LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 reclame 1918 Limba istorie Popasul curiozitati mediu CPSF nicuvar drumetie sibiu 1 comment-143 romana humanitas efremovivanantonovici Fantasy problema padure internet google muzica_traditionala taieri politica brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 I_vote_lcapCUSMELIA AURORA - Pagina 41 I_voting_barCUSMELIA AURORA - Pagina 41 I_vote_rcap 
Emil Condor
CUSMELIA AURORA - Pagina 41 I_vote_lcapCUSMELIA AURORA - Pagina 41 I_voting_barCUSMELIA AURORA - Pagina 41 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CUSMELIA AURORA

In jos 
+17
Haifa
dolion
ACCENT
yzzy
ostrovna
Layla
cactus
Franz Schneider
Karima
nicuvar
Anahoret
zuum
zaraza26
abba
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CUSMELIA AURORA - Pagina 41 Empty
MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 09 Iun 2010, 16:31

Cristina a scris:
aurora a scris:
Cristina a scris:
a scris:
Ghiogarii lui Vanghelie
Rusine! La munca, nu la cersit!
a scris:
CCR: Legea lustratiei este neconstitutionala
Rusine! Bosorogilor lui iliescu le frica ca-si pierd privilegiile nesimtite!

" Boşorogilor " ... ruşine să foloseşti acest cuvânt. Ruşine! No

Ce-i drept, am uitat de ... bosoroagele bosorogilor so funny! !

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Să-ţi fie ruşine! Asta este chiar lipsă de bun simţ!
Şi asta este puţin şi politicos spus, ai merita mult mai mult.

Vei fi şi tu aşa, bătrână şi zbârcită, într-o zi... să-ţi dea Dumnezeu sănătate să ajungi!

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 09 Iun 2010, 18:27

zuum a scris:
Hai sa va spun ceva. Niciodata nu m-am bagat in vorba la politica in Ro ca nu cunosc personajele dar din cand in cand am si eu ceva de spus. Mama mea are 82 de ani si o pensie de 1000 de lei. A muncit 40 de ani si acum trage de 1000 de lei. Noroc cu mine ca am ajutat-o mereu dar baza este pensia. O vecina de a ei are 300 de lei pensie. Pai daca le ia 15 sau 25 % cu ce mai platesc batranii acestia intretinerea si mai ales medicamentele. Sa nu uitam totusi ca acesti batrani au facut razboiul si au rabdat de foame si lipsuri si in timpul razboiului si al comunismului care a urmat. Au fost o generatie sacrificata. N-au suferit ca n-au celulare sau Internet in casa au suferit pe la cozi pentru 1kg de lapte, cand pe cartela cand pe sponci. Acum sunt de vina ca traiesc ! Urat este cand un popor isi ucide parintii !Daca s-a ajuns la acest nivel de degradare morala nu mai este nimic de salvat in Romania!

(Zic si eu ca sa nu tac.) Pensiile mai mici de 350 de lei nu sunt micsorate. Mama mea are 750 lei pensie, dar noroc ca nu cheltuieste cu medicamente. Daca ar avea nevoie, am ajuta-o noi. Nu s-a plans de reducerea pensiei, doar ofteaza. Locuieste la tara.
Ce e rau, e ca marirea salariilor si pensiilor a antrenat in ultimii 20 de ani si cresterea preturilor. Acum ar trebui sa reduca si preturile... scratch

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 09 Iun 2010, 21:16

zaraza26 a scris:
....
(Zic si eu ca sa nu tac.) Pensiile mai mici de 350 de lei nu sunt micsorate. Mama mea are 750 lei pensie, dar noroc ca nu cheltuieste cu medicamente. Daca ar avea nevoie, am ajuta-o noi. Nu s-a plans de reducerea pensiei, doar ofteaza. Locuieste la tara.
Ce e rau, e ca marirea salariilor si pensiilor a antrenat in ultimii 20 de ani si cresterea preturilor. Acum ar trebui sa reduca si preturile... scratch

Sunt şi pensii mai mici de 350? Alea parcă sunt ajutoare sociale.
Dacă mama ta are noroc cu voi, ce vor face cei pe care nu are cine-i ajuta?

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 09 Iun 2010, 21:19, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 09 Iun 2010, 21:18

Cristina, ai deopăşit limita. Neavând unde-ţi duce mesajul, l-am şters.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 10 Iun 2010, 18:59, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 09 Iun 2010, 21:35

abbilbal a scris:
Cristina, ai deopăşit limita. Neavând unde-ţi duce mesajul, l-am şters.
vax albina Laughing ... la tine, era de asteptat sa nu vezi cine depaseste limita de facto, pe-aici Wink . Si asta in timp ce ea este cea care ma ataca personal, non-stop, in timp ce eu NU am atacat-o pe ea ci doar pe bosorogii si bosoroagele lui iliescu.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyMier 09 Iun 2010, 22:31

Cristina, până una alta, îţi place sau nu, faci parte din categosria celor ce depăşesc limita. Sau crezi cumva că reuşeşti să-ţi impui punctul de vedere?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 06:35

Speram ca aici nu se pune problema "care pe care", dar daca asa intelegi tu sa administrezi un forum, QED mwah! .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 06:51

Cristina a scris:
Speram ca aici nu se pune problema "care pe care", dar daca asa intelegi tu sa administrezi un forum, QED mwah! .

Probabil ca e vorba de limita de mesaje...sper sa fie vorba despre asta ! no coment!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 07:03

Din pacate, nu este vorba despre limita de mesaje, Zuum, dovada ca Abbilbal imi sterge inclusiv sesizarile de aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , si tot fara sa ma avertizeze apriori smile .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 07:40

aurora a scris:
Cristina a scris:
aurora a scris:
Cristina a scris:
a scris:
Ghiogarii lui Vanghelie
Rusine! La munca, nu la cersit!
a scris:
CCR: Legea lustratiei este neconstitutionala
Rusine! Bosorogilor lui iliescu le frica ca-si pierd privilegiile nesimtite!

" Boşorogilor " ... ruşine să foloseşti acest cuvânt. Ruşine! No

Ce-i drept, am uitat de ... bosoroagele bosorogilor so funny! !

Să-ţi fie ruşine! Asta este chiar lipsă de bun simţ!
Şi asta este puţin şi politicos spus, ai merita mult mai mult.

Vei fi şi tu aşa, bătrână şi zbârcită, într-o zi... să-ţi dea Dumnezeu sănătate să ajungi!

Acesta e ultimul mesaj jignitor la care închid (oarecum) ochii - următorul va aduce (100%) o excludere a contului aurora.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 14:12

Emil Condor a scris:

Acesta e ultimul mesaj jignitor la care închid (oarecum) ochii - următorul va aduce (100%) o excludere a contului aurora.

Şi Cristina ce a căutat cu acele mesaje în cuşmelia Aurorei? Sau numai mesaajele Aurorei trebuiau şterse din popasul Silverstar?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 15:56

Cristina a scris:
..... eu NU am atacat-o pe ea ci doar pe bosorogii si bosoroagele lui iliescu.

Probabil se simte o boşoroagă de-a lui Iliescu, deşi ştiu că nu-l agreează, şi atunci a-i faultat-o pe lângă.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 17:01

abbilbal a scris:

Şi Cristina ce a căutat cu acele mesaje în cuşmelia Aurorei?
Cristina nu a cautat absolut nimic, spre deosebire de Aurora. Cristina doar a raspuns unui atac personal al Aurorei, dupa cum se vede din postarile ambelor utilizatoare smile .
abbilbal a scris:
Sau numai mesaajele Aurorei trebuiau şterse din popasul Silverstar?
Nu. Nu trebuiau sterse nici unele, nici altele. Sau, in cel mai rau caz -daca se simtea musai nevoia de a cenzura postarile utilizatoarelor in cauza - trebuiau sterse postarile in cauza ale ambelor utilizatoare smile .
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 17:05

abbilbal a scris:
Cristina a scris:
..... eu NU am atacat-o pe ea ci doar pe bosorogii si bosoroagele lui iliescu.

Probabil se simte o boşoroagă de-a lui Iliescu,

Shocked Poftim???? wow asta da, insulta...scuza-ma Rolling Eyes !
ps: si nu eu, Cristina, am spus-o, nici macar nu m-am gindit la asa ceva! Cu tot respectul, Abbi, dar tu ai spus-o No .
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 17:33

Da, eu am spus-o şi trebuia să te gândeşti şi la această variantă în elanul tău combativ.

Citat :
Nu trebuiau sterse nici unele, nici altele. Sau, in cel mai rau caz -daca se simtea musai nevoia de a cenzura postarile utilizatoarelor in cauza - trebuiau sterse postarile in cauza ale ambelor utilizatoare

Din câte ştiu aşa am făcut. Şi dacă-ţi face impresia că sunt părtinitor, te înşeli. Sunt singurul comunist de pe forum. Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă. Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 17:50

abbilbal a scris:
Da, eu am spus-o şi trebuia să te gândeşti şi la această variantă în elanul tău combativ.
La ce trebuia sa ma gindesc, aleg si decid doar eu! Nu imi impune nimeni cum si ce anume sa gindesc, nici macar tu, sorry . Aici nu suntem nici la "Ferma Animalelor" si nici in "1984" Wink !

abbilbal a scris:
Cristina a scris:
Nu trebuiau sterse nici unele, nici altele. Sau, in cel mai rau caz -daca se simtea musai nevoia de a cenzura postarile utilizatoarelor in cauza - trebuiau sterse postarile in cauza ale ambelor utilizatoare
Din câte ştiu aşa am făcut. Şi dacă-ţi face impresia că sunt părtinitor, te înşeli. Sunt singurul comunist de pe forum. Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă.
Si cum ramine cu comunistii care ataca inclusiv cind NU sunt atacati? Wink

abbilbal a scris:
Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.
Nu stiu la ce lovituri sub centura te referi, si oricum ele ramin simple inchipuiri daca nu le dovedesti.
Dar ce parere ai de "pumnii tai", dati pe nedrept, doar pentru ca ai acces la un buton pe care scrie "delete wtf" ?!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 17:59

Cristina a scris:
Nu imi impune nimeni cum si ce anume sa gindesc, nici macar tu, sorry . Aici nu suntem nici la "Ferma Animalelor" si nici in "1984" Wink !

Se vede.

Cristina a scris:
Dar ce parere ai de "pumnii tai", dati pe nedrept, doar pentru ca ai acces la un buton

Nu cred că "pumnii" mei au fost daţi pe nedrept atâta timp cât tu ai intrat în cuşmelia Aurorei s-o apostrofezi aşa cum ai făcut-o. În rest, să fii iubită. Eu am terminat cu polemica.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 18:56

abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
....

Sunt şi pensii mai mici de 350? Alea parcă sunt ajutoare sociale.
Dacă mama ta are noroc cu voi, ce vor face cei pe care nu are cine-i ajuta?

Daca spun ca Dumnezeu, sunt cinica? Cand au crescut pensiile agricole, alea cat s-au facut? Cred ca nu 350 de lei, ci mai putin.

Uite, am comparat situatia Romaniei cu situatia dintr-o familie. Daca sotia uita mancarea pe foc si casa arde, plateste numai ea daunele? Nu trag amandoi? Cata vreme au crescut salariile si pensiile, totul a fost ok. Dar, inevitabil, inca, vine cate o criza din astea. Si atunci cine plateste? Partea proasta e ca atunci cand au crescut veniturile, au crescut proportional si preturile. Acum ar trebui sa scada, proportional, preturile. Aici e baiul. Ma rog, baiul cel mare e ca aia de sus s-au invatat cu binele si nu vor sa stranga cureaua.
Asa cum vreau sa pun pe blog, dar nu mai apuc: "Dragi politicieni, dupa ce ati supt si maduva din oase, acum trebuie sa invatati sa gospodariti tara, daca mai vreti sa aveti supusi."

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 19:08

zaraza26 a scris:
...atunci cand au crescut veniturile, au crescut proportional si preturile. Acum ar trebui sa scada, proportional, preturile. Aici e baiul....

Aşa ar fi normal. Numai că atunci când vine vorba de cheltuieli (preţuri) se uită că şi ele au crescut, poate înaintea veniturilor. Acum în schimb, e musai să scadă numai veniturile. Doar cheltuielile aduc parale în vistieria statului (TVA aferent vânzărilor, accize etc.)

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 22:36

abbilbal a scris:
Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă. Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.

Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyJoi 10 Iun 2010, 23:54

abbilbal a scris:
Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă. Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.
dragule, nu te mai simti atacat.....e normal sa nu suport comunistii, si consider ca nu e lovitura sub centura cand imi exprim antipatia fata de ei. Pentru mine sunt inca vii amintirile si atata timp cat va tineti manifestarile de viata mea particulara, puteti avea cate opinii vreti...si eu sa mi le pastrez pe ale mele. Constitutional am dreptul, tu poti sa te pui de-a curmezisul zilnic..... Mi-am castigat dreptul din pacate sa urlu: Mama lor de comunisti! Si tata a fost convins ca face bine pana a vazut si alta fatzeta a comunismului....da era tarziu......Eu iti doresc sa mori cu acest concept comunist......dincolo .. trezirea e un cosmar si desi nu iubesc comunistii, nu le doresc sa se trezeasca vreodata.
Si de ripostat ai ripostat in acelasi stil comunist si subtilo-marsavo-securist. Bleah! Da tu poti crede ca n-ai ripostat....probabil m-ai fi bagat si-n puscarie daca mai era regimul vechi si tu ai fi pupat secretarul de partid........ca am avut tupeul sa-mi exprim anumite convingeri. Gizas!!!!!!!

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyVin 11 Iun 2010, 00:00

abbilbal a scris:
Eu am terminat cu polemica.
cand ai inceput asta? Surprised un comunist nu stie sa polimizeze darling......polemizarea e privilegiul altora, din fericire. Dar .. ai dreptul sa crezi si asta! Doar esti liber. thumb_yello Si nu te ai simti insultat, chiar daca doare.....insa e adevarat. Wink

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyVin 11 Iun 2010, 00:03

si zi si tu sar'mana ca ai ce sterge. Very Happy Mai tine un post. Cu altii cum ai fi practicat astfel de impulsuri!

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyVin 11 Iun 2010, 00:11

lutra vulgaris a scris:
...puteti avea cate opinii vreti...si eu sa mi le pastrez pe ale mele...

Este şi normal să-ţi păstrezi opiniile şi de cerut nimeni pu poate să-ţi ceară să renunţi la ele, iar de obligat cu atât mai puţin. Nu ştiu dacă aş fi pupat secretarul de partid pentru că nu obişnuiesc să pup oglinda, iar de procedat nu ai de unde şti cum aş fi procedat din moment ce nu mă cunoşti. Dacă tatăl tău are ce-şi reproşa din timpul comunismului e trist. Eu nu am ce să-mi reproşez. Că în comunism au fost mulţi profitori de pe urma lui, asta am spus-o demult. Dar azi nu sunt destui profitori de pe urma unui partid sau altul?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 EmptyVin 11 Iun 2010, 00:13

lutra vulgaris a scris:
si zi si tu sar'mana ca ai ce sterge. Very Happy Mai tine un post. Cu altii cum ai fi practicat astfel de impulsuri!

Nu am de ce pupa mâna nimănui şi cu alţii (altele) procedez ca şi cu tine.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 41 Empty

Sus In jos

CUSMELIA AURORA
Sus 
Pagina 41 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Pozele mele
» CACTUS PERFECTUS
» AURORA BOREALIS

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: AURORA-
Mergi direct la: