Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 09 Oct 2008, 15:34
aurora a scris:
abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Adică abilitătile tale stau în... balls?! Sau esti tare abil la balul de Sâmbătă seara?
S-o gătat şi balul iar i-os cătrănit. Aştept degeaba şi nu primesc răboaje.
Oameni buni şi lume, lume ! Daţi-mi beletele cerute cu zua şi luna în care v-aţi născut cî danu,cer adminului să puie lăcat pe popas.
Io sper ca balul care s-o gatat, o fost doar primul dintr-o lunga serie... ca vremea rece abia incepe si se stie ca pe frig, petrecerile sunt mai multe
26 iunie 1965
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 10 Oct 2008, 10:14
Dacă mai vreţi bal, hai să ne balansăm cu "Electronic", că tot o fi ziua cuiva azi
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 14 Oct 2008, 07:02
abbilbal a scris:
Cand ai descarcat pagina aia - ai verificat ? Nu te umpli de virusi, troieni si alte blastamatzii ???? Ca as descarca si io dar mi-e cam frica...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 15 Oct 2008, 01:38
cactus a scris:
abbilbal a scris:
Cand ai descarcat pagina aia - ai verificat ? Nu te umpli de virusi, troieni si alte blastamatzii ???? Ca as descarca si io dar mi-e cam frica...
N-ai antivurus pe calculator?
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 17 Oct 2008, 13:40
28 noiembrie 1955. Tot in 28 noiembrie s-au nascut Colea Rautu, Mariana Nicolesco, Friedrich Engels si Corneliu Vadim Tudor si numai ei. Cand a auzit de ultimii doi, un prieten mi-a spus ca o pacoste nu vine niciodata singura, ci la pachet de trei. Eu sunt al treilea.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 17 Oct 2008, 19:01
cactus a scris:
abbilbal a scris:
Când calc un virus pe coadă mi se decuplează calculatorul automat.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 17 Oct 2008, 19:04
nicuvar a scris:
28 noiembrie 1955. Tot in 28 noiembrie s-au nascut Colea Rautu, Mariana Nicolesco, Friedrich Engels si Corneliu Vadim Tudor si numai ei. Cand a auzit de ultimii doi, un prieten mi-a spus ca o pacoste nu vine niciodata singura, ci la pachet de trei. Eu sunt al treilea.
Informaţie utilă, dar nu am uitat nici data ta de naştere şi ni pe a lui Horia.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 18 Oct 2008, 03:57
Horiaaaaaa !!! Auzi măăă ???
Mâine e ziua ta ! O hohohooo !!!! Să nu uiţi să dai de beut !
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 18 Oct 2008, 11:35
Oare Horia zice si el asa? M-am nascut de ziua mea !
aurora
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 18 Oct 2008, 11:55
Intrebare: de ce la "agenda" cactus are o * ???
(poti sa stergi asta, dupa ce imi zici)
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 18 Oct 2008, 13:42
aurora a scris:
Intrebare: de ce la "agenda" cactus are o * ???
(poti sa stergi asta, dupa ce imi zici)
Nu o şterg şi răspunsul rămâne pentru tăţi curioşii.
Când o vint ţăpuşe-n lumea asta n-o fost hotârât când să iasă. Azi ori mâne. Şi io nu-s hotărât când să-i zâc La muţi ani. Azi, ori mâne. Da să hie treaba oablă, fără zminteală şi zăbavă, Îi voi zâce la mulţi ani ! şi azi, şi mâne.
aurora
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 18 Oct 2008, 22:28
DaDaDa! numa' ca nu-i ziua lui nici azi, nici maine... ca e ziua lu' Horica!