LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici drumetie comment-143 curiozitati 23 internet reclame mediu padure google Popasul brasov Fantasy muzica_traditionala politica problema taieri nicuvar sibiu istorie humanitas romana Limba 1918 1 CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 I_vote_lcapCUSMELIA AURORA - Pagina 35 I_voting_barCUSMELIA AURORA - Pagina 35 I_vote_rcap 
Emil Condor
CUSMELIA AURORA - Pagina 35 I_vote_lcapCUSMELIA AURORA - Pagina 35 I_voting_barCUSMELIA AURORA - Pagina 35 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CUSMELIA AURORA

In jos 
+17
Haifa
dolion
ACCENT
yzzy
ostrovna
Layla
cactus
Franz Schneider
Karima
nicuvar
Anahoret
zuum
zaraza26
abba
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CUSMELIA AURORA - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMar 06 Apr 2010, 23:34

Păi nici pe Badea nu-l ţineam minte dacă nu era cu Teo. Îmi amintesc şi de Huidu când făcea de unul singur "Cronica cârcotaşului"... dar de Naşul... nu-mi amintesc decât de la B1 (pardon) TV. Asta e! Sper să nu sufere prea tare din cauza asta! Laughing

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMar 06 Apr 2010, 23:42

Anahoret a scris:
Păi nici pe Badea nu-l ţineam minte dacă nu era cu Teo. Îmi amintesc şi de Huidu când făcea de unul singur "Cronica cârcotaşului"... dar de Naşul... nu-mi amintesc decât de la B1 (pardon) TV. Asta e! Sper să nu sufere prea tare din cauza asta! Laughing
Vai dar Nasul e la B1 doar in ultimul timp. In intervalul revista presei la shou si B1 a mai facut emisiuni la Antena 1. Daar, iar nu imi amintesc ce CUSMELIA AURORA - Pagina 35 876722. Si nu cred ca exista intentie din partea altcuiva oh da! CUSMELIA AURORA - Pagina 35 154834
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMar 06 Apr 2010, 23:47

"Nasul" a facut emisiuni la Antena 1? Ce emisiuni?

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 00:06

aurora a scris:
"Nasul" a facut emisiuni la Antena 1? Ce emisiuni?
Tocmai am spus ca nu stiu si nu-s atat de fana incat sa ma apuc sa googalesc.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 05:37

Anahoret a scris:
aurora a scris:
...cu mult inainte
ca Basescu sa merite o miscare "antibăsescu".
Sincer să fiu, eu nu sunt convins nici acum că măscăriciul ăla merită o mişcare antibăsescu...
Lupta (oarbă) dusă împotriva lui Băsescu arată de fapt, slăbiciunile opoziției actualului Guvern.

Un lucru se vede foarte clar acum: mulți români nu știu care sunt prioritățile în actuala politică românească:
Băsescu este ales pe următorii 4 ani - asta nu se mai poate schimba.
Important acum este să se formeze o opoziție demnă de luat în seamă la următoarele alegeri, nu prin abuzul copiilor nevinovați!!!

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 05:58

Emil Condor a scris:
Lupta (oarbă) dusă împotriva lui Băsescu arată de fapt, slăbiciunile opoziției actualului Guvern.
Este corect spus.
Emil Condor a scris:
Lupta (oarbă) dusă împotriva lui Băsescu arată de fapt, slăbiciunile actualului Guvern .
Şi aşa era corect dacă ar fi fost spus.
oh da!

Partea proastă este că (încă) nu avem o opoziţie constructivă, ca să zic aşa. Toţi se concentrează pe mişcări de suprafaţă: miştouri antibăse, miştouri antiboc etc.
Partea şi mai proastă este că avem un guvern nevolnic rău de tot. Credeam că un guvern şi o guvernare mai proastă decât a lui Ciorbea este imposibilă. Ce avem acum dovedeşte că românii au resurse inepuizabile! Twisted Evil

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Mier 07 Apr 2010, 06:03, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 06:03

Vezi tu, Anahoret, când sunt exagerări (și știm că sunt!), se rănesc în primul rând cei ce le folosesc, la fel cum PSD a făcut și în Campania de alegeri, unde Băsescu ar fi pierdut altfel.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 06:05

Băsescu ar fi pierdut şi dacă ar fi candidat în faţa unui maidanez... mai puţin a lui Geoană!
Cred că într-un moment din viaţa lui a făcut un mare bine dacă Dumnezeu i l-a dat pe Prostănac în turul al doilea. Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 06:09

Anahoret a scris:
Băsescu ar fi pierdut şi dacă ar fi candidat în faţa unui maidanez... mai puţin a lui Geoană!
Cred că ai și tu dreptate...

