Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 05 Dec 2008, 02:55
Poţi face liniştită poze că-i slobod. Şi îi zonă faină.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 05 Dec 2008, 02:58
abba a scris:
Si cui sa-i punem dulciuri in ghetute, Aurora? Ca aia mici nu-s acasa!
Ei vezi. Prima mare hibă la casa ta. Plecă şi ţânca.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 05 Dec 2008, 03:02
aurora a scris:
abba a scris:
Si cui sa-i punem dulciuri in ghetute, Aurora? Ca aia mici nu-s acasa!
asa e... dar noi ne punem noi intre noi, macar asa de o fantezie... fructe, dulciuri
mama era nostima, cand eram eu in liceu si studenta, ne punea la toti, ca la bunici la Rodna, mere, nuci
uite vezi, iar motiv de mare bucurie pentru abbi si pentru emil, ca au micuti pe langa ei
A mea încă nu ştie poanta cu ghetuţele, dar ştie de multe daruri. Iar mamă-sa şi tată-so au început de pe acum. Ce, numa moşulică ? Dar parcă tot "bicicheta"....
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 00:02
Un dar de la mine pentru PuiuMic de Mos Nicolae: Nu-mă-uita
O poveste germană, o mică poveste cu tâlc şi suflet: "Când bunul Dumnezeu dădu viaţă florilor, tot florăretul stătea voios şi se uita la picioruşele subţirele, pe care totuşi se ţineau atât de bine. Apoi florile admirară frunzisoarele lor verzi, atât de gingaşe şi atât de împodobitoare. Cea mai mare bucurie le făcu însă coroniţa mândră pe care o aşezase Dumnezeu în capul fiecărei flori; unele aveau cunună albă, altele albastre, altele roşii sau galbene. În cele din urmă, fiecare floare capătă un nume şi se hotărâ un loc unde să crească şi să înflorească întotdeauna. Unele se duseră în grădină sau în luncă, altele se aşezară pe câmp. Numai o floricea mărunţică şi gingaşă, cu petale albastre ca cerul, stătea tristă la marginea unei ape şi plângea fiindcă îşi uitase numele. Pe înserate, când Domnul a trecut peste văi şi dealuri, pentru a vedea cum le mai merge florilor, ajunse şi la lacul lângă care se tânguia floricica abastrie. - De ce plângi? o întrebă. Floricica povesti cum era de mândră de rochiţa ei frumoasă, dar s-a jucat cu undele apei şi şi-a uitat numele. Dumnezeu îi spuse: - Floricico, de ce nai vebnit la mine? Eu ştiu numele tuturor florilor. Ca să nu mai uiţi, niic de mine, nici de numele tău, să-ţi zici de acum încolo: "Nu mă uita". Şi aşa a rămas!
(poveste publicată în "Lumea copiilor", din 7 mai 1922)
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 01:11
Poveşti de la Moş Nicolae
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 22:45
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 22:45
Abbi, ai luat povestile pentru Puiu Mic?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 23:10
aurora a scris:
Mie nu mi se permite?!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 23:17
Emil Condor a scris:
aurora a scris:
Mie nu mi se permite?!
wow... pai tu credeam ca le si stii pe dinafara deja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aaa... mi-am adu aminte de ce e abbibu absent la ora asta!!! e la chef! la ginerica [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 06 Dec 2008, 23:21
Abby doar ce a intrat pe Mess - l-am spionat!
Mai sus glumeam, Aurora dragă! Ti-ai dat seama...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 07 Dec 2008, 00:41
Emil Condor a scris:
Abby doar ce a intrat pe Mess - l-am spionat!
Mai sus glumeam, Aurora dragă! Ti-ai dat seama...
Citat :
mie nu mi-o dat messu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Auzi tu sfătoas-o numele meu îl şti. Te apuci şi-l scri cu litere mici legat pe yahoo.com şi treaba-i gata. Lu Milu nu i-am spus nici atât şi m-am trezit cu el în casa mea. Mosafir nepohtit, bine primit. Să-ţi zâcă el de n-o fost aşa.
PS.
Îmi cer scuze, dar din eroare de creşeală cauzată de motiv în loc să apăs bumbu citatului am apăsat bumbu editorului şi ţi-am şters mefajul.
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 07 Dec 2008, 00:45
Ei! Vezi ce înseamnă să ai programe "spion"? Citesc si ce nu trebuie citit!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 09 Dec 2008, 23:08
In seara asta am probat noul produs: Dr Oetker- Crema pentru cremes Mi l-a recomandat cu caldura o prietena, care mi-a spus ca de cand a aparut, ea foloseste numai acesta crema. N-am vrut sa folosesc foile traditionale de cremes, fiind prea mari. De multe ori folosesc "foi cu miere" tot de la magazin, sunt foarte bune, ca si cele facute de mine, dar azi nu am gasit. Asa ca am cumparat piscoturi si am improvizat! Am avut sirop dulce de dovleac (facusem saptamana trecuta un piureu de dovleac) cu care am stropit piscoturile. Le-am asezat unul langa altul, le-am acoperit cu crema. Am pus in felul asta 3 straturi de piscoturi, 3 straturi de crema. Crema se face in 3-4 minute si intr-adevar este SUPER! Acum este la frigider... sa vedem maine daca va avea succes! As putea sa pun si niste frisca pe deasupra!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 10 Dec 2008, 11:41
Mă bântuie un gând, o întrebare, mai mult ca niciodată acum că vine criza:
e mai uşor să urci? sau să cobori?
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 10 Dec 2008, 12:30
aurora a scris:
La ce te referi? Sa cobori e mai usor, dar nu e recomandat. As prefera sa raman pe loc in timpul crizei.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 10 Dec 2008, 13:21
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
La ce te referi? Sa cobori e mai usor, dar nu e recomandat. As prefera sa raman pe loc in timpul crizei.
Da, la asta m-am referit acum... am ajung pas cu pas, prin munca de o viata, la ce suntem si avem in acest moment. Cum vom evolua in anii ce vin? La cat de m,ulte va trebui sa renuntam?
Mi-aduc aminte de anii cand Ceausescu ne recomanda matura cand noi abia ne invatasem cu aspiratorul. Acum aproape totul se bazeaza pe curentul electric, tocmai mi-a adus Mosul masina de spalat vase, bucataria este toata numai aparatura la curent. Caldura, apa calda... la curent.
Atata evolutie catre confort...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 10 Dec 2008, 13:27
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
Da, la asta m-am referit acum... am ajung pas cu pas, prin munca de o viata, la ce suntem si avem in acest moment. Cum vom evolua in anii ce vin? La cat de m,ulte va trebui sa renuntam?
Mi-aduc aminte de anii cand Ceausescu ne recomanda matura cand noi abia ne invatasem cu aspiratorul. Acum aproape totul se bazeaza pe curentul electric, tocmai mi-a adus Mosul masina de spalat vase, bucataria este toata numai aparatura la curent. Caldura, apa calda... la curent.
Atata evolutie catre confort...
Ca urmare a crizei, vom vedea lumea cu alti ochi...vom reusi sa renuntam la unele complicatii si vom redescoperi plimbarile pe jos.
In Romania poate se vor obisnui ca de sarbatori, comerciantii, sa apara totusi cu oferte mai ieftine...si nu sa scumpeasca totul in ajun.
O mica scuturatura nu strica...
Dar cum masina de spalat vase abia ai primit-o, bucura-te de ea, ca asta e principalul motor al unei existentei fericite: sa ne bucuram de ceea ce avem! Altii, care au masina de ceva vreme, ei ar trebui sa o mai lase in pace.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 10 Dec 2008, 23:25
tu zaraza... cu plimbarile pe jos, ar fi ok... dar in orasele noastere mici, unde sa te plimbi? ca sa ajung intr-o zona placuta de plimbare, ar fi inafara orasului, deci trebuie mers cu masina...
Apoi, mai putina masina, sa mergem iar cu trenul? sau sa stam mai mult pe la casele noastre, cand suntem (copii, parinti, rude, prieteni, atata de imprastiati prin tara si prin lume? N-as vrea iarasi s ajungem sa ne vedem numai la nunti, botezuti si inmormantari.
Io nu prea am chef sa renunt la ceea ce am azi ca si confort.
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 11 Dec 2008, 00:46
Nici să nu renunţi şi nu te mai gândi la criză că ai să faci criză de nervi când o să vezi cum trăiesc politrucii în criză şi cum sporesc cheltuielile cu impozitele şi taxele. Că doar e criză şi trebuie să ne scoată cât mai mulţi bani din buzunare să nu ni se aplece, ducând atâta povară.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 11 Dec 2008, 01:10
abbi, uite special pentru PuiuMic, m-am distrat de minune... s-o pui sa danseze cu pinguinii
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 11 Dec 2008, 01:11
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 11 Dec 2008, 01:12
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 11 Dec 2008, 23:39
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> da click aici!
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 12 Dec 2008, 02:10
Aurora dragă, eu chiar mi-am pus mintea să ascult toate cele un milion de mulţumiri, dar pe la trei sute şi ceva îmi zbîrnîiau creierii!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 13 Dec 2008, 01:10
abba a scris:
Aurora dragă, eu chiar mi-am pus mintea să ascult toate cele un milion de mulţumiri, dar pe la trei sute şi ceva îmi zbîrnîiau creierii!
Io am rezistat foarte putin