Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 09 Iun 2010, 16:31
Cristina a scris:
aurora a scris:
Cristina a scris:
a scris:
Ghiogarii lui Vanghelie
Rusine! La munca, nu la cersit!
a scris:
CCR: Legea lustratiei este neconstitutionala
Rusine! Bosorogilor lui iliescu le frica ca-si pierd privilegiile nesimtite!
" Boşorogilor " ... ruşine să foloseşti acest cuvânt. Ruşine!
Ce-i drept, am uitat de ... bosoroagele bosorogilor !
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Să-ţi fie ruşine! Asta este chiar lipsă de bun simţ! Şi asta este puţin şi politicos spus, ai merita mult mai mult.
Vei fi şi tu aşa, bătrână şi zbârcită, într-o zi... să-ţi dea Dumnezeu sănătate să ajungi!
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 09 Iun 2010, 18:27
zuum a scris:
Hai sa va spun ceva. Niciodata nu m-am bagat in vorba la politica in Ro ca nu cunosc personajele dar din cand in cand am si eu ceva de spus. Mama mea are 82 de ani si o pensie de 1000 de lei. A muncit 40 de ani si acum trage de 1000 de lei. Noroc cu mine ca am ajutat-o mereu dar baza este pensia. O vecina de a ei are 300 de lei pensie. Pai daca le ia 15 sau 25 % cu ce mai platesc batranii acestia intretinerea si mai ales medicamentele. Sa nu uitam totusi ca acesti batrani au facut razboiul si au rabdat de foame si lipsuri si in timpul razboiului si al comunismului care a urmat. Au fost o generatie sacrificata. N-au suferit ca n-au celulare sau Internet in casa au suferit pe la cozi pentru 1kg de lapte, cand pe cartela cand pe sponci. Acum sunt de vina ca traiesc ! Urat este cand un popor isi ucide parintii !Daca s-a ajuns la acest nivel de degradare morala nu mai este nimic de salvat in Romania!
(Zic si eu ca sa nu tac.) Pensiile mai mici de 350 de lei nu sunt micsorate. Mama mea are 750 lei pensie, dar noroc ca nu cheltuieste cu medicamente. Daca ar avea nevoie, am ajuta-o noi. Nu s-a plans de reducerea pensiei, doar ofteaza. Locuieste la tara. Ce e rau, e ca marirea salariilor si pensiilor a antrenat in ultimii 20 de ani si cresterea preturilor. Acum ar trebui sa reduca si preturile...
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 09 Iun 2010, 21:16
zaraza26 a scris:
.... (Zic si eu ca sa nu tac.) Pensiile mai mici de 350 de lei nu sunt micsorate. Mama mea are 750 lei pensie, dar noroc ca nu cheltuieste cu medicamente. Daca ar avea nevoie, am ajuta-o noi. Nu s-a plans de reducerea pensiei, doar ofteaza. Locuieste la tara. Ce e rau, e ca marirea salariilor si pensiilor a antrenat in ultimii 20 de ani si cresterea preturilor. Acum ar trebui sa reduca si preturile...
Sunt şi pensii mai mici de 350? Alea parcă sunt ajutoare sociale. Dacă mama ta are noroc cu voi, ce vor face cei pe care nu are cine-i ajuta?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 09 Iun 2010, 21:19, editata de 1 ori
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 09 Iun 2010, 21:18
Cristina, ai deopăşit limita. Neavând unde-ţi duce mesajul, l-am şters.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 10 Iun 2010, 18:59, editata de 1 ori
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 09 Iun 2010, 21:35
abbilbal a scris:
Cristina, ai deopăşit limita. Neavând unde-ţi duce mesajul, l-am şters.
vax albina ... la tine, era de asteptat sa nu vezi cine depaseste limita de facto, pe-aici . Si asta in timp ce ea este cea care ma ataca personal, non-stop, in timp ce eu NU am atacat-o pe ea ci doar pe bosorogii si bosoroagele lui iliescu.
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 09 Iun 2010, 22:31
Cristina, până una alta, îţi place sau nu, faci parte din categosria celor ce depăşesc limita. Sau crezi cumva că reuşeşti să-ţi impui punctul de vedere?
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Speram ca aici nu se pune problema "care pe care", dar daca asa intelegi tu sa administrezi un forum, QED .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Din pacate, nu este vorba despre limita de mesaje, Zuum, dovada ca Abbilbal imi sterge inclusiv sesizarile de aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , si tot fara sa ma avertizeze apriori .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Acesta e ultimul mesaj jignitor la care închid (oarecum) ochii - următorul va aduce (100%) o excludere a contului aurora.
