Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 20 Ian 2010, 16:22
Mihai Leonte a scris:
Credeţi că voi auzi al îngerilor refren Sau voi fi păzit de al pietrei bloc!?!
Eu cred că nu vom avea parte de un Eden în nemişcare şi nici de un paznic din "al pietrei bloc".
Părerea mea este că vom avea parte de o viaţă nouă, evoluată faţă de cea de azi, în care vom trăi, vom studia şi vom munci la un nivel superior. Nu ştiu dacă vom cunoaşte comunismul, dar vom fi pe aproape.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 20 Ian 2010, 16:54
La Multi si SANATOSI ani sa ai inca multi, Mihai, sa putem sarbatori impreuna!!!
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 20 Ian 2010, 23:43
Mihai LEONTE a scris:
O NOUĂ ANIVERSARE
aniversare la 69 ani
Interesant am zis! Mai e o aniversare! Voi trece peste ea, de ce să am emoţii? Viaţa îmi spune; LA MAI MARE! Dar până unde mă vor duce sorţii?
Va veni şi vremea plecării mele, Să mă odihnesc tăcut în veşnicie, Dar până atunci gânduri rebele, Preferă lumea în mişcare, vie!
E poate frumos acolo în Eden, În care sigur nu voi avea un loc, Credeţi că voi auzi al îngerilor refren Sau voi fi păzit de al pietrei bloc!?!
*** Moldova Nouă 19 ianuarie 2010
Si eu tot in 41.
Inca o data La Multi Ani! Ion
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 00:25
La Multi Ani Ioana! Să fii cuminte si desteaptă spre bucuria lui Moshu!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 01:03
La Multi Ani, Puiul Mic!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 01:15
Pui Mic şi frumos, gata ! De azi ai "patrrru" ani. De acum e bine, că-l poţi spune şi pe "R" nu doar pe "L".
LA MULŢI ANI !
Dumnezeu să te ocrotească, să te crească şi săţi dea toate cele de care ai nevoie atât cât îţi trebuie. Nu ai ce face cu mai mult.
Un lucru totuşi este complicat. Trebuie să te păcălesc pentru aţi face câteva fotografii. Dar sper să reuşesc.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 05:59
LA MULŢI ANI LUI PUI MIC!
_____________________ Free your mind!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 06:48
La Multi Ani Frumosi Inainte, Pui !
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 06:53
La Multi si Frumosi Ani alaturi de cei care te iubesc,
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 12:09
La Multi Ani, Pui Mic! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 13:32
Ioana mea dragă, azi e ziua ta, e cea mai frumaosa zii din an pentru tine!!!
Mă tot gândesc ce să-ţi dau şi eu un cadou, aşa pe calculator, că altfel încă nu pot, că e zăpada prea mare şi frigul frig, mămăliga lui de frig.
Sigur că şi eu, ca şi toţi prietenii tăi de aici, care toţi te iubesc, îţi doresc să creşti mare şi frumoasă, şi deşteaptă, aşa cum Moşulică te învaţă în fiecare zi să fii! Şi când Moşulică o să fie mai slab şi mai bătrân, să ai tu grijă de el.
Cu toată dragostea mea, îţi spun Ioana LA MULŢI ANI!
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 13:50
uITE AM GASIT SI CADOUL DE LA MINE
un film care si fetitei mele i-a placut tare mult, cand era mititica ca si tine
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 15:27
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 20:43
LA MULŢI ANI PUI MIC, SĂ FII SĂNĂTOASĂ, SĂ AI PARTE DE FERICIRE, SĂ CREŞTI MARE ŞI FRUMOASĂ ŞI SĂ ÎŢI ÎMBUCURI PĂRINŢII ŞI PE MOŞU!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 21 Ian 2010, 23:45
PRIVITI!
Priviti un copil razand, Priviti un tanar cantand, Sau, cu mana pe frunte,un batran tacand...
Priviti un copil se jucand, Priviti un tanar dansand, Sau,in baston, un batran mergand...
Priviti un copil plangand, Priviti un tanar lacrimand, Sau, privind spre cer,un batran oftand..... Sau, cu fata spre cer,un batran se rugand
Un copil e Soarele rasare, Tinerii sunt valuri pe mare, Iar un batran e un Apus in zare...
Nu te mai saturi privind!... La randu-ti, dar pe rand, unul din cei trei TU fiind..