| ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
|
+25silverstar dolion Mara Doina yzzy ostrovna Cristina rolia Layla Mihai LEONTE Anahoret MIRCEA zuum horia bulache nicuvar Darius zaraza26 Karima abba Franz Schneider Emil Condor cactus abbilbal aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 01:08 | |
| Astăzi e ziua ta... , dar ca sa-ti pot spune din toata inima Happy Birthday, spune-mi in ce data te-ai nascut si abbilbal iti va spune si ce scrie la horoscop pentru tine | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 01:10 | |
| Eu m-am născut într-o duminică în zori, în 17 decembrie 1950, mama spune că era soare cu dinţi ! Sunt Săgetătoare ! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 05:39 | |
| - aurora a scris:
- Eu m-am născut într-o duminică în zori, în 17 decembrie 1950, mama spune că era soare cu dinţi !
Sunt Săgetătoare ! Ai dreptate doar parţial Roua Soarelui. Tu eşti de fapt: Săgetător cu ascendent în scorpion; dar şi tigru cu ascendent în iepure; Metal lângă smochin cu o margaretă la chişcineu. Aşa spun zodiacele: european - chinezesc - indian - druidic (arboricol) şi floral. Caracteristicile zodiilor respective le vei afla mai târziu. Este mult prea târziu pentru a le mai putea da pe toate. Şi ca o compensare, bagă de seamă că discuţi cu-n Scorpion cu ascendent în taur; capră cu ascendent în cocoş; delfin; nuc; dar şi papucul doamnei. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 15:50 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi ca o compensare, bagă de seamă că discuţi c-un Scorpion cu ascendent în taur; capră cu ascendent în cocoş; delfin; nuc; dar şi papucul doamnei.
şi când e ziua ta? că se apropie | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 16:29 | |
| a lui nu shtiu când e dar a mea-i în doişpeianuarieomienouăsuteshiceva da' nu va zik ce-i aia "shiceva" că mă rushinez... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 16:52 | |
| - cactus a scris:
- a lui nu shtiu când e dar a mea-i în doişpeianuarieomienouăsuteshiceva da' nu va zik ce-i aia "shiceva" că mă rushinez...
Auzi... păi chiar să-ţi fie ruşine dacă tu te ruşinezi şi eu nu m-am ruşinat! M-am supărat! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 02 Oct 2008, 17:46 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Şi ca o compensare, bagă de seamă că discuţi c-un Scorpion cu ascendent în taur; capră cu ascendent în cocoş; delfin; nuc; dar şi papucul doamnei.
şi când e ziua ta? că se apropie Mai este vreme, căi undeva la coada lunii, penultima. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 02:01 | |
| E okay asa? Doar că Abby zicea ceva despre postări numai si numai despre datele din bolentin. Dacă doriti, celelalte postări pot fi sterse usor!!! Este la alegerea userilor: forumul este făcut de noi, userii, nu de Administrator... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 02:07 | |
| Api...nu cred ca-i bine asa. As zice sa faci un "Anunt!" "Zilele de nastere" in care sa fie numa' data nasterii, asa cum a zis Abbi, si in ordine calendaristica sau pe luni, cum a zis el. Si subiectul asta cu "Astazi e ziua ta" sa ramana asa cum e deocamdata, si aici sa facem chefurile de ziua fiecaruia. Ce zice adminu si cellalti useri? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 02:21 | |
| Admin spune ce spunem noi! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 03:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- Admin spune ce spunem noi!
OK. PRO ! Aici este sala de bal unde cântăm, jucăm, bem, dăm flori de ziua fiecăruia. Mă voi ocupa de AGENDA dar daţi-mi ziua şi luna de naştere, inclusiv cei de la ADMINISTRATIEEEE !!!! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 03:54 | |
| A mea (chiar dacă nu-mi pasă de ea) a avut loc o oră înainte de Ziua Copilului. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- A mea (chiar dacă nu-mi pasă de ea) a avut loc o oră înainte de Ziua Copilului.
Nu poţi spune că nu-ţi pasă de ea, pentru că de fiecare dată tragi o dungă cu răboju, chiar dacă nu chefuieşti. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:12 | |
| Eu pot spune... La un moment dat era gata-gata să uit când am fost născut. Au avut altii grijă să-mi amintească! Neseriosii! Deci, ultima zi din luna florilor, probabil din cauza aia îmi si place luna Mai cel mai mult din toate. Dar vorba ta, Abby: toate anotimpurile sunt frumoase cât suntem sănătosi. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:46 | |
| Abby, vezi dacă ai sculele astea:
1. 2. 3. 4. 5.
Le găsesti jos de tot, în stânga. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu pot spune... La un moment dat era gata-gata să uit când am fost născut. Au avut altii grijă să-mi amintească! Neseriosii!
Deci, ultima zi din luna florilor, probabil din cauza aia îmi si place luna Mai cel mai mult din toate. Dar vorba ta, Abby: toate anotimpurile sunt frumoase cât suntem sănătosi. Nu băgaşi de seamă că eşti deja înregistrat? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:48 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- Abby, vezi dacă ai sculele astea:
1. 2. 3. 4. 5.
Le găsesti jos de tot, în stânga. Le ştiu de dincolo, unde am 6100 de subiecte înregistrate + o samă însemnată de subiecte neînregistrate. Ori n-ai fost curios să vezi cu ce mă ocup acolo. Nu m-am uitat după ele. Importante sunt cele de sus din dreapta | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 04:58 | |
| Unde acolo? Dă-mi un link, te rog! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 05:03 | |
| - Emil Condor a scris:
- Unde acolo? Dă-mi un link, te rog!
Am şi instrumentele alea. Dar vezi că nu eşti bun copoi? De căteva zile am scris că dacă nu-i cu supărare pot fi văzute un pachet de fotografii cu Puiu Mic la myforum secţiunile Satul de vacanţă şi La preumblare din subiectul Vacanţele noastre, după care am spus: Dacă este cu supărare, primesc banul. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 05:12 | |
| No, cu ocazia asta ti-ai mai făcut reclamă încă odată... Nu am timp să merg pe toate linkurile ce se postează - uneori o fac, alteori... se vede. Ai scăpat de ban data asta. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 10:05 | |
| La mine ziua zamislirii e a 5-a zi dupa Ziua Americii !!! | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 13:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- No, cu ocazia asta ti-ai mai făcut reclamă încă odată...
Nu am timp să merg pe toate linkurile ce se postează - uneori o fac, alteori... se vede.
Ai scăpat de ban data asta. Nu am oferit adresa forumului respectiv ca reclamă, ci pentru că mi s-au cerut fotografii cu Puiu Mic şi acolo sunt o valiză plină. Şi dacă-i vorba de reclamă, ce reclamă mai bună să-mi fac decât să scriu aici fără nici o oprelişte. Voi nu aveţi de ce vă supăra, nici ăia de acolo, că bag sama nici măcar nu aveţi vreme să citiţi tot ce scriu. Ş-apăi, noa, să vezi. Când credeam că iau şi eu un ban pentru munca prestată, s-au gătat fondurile. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 03 Oct 2008, 14:13 | |
| - Franz Schneider a scris:
- La mine ziua zamislirii e a 5-a zi dupa Ziua Americii !!!
Noa tulai Doamne că ăsta mă bagă-n boală că io cu armetica le socotesc numa băbeşte. Adică pe deşte. Da parcă zua Americii să zâc că-i în 4 iulie la care mai trăbă să adun 5 zâle şi să scad niciuna ca să-mi dea 9 iulie. Dacă zmitesc treaba lui. Că-i miner neamţ şi umblă după el cu şopârliţa liberă. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
| |
|
| |
| ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
|