Şi Cristina ce a căutat cu acele mesaje în cuşmelia Aurorei? Sau numai mesaajele Aurorei trebuiau şterse din popasul Silverstar?
abbilbal
..... eu NU am atacat-o pe ea ci doar pe bosorogii si bosoroagele lui iliescu.
Probabil se simte o boşoroagă de-a lui Iliescu, deşi ştiu că nu-l agreează, şi atunci a-i faultat-o pe lângă.
Cristina
Şi Cristina ce a căutat cu acele mesaje în cuşmelia Aurorei?
Cristina nu a cautat absolut nimic, spre deosebire de Aurora. Cristina doar a raspuns unui atac personal al Aurorei, dupa cum se vede din postarile ambelor utilizatoare .
abbilbal a scris:
Sau numai mesaajele Aurorei trebuiau şterse din popasul Silverstar?
Nu. Nu trebuiau sterse nici unele, nici altele. Sau, in cel mai rau caz -daca se simtea musai nevoia de a cenzura postarile utilizatoarelor in cauza - trebuiau sterse postarile in cauza ale ambelor utilizatoare .
Cristina
..... eu NU am atacat-o pe ea ci doar pe bosorogii si bosoroagele lui iliescu.
Probabil se simte o boşoroagă de-a lui Iliescu,
Poftim???? asta da, insulta...scuza-ma ! ps: si nu eu, Cristina, am spus-o, nici macar nu m-am gindit la asa ceva! Cu tot respectul, Abbi, dar tu ai spus-o .
abbilbal
Da, eu am spus-o şi trebuia să te gândeşti şi la această variantă în elanul tău combativ.
Citat :
Nu trebuiau sterse nici unele, nici altele. Sau, in cel mai rau caz -daca se simtea musai nevoia de a cenzura postarile utilizatoarelor in cauza - trebuiau sterse postarile in cauza ale ambelor utilizatoare
Din câte ştiu aşa am făcut. Şi dacă-ţi face impresia că sunt părtinitor, te înşeli. Sunt singurul comunist de pe forum. Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă. Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.
Cristina
Da, eu am spus-o şi trebuia să te gândeşti şi la această variantă în elanul tău combativ.
La ce trebuia sa ma gindesc, aleg si decid doar eu! Nu imi impune nimeni cum si ce anume sa gindesc, nici macar tu, sorry . Aici nu suntem nici la "Ferma Animalelor" si nici in "1984" !
abbilbal a scris:
Cristina a scris:
Nu trebuiau sterse nici unele, nici altele. Sau, in cel mai rau caz -daca se simtea musai nevoia de a cenzura postarile utilizatoarelor in cauza - trebuiau sterse postarile in cauza ale ambelor utilizatoare
Din câte ştiu aşa am făcut. Şi dacă-ţi face impresia că sunt părtinitor, te înşeli. Sunt singurul comunist de pe forum. Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă.
Si cum ramine cu comunistii care ataca inclusiv cind NU sunt atacati?
abbilbal a scris:
Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.
Nu stiu la ce lovituri sub centura te referi, si oricum ele ramin simple inchipuiri daca nu le dovedesti. Dar ce parere ai de "pumnii tai", dati pe nedrept, doar pentru ca ai acces la un buton pe care scrie "delete wtf" ?!
abbilbal
Nu imi impune nimeni cum si ce anume sa gindesc, nici macar tu, sorry . Aici nu suntem nici la "Ferma Animalelor" si nici in "1984" Wink !
Se vede.
Cristina a scris:
Dar ce parere ai de "pumnii tai", dati pe nedrept, doar pentru ca ai acces la un buton
Nu cred că "pumnii" mei au fost daţi pe nedrept atâta timp cât tu ai intrat în cuşmelia Aurorei s-o apostrofezi aşa cum ai făcut-o. În rest, să fii iubită. Eu am terminat cu polemica.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
.... (Zic si eu ca sa nu tac.) Pensiile mai mici de 350 de lei nu sunt micsorate. Mama mea are 750 lei pensie, dar noroc ca nu cheltuieste cu medicamente. Daca ar avea nevoie, am ajuta-o noi. Nu s-a plans de reducerea pensiei, doar ofteaza. Locuieste la tara. Ce e rau, e ca marirea salariilor si pensiilor a antrenat in ultimii 20 de ani si cresterea preturilor. Acum ar trebui sa reduca si preturile...
Sunt şi pensii mai mici de 350? Alea parcă sunt ajutoare sociale. Dacă mama ta are noroc cu voi, ce vor face cei pe care nu are cine-i ajuta?
Daca spun ca Dumnezeu, sunt cinica? Cand au crescut pensiile agricole, alea cat s-au facut? Cred ca nu 350 de lei, ci mai putin.
Uite, am comparat situatia Romaniei cu situatia dintr-o familie. Daca sotia uita mancarea pe foc si casa arde, plateste numai ea daunele? Nu trag amandoi? Cata vreme au crescut salariile si pensiile, totul a fost ok. Dar, inevitabil, inca, vine cate o criza din astea. Si atunci cine plateste? Partea proasta e ca atunci cand au crescut veniturile, au crescut proportional si preturile. Acum ar trebui sa scada, proportional, preturile. Aici e baiul. Ma rog, baiul cel mare e ca aia de sus s-au invatat cu binele si nu vor sa stranga cureaua. Asa cum vreau sa pun pe blog, dar nu mai apuc: "Dragi politicieni, dupa ce ati supt si maduva din oase, acum trebuie sa invatati sa gospodariti tara, daca mai vreti sa aveti supusi."
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
...atunci cand au crescut veniturile, au crescut proportional si preturile. Acum ar trebui sa scada, proportional, preturile. Aici e baiul....
Aşa ar fi normal. Numai că atunci când vine vorba de cheltuieli (preţuri) se uită că şi ele au crescut, poate înaintea veniturilor. Acum în schimb, e musai să scadă numai veniturile. Doar cheltuielile aduc parale în vistieria statului (TVA aferent vânzărilor, accize etc.)
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Asta pentru a şti şi Lutra şi toţi cei care-i atacă pe comunişti aşa cum îi atacă. Cu lovituri sub centură la care nu am ripostat în niciun fel.
dragule, nu te mai simti atacat.....e normal sa nu suport comunistii, si consider ca nu e lovitura sub centura cand imi exprim antipatia fata de ei. Pentru mine sunt inca vii amintirile si atata timp cat va tineti manifestarile de viata mea particulara, puteti avea cate opinii vreti...si eu sa mi le pastrez pe ale mele. Constitutional am dreptul, tu poti sa te pui de-a curmezisul zilnic..... Mi-am castigat dreptul din pacate sa urlu: Mama lor de comunisti! Si tata a fost convins ca face bine pana a vazut si alta fatzeta a comunismului....da era tarziu......Eu iti doresc sa mori cu acest concept comunist......dincolo .. trezirea e un cosmar si desi nu iubesc comunistii, nu le doresc sa se trezeasca vreodata. Si de ripostat ai ripostat in acelasi stil comunist si subtilo-marsavo-securist. Bleah! Da tu poti crede ca n-ai ripostat....probabil m-ai fi bagat si-n puscarie daca mai era regimul vechi si tu ai fi pupat secretarul de partid........ca am avut tupeul sa-mi exprim anumite convingeri. Gizas!!!!!!!
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
cand ai inceput asta? un comunist nu stie sa polimizeze darling......polemizarea e privilegiul altora, din fericire. Dar .. ai dreptul sa crezi si asta! Doar esti liber. Si nu te ai simti insultat, chiar daca doare.....insa e adevarat.
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
...puteti avea cate opinii vreti...si eu sa mi le pastrez pe ale mele...
Este şi normal să-ţi păstrezi opiniile şi de cerut nimeni pu poate să-ţi ceară să renunţi la ele, iar de obligat cu atât mai puţin. Nu ştiu dacă aş fi pupat secretarul de partid pentru că nu obişnuiesc să pup oglinda, iar de procedat nu ai de unde şti cum aş fi procedat din moment ce nu mă cunoşti. Dacă tatăl tău are ce-şi reproşa din timpul comunismului e trist. Eu nu am ce să-mi reproşez. Că în comunism au fost mulţi profitori de pe urma lui, asta am spus-o demult. Dar azi nu sunt destui profitori de pe urma unui partid sau altul?
abbilbal
si zi si tu sar'mana ca ai ce sterge. Mai tine un post. Cu altii cum ai fi practicat astfel de impulsuri!
Nu am de ce pupa mâna nimănui şi cu alţii (altele) procedez ca şi cu tine.