| CUSMELIA AURORA | |
|
+17Haifa dolion ACCENT yzzy ostrovna Layla cactus Franz Schneider Karima nicuvar Anahoret zuum zaraza26 abba aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 07:17 | |
| Mai este puţin şi vine ziua ei. Ia, hai să aranjez un piculeţ cuşmelia asta pentru a avea unde ne aciui pentru a chiui o lecuţă fără să ne bată vântu şi fără să ne ningă în blidele cu zamă. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 07:33 | |
| E strâmt oleacă, dar să aranjez şi locul pentru repetiţii de tot felul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Lun 01 Dec 2008, 01:42, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 07:38 | |
| Ce se întâmplă în Pavilionul ăsta, fratilor?
Eheee! Abbilu' nostru are mâncărimi la tălpi! Îi este dor de dăntzuială, se pare... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 07:52 | |
| _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 07:57 | |
| Da, oricând îmi face plăcere să-l văd pe Chaplin. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 08:03 | |
| Pregătirea personalului de serviciu (nu ştiu de ce nu vrea să vină Fred Daster) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 29 Noi 2008, 22:30 | |
| mi-ai trimis demolatorii... bine macar ca au lucrat cu "manusi"! Oare cine ti-o fi zis ca imi plac asa mult Stan si Bran? Si ce muzica faina au! Oare este cineva care sa nu rada la gagurile lor? Wow... ce regal... si Chaplin, si deja personal de serviciu... O sa avem o sapatamana intensa de pregatiri?!?! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 30 Noi 2008, 01:27 | |
| Vecino, decât să bârfeşti că am trimis demolatori, mai bine pune mâna pe măturoi şi fă ordine că până termini tu vila, e bună şi coşmelia asta că voia bună nu stă numai în palate. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 30 Noi 2008, 17:38 | |
| iaca ceva de mancare la muncitori [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 30 Noi 2008, 17:39 | |
| iaca-i musai sa bei numa' cu cin' ti drag! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 30 Noi 2008, 17:44 | |
| Nu numai cusmelia trebe aranjata, da' si animaleel de pe langa casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si va rog sa nu incercati asa ceva in cosmelie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 30 Noi 2008, 17:52 | |
| Sa nu iesiti fara chei din casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]o, casa, dulce casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 30 Noi 2008, 19:34 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 01 Dec 2008, 01:54 | |
| Li-niş-teeeee!!!! Aici se fac repetiţii ! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 01 Dec 2008, 01:58 | |
| Ce repetitii, omule? Tu ar trebui să fii gata de plecare la demonstratia din Alba Iulia cauzată de Ziua României! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 01 Dec 2008, 10:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce repetitii, omule?
Tu ar trebui să fii gata de plecare la demonstratia din Alba Iulia cauzată de Ziua României! Pentru mine ziua României este în fiecare zi. Azi în Alba Iulia este tămbălău de ziua României şi eu nu merg. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 01 Dec 2008, 18:18 | |
| Pomul Crăciunului de George Coşbuc Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu, Pădurea iarna doarme, c-aşa vrea Dumnezeu. Şi numai câte-un viscol o bate uneori, Ea plânge atunci cu hohot, cuprinsă de fiori. Şi tace-apoi şi-adoarme, când viscolele pier, În noaptea asta însă, vin îngerii din cer. Şi zboară-ncet de-alungul pădurilor de brad, Şi cântă-ncet şi mere şi flori din sân le cad. Iar florile s-anină de ramuri pînă jos Şi-i cântec şi lumină şi-aşa e de frumos! Iar brazii se deşteaptă, se miră asta ce-i, Se bucură şi cântă ca îngerii şi ei. Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu, Dar uite ce-ţi trimite dintr-însa Dumnezeu. Un înger rupse-o creangă din brazii cu făclii, Aşa cum au găsit-o, cu flori şi jucării. Departe într-un staul e-n faşă-acum Iisus, Şi îngerii, o, câte şi câte i-au adus. Dar el e bun şi-mparte la toţi câţi îl iubesc, Tu vino, şi te-nchină, zi: "Doamne-ţi mulţumesc". [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 01 Dec 2008, 18:59 | |
| Oaspeţi cu azur în gene de Nichifor Crainic Oaspeţi cu azur în gene Şi zăpadă pe opinci Se iviră la fereastră Cu colinde şi tilinci. Cântec legănat şi fraged, Înfloriri de ghiocei Umbre mari ţineau isonul Albăstrind pe după ei. Se părea că-n zvon de aripi Şi miros de tămâier În colindă mi se-ngână Pui de om cu pui de cer. Şi cântară, şi urară Şi plecară ca un dor, Strălucea un puf de înger Risipind pe urma lor. Şi era o pace albă Ca ninsoarea, şi era O sfială ce din stele Până-n inimi tremura. Bacii lepădară grija: Astăzi lupii ţin ajun, Porumbeii nu visează Vânt de uliu căpcăun. Şi zăvozii şi dulăii Să mai lărmuie se tem, Boii rumegă cu botu-n Ieslea de la Bethleem. Fă-mi-te numai ureche Ca s-auzi, bătrân pământ: Sus, în leagăn prins de stele, Gângureşte Pruncul Sfânt. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 18:14 | |
| Ia uite ce casuta si-a facut Aurora aici! In gazda la Onorabbilul sau cum? _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 21:25 | |
| - abba a scris:
- Ia uite ce casuta si-a facut Aurora aici! In gazda la Onorabbilul sau cum?
Păi dacă bagi atenţia cuvenită la postul 1 de control, ajungi la concluzia că io a fost ăla care am ridicat cuşmeliua asta pentru a ave unde ne aciui de ziua ei. Ei ia plăcut şi a tras concluzia că nu mai are rost să facă altă vilă că-i mai faină cuşmelia. Cum pe mine nu mă încurcă sub nicio formă cuşmelia, ne putem zbengui în dragă voie de ziua ei atât în cuşmelie, cât şi afară prin popas, că o las pe vecina Aurora şi pe invitaţii ei să-şi facă de cap. Că doar odată-n an e ziua ei şi doar o dată în viaţă are omul X ani. Aşa că, nici tu să nu uiţi a trece pe la astă cuşmelie în 17 decembrie. Că io am început antrenamentul de pe acum. Post pentru a putea mânca atunci şi preumblări multe pentru a putea juca atunci. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 23:12 | |
| Bine ca-mi zisesi! Ca ii fac si eu paranghelie pe 17 decembrie, dincolo! Ce, n-am voie? _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 23:17 | |
| Io ma simt tare bine in gazda la Abbi, una ca e comod, ca el tine curatenia, ca stie ca mie asta nu-mi place, io mai mult pe la bucatarie (vezi dara, ca io nu prea tin cont pe unde ma aflu cand am chef de povesti, sau de muzica, sau de poze). Plus ca sunt tare aproape de bunutzu, daca is la el in batatura.
Oameni buni, maine seara vine Mos Nicolae? Io de atata treaba la servici, zilele astea s-au schimbat toaet cu susu in jos si invers, nici nu mai stiu nici ce zi e nici ce data. deci... maine seara vine moshu mic? Io n-am pregatit inca nimic
Sambata merg la Mănăstirea Râmeţ... punem parastas de 6 luni de la ducerea cumnatului meu, Bunul Dumnezeu Sa-L odihneasca!
N-am fost niciodata la mănăstirea asta... nu stiu daca o fi vremea si daca s-o cadea sa fac si niste poze. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 23:18 | |
| - abba a scris:
- Bine ca-mi zisesi! Ca ii fac si eu paranghelie pe 17 decembrie, dincolo! Ce, n-am voie?
ba da, ba da... doua paranghelii nu strica!!! :roflmao: inca nu stiu daca o sa fiu pe acasa zilele alea, nu stiu daca si cand merg la bcuuresti, la mama si la fata. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 23:22 | |
| Si cui sa-i punem dulciuri in ghetute, Aurora? Ca aia mici nu-s acasa! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 04 Dec 2008, 23:28 | |
| - abba a scris:
- Si cui sa-i punem dulciuri in ghetute, Aurora? Ca aia mici nu-s acasa!
asa e... dar noi ne punem noi intre noi, macar asa de o fantezie... fructe, dulciuri mama era nostima, cand eram eu in liceu si studenta, ne punea la toti, ca la bunici la Rodna, mere, nuci uite vezi, iar motiv de mare bucurie pentru abbi si pentru emil, ca au micuti pe langa ei _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA | |
| |
|
| |
| CUSMELIA AURORA | |
|