Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 15 Dec 2009, 23:42
intr-o iarna de sarbatori, in bucuresti, in pasajul subteran de la Universitate-teatru National, o orchestra de tineri, cu profedorul care ii pregatea, dadea pe tot parcursul zilei concert de colinde de craciun din toata lumea. Oamenii erau grabiti, catre metro sau la cumparaturi (pasajul subteran era pe atunci plin de magazine, frumoase) sau doar in trecere de traversare. Dar tot se opreau un pic macar, altii chiar stateau mai mult, erau multi parinti cu copii. Cred ca fiecare lasa un dar in bani, mai multi sau mai putini, dupa posibilitatiel fiecaruia. Eu am intrat in vorba cu profesorul lor, care era absolvent de conservator-pian, era profesorul si organizatorul lor, copiii erau de la un orfelinat, banii adunati erau pentru a-si cumpara instrumente. Erau copii cu inclinatii muzicale foarte bune, care se pregateau chiar pentru conservator.
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 16 Dec 2009, 00:00
Aici, pe toată durata lunii Decembrie, sunt grupuri de cântăreti profesinisti ce dau adevărate concerte prin magazine cu melodii de Crăciun. E tare fain...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 16 Dec 2009, 13:26
Harry Tavitian - Cserey Csaba [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pentru cine va fi in bucuresti in 19 dec, sambata... un super concert de craciun la Ateneu!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
in ultimii ani, de ziua mea am primit cadou de la Oana cate un spectacol. anul asta insa... nu voi fi la bucuresti, tare mult mi-ar fi placut acest concert!
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 16 Dec 2009, 13:47
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 16 Dec 2009, 13:52
Kylie Minogue - Santa Baby
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 16 Dec 2009, 13:55
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 16 Dec 2009, 14:00
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 00:53
pentru voi, prieteni dragi
"La Multi Ani!" ... bautura [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si o salata "originala" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 00:57
Şi tu ai birmanezi? Şi încă doi????? Cum de nu ţi-au cedat nervii până acum?
Ciuperci cu smântână? Mamă-Doamne ce vise o să am la noapte! O să mă trezesc sătul mâine dimineaţă!
LA MULŢI ANI ŞI SĂ FII FERICITĂ!
_______________________ P.S. Portretul acela este Theodor Pallady?
_____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Joi 17 Dec 2009, 01:03, editata de 1 ori
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 00:59
si prajitura mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 01:03
Anahoret a scris:
Şi tu ai birmanezi? Şi încă doi????? Cum de nu ţi-au cedat nervii până acum?
LA MULŢI ANI ŞI SĂ FII FERICITĂ!
_______________________ P.S. Ciuperci cu smântână? Mamă-Doamne ce vise o să am la noapte! O să mă trezesc sătul mâine dimineaţă!
numai cea mica, Tchibo, este o pisica birmaneza (a fost a lui Oana, a adus-o intr-o "vacanta" si a ramas la noi motanul urias, este un "Ragdoll - "papusa de carpa" cu pedegree, cu cip, cu pasaport (bineinteles ca amandoua pisicile sunt castrate)
inaintea lor, am avut 18 ani un actel teckel acum pe ele... nu mi-as putea imagina casa fara ele
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 01:04
Salata nu este cu ciumperci!!!!!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 01:05
Nu-i nimic! Tot bună este! _________________ Dar cu ce e?
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 14:38
aurora a scris:
pentru voi, prieteni dragi
Pe mine m-ai dat gata cu verdeata aia tocata! Imi vