abbi, pis'dai'zama ce ****s e cand nu poti sa te privesti in oglinda ca sa te pupi....desi zici tu ca n-ai avea nik sa-ti reprosezi.......ironia vietii unui om ca tine. Viata nu da cu parul.....
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre lutra vulgaris in Vin 11 Iun 2010, 00:26, editata de 1 ori
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Acesta e ultimul mesaj jignitor la care închid (oarecum) ochii - următorul va aduce (100%) o excludere a contului aurora.
Şi Cristina ce a căutat cu acele mesaje în cuşmelia Aurorei? Sau numai mesaajele Aurorei trebuiau şterse din popasul Silverstar?
Tu stii ce ai făcut. Eu nu am sters niciun mesaj, iar dacă vrei să discuti problema în modul în care văd că ai intentia, mai bine fă-o în privat.
Stai liniştit că nu mă duc mai departe.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
abbi, pis'dai'zama ce ****s e cand nu poti sa te privesti in oglinda ca sa te pupi....desi zici tu ca n-ai avea nik sa-ti reprosezi.......ironia vietii unui om ca tine. Viata nu da cu parul.....
Nu sunt un Narcis să pup oglida, iar cât de "ironică" a fost viaţa cu mine sau cât de mult mă tem de "luviturile parului" vieţii nu ai de unde şti.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Acesta e ultimul mesaj jignitor la care închid (oarecum) ochii - următorul va aduce (100%) o excludere a contului aurora.
Şi Cristina ce a căutat cu acele mesaje în cuşmelia Aurorei? Sau numai mesaajele Aurorei trebuiau şterse din popasul Silverstar?
Tu stii ce ai făcut. Eu nu am sters niciun mesaj, iar dacă vrei să discuti problema în modul în care văd că ai intentia, mai bine fă-o în privat.
Stai liniştit că nu mă duc mai departe.
de parca n-ai fi deja suficient de departe. Te anuntz ca unul care stie sa injure la momentul oportun si indicat, are mai multa demnitate parca. Cel putin ala asa stie sa puna punct. Tu pui doar punct si virgula astfel.....peste o vreme vei proceda idem, alti actori, alta scena. Aceleasi obiceiuri. Nu judec daca e de bine ori de rau...dar parca punctul are rolul sau si-si va cere drepturile intr-o buna zi.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Şi tu de unde şti despre ce era vorba? Şi dacă vreau să pun punct la ce crezi tu.
lutra vulgaris
eram pierduta in ceata ta si pana acuma, da cu replicele de mai sus .. m-ai chierdut definitiv. Ce legatura o fi intre ***a si prefectura?! Speachless!
abbilbal
Tocmai. Asta mă întrebam şi eu la mesajul tău, mai ales pentru că răspunsul îi era adresat lui Emil şi el ştia despre ce era vorba.
lutra vulgaris
Multumim de apreciere ... sa-i zicem! Un domn ca 'mneata mai rar, ce mai. Tu n-ai nevoie sa mai si injuri, ai dreptate. Sa traiti, stimabile! Daca ai injura, te-ai repeta indubitabil.
lutra vulgaris
Vrei să-mi cunoşti gama înjurăturilor? Păi află că-i foarte vastă şi cu de toate în ea. Dar nu le voi folosi căci sunt doar pentru mine. Nu am de vânzare să poţi cumpăra şi castraveţi de la mine. Aşa că, mai aşteaptă până la punct.
lutra vulgaris
cu siguranta, dvs dati si banii impreuna cu castravetii. Iertarile mele!
Nu e de mirare. Aşa suntem noi ăştia care ne pricepem la afacerişti. Mai ales dacă n-am trăit printre capitalişti.
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Mai...dar aurora a aprobat conversatiile astea fara cap si coada in cusmelia ei ?
Pe Aurora oricum o doare undeva de refuzurile altora, le uita a doua zi asa ca ....... sa suporte. DE cate ori o sa uite, nici eu n-o sa ma mai uit unde postez. Da muuult timp.....
abbilbal
Zuum spune-mi şi mie care este problema. Aici eşti nemulţumit că nu se termină discuţiile în cuşmelia Aurorei, Dincolo eşti nemulţumit că se face cenzură. În altă parte sunt alte problemne cu care nu eşti de acord. Când s-au lăsat discuţiile libere aţi sărit în sus că administratorii nu moderează forumul. Când am intervenit eu în unele dialoguri a fost bai că am intervenit. Deci, CARE-I PROBLEMA OMULE?!
Că Lutra se trezeşte vorbind pe unde apucă şi ce nimereşte, nu mă surpirnde. Aşa au învăţat-o înaintaşii mei şi ştie bine lecţia primită de la ei. Că doar a fost şcolăriţă silitoare.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 05 Feb 2011, 03:33
Aurora, acolo unde esti:
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)