__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CUSMELIA AURORA | |
|
+17Haifa dolion ACCENT yzzy ostrovna Layla cactus Franz Schneider Karima nicuvar Anahoret zuum zaraza26 abba aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 19:09 | |
| - delta a scris:
- Mihaela a scris:
- nu ma intereseaza aceasta problema
De aia insişti de fiecare dată în legătură cu ea... Gresit! Eu doar constat ca tu insisti... Aici era vorba despre cariere antibasesciene, daca imi amintesc eu bine Si nu despre mineri si alte alea... |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| | | | Vizitator Vizitator
| | | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 19:44 | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 19:48 | |
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:20 | |
| - Mihaela a scris:
- Antibasescienii isi pregatesc urmasi . S-a vazut ca e o meserie banoasa
Dă-te tu antibăse pe Realitatea, să vezi ce meserie bănoasă este... _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:30 | |
| - Mihaela a scris:
- Abby, mai este si d-l Stan care acum are emisiune la A1. Daca nu era un antibasescian de frunte nu ar fi avut acea emisiune, Conexiuni se numeste si recunosc nu m-am uitat sa vad ce si cum.
I-am văzut şi eu prima emisiune, dar pe Youtube că la televizor n-am pris-o. Ca şi tine, eram curios ce-o să scoată. Dacă asta numeşti antibăsescianism: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Atunci aşa să fie! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:33 | |
| - aurora a scris:
- ...cu mult inainte
ca Basescu sa merite o miscare "antibăsescu". Sincer să fiu, eu nu sunt convins nici acum că măscăriciul ăla merită o mişcare antibăsescu... _____________________ Free your mind!
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:45 | |
| - Anahoret a scris:
- Dă-te tu antibăse pe Realitatea, să vezi ce meserie bănoasă este...
Bănoasă de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], nu? Delta sper că n-aveai drept de proprietate pe imagine. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:47 | |
| - Anahoret a scris:
- Mihaela a scris:
- Antibasescienii isi pregatesc urmasi . S-a vazut ca e o meserie banoasa
Dă-te tu antibăse pe Realitatea, să vezi ce meserie bănoasă este... Este mai in trend sa fii antibasescian (plus ca mergi cu turma deci e si facil). Iar unii primesc ban iar altii bani. Fiecare cat de smecher ie! Cat despre Stan eu am spus ca el era deja antibasescian inainte de emisiune (spre binele acestei tarisoare desigur). Nu stiu ce elucubreaza in emisiune ca nu am timp de asa ceva. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:54 | |
| - Mihaela a scris:
- Cat despre Stan eu am spus ca el era deja antibasescian inainte de emisiune (spre binele acestei tarisoare desigur). Nu stiu ce elucubreaza in emisiune ca nu am timp de asa ceva.
Te înţeleg... nici eu n-am mâncat niciodată trompă de elefant coaptă în frunze de bananier, dar pot să-ţi spun cu siguranţă că nu-mi place! _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:56 | |
| Ceea ce este foarte clar este ca: A PRIMIT EMISIUNEA DREPT CADOU PT CA A FOST SI ESTE ANTIBASESCIAN! Nu ar fi avut emisiune altfel. NU era vorba daca e buna sau nu. Poate fi. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 21:58 | |
| Spre deosebire de Radu Morar, care a muncit din greu pentru emisiunea aia... _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:00 | |
| - Anahoret a scris:
- Spre deosebire de Radu Morar, care a muncit din greu pentru emisiunea aia...
A salvat mai multe file-uri?? Nu cred. Radu Moraru era dinainte de Basescu. Facea cu MB nush ce emisiune.... |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:09 | |
| - yzzy a scris:
- Aurora, referitor la învăţăturile copiilor, una e să-i înveţi "Tatăl npostru",
şi alta să-i înveţi să urască pe cineva, pentru că e la putere acum şi poate ţie nu îţi place de el/ei.
yzzy... cine vorbeşte despre "URĂ"????????? Eu nu îl urăsc pe Băsescu! (în fapt, nu urăsc pe nimeni, ura este un sentiment primitiv, necreştinesc, nedemn, părerea mea)
Consider că ar trebui învăţaţi respectul şi bunul-simţ. Şi să nu mintă, să nu fure. Şi aşa, poate, vor deveni oameni cu care să ne mândrim.
Categoric DA! Şi exact asta învaţă un copil, spunând NU băsescu! pentru că băsescu nu este un exemplu demn pentru un copil, pentru că nu reprezintă nici respectul, nici bunul simţ. pentru că minte şi fură la cel mai înalt nivel, pentru că spune copiilor că dacă înveţi la un nivel mediu, spre jos, poţi ajunge preşedinte!
Aproape întreaga clasă politică trebuie blamată. Fiecare s-au perindat pe la putere şi nu au făcut nimic concret pentru România şi pentru români. Doar pentru ei, apropiaţii lor, acoliţii lor şi eventual, pentru cei care îi votează.
Asta rămâne la alegerea fiecărui părinte, fiecărui făuritor de educaţie a tinerei generaţii. Aşa cum fiecare induce copilului său religia de care se simte apropiat, sau ateismul.
În legătură cu angajaţii care nu muncesc dar care sunt plătiţi, cum poate să-i dea afară? Ce scandal ar ieşi?
Tot aşa cum îi da afară dintr-o firmă privată! Şi cetăţenii ar trebui să aibă acelaşi comportament, aceleaşi pretenţii, faţă de angajaţii din firmele de stat, cum au faţă de cei de la firmele private.
Şi peste tot, în instituţiile bugetare, cred eu, sunt cei care au pile şi cei care muncesc. Pe care-i dai afară?
Adică dacă e de stat, să-i ţină pe cei piloşi şi să muncească cei fără pile? Adică dacă tot sunt banii statului, adică "ai nimănui" pot să plătesc 2 şi să muncească 1? Păi atunci BOC despre ce vorbeşte? Despre care salarii nesimţite? Păi eu cred că Boc -> MINISTRU -> DIRECTOR -> .... până la cel care face organigrama serviciului şi care ştie exact de ce posturi are nevoie... şi dacă are nevoie doar de 1 post=1 om, să dea afară pe cine vrea, dar să rămână numai 1
Iar împrumutul Băsescu-Boc, cum îi spui tu, nu s-a făcut pt că ţara intra în colaps financiar cumva? De ce nu întrebi unde sunt banii strânşi în guvernarea liberală cu economia care "duduia"? Cred şi eu că vom plăti în continuare, salariile aparatului bugetar supradimensionat, pensiile celor ieşiţi la 45 de ani din sistem, şi alte anomalii, de care nu se fac vinovaţi numai pedeliştii ci toţi care au fost la putere până acum.
Cred că portocaliii sunt de suficient de multă vreme la putere, ca să nu se mai plângă de "vechea moştenire"! Nu uita că Băsescu, care ştie tot, cunoaşte tot... şi este normal! a fost PRIMUL ŞI CEL MAI VEHEMENT împotriva unui împrumut FMI... mai apoi, el ni l-a băgat pe gât... şi la ce l-au cheltuit? Numai ei ştiu! Şi tot băsescu ne-a anunţat că vom mai lua un împrumut FMI (dacă ni-l vor mai da)
No, gata că m-am ambalat prea tare.
Dar să pui un copil să împartă fluturaşi? Ştia el ce e bine şi ce e rău? Dacă era un copil "băsescian" ai fi zis ceva? Sunt convinsă că da.
Aşa cum în orice chestiune educaţională (religioasă, sanitară, muzicală...orice, orice ţine de educaţia şi formarea copilului), părintele imprimă copilului ceea ce el crede că este bine sau rău pentru copilul neştiutor, exact aceasta este problema şi cu educaţia politică! Fiecare părinte, cetăţean purtător a unor păreri, convingeri, politice, le transmite, voit sau nu, copilului. Când acesta va fi matur, dar având deja o bază educaţională, va putea să-şi creeze propriile convingeri, să facă propriile alegeri. Observă te rog, că nu am făcut nici o referire la un copil "băsescian" sau altfel.
Asta este părerea mea şi s-ar putea să greşesc. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:14 | |
| - yzzy a scris:
- abbilbal a scris:
Da, sunt cinci milioane "anti" şi cinci milioane "pro". Când o parte din cei "pro" se vor trezi încotro merge Băsescu îl vor opri.... Dar întrebarea este... Cine va fi atunci?... Foarte bine zici Abbi. Clasa politică trebuie reformată. Dar nu se va întâmpla în "mandatul" nostru. Eventual nepoţii copiilor noştri? Prea e multă corupţie la vârf şi se-nvârt între ei. Bun... deci nimeni nu este mai... şi mai... decât băsescu... aşa cum nimeni nu era mai... şi mai... decât ceauşescu... păi atunci măi fraţilor, de ce să nu-l punem pe viaţă pe băsescu? sau măcar până într-un decembrie ca pe ceauşescu? nu ştiu cine este mai glumeţ azi _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:20 | |
| Aurora în mesajele mele azi nu am fost deloc probăsescu, am fost doar contra întregii clase politice. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:22 | |
| - Mihaela a scris:
- Anahoret a scris:
A salvat mai multe file-uri?? Nu cred. Radu Moraru era dinainte de Basescu. Facea cu MB nush ce emisiune.... Tu despre ce Radu Moraru vorbesti? Cand si unde a facut vreo emisiune cu MB? Poate despre stirea asta spui? - Citat :
- Ştire bombă în show-bizul românesc!
Pesedistul Mircea Badea şi-a anunţat trecerea la postul B1 TV, pentru câteva zile, cât să poată naşte Radu Moraru într-un mediu cât mai adecvat semenilor săi - instalatorii.
Traian Băsescu va fi invitat permanent pe toată durata şederii lui Badea la Naşul.
Antena 1 a anunţat că Mircea Badea va trece mai apoi în locul actualei ştiriste a Observatorului, principalul buletin de ştiri al postului voiculescian urmând să se redenumească: Conservatorul.
B1 TV doreşte lansarea unei noi televiziuni, după ce Vox News a atins cote de audienţă de neimaginat: 2 telespectatori unici la două luni!
Postul ar urma să se numească Vox Godfather şi îl va avea pe Radu Moraru drept imagine. Acesta va poza pentru coperta unei noi reviste, Evenimentul Zilei ediţia deocheată. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:25 | |
| - Mihaela a scris:
- Anahoret a scris:
A salvat mai multe file-uri?? Nu cred. Radu Moraru era dinainte de Basescu. Facea cu MB nush ce emisiune.... Am intrat în faza a treia... discutăm pe bisericuţe! Poate i-am pocit numele vedetei... mă refeream la Moraru de la B1 (pardon) TV. Când ai scris MB te refereai la Maimuţoiul de la miezul nopţii (Mircea Badea)? _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:27 | |
| - yzzy a scris:
- Aurora în mesajele mele azi nu am fost deloc probăsescu,
am fost doar contra întregii clase politice. Nici eu nu ţi-am răspuns specific - "băsescian", doar când a fost vorba de ură. Tu ai pomenit de "un copil "băsescian" ". _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:41 | |
| - aurora a scris:
Tu despre ce Radu Moraru vorbesti? Cand si unde a facut vreo emisiune cu MB? Despre Nasul vorbesc . Care a fost in emisiune cu foaaarte mult timp in urma impreuna cu Teo si Mircea shou pe la nu stiu ce posturi TV chiar nu-mi amintesc. Deci omul (Radu Moraru alias Nasul) citea niste ziare in shoul cu pricina Da Anahoret, despre MB -- maimutoiul, vorbesc. P.S. Scuzati ca scriu asa, dar vorbesc in acelasi timp si cu vreo 3 pers pe mess |
| | | yzzy
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 22:45 | |
| - aurora a scris:
- yzzy a scris:
- Aurora în mesajele mele azi nu am fost deloc probăsescu,
am fost doar contra întregii clase politice. Nici eu nu ţi-am răspuns specific - "băsescian", doar când a fost vorba de ură. Tu ai pomenit de "un copil "băsescian" ". Dac-ai reciti mesajul tău să vezi de câte ori ai scris Băsescu, ai înţelege ce-am vrut să spun. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 23:09 | |
| _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Mar 06 Apr 2010, 23:11, editata de 1 ori | |
| | | aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 23:10 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 23:26 | |
| - Anahoret a scris:
Şoul era la Antena 1 şi aveau o rubrică numită "Poiana lui Iocan" unde făceau un fel de revista presei iar maimuţoiul făcea şpagatul şi, în timpul liber, facultatea. Dar să mor afurisit dacă-mi aduc aminte de Naşul Moraru. Nasul Moraru a prezentat un timp revista presei in shoul Teo si Mircea. Stiu ca MB spunea ca Nasul o lungea prea mult, ei voiau sa-i dea acolo 3-5 minute iar el ar fi vrut mai mult. Ei si uite ca a obtinut mult mai mult Acuma nu imi amintesc eu de Poiana lui Iocan Pare un punct de plecare si de bifurcatie pentru cei doi "mari" (actualmente) rivali |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA | |
| |
| | | | CUSMELIA AURORA | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |