| CUSMELIA AURORA | |
|
+17Haifa dolion ACCENT yzzy ostrovna Layla cactus Franz Schneider Karima nicuvar Anahoret zuum zaraza26 abba aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 07 Apr 2010, 23:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- Actualmente era glumă și nu prea...
Oh! Am uitat: în același timp, forumul POLITIC să-l punem pe invizibil pentru vizitatori ca să nu-i speriem. Ti-am mai zis, nu ma fac deloc sa rad glumele astea, nici "glumă" si nici "nu prea... " La "popasul" fiecaruia s-a convenit ca stapanul si invitatii sai pot scrie orice doresc, fara program. Asa ca fa bine, te rog, si, ca invitat in "cusmelia" asta, acorda gazdei respectul cuvenit. Poti veni cu flori, cu muzica, cu orice cuvinte care dau bine la imaginea ta de invitat. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:03 | |
| Tocmai că s-a discutat că la Popasuri stăm departe de cele trei „boli”: Religie, Politică și Sport. Și îmi mai amintesc ceva, Aurora: că te-am întrebat dacă vrei Popas și ai refuzat - acesta e Popasul Abbilbal. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Tocmai că s-a discutat că la Popasuri stăm departe de cele trei „boli”: Religie, Politică și Sport.
Și îmi mai amintesc ceva, Aurora: că te-am întrebat dacă vrei Popas și ai refuzat - acesta e Popasul Abbilbal. Remarca asta e chiar prea de tot, Emil! Ai ceva impotriva a ceea ce scriu? Ai ceva impotriva mea? Spune si nu mai vin pe forumul tau! Stii bine de la bun inceput ca nu sunt omul caruia sa-i spui unde sa stea, ce si cum sa scrie. In ultima vreme m-ai pus de prea multe ori la zid, si fara absolut nici un temei. Vrei sa nu mai scriu aici? Spune clar si fara echivoc. In caz ca inca ma vei mai "tolera", fa-mi te rog "cusmelia" separata, daca deranjeaza pana si faptul ca este in popasul lui Abbi (la asta chiar nu m-am gandit niciodata, ca vei face o asemenea observatie! Si daca tot faci efortul de a scoate "cusmelia" din popasul lui Abbi, fa-o si invizibila pentru vizitatori. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:16 | |
| Remarca aceea am făcut-o un an în urmă și nu a fost „prea de tot” atunci, doar acum o consideri tu așa. De unde viii cu deducțiile acelea?! Cine ți-a spus că nu ești binevenită la Popas?! Înțelegi și asta precum politica? În sfârșit! De atâta timp aștept să ceri Popasul tău... Îl vei avea în 2-3 minute. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:22 | |
| ok... dar sa fie clar... la popasul meu, scriu ce vreau eu! fara program!
la "Politica" mai am voie sa scriu? ca nu cred ca folosesc cuvinte care sa "oripileze" vizitatorii! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:25 | |
| E clar. Și tot clar este că în momentul când consider că un subiect face reclamă nu tocmai potrivită acestui Site, îl pun imediat pe invizibil vizitatorilor, așa cum am făcut cu Popasul Iisus.. Nu zic că Popasul tău o să intre în categoria aceea... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- Remarca aceea am făcut-o un an în urmă și nu a fost „prea de tot” atunci, doar acum o consideri tu așa.
De unde viii cu deducțiile acelea?! Cine ți-a spus că nu ești binevenită la Popas?! Înțelegi și asta precum politica?
În sfârșit! De atâta timp aștept să ceri Popasul tău... Îl vei avea în 2-3 minute. Emil, nu sunt copil de gradinita ca sa imi faca cineva educatia acuma. Cred ca a si "cei sapte ani de acasa" si suficient de multa scoala dupa. Deci, atunci cand cineva se tot impiedeca de mine sau incearca sa imi pune piedica la fiecare pas, incep sa fac si eu niste "deductii". De aceea am considerat ca e mai cinstit sa te intreb direct. "Înțelegi și asta precum politica?" ---> Cum "inteleg" eu politica? Cum intelegi tu politica? Sincera sa fiu, nu vad absolut nici o deosebire intre "cusmelia" in popasul lui Abbi, si "cusmelia" ca popas al meu. Care este diferenta? _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- E clar.
Și tot clar este că în momentul când consider că un subiect face reclamă nu tocmai potrivită acestui Site, îl pun imediat pe invizibil vizitatorilor, așa cum am făcut cu Popasul Iisus.. Nu zic că Popasul tău o să intre în categoria aceea... Te-am rugat "cusmelia" mea s-o faci invizibila pentru vizitatori! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:33 | |
| - aurora a scris:
- Cum inteleg eu politica?
Cum intelegi tu politica? Atât de diferit! - Citat :
- Sincera sa fiu, nu vad absolut nici o deosebire intre "cusmelia" in popasul lui Abbi,
si "cusmelia" ca popas al meu. Care este diferenta? E o mare diferență: dacă, deci repet: dacă e necesar să fie pus pe invizibil, se poate face foarte ușor fără să afecteze Popasul lui Abby. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:35 | |
| - aurora a scris:
- Te-am rugat "cusmelia" mea s-o faci invizibila pentru vizitatori!
Oh! Mi-a scăpat aceea. Sorry! Acum merg să-l fac invizibil vizitatorilor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- aurora a scris:
Cum intelegi tu politica? Atât de diferit!
Asta nu consider ca este un raspuns! Detaileaza te rog. Sunt foarte interesata, pentru ca simt ca tu crezi ca intelegi mai bine decat mine, si parca-parca cumva ma critici sau ma certi. De aceea sunt foarte interesata sa stiu exact ce si cum gandesti. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:38 | |
| Gata! Problema e rezolvată: Popasul tău e văzut și citit doar de membrii autentificați aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:41 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- aurora a scris:
Asta nu consider ca este un raspuns! Și totuși e răspunsul meu. - Citat :
- ...sunt foarte interesata sa stiu exact ce si cum gandesti.
E mult, mult prea mult de discutat ca să înțelegem ceea ce ceri, dar cu timpul o să fie posibil. Și avem timp berechet, nu-i așa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:44 | |
| Aurora, parcă pe undeva ai și un topic sau două cu poze personale, nu? Unde sunt? Știi să ne spui pentru ale muta aici, în Popasul tău? Sau nu vrei? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Aurora, parcă pe undeva ai și un topic sau două cu poze personale, nu?
Unde sunt? Știi să ne spui pentru ale muta aici, în Popasul tău? Sau nu vrei? Ba da, as vrea... sunt la "FotoLaborios" _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:48 | |
| - Emil Condor a scris:
- aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- aurora a scris:
Asta nu consider ca este un raspuns! Și totuși e răspunsul meu.
- Citat :
- ...sunt foarte interesata sa stiu exact ce si cum gandesti.
E mult, mult prea mult de discutat ca să înțelegem ceea ce ceri, dar cu timpul o să fie posibil. Și avem timp berechet, nu-i așa? Mi se pare ca te eschivezi de la discutie si explicatie. Pana atunci, nu ma mai critica pe mine! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:55 | |
| Hei, vecino ! Ţi-ai luat casa-n spate ca şi melcu ? _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:57 | |
| Nu mă eschivez deloc. Nu poți înțelege ceea ce vrei, doar din două-trei postări. Critică? Cât cupriiiiiindeeeee... Nu pe tine! Postările „deocheate” doar. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 00:58 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce ziceți, schimbăm titlul topicului în Cușmelia ANTI BĂSESCU și îl mutăm la forumul POLITIC?
Lasă băşcălia Milu nost ! _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 01:02 | |
| Eram... aproape serios. De cinci pagini se scria doar politică anti Băsescu. Unde vezi tu bășcălia??!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 01:09 | |
| _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 01:10 | |
| Nu sunt pro Băsescu! Sunt anti PSD. Acum știi și tu exact. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 01:14 | |
| - aurora a scris:
- Copiii, tinerii, trebuie sa stie ca in decembrie '89 altii au murit pentru drepturile pe care le avem acum in Romania,
Ce drepturi avem Aurora? Să strigăm fără a fi auziţi? În comunism nu aveam acest drep, dar erau primiţi la sediul comitetelor de partid cei care erau nedreptăţiţi cu ceva şi erau băgaţi în seamă. Cei care spun altfel, nu ştiu cum se tratau CRSP-urile (cereri, reclamaţii, sesizări, propuneri). _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Emil Condor
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 08 Apr 2010, 01:17 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu sunt pro Băsescu!
Sunt anti PSD. Acum știi și tu exact. Asta o ştiam şi nu mă deranjează că eşti anti PSD. Poţi fi "pro" cine vrei şi "anti" cui îţi place. Din acest punct de vedere nu mă prinzi în corzi. Ca şi la fotbal, unde nimeni nu mă prinde cu un favorit. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA | |
| |
|
| |
| CUSMELIA AURORA | |
|