolion mă voi întoarce, sper!
Vă salut cu drag pe toti! Să ne revedem sănătosi!
Multumesc Emile, sa fii binecuvantat de Domnul oriunde vei fi.
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Dum 02 Sept 2012, 09:15
Dimitris, de drept, azi e ziua ta de nastere... iti urez din suflet, multa sanatate si bucurii, la multi ani, alaturi de noi, cei de pe acest forum! Peste o luna implinesti si 4 ani de forum!