Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 16 Mar 2010, 21:40
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 16 Mar 2010, 21:40
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 17 Mar 2010, 14:35
As revedea "The Party (1968)" de cate ori l-am vazut am ras ca si prima data
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 20 Mar 2010, 23:47
Întrucât sunt unul dintre adulţii care "nu ştiu sau nu pot să meargă pe două roţi", soţul meu vrea să mă cadorisească cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (da click sa vezi)
Ultima editare efectuata de catre aurora in Sam 20 Mar 2010, 23:48, editata de 1 ori
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 20 Mar 2010, 23:56
Vecinoooo, bagă de samă că-i mai periculoasă decât una pe dăuă roţi. Dă cu tine de nu te vezi.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 00:12
abbilbal a scris:
Vecinoooo, bagă de samă că-i mai periculoasă decât una pe dăuă roţi. Dă cu tine de nu te vezi.
Liviu tin minte ca m-au trimis in delegatie la Zarnesti sa fac comanda pentru triciclete bine nu asa faine,in portbagaj transportau amecistii aparatele,haioase:)))
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 01:26
priviţi de ascultaţi... vă bucuraţi şi lăsaţi necazurile pe capul altora
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 01:33
vreau si io casa din asta
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 01:45
zuum a scris:
vreau si io casa din asta
nu cred ca mai gasesti materiale de-alea de-i facuta cosmelia asta
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 05:51
aurora a scris:
As revedea "The Party (1968)" de cate ori l-am vazut am ras ca si prima data
Îţi mai aduci aminte cum făcea la microfoane "Mnum-mnum!" şi ca toate păsările, de se auzea în toată sala? Sau când fiica boss-ului care a dat petrecerea a venit cu elefantul vopsit şi ăsta i-a spus că elefantul este simbolul ţării lui şi se simte jignit că l-au vopsit aşa... şi l-au băgat în piscină ca să-l spele... şi ce-a ieşit de-acolo?!
Dar aia cu "Mnum-mnum" mi s-a părut cea mai tare!
_____________________ Free your mind!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 16:33
Azi am gatit ceva nou!
"ficat de gâscă pe pat de mere cu rondele de ceapă"
ceea ce sotul a mancat la Restaurantul St George - Budapesta Micului Paris!
El zice ca a iesit bun-bun. Singura chestie, ca nu am gasit ficat de gasca, si am folosit de pui, care este mai putin "fin".
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 17:05
aurora a scris:
Singura chestie, ca nu am gasit ficat de gasca, si am folosit de pui...
Eşti o dulce!
Anahoret
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 18:28
Aurora, tu ce le faci pisicilor tale ca să nu-ţi umple toată casa cu păr?
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 18:39
Le pieptan, aproape zilnic.
Par insa lasa peste tot, mai ales Jack, are firul mai lung. Si face foarte usor "calti" care trebuiesc taiati cu foarfeca.
Dar asta este ... riscul! Pana la urma, si catzelul teckel cu par scurt, avea fire care cadeau!
Si noua ne mai pica parul!
medicul veterinar care a tuns-o pe Tchibo, cand era mai mica si mama mea, cu bune intentii, a slutit-o (pisica era in grija ei o saptamana, cat a fost oana plecata in vacanta, si pisica a vomitat cica (par, ca asa se intampla) si mama s-a speriat, a luat foarfeca si a tuns-o - iti poti imagina ce o fi fost acolo? mama si biata pisica? ce mieuneli!!! ce spaima! Deci veterinarul, a zis ca are persoane, care detin pisici cu par lung, si care le tund periodic, pentru ca sa nu lase asa par prin casa. Eu stiu ce sa zic?!?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 18:46
Anahoret a scris:
...ce le faci pisicilor ca să nu-ţi umple toată casa cu păr?
Personal cred că nu este nimic de făcut: părul şi mirosul specific vor fi acolo... Greşesc? Eu ştiu că oriunde intru în case cu pets, imediat realizez aceea, indiferent cât de curat este locul respectiv. Aşa sunt eu, mai sensitiv!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 18:47
Părul lui Tau a cam început să plutească prin casă ca şi puful de păpădie! Ca să nu mai zic ce este în coşul lui! Mda, cred că va trebui să-l periem mai des.
Varianta cu tunsul ar fi, totuşi, interesantă, mai ales că o să am ocazia să verific dacă dracul a spus adevărul despre tunsul pisicii: "Zarvă multă, păr puţin!"
Hai că trec de la una la alta, dar nu mă pot abţine să nu amuz puţin forumiştii: Când l-am adoptat pe Tau, am ajuns cu fi-miu la concluzia că, în felul ăsta, putem verifica nişte postulate: 1. Pisica are 9 vieţi. 2. A trage mâţa de coadă. 3. A rupe pisica. 4. A tăia coada pisicii dintr-o lovitură. 5. Curiozitatea a ucis pisica. 6. A arunca pisica în curtea altuia.
Bineînţleles că Luminiţa habar n-are despre discuţia noastră!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 19:02
Anahoret a scris:
Bineînţeles că Luminiţa habar n-are despre discuţia noastră!
Bine pentru ea sau...?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 19:28
Cea mai buna metoda sa scapi de parul de pisica e ... sa scapi de pisica!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Anahoret
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 21 Mar 2010, 20:39
dolion a scris:
Cea mai buna metoda sa scapi de parul de pisica e ... sa scapi de pisica!
Scap de pisică, dar mă aleg cu zgârieturi pe faţă... nu de la pisică!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 22 Mar 2010, 15:40
abbilbal a scris:
Nici in parcuri nu-i buna?!
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 22 Mar 2010, 17:47
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
Nici in parcuri nu-i buna?!
E foarte buna pe oriunde. Sotul meu zice ca la pretul asta e la fel de stabila ca si o masina.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 22 Mar 2010, 17:48
aNAHORET, VEZI CA ACUMA PISICILE (CA SI CAINII) NAPARLESC! Poate de-aia ii pica mai mult par. Musai trebuie periata zilnic daca este [pozibil si sper ca sta la periat!
Anahoret
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 22 Mar 2010, 21:42
aurora a scris:
aNAHORET, VEZI CA ACUMA PISICILE (CA SI CAINII) NAPARLESC! Poate de-aia ii pica mai mult par. Musai trebuie periata zilnic daca este [pozibil si sper ca sta la periat!
Stă la periat animalul... mai şi toarce de plăcere!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 22 Mar 2010, 21:58
Zaraza, prin parcuri nu se cam merge cu bicicleta dacă nu eşti copil.
Aurora, nu te baza, că nu ştii cum dai peste denivelări, şi nici prin Hunedoara nu duceţi lipsă de aşa ceva.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 23 Mar 2010, 11:05
abbilbal a scris:
Zaraza, prin parcuri nu se cam merge cu bicicleta dacă nu eşti copil.
Aurora, nu te baza, că nu ştii cum dai peste denivelări, şi nici prin Hunedoara nu duceţi lipsă de aşa ceva.
Deci la denivelari e instabila. Voiam sa te intreb dar nu stiam cum sa ma fac inteleasa. Aurora, e bine sa stii dinainte cum e drumul, pe unde sunt gropi... daca sunt.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]