Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 13:38
abbilbal a scris:
Tu vecino îi cântată de Sava Negrean Brudaşcu, da n-am dat de ea decât la ăia pe dolari.
Eu am gasit-o cantata de Nicolae Furdui Iancu dar tot pe ...euroi !!!
In ceea ce ai gasit tu mai sus e numai prima strofa Abbi !!!
_____________________ "In mina, Dumnezeu cu noi! / Afara - grija si nevoi... Deasupra noastra n-avem cer, / C-asa e viata de miner. Cand plini de praf, cu pasi truditi / Iesim din mina obositi, Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..." ________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 15:11
Franz Schneider a scris:
abbilbal a scris:
Tu vecino îi cântată de Sava Negrean Brudaşcu, da n-am dat de ea decât la ăia pe dolari.
Eu am gasit-o cantata de Nicolae Furdui Iancu dar tot pe ...euroi !!!
In ceea ce ai gasit tu mai sus e numai prima strofa Abbi !!!
Bag sama o zmintit Niculaie număratul cănceielor.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 29 Dec 2008, 00:19
zuum a scris:
abbilbal a scris:
Eu am caseta da e in garaj, unde sunt si pantofii de iarna, inca n-am descurcat toate cutiile de la mutatul din iulie!
hai da fuguta, acum e momentul sa o scoti la lumina... doar acum e iarna, n-o sa porti pantofii de iarna in loc de sandale la vara la mare
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 29 Dec 2008, 00:30
Sava Negrean Brudascu ~ O plecat motul prin tara ---> niste poze extraordinar de frumoase si autentice!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 29 Dec 2008, 00:49
Sava Negrean este cântăreata ce a fost găsită fără suflare pe străzile din Toronto sau o confund eu?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 29 Dec 2008, 01:23
Emil Condor a scris:
Sava Negrean este cântăreata ce a fost găsită fără suflare pe străzile din Toronto sau o confund eu?
N-am auzit asa ceva, din cate stiu eu traieste, si nici nu e batrana, e nascuta din 1947, in judeţul Sălaj.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 29 Dec 2008, 01:34
Oh! Eu vorbesc despre o blondă de prin Covasna (sau zona aia) care cânta muzică bănăteană. Bănuiam că o confund...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 01:10
Emil Condor a scris:
Oh! Eu vorbesc despre o blondă de prin Covasna (sau zona aia) care cânta muzică bănăteană. Bănuiam că o confund...
N-am nici cea mai vaga idee despre cine ar fi vorba ?!?!? Cand s-a petrecut evenimnetul, in ce an?
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 01:18
S-a întâmplat circa 5-6 ani în urmă. Tipa era blondă (tare!) cu o alunită proeminentă pe fată... Trebuie să-mi întreb ginerele că el stie.
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:15
Aura, cunosti locul din poza asta? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:17
Cred ca este Poiana Narciselor, chiar daca nu am fost niciodata.
Poza este superba... asa o fi si in realitate?
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:18
Dada! E... a narciselor dar de unde? Îti spune ceva numele de Muntii Rodnei?
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:20
Emil Condor a scris:
Dada! E... a narciselor dar de unde? Îti spune ceva numele de Muntii Rodnei?
pai muntii rodnei... la poalele lor este Rodna Veche, unde-s bunicii mei, Dumnezeu sa-i odihneasca, si neamurile pe care le mai am. Can eram tanara am fost pe Ineu, la lacul Lala. Dar de Poiana nARCISELOR...IN MUNTII RODNEI? N-AM AUZIT STIAM CA-I PE LANGA bRASOV
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:22
Am luat poza de pe internet, special pentru tine din cauza locatiei. Stiam că esti de pe acolo, de undeva...
Este una si în Brasov.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:25
Emil Condor a scris:
Am luat poza de pe internet, special pentru tine din cauza locatiei. Stiam că esti de pe acolo, de undeva...
Este una si în Brasov.
ACUMA M-AM UITAT PE NET SI AM GASIT SI EU [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] dar nu ma dumiresc unde este locatia... si cred ca ar fi de mers in luna mai, n-am fost niciodata la rodna decat in vacanrte, adica iulie-august sau iarna
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:26
Chair îti scriam adresa unde să mergi si tu deja o aveai postată. Rapidă esti!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:30
Emil Condor a scris:
O sa-i intreb pe nepotii mei, ei mai tineri poate ca au auzit si stiu. Cei mai batrani nu cred sa stie, nu au facut ei "turism" in viata lor.
Am vazut ca exista o pensiune "Poiana Narciselor" chiar in satul Valea Vinului, care apartine de comuna Rodna, este la cativa km. Dar am vazut si poze facute de alpinisti, pe un site al or, posibil sa fie cine stie in ce zona muntoasa, mai greu accesibila. O sa-i intreb pe nepoti. Sau cand o sa merg acolo, am niste rude mari prieteni ai muntilor, mai degraba poate sa stie ei.
Emil Condor
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 03:31
Îmi place tare mult între narcise - au un miros îmbătător, coborât direct din ceruri...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 30 Dec 2008, 10:23
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
O sa-i intreb pe nepotii mei, ei mai tineri poate ca au auzit si stiu. Cei mai batrani nu cred sa stie, nu au facut ei "turism" in viata lor.
Am vazut ca exista o pensiune "Poiana Narciselor" chiar in satul Valea Vinului, care apartine de comuna Rodna, este la cativa km. Dar am vazut si poze facute de alpinisti, pe un site al or, posibil sa fie cine stie in ce zona muntoasa, mai greu accesibila. O sa-i intreb pe nepoti. Sau cand o sa merg acolo, am niste rude mari prieteni ai muntilor, mai degraba poate sa stie ei.
Am impresia ca sunt multe poieni ale narciselor, este una si langa Dej, invatatoarele le stiu mai bine, fac excursii acolo cu elevii...
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Ian 2009, 21:37
Îndrăzniţi, să vedeţi... ce păţiţi:
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 06 Ian 2009, 22:13
îţi citeşte gândul :
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 07 Ian 2009, 01:10
aurora a scris:
Am îndrăznit Aurora, şi iată ce am aflat. Si ce am aflat, chiar că nu ştiam.
Expresia numarului 5 inzestreaza cu minunate insusiri de flexibilitate si talente multiple. Poti face bine multe lucruri. Expresia numarului 5 este libertatea productiva si in lupta ta de a obtine aceasta libertate vei deveni maestrul adaptabilitatii si schimbarii. Stii sa-ti prezinti ideile si cum sa-i abordezi pe ceilalti pentru a obtine ceea ce vrei. Evident, excelezi in domeniul vanzarilor si obtii succesul cu usurinta atunci cand trebuie sa lucrezi cu oamenii. Popularitatea ta te va conduce spre anumite forme de divertisment. Orice faci, esti inteligent, analitic si iute la minte. Daca in caracterul tau sunt prezente prea multe energii ale lui 5 ai putea sa exprimi anumite atitudini negative ale acestui numar. Atitudinea ta agitata si impacientata te va impiedica sa te opresti prea mult la un proiect. Cateodata poti fi destul de dezordonat si atfel sa-ti risipesti enegia. Iti vine greu sa respecti programul de lucru la servici si sa te incadrezi intr-o anumita rutina. Ai tendinta de a reactiona puternic daca simti ca iti este atacata sau limitata in vreun fel libertatea de exprimare sau actiune. Desi esti inteligent, esti tentat sa repeti la nesfarsit aceleasi greseli pentru ca reactionezi in mod reflex fara sa te gandesti prea mult. Esti in continua schimbare datorita preocuparilor tale care se modifica constant.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 07 Ian 2009, 10:08
aurora a scris:
Expresia numarului 6 iti ofera un simt al responsabilitatii, dragoste si echilibru cu adevarat remarcabile. Numarul 6 ofera sprijin si este intotdeauna constiincios, permitandu-ti sa rectifici si sa echilibrezi orice fel de situatie conflictuala. Esti o persoana dornica de a-ti pferi ajutorul si sprijinul celor in nevoie. Ai un talent innascut de a trata cu cei cei tineri, batrani, bolnavi sau defavorizati. Cu toate ca ai suficient talent creativ si artistic este foarte probabil sa te dedici unei ocupatii care se ocupa de prosperitatea comunitatii. Partea pozitiva a numarului 6 sugereaza ca esti foarte iubitor, prietenos si apreciativ la adresa celorlalti. Ai o putere de patrundere care naste simpatie, bunatate si generozitate. Calitatile lui 6 creaza cei mai buni si grijulii parinti sau persoane implicate adanc in activitati casnice. Sinceritatea si cinstea sunt evidente in modul tau de abordare a relatillor. Daca in alcatuirea ta apare un exces al numarului 6, s-ar putea sa prezinti anumite trasaturi negative asociate acestui numar. S-ar putea sa ai tendinta de a fi prea strict si de cere prea mult de la tine insuti. Astfel, s-ar putea uneori sa te sacrifici pe tine (sau pe cei dragi) pentru binele altora. In unele cazuri, mult prea zelosul 6 nu face diferenta intre a-i ajuta pe ceilalti si a fi inoportun. S-ar putea sa-ti vina greu sa-ti exprimi propria personalitate din cauza implicarii in problemele altora. Ca si in celelalte privinte ale Expresiei numarului 6, este foarte probabil ca iti faci mult prea multe griji.
Sunt nascuta in 26.06.1965. La inceput am zambit, dar dupa ce am citit la sfarsit, am ramas pe ganduri. Intr-adevar imi fac prea multe griji, imi e greu sa imi exprim propria personalitate pentru ca lumea nu e un loc potrivit pentru cei idealisti. Inoportuna nu cred ca sunt, poate uneori apar discutii cam aprinse cu fiica mea.
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 07 Ian 2009, 10:47
aurora a scris:
pentru mine:
Expresia pe care o exteriorizezi este reprezentata de numarul 9. Calitatile tale se concentreaza pe interese si actiuni umanitare. Iti place sa-i ajuti pe ceilalti intrucat esti tipul de 'frate mai mare' sau 'sora mai mare'. Functionezi cel mai bine cand iti urmezi sentimentele si simtul de compasiune si iti permiti sa fi sensibil la nevoile celorlalti. Lucrezi bine cu oamenii si poti sa-i motivezi. Acest lucru inseamna ca poti sa-i inveti sau sfatuiesti pe ceilalti. Calitatile creative, imaginatia sau talentul artistic (adesea in stare latenta) sunt prezente in aceasta expresie la nivele foarte inalte. Este posibil ca tu sa nu-ti folosesti sau dezvolti acum toate aceste calitati. Unele dintre ele au fost probabil folosite mai devreme in viata, iar altele ar putea fi inca nedescoperite. Fii constient de aptitudinile tale, astfel incat sa le poti folosi la momentul potrivit. Daca poti sa realizezi in aceasta viata potentialul expresiei tale naturale, atunci esti capabil de multa intelegere umana si ai multe de oferit celorlalti. Ambitiile personale pot fi mentinute intr-o perspectiva foarte pozitiva, fara a ignora interesele celorlalti si mentinandu-ti o atitudine plina de simpatie si compasiune, toleranta si cu vederi largi. Esti un idealist dezamagit de lipsa de perfectiune din lume. Ai o mare intelegere pentru sentimentele tale si ale celorlalti. Prieteniile, afectiunea si dragostea sunt extrem de importante. Nedezvoltata sau ignorata, partea negativa a expresiei lui 9 poate fi foarte egoista. Daca nu te implici activ in activitati din care sa beneficieze ceilalti vei tinde sa exprimi exact caracteristicile opuse. Este rostul tau sa te implici foarte tare in nevoile celorlalti, dar s-ar putea sa fie greu sa-l indeplinesti. Raceala, neimplicarea si insensibilitatea marcheaza partea nefasta a acestei expresii.
zaraza26
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 07 Ian 2009, 11:36
Citat :
Esti un idealist dezamagit de lipsa de perfectiune din lume.
:roflmao: Uite doua idealiste!