Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 20 Dec 2008, 14:42
Aurora sa te intorci cu bine acasa si sa ne pui poze de pe unde ai fost. Cu adevarat lipsa ta aici pe forum se cunoaste
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 24 Dec 2008, 06:08
S-a întors şi s-a aşternut la făcut colaci în pauza dintre două căni cu vin fiert de Oana ei (tot un fel de Ioana, dar fără Maria-Nicoleta).
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 24 Dec 2008, 06:11
Karima, am intrat pe "turntoislam" şi cât am apucat să citesc, mi-a plăcut. Se dau frumoase sfaturi copiilor şi celor care le cer.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 25 Dec 2008, 01:29
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 25 Dec 2008, 03:29
mai, batlanule, n-ai somn???? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Dec 2008, 10:58
Noa servus tu vecino. Te-ai potolit ? Ori tăt cătrănită ai rămas ? Eu doar ce mi-am aşezat gândurile şi mi-am ascuţit colţii câneşti.
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 26 Dec 2008, 12:08
Aurora draga, uite ce articol interesant am gasit!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 03:27
Da, trist dar adevărat. Moţii o duc tot mai greu. Au căzut: Abrud, Câmpeni, Baia de Arieş, Zlatna. A mai rămas... urma poluării. Adică nimic.
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 04:09
abbilbal a scris:
Da, trist dar adevărat. Moţii o duc tot mai greu. Au căzut: Abrud, Câmpeni, Baia de Arieş, Zlatna. A mai rămas... urma poluării. Adică nimic.
Ce vrei sa spui cu 'au cazut' ?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 04:21
Probabil au căzut economic...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zuum
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 06:45
Emil Condor a scris:
Probabil au căzut economic...
Care e schimbarea ?
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 11:22
zuum a scris:
abbilbal a scris:
Ce vrei sa spui cu 'au cazut' ?
În aceste oraşe s-au închis rând pe rând toate unităţile economice: întreprinderi sau mine.
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 11:28
Munţii noştri aur poartă
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 11:33
Noi cerşim din poartă-n poartă !
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 11:35
Mama ei de rânduială
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 27 Dec 2008, 11:45, editata de 1 ori
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 11:42
Căci moţul când e trist se veseleşte
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 13:45
Auricoooo!!!!
Dacă ai cântarea aia cu "A plecat moţu prin ţară" dă-i drumu că io am căutat-o zadarnic aproape o zî întreagă.
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 23:17
Aurora, ţi-am pus Cargo la "Muzică"!
Audiţie plăcută!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 23:26
Aurora - 2000!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 27 Dec 2008, 23:30
abbilbal a scris:
Auricoooo!!!!
Dacă ai cântarea aia cu "A plecat moţu prin ţară" dă-i drumu că io am căutat-o zadarnic aproape o zî întreagă.
Asta "batlanule" ?
Hai, o plecat motu in tara... (X2) Hai, dor, cu doniti si cu ciubara. Si cu ciucuri de rasina, di murgule di, Sa le deie pa farina, di murgule di, Hai murgule de-adapat, hai murgule, hai, S-ajungem la Belgrad, hai murgule, hai...
Ai, da muntii nostrii aur poarta... (X2) Hai, dor, noi cersim din poarta-n poarta. Muntii nostri-de-aur is plini, di murgule di, Noi cersim pa la straini, di murgule di, Hai murgut la deal la vale, hai murgule, hai, Ca n-am ce-ti da de mâncare, hai murgule, hai...
Ai, de mireasa mi cam dor... (X2) Hai dor, de pruncut, maica si plod. Dor murgule fratior, dor murgule dor, Ca si tie de izvor, dor murgule dor. Hai murgule hai mereu, hai murgule, hai, C-avem trai amar si greu, hai murgule, hai.
_____________________ "In mina, Dumnezeu cu noi! / Afara - grija si nevoi... Deasupra noastra n-avem cer, / C-asa e viata de miner. Cand plini de praf, cu pasi truditi / Iesim din mina obositi, Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..." ________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 01:00
din articolul asta io mare lucru n-am priceput
ce mi-o atras atentia o fost
Citat :
Asteapta o mina puternica, in stare sa adune toata Tara Motilor „intr-un desen pe hirtie, ia de aici si pina colo, facem si dregem! Nu trebe sa ne mai rasipim in nimicuri, ne trebe o minte luminata sa ia tat ce-i bun si sa vada ce-a mai ramas de folos pentru viitorul nost si-n muntele aista!” crede tusa Viorica, femeia care a stat linga radio toata ziua de miercuri, pina pe la amiaz cind s-a anuntat premierul Romaniei. Atunci a iesit pe dimbul din fata casei si a strigat-o pe vecina: „Tulai, Anaaaaa, avem premier!”
Citat :
In perioada comunista a inceput exploatarea abuziva si poluanta. Tot mai multi oameni intrau in mina si-n uzina metalurgica. Dar la Zlatna se respira aer toxic, se bea apa poluata. Plantele sint si ele infestate. Omului nu-i mai ramine nimic curat. Poate doar salariul.
Zicem ca e rau ca s-au desfiintat minele? io stiu ?!?!
Mai bine ar baga banii (?!?!?) in ecologizare si ar face turism! (Elena Udrea!)
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Ultima editare efectuata de catre aurora in Dum 28 Dec 2008, 01:04, editata de 1 ori
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 01:03
Franz Schneider a scris:
abbilbal a scris:
Auricoooo!!!!
Asta "batlanule" ?
Hai, o plecat motu in tara... (X2) Hai, dor, cu doniti si cu ciubara. Si cu ciucuri de rasina, di murgule di, Sa le deie pa farina, di murgule di, Hai murgule de-adapat, hai murgule, hai, S-ajungem la Belgrad, hai murgule, hai...
Ai, da muntii nostrii aur poarta... (X2) Hai, dor, noi cersim din poarta-n poarta. Muntii nostri-de-aur is plini, di murgule di, Noi cersim pa la straini, di murgule di, Hai murgut la deal la vale, hai murgule, hai, Ca n-am ce-ti da de mâncare, hai murgule, hai...
Ai, de mireasa mi cam dor... (X2) Hai dor, de pruncut, maica si plod. Dor murgule fratior, dor murgule dor, Ca si tie de izvor, dor murgule dor. Hai murgule hai mereu, hai murgule, hai, C-avem trai amar si greu, hai murgule, hai.
Cine-o canta ?
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 04:05
Tu vecino îi cântată de Sava Negrean Brudaşcu, da n-am dat de ea decât la ăia pe dolari.
zuum
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 04:13
abbilbal a scris:
Tu vecino îi cântată de Sava Negrean Brudaşcu, da n-am dat de ea decât la ăia pe dolari.
Eu am caseta da e in garaj, unde sunt si pantofii de iarna, inca n-am descurcat toate cutiile de la mutatul din iulie!
abbilbal
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 28 Dec 2008, 04:21
Iată-l ! Până la urmă am dat de el, dar cântat de nimeni altul decât de Nicolae Furdui Iancu.
show_2e151782805b90(448, 46);
A plecat motu in tara -- Furdui Iancu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]