Da cine v-a pus să plecaţi de la schit la mănăstire?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
aurora
Un mic "violet" care a împărţit fluturaşi cu "No Băsescu Day".
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
EPISTOLA pentru ZEUS (scrisoarea unui romanas de aproape patru ani pentru presedinte)
Draga domnule Zeus, Pe mine ma cheama Tofi. Mamica mea a spus ca dumneavoastra trebuie sa va spun daca vreau sa primesc o carte- puzzle cu dinozauri de la iepuras. Si i-a mai spus lui tata ca anul asta dumneavoastra, Lenuta si Poc l-ati prins pe iepuras de un picior si de-aia nu mai ajunge si pe la noi. Eu va scriu ca sa va rog frumos sa va pensionati. L-am auzit eu pe tata spunand ca poate atunci o sa se rezolve si problema cu salariul lui, ca este tot mai mic si mama spune ca intr-o zi o sa bage in oala doar fluturasul ca valoreaza mai mult decat banii pe care ii aduce el acasa. Si, daca se poate, v-as mai ruga sa ii aduceti si fratelui meu mai mare o bicicleta ca i-au furat-o niste oameni rai din scara blocului. El a strans bani la pusculita sa cumpere alta, dar i-a dat cu imprumut lui tata sa-si ia abonament. Eu va multumesc frumos si spuneti-i iepurasului ca il astept treaz cu ochii deschisi. Promit sa nu adorm ca sa nu ma certe mami ca pe tata cand a venit de la vot. Cica atunci cand ai ochii inchisi, vine un nene rau pe care il cheama Basescu si iti da cu dictatura in cap. Eu nu stiu ce este aceea dictatura, dar promit ca va apar eu de ea daca ii dati drumul iepurasului.
Paste fericit!
Tofi
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 00:38
aurora a scris:
Când copii ca el sunt folosiţi la aşa ceva, se sare peste cal. Ce ştia acel copil ce reprezintă acei fluturaşi şi fularul de la gât?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 01:24
Asta cam aşa e!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 03:34
Circa trei ore în urmă am trecut peste mesajul cu poza copilului și am gândit: „child abuse”, dar nu am scris nimic. Mă bucur că au răspuns Abby și Anahoret înaintea mea (aveți respectul meu)... Nu se face așa ceva la un copil!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 13:11
Nu sunt de acord cu voi! Ca si educatia religioasa, si educatia politica se face copiilor in familie!
Ce stie acel copil care invata Tatal Nostru sau Ingerasul?
Ce stiam noi, copii fiind, cand ascultam impreuna cu parintii nostri Europa Libera? Cand ne povesteau bunicii despre razboi, despre comunisti?
Nu sunt deloc de acord cu ce spuneti! Copiii ni-i educam asa cum ne sunt principiile!
Va mai aduceti aminte careva, cat de multi copii erau impreuna cu parintii lor la demonstratiile anti-comuniste din Piata Universitatii? Zile intregi, copii purtati pe umerii parintilor, se adunau in Piata Univerrsitatii, unde se canta si se demonstra impotriva Comunismului!
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 14:42
aurora a scris:
Păi, pe modelul "Hutlerjugend", cu niscaiva propagandă pot să apară lejer şi "Nobăsescujugend"-i...
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 14:50
aurora a scris:
Va mai aduceti aminte careva, cat de multi copii erau impreuna cu parintii lor la demonstratiile anti-comuniste din Piata Universitatii?
Te referi la cei cărora minerii le-au ţinut un curs intensiv de educţie civică?
aurora a scris:
Zile intregi, copii purtati pe umerii parintilor, se adunau in Piata Univerrsitatii, unde se canta si se demonstra impotriva Comunismului!
Păi, unde scrie că era obligatoriu ca lumea să urmărească campionatul mondial din Italia?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 14:59
aurora a scris:
Nu sunt de acord cu voi! Ca si educatia religioasa, si educatia politica se face copiilor in familie!
Ce stiam noi, copii fiind, cand ascultam impreuna cu parintii nostri Europa Libera? Cand ne povesteau bunicii despre razboi, despre comunisti?
Nu sunt deloc de acord cu ce spuneti! Copiii ni-i educam asa cum ne sunt principiile!
Va mai aduceti aminte careva, cat de multi copii erau impreuna cu parintii lor la demonstratiile anti-comuniste din Piata Universitatii? Zile intregi, copii purtati pe umerii parintilor, se adunau in Piata Univerrsitatii, unde se canta si se demonstra impotriva Comunismului!
Lasă Aurora, copiii să-şi trăiască viaţa de copii nu de politruci. Nu obliga un copil să fie contra când el de fapt este pro. Una este să înveţi un copil Tatăl Nostru, din care înţelege mai multe decât noi, şi alta este să-l înveţi a înjura pe şeful statului, din care nu ştie de ce trebuie să înjure un om, dar înjură, pentru că aşa aude pe mami şi tati.
Şi uite că eu nu am învăţat pe Ioana nici Tatăl Nostru, nici Îngerelul, dar Îngerelul îl ştie că la învăţat de la colegii ei de grădiniţă. Îl ştie şi îi place, iar pe moşu îl întreabă una şi alta despre îngerei şi dacă îngereilor le place să se joace cu mama lu moşu, care este plecată la îngerei să se joace cu ei.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:08
delta a scris:
aurora a scris:
Va mai aduceti aminte careva, cat de multi copii erau impreuna cu parintii lor la demonstratiile anti-comuniste din Piata Universitatii?
Te referi la cei cărora minerii le-au ţinut un curs intensiv de educţie civică?
Mă refer la cei care au demonstrat paşnic în zilele de la început, care au rămas în amintirea frumoasă a participanţilor, ca "fenomenul Piaţa Universităţii.
delta a scris:
aurora a scris:
Zile intregi, copii purtati pe umerii parintilor, se adunau in Piata Univerrsitatii, unde se canta si se demonstra impotriva Comunismului!
Păi, unde scrie că era obligatoriu ca lumea să urmărească campionatul mondial din Italia?
Remarca ta nu are nici un inteles si nici o legatura cu ceea ce am scris eu si nici cu subiectul.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:17
abbilbal a scris:
aurora a scris:
Lasă Aurora, copiii să-şi trăiască viaţa de copii nu de politruci. Nu obliga un copil să fie contra când el de fapt este pro. Una este să înveţi un copil Tatăl Nostru, din care înţelege mai multe decât noi, şi alta este să-l înveţi a înjura pe şeful statului, din care nu ştie de ce trebuie să înjure un om, dar înjură, pentru că aşa aude pe mami şi tati.
Şi uite că eu nu am învăţat pe Ioana nici Tatăl Nostru, nici Îngerelul, dar Îngerelul îl ştie că la învăţat de la colegii ei de grădiniţă. Îl ştie şi îi place, iar pe moşu îl întreabă una şi alta despre îngerei şi dacă îngereilor le place să se joace cu mama lu moşu, care este plecată la îngerei să se joace cu ei.
Liviu, e departe de modul in care eu inteleg aceasta educatie. Un om educat, NU invata copilul sa injure.
Eu, sotul meu, am crescut in familii cu puternice sentimente anti-comuniste, am stiut de mici copii ca bunicu a fost in amandoua razboaiele, ca unchiu' a fost inchis de comunisti, am vazut cum lepadaturile satului, cei mai vai de capul lor oameni din sat, s-au facut peste noapte "comunisti" si au venit noaptea cu pusca in casa unor oameni muncitori si cumsecade, fala satului! Asta a fost "educatie politica", alaturi de cea religioasa, de la 2-3-4 ani!
Raman la parerea mea, copilul se educa d4e mic in toate privintele, sa aiba si sa puna pret pe toate preceptele morale, pe principii, pe cinste, pe dreptul la libertate, impotriva dictaturii... asa cum invata sa vorbeasca si sa mearga, asa cum invata sa gandeasca. Un copil se responsabilizeaza inca de mic, sub toate aspectele civice.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:22
aurora a scris:
EPISTOLA pentru ZEUS (scrisoarea unui romanas de aproape patru ani pentru presedinte) Tofi[/i]
Antibasescienii isi pregatesc urmasi . S-a vazut ca e o meserie banoasa
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:28
Mihaela a scris:
aurora a scris:
EPISTOLA pentru ZEUS (scrisoarea unui romanas de aproape patru ani pentru presedinte) Tofi[/i]
Antibasescienii isi pregatesc urmasi . S-a vazut ca e o meserie banoasa
Prin ce "S-a văzut că e o meserie bănoasă" ? Nu pricep ce vrei să spui.
Da, mi se pare firesc aşa cum băsescienii îşi pregătesc urmaşi, fiecare cetăţean să îşi pregătească urmaşii în normele morale şi civice pe care le apreciază.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:35
aurora a scris:
Adica se poate face "cariera profesionala" doar declarandu-te antibasescian. Asta am vrut sa spun. Dar am mai spus asta (si probabil o voi mai spune ).
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:43
aurora a scris:
copilul se educa de mic in toate privintele, sa aiba si sa puna pret pe toate preceptele morale, pe principii, pe cinste, pe dreptul la libertate, impotriva dictaturii...
Da, copilul se educă de mic, dar nu dându-i fluturaşi pentru a-i distribui.
Eu refuz astfel de fluturaşi. Cu ce sentiment rămâne copilul care-mi întinde un fluturaş de propagandă şi eu refuz să-l primesc? Ţi-ai pus o stfel de întrebare?
În campania electorală Ioanei i-au plăcut eşarfele portocali, pentru că-i place culoarea portocaliu. M-am dus şi i-am cerut de la un PD-L-ist o eşarfă porocalie, deşi eu prefer culoarea roşu. Dar asta nu înseamnă că Ioana este PD-L-istă. Ce va fi, va vedea ea la timpul potrivit.
Cât priveşte anticomunismul, şi eu am avut suficiente motive în familie de a fi contra comunismului. Dar nu ! Nu sunt contra comunismului. În comunism eu am văzut acel ideal de a-l ajuta pe om să răzbească în viaţă, nu de a-i lua pâinea de la gură. În comunism eu am văzut lupta pentru dreptate şi adevăr, nu învrăjbirea împotriva lui Dumnezeu. Nu a fost să fie aşa, dar poate va veni pentru urmaşii Puiului Mic.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 06 Apr 2010, 16:57, editata de 1 ori
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 16:54
Mihaela a scris:
aurora a scris:
Adica se poate face "cariera profesionala" doar declarandu-te antibasescian. Asta am vrut sa spun. Dar am mai spus asta (si probabil o voi mai spune ).
Cred că evidenţele din zilele noastre... şi chiar din ultimele zile, te contrazic puternic! Este EXACT PE DOS... se poate face carieră profesională NUMAI declarându-te băsescian. Oare chiar nu vezi? Chiar aşa te laşi păcălită? Nu vezi EBA, SYDA? Ce vrei mai flagrant? Azi Berca! Ieri Cristi Diaconescu! Caracatiţa băsesciană!
Care declarat "antibăsescian" şi-a făcut "carieră profesională" pe aceasta bază?
Cred că ai greşit cuvintele!
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 17:01
O, dar câţi antibăsescieni nu şi-au făcut cariere politice din aceasta. Politrucii tot politruci sunt, indiferent ce culoare au. Sau liberali nu sunt destui care şi-au făcut carieră?
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 17:02
abbilbal a scris:
Nu a fost să fie aşa, dar poate va veni pentru urmaşii Puiului Mic.
Pentru urmaşii Ioanei? Te duci cam prea departe cu gândul.
Pentru Ioana ce speri să fie? Un " băsescianism luminat"? Că aşa ne-a prezis Elena Udrea, o "dictatură luminată"!
Ce vor avea cu siguranţă copiii noştri, şi părinţii Ioanei, şi poate chiar şi Ioana, este achitarea împrumuturilor făcute de băsescu-boc, bani care nu ştie nimeni pe ce au fost cheltuiţi, şi acum trebuie alţii şi alţii.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Apr 2010, 17:04
abbilbal a scris:
O, dar câţi antibăsescieni nu şi-au făcut cariere politice din aceasta. Politrucii tot politruci sunt, indiferent ce culoare au. Sau liberali nu sunt destui care şi-au făcut carieră?
Liviu... spune nume care si-au facut cariera profesionala "pe anti-basescianism"!