Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 03 Aug 2009, 09:56
Revin la tema asta; exista si forumuri la care nu avem optiunea "Introdu un video" la forumurile alea, ajunge sa copiezi proprietatile respective direct in text si se face automat video YouTube. Pe forumul asta nu-i valabil. Tzi-as da exemplu dar e vorba de alt forum si s-ar putea sa nu convina...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 03 Aug 2009, 10:20
Vreau si eu sa pun o intrebare... poate ma ajuta cineva dintre voi
Am cautat-o , dar fara succes, poate si pentru ca nu imi mai amintesc cum o chema pe tanti aia care o interpreta! Era tot o doina, si dupa melodie , parea a fi tot banateana.
Si mie-mi umbla acuma melodia asta prin cap, dar nu stiu de unde s-o iau ?!??! Stie cineva?
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 03 Aug 2009, 13:24
aurora a scris:
cand eram mica mie imi placea tare mult Angela Moldovan
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
"mi-am facut bundita noua...
Si mie imi place Angela Moldovan tare mult!
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 03 Aug 2009, 18:56
Aurora asta e Mia Dan ,"deschide bade fereastra"
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 00:21
Multumesc tare mult, Geta. Marturisesc ca nu cunosc aceast cantareata... oare a mai cantat si alta aceasta melodie?
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 00:39
cactus a scris:
Nici tu nu vrei sa pricepi ca ceea ce postezi NU se face asa; trfebuie sa inserezi "proprietatile" la optiunea "Introdu un video(Youtube) si atunci vede tot boboru; cam asa:
Mă pretene io-s mai bătut în cap şi ţân minte până cetesc. Sunt prea multe dealea la care opţiunea "introdu un video" zâce că nu-i de-a leja şi-mi scuipă afară înscrisu. Aşa că fac şi io ce pot, dar numa atunci când îmi aduc aminte.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 01:15
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 12:43
Drum bun Aurora şi să vă întoarceţi cu bine acasă.
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 12:50
aurora a scris:
Multumesc tare mult, Geta. Marturisesc ca nu cunosc aceast cantareata... oare a mai cantat si alta aceasta melodie?
Sincer cred ca nu,am cautat la Ana Pacatius dar nu si sunt sigura ca aceasta cintareata o are ca melodie de capatii.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 17:54
Lume, lume... anunţ important! Toată lumea să ştie!
de joi, 6 august, şi până în 23 august maxim,
sunt plecată în concediu!!!
Am spus!
(nu cred că voi avea internet!)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 18:02
Concediu plăcut, Aurora!
Si eu plec imediat să-l închei pe al meu.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 18:19
aurora a scris:
Iti schimbi fata de salariat constiincios, cu cea de aventurier; pe 6 august e schimbarea la fata!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 19:00
Concediu super sa ai...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 21:03
cactus a scris:
Concediu super sa ai...
Si din partea mea
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 22:22
aurora a scris:
Lume, lume... anunţ important! Toată lumea să ştie!
Am spus!
(nu cred că voi avea internet!)
Eu te credeam deja la drum. Să vă petreceţi fain vacanţa şi să vă întoarceţi sănătoşi acasă.
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 22:24
Emil Condor a scris:
... Si eu plec imediat să-l închei pe al meu.
Să ajungi cu bine acasă "uliule american". Tu şi întreaga familie.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 04 Aug 2009, 23:45
Multumiri pentru urari tuturor.
Hm... concediul meu va fi cam asa... joi dupa pranz plecam pana la bucuresti. Vineri dimineata cat mai devreme (zice mama) o imbarcam pe mama (80 de ani, dar in conditie fizica si mintala chiar mai buna uneori ca a mea!) si cu o multuime de bagaje (duce cred tot ce nu-i mai trebuie prin casa, la neamuri la tzara). Mergem pana la Rodna, la cativa km de zaraza (maxim 50 cred). Sotzul meu pleaca duminica inapoi la Hunedoara, eu urmand sa stau o saptamana cu mama, la fratele ei. Norocul meu ca am acolo pe verisoara mea si copiii ei. De Sf Maria sotzul meu vine dupa noi, petrecem si sarbatorim Mariile pe care le avem in familie, luni dimineata plecam inapoi spre Bucuresti, cu o escala de 1-2 zile la Hunedoara, sa vada mama ce am mai facut noi pe aici prin casa. (ea e cu inspectia!) Apoi o ducem inapoi la Bucuresti... si gata concediul! Luni, 24 august, inapoi la servici.
ei... nu este asa de "vacanta" ca a lui Emil, nu? dar asta este, bine ca suntem cu totii sanatosi si ma bucur ca inca putem fii cu totii impreuna!
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 05 Aug 2009, 22:20
aurora a scris:
... nu este asa de "vacanta" ca a lui Emil, ... dar asta este, ....
Mai ales când vei fi cicălită: "Tu fată, de ce ai făcut aşa şi nu aşa, ... tu fată, fă aşa, da fă şi aia,... tu fată, mergiacolo...."
Dar e bine că mai are cine te cicăli. Să-i dea Dumnezeu sănătate mamei tale, ţie şi întregii familii.
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 12 Aug 2009, 13:56
Dar hai să mai deschid ferestrele pentru a primeni aerul în cuşmelie:
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 13 Aug 2009, 02:42
Aurora cât timp e plecată? Două săptămâni? Atunci e timpul să o revedem acolo unde îi sade tare bine, adică la Popas.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 13 Aug 2009, 08:18
Măi... şi i-am promis că mai trec p-aci ca să ud florile! Noroc cu Preacinstitul, că altfel se ofileau de tot!
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 13 Aug 2009, 18:32
Aurora vine de 23 august pentru "paradă"
dolion
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 14 Aug 2009, 11:06
Prenumele feminin modern Aurora reproduce numele zeitei diminetii in mitologia romana. Identica cu Eos a grecilor, "cea cu degete trandafirii", fiica lui Hyperion, sora cu Helios (soarele) si cu Selene (luna), sotia frumosului Tithonos, cel preschimbat in greiere, Aurora deschide portile zorilor prin care va trece zeul cel stralucitor, Soarele. Imbracata in haine stralucitoare, zeita isi incepe zborul ceresc dupa ce luna a coborat in pestera muntelui Latmos, din Caria. Atunci cand peste pamint se rasfringe lumina trandafirie a diminetii, dintr-un vas de aur, Aurora imprastie roua, umezind florile si iarba. In latina, aurora insemna "zori" (intervalul de timp dinaintea rasaritului soarelui, cand pamintul este scaldat intr-o lumina difuza, trandafirie). Numele Aurora este inrudit cu Aurel. Ca prenume feminin la noi, Aurora este modern si de origine culta, folosit uneori pentru fetele nascute in zorii zilei.
Parca e mai frumoasa "cusmelia", acum, nu-i asa?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 14 Aug 2009, 11:11
Da, mai ales că înainte era vorba de paradă.
dolion
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 14 Aug 2009, 11:19
Dar acum?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aurora boreala