Personal, singurul pe care nu-l doream Președinte era Geoană. Și mulți au simțit la fel...

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 06:15

Cristian Tudor Popescu a exprimat exact ceea ce am simţit: "Am votat şi după aia am căutat o toaletă ca să mă spăl pe mâini". Şi nu făcea aluzie la scena biblică ci la scârba cu care a trebuit să voteze. Eu m-am simţit ca şi cum aş fi băgat mâna în rahat ca să desfund un WC: a fost scârbos, dar a trebuit s-o fac. Păcat că toaleta a rămas, în continuare, înfundată.

aurora

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 12:21

Anahoret a scris:

aurora a scris:
...cu mult inainte
ca Basescu sa merite o miscare "antibăsescu".
Sincer să fiu, eu nu sunt convins nici acum că măscăriciul ăla merită o mişcare antibăsescu...

1.
Emil Condor a scris:
Care opozitie? Guvernul si basescu au aceeasi culoare, portocalie!
( in timp ce populatia este din ce in ce mai "galbejita"!
"Opozitia", care in orice stat democratic trebuie sa existe, ea fiind garantul libertatii si
comportamentului corect al puterii, opozitia in Romania este distrusa sistematic de catre putere,
prin topate mijloacele posibile, intrucat puterea si-a aservit toate parghiile.
Primarii si primariile care nu sunt PDL nu mai primesc fonduri, se sufoca in lipsa totala a finantarii.

2.
Emil Condor a scris:
Un lucru se vede foarte clar acum:

mulți români nu știu care sunt prioritățile în actuala politică românească:
Care prioritati? Acest guvern nu are nici o prioritate... doar haos in toate domeniile!

3.
Emil Condor a scris:
Băsescu este ales pe următorii 4 ani - asta nu se mai poate schimba.
Important acum este să se formeze o opoziție demnă de luat în seamă la următoarele alegeri,
Tocmai am incercat sa iti explic ca acesta este scenatiul puterii,
sa isi asigure puterea absoluta, sa distruga opozitia prin orice mijloace.

4.
Emil Condor a scris:
nu prin abuzul copiilor nevinovați!!!
Asta este o afirmatie abuziva! si chiar mai mult decat atat, foarte urata!
Luam copiii cu noi la plimbare, la miting, la protest, la manifestari civice pasnice, cu baloane, cu esarfe, cu flori!
Cum poti sa vorbesti despre "abuzul copiilor nevinovati"?

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 12:58

aurora a scris:

În afară de pedofili cine mai abuzează copiii nevinovaţi?

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 14:02

abbilbal a scris:
aurora a scris:

Nu stiu, intreaba-l pe Emil, ca el a scris chestia asta!

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 14:05

mesajul meu are citarile aiurea... si n u mai pot corecta!

Daca poti tu, iti sunt recunoscatoare!

Am corectat eu, in mesajul urmator!

Ultima editare efectuata de catre aurora in Mier 07 Apr 2010, 14:10, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 15:18

Aurora, am corectat citatele, vezi dacă acum este bine.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 15:46

Milu nost, din zminteală ai dat "edit" în loc de "quote". Cu ajutorul Aurorei le-am descâlcit. Dar m-ai băgat în corzi şi sunt nedumerit.

Aici ai spus: "Lupta (oarbă) dusă împotriva lui Băsescu arată de fapt, slăbiciunile opoziției actualului Guvern." Da' actualul Guvern cui se opune? Nici măcar PSD şi PNL nu se opune Guvernul, ci Băsescu.

"opozitia in Romania este distrusa sistematic de catre putere," Nu prea cred. PSD, PNL, Adrian Năstase şi Crin Antonescu nu au prea fost îngenunchiaţi de putere, chiar dacă din PSD şi PNL au plecat voiajorii.

"Primarii si primariile care nu sunt PDL nu mai primesc fonduri, se sufoca in lipsa totala a finantarii." Păi asta-i concepţia PDL condus de Băsescu pe care tu îl susţii ca fiind democrat.

"Acest guvern nu are nici o prioritate... doar haos in toate domeniile!" la fel cum nu are nici Băsescu, iubitul lui conducător.

"Băsescu este ales pe următorii 4 ani - asta nu se mai poate schimba." Nici nu-i prea sigur că nu se mai poate schimba nimic. Acesta-i doar primul an din noua legislatură prezidenţială.

"nu prin abuzul copiilor nevinovați!!!
Asta este o afirmatie abuziva!" Aici chiar n-am priceput nimic. Copiii nevinovaţi sunt abuzaţi doar de pedofili. Că părinţii îi folosesc sub diferite forme în propaganda politică, eu nu-l cred "abuz". Copiii totuşi o fac cu plăcere în neştiinţa lor.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 20:19

Anahoret a scris:
Cristian Tudor Popescu a exprimat exact ceea ce am simţit: "Am votat şi după aia am căutat o toaletă ca să mă spăl pe mâini". Şi nu făcea aluzie la scena biblică ci la scârba cu care a trebuit să voteze. Eu m-am simţit ca şi cum aş fi băgat mâna în rahat ca să desfund un WC: a fost scârbos, dar a trebuit s-o fac. Păcat că toaleta a rămas, în continuare, înfundată.
Despre votul din 2009 te referi? Mă faci curioasă? Pe cine ai votat? Suspect

Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 20:24

abbilbal a scris:
Aurora, am corectat citatele, vezi dacă acum este bine.
Păi nu prea cred că e bine. Şi citatele şi răspunsurile Aurorei sunt roşii. Dar cine vrea să înţeleagă, înţelege.
La tot ceea ce s-a scris mai sus, am un amendament, în fiecare guvernare, primăriile din opoziţie erau defavorizate cu banii de la centru.

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 21:36

Păi tu Yzzy, nu mă cătrăni. Deasupra citatelor roşii scrie clar "Emil Condor". Observaţia era că erau unele vorbe de-ale lu Milu nost în contul Aurorei, că Milu nost a încurcat bunghii şi nu puteam corecta altfel.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 22:42

yzzy a scris:
Anahoret a scris:
Despre votul din 2009 te referi? Mă faci curioasă? Pe cine ai votat? Suspect
Pe Prostănac! Pe Băse l-am votat în 2004. Trebuia să încerc a-mi repara cumva greşeala.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 23:39

Ce ziceți, schimbăm titlul topicului în Cușmelia ANTI BĂSESCU și îl mutăm la forumul POLITIC? CUSMELIA AURORA - Pagina 35 154834

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 23:42

abbilbal a scris:
aurora a scris:

To vorbești doar despre abuz sexual aici.
Copiii pot fi (sunt) abuzati în multe feluri.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 23:44

Emil Condor a scris:
Ce ziceți, schimbăm titlul topicului în Cușmelia ANTI BĂSESCU și îl mutăm la forumul POLITIC? CUSMELIA AURORA - Pagina 35 154834

Emile, asta s-o pun la categoria "glumitele lui Emil"?

Evil or Very Mad

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 23:47

Actualmente era glumă și nu prea...

Oh! Am uitat: în același timp, forumul POLITIC să-l punem pe invizibil pentru vizitatori ca să nu-i speriem. so funny!

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 EmptyMier 07 Apr 2010, 23:54

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
aurora a scris:

To vorbești doar despre abuz sexual aici.
Copiii pot fi (sunt) abuzati în multe feluri.

Uiti ca tu traiesti intr-o tara cu o democratie consolidata,
unde nu a trebuit niciodata sa faci educatie politica copiilor sau nepotilor tai.
Acolo nici nu te intereseaza coloratura politica a ta sau a altora,
pentru ca oricine ar veni la putere, drepturile cetatenesti nu vor fi incalcate,
pentru ca nimeni nu incalca constitutia, si fiecare institutioe a statului isi face treaba asa cum scrie la lege.

Nu este cazul in situatia actuala a Romaniei.
Si asa cum mie si alor mei, inca din copilarie, ni s-a facut educatie anti-comunista,
atata si asa cum s-a putut, asa cum ai mei au ascultat Europa Libera de cand ma stiu,
si au discutat de abuzuri si nedreptati care s-au facut din 1944 incepand,
si asa cum vorbeau cu respect si consideratie de rege, de principii morale si crestinesti
si niciodata educatia morala, civica, politica, religioasa, care s-a dat tuturor copiilor,
niciodata nu a fost considerata o "abuzare" a copiilor.

Copiii, tinerii, trebuie sa stie ca in decembrie '89 altii au murit pentru drepturile pe care le avem acum
in Romania, si ca trebuie sa avem respect si sa pastram aceste drepturi,
pentru noi si pentru ei, cei care vin dupa noi.
Ca nu trebuie sa mai plecam capul, sa rabdam ca vitele in jug.
Asta pentru ca tinerii sa aibe un viitor in tara asta a lor si sa nu si-l mai caute aiurea.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CUSMELIA AURORA   CUSMELIA AURORA - Pagina 35 Empty

Sus In jos

CUSMELIA AURORA
Sus 
Pagina 35 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Pozele mele
» CACTUS PERFECTUS
» AURORA BOREALIS

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: AURORA-
Mergi direct la: