| CUSMELIA AURORA | |
|
+17Haifa dolion ACCENT yzzy ostrovna Layla cactus Franz Schneider Karima nicuvar Anahoret zuum zaraza26 abba aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 19 Ian 2009, 11:59 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 19 Ian 2009, 12:24 | |
| tot de la fiica-mea : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]IubireaO versiune recitata de Marcel Iures a capitolului 13 din Epistola catre Corinteni: “De-as vorbi toate limbile oamenilor si pe acelea ale ingerilor, fara iubire nu sunt decat un clopot dogit sau niste talgere tipatoare. De-as avea darul profetiei si as cunoaste toate tainele si tot ceea ce este stiut, de-as avea toata credinta nemasurata ce misca muntii din loc, fara iubire nu sunt nimic. De mi-as imparti toate bunurile ca sa aiba ce manca saracii, de mi-as da ca o ofranda trupul ca sa fie ars pe rug, fara iubire faptele mele nu slujesc la nimic. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 09:55 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ---> recita George Vraca! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 12:35 | |
| O viaţă s-a stins, o nouă viaţă vine... Exact acum un an am primit vestea cumplită a bolii cumnatului, care s-a stins in iunie. Acum chiar am primit vestea fericită că fiica lui, nepoata mea, este însărcinată! Să fie într-un ceas bun! Copilul care se va naşte va aduce iarăşi bucurie şi fericire în casă lor. [url=http://imageshack.us] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/u _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 12:55 | |
| - aurora a scris:
- O viaţă s-a stins, o nouă viaţă vine...
Exact acum un an am primit vestea cumplită a bolii cumnatului, care s-a stins in iunie. Acum chiar am primit vestea fericită că fiica lui, nepoata mea, este însărcinată! Să fie într-un ceas bun! Copilul care se va naşte va aduce iarăşi bucurie şi fericire în casă lor. [url=http://imageshack.us][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/u Sa fie intr-un ceas bun! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Eu am nascut la trei saptamani dupa ce a murit bunica mea. Se pare ca atunci cand moare o femeie in familie, daca naste cineva in apropierea datei, va naste fata. Sunt curioasa daca veti avea un baietel in familie... Ca totusi, e numai o impresie... _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 12:59 | |
| Acum in 6 februarie este ziua de nastere a nepoatei, face 28 de ani. O cheama Andreea Ioana. Fiind acum si vestea asta mare, a decis si fiica-mea sa vina acasa, sa o sarbatorim cu totii.
Este chiar o veste extraordinar de mare, si vine intr-o casa prea greu incercata, unde chiar era nevoie ins farsit de o raza de soare si de speranta.
Ma rog ca totul de acum sa fie bine! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 12:59 | |
| Sa ii dea Dumnezeu sanatate si mult noroc. mwah1 _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 14:11 | |
| De-astea n-ati vazut SPER !!! - Citat :
- Nu sunt chiar complet misogin…
Anyway, mai jos aveti un filmulet EXTREM de funny, care promit ca va va smulge o gramada de zambete. Titlul articolului vine de la faptul ca stiu ca nu toate femeile sunt incompetente la volan, exista si femei care conduc, si o fac chiar bine, but it’s still funny…
Deci nu sunt complet misogin… have a laugh! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Cât de multe alte lucruri ratăm în viaţă? Mier 28 Ian 2009, 15:26 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Un violonist in metrouUn barbat a intrat in statia de metrou Washington DC si a inceput sa cante la vioara; era o dimineata friguroasa de ianuarie. Timp de 45 de minute a cantat 6 piese de Bach. In acest timp, aproape o ora, s-a calculat ca pe langa el au trecut mii de oameni, multi dintre ei in drum spre job-uri. Doar trei minute au trecut si un barbat de varsta mijlocie a remarcat ca se aude un muzician cantand. A incetinit mersul apoi s-a oprit cateva secunde... insa si-a reluat grabit mersul spre programul zilnic. Un minut mai tarziu, violonistul a primit primul dolar bacsis: o femeie i-a aruncat banul in palarie fara a se opri din mers. Cateva minute mai tarziu, cineva s-a rezemat de zid sa-l asculte, insa barbatul si-a privit ceasul si si-a continuat drumul. In mod cert, intarzia la munca! Primul care i-a acordat intradevar atentie a fost un baietel de 3 ani. Mama sa mergea grabita mai in fata si s-a infuriat cand pustiul s-a oprit . Intr-un final, a reusit sa-l urneasca din fata violonistului si sa-si continue drumul, desi copilul a ramas cu capul intors tot timpul spre muzician. Situatia s-a repetat si cu alti copii. Toti parintii, fara exceptie, i-au obligat sa-si continue drumul. In cele 45 de minute in care violonistul a cantat, doar 6 persoane s-au oprit pentru a-l asculta o vreme. Cam 20 dintre ei i-au oferit bani fara a-si incetini pasul. A strans $32. Cand a terminat si s-a asternut tacerea, nimeni n-a remarcat. Nimeni n-a aplaudat, nimeni n-a facut un semn de apreciere. Nimeni nu stia ca violonistul era Joshua Bell, unul dintre cei mai buni violonisti din lume. A cantat cele mai dificile piese care au fost compuse vreodata pentru vioara cu un instrument care valoreaza astazi mai mult de 3,5 milioane dolari. Cu doua zile inainte de a canta in metrou, Joshua Bell a cantat cu casa inchisa (s-au epuizat toate biletele) in teatrul din Boston desi un bilet costa in medie 100$. Este o poveste reala. Joshua Bell cantand incognito la metrou a fost un experiment organizat de Washington Post (celebrul ziar) ca parte a unui experiment social despre perceptie, gusturi si prioritati ale persoanelor. Intrebarea era aceasta: intr-un loc banal si la o ora inadecvata mai apreciem frumusetea? Sau n-o mai apreciem? Recunoastem un talent intr-un context neasteptat?Una dintre posibilele concluzii ale acestui experiment ar putea fi: daca nu avem un moment sa ne oprim si sa ascultam unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii cantand cea mai buna muzica scrisa vreodata... Cât de multe alte lucruri ratăm în viaţă? _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 15:34 | |
| Felicitari Aurora! Ma bucur mult de veste! Sa fie intr-un ceas bun! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 15:47 | |
| Va multumesc tare mult tuturor! E tare bine sa ai cu cine impartasi bucuriile _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| |
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 28 Ian 2009, 16:12 | |
| _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 29 Ian 2009, 17:37 | |
| Să nască uşor şi să fie amândoi sănătoşi! Ai dreptate, bebeluşul va însenina viaţa familiei! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 29 Ian 2009, 18:34 | |
| - Anahoret a scris:
- Să nască uşor şi să fie amândoi sănătoşi!
Ai dreptate, bebeluşul va însenina viaţa familiei! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 01 Feb 2009, 22:53 | |
| Sărut mâna Aurora! Te-am văzut la useri activi şi am trecut să-ţi bat în uşa cuşmeliei! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 01 Feb 2009, 23:48 | |
| Am citit niste materiale cu tambalaul cu noile pasapoarte biometrice [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Eu nu vad nimic de obiectat la aceste noi pasapoarte. Avem deja Cartea de identitate cu poza digitala, avem carduri bancare cu cip, amprente se iau deja pentru multe job-uri. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 01 Feb 2009, 23:51 | |
| Este de obiectat la toate cardurile ce se fac în ultimul timp. Tot ce fac cei cu putere, obtin mai mult control asupra maselor (nu doar a meselor lui Anahoret! ). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 01 Feb 2009, 23:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Este de obiectat la toate cardurile ce se fac în ultimul timp.
Tot ce fac cei cu putere, obtin mai mult control asupra maselor (nu doar a meselor lui Anahoret! ). Pe mine care sunt un cetatean corect cu ce ma controleaza? Dimpotriva, daca patesc un accident, sau uit cine sunt, orice informatie care se poate obtine in timp record este buna. Pentru cei care comit ilegalitati... orice informatie despre ei este binevenita. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 01 Feb 2009, 23:55 | |
| Aurora, e aproape 12 noaptea şi nu mai am timp să citesc ce este la link-urile tale. Rămâne pentru mâine. Emile, ai ţinut minte fuguţa-fuguţa, ai? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 01 Feb 2009, 23:58 | |
| Cu toate! Ne controlează în toate, Aurora. Variantele pozitive date de tine sunt băgate de ei în ochii nostri dar interesul lor nu este acela. Prin câteva lucruri bune, ni se impun sute de nebune! Păi ce crezi, Anahoret? Memoria mai lucrează. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 02 Feb 2009, 00:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- Cu toate! Ne controlează în toate, Aurora.
Variantele pozitive date de tine sunt băgate de ei în ochii nostri dar interesul lor nu este acela. Prin câteva lucruri bune, ni se impun sute de nebune! Si care ar fi interesul "lor"? in ce consta "controlul"? Variantele pozitive le-am gandit singura, dupa situatiile pe care le vad zilnic ca se intampla in jurul meu si in lume, nu mi le-a bagat nimeni in ochi. Spune-mi care sunt inconvenientele pe care le vezi tu la modelul de pasaport biometric. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 02 Feb 2009, 00:16 | |
| - aurora a scris:
- Si care ar fi interesul "lor"? in ce consta "controlul"?
TOTUL! În totul! Nu are rost să fac o listă când lista nu are sfârsit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 02 Feb 2009, 10:39 | |
| - aurora a scris:
- Am citit niste materiale cu tambalaul cu noile pasapoarte biometrice
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Eu nu vad nimic de obiectat la aceste noi pasapoarte.
Avem deja Cartea de identitate cu poza digitala, avem carduri bancare cu cip, amprente se iau deja pentru multe job-uri. De aici am luat urmatorul citat: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]<< Şi văd cum bieţii oameni nu sunt pregătiţi să facă faţă acestor capcane ale vrăjmaşului,a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei – 666. Toţi am citit Apocalipsa şi înfricoşătoarea profeţie – scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17). Lumea vede in identificarea biometrica previziunile Apocalipsei. Dar ca orice previziune, este interpretabila. S-au legat de codul de bare, ca cica are in componenta 666 prin cele trei bare mai lungi. Dar astea nu se pun "pe mana lor cea dreapta sau pe frunte." Si oricum numarul fiarei nu este decat rodul imaginatiei. El nu se vede si nu este decat o deductie. Ati vazut filmul "Numarul 23"? Daca esti obsedat, ajungi sa il vezi peste tot. _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 09 Feb 2009, 00:37 | |
| Lume, lume! Anunt sa nu ma dati disparuta... doua zile n-am avut net si maine dimineata plec pentru 3-4 zile la Bucuresti! Sa fiti cuminti si sa va gasesc in buna intelegere si sanatate! _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA | |
| |
|
| |
| CUSMELIA AURORA | |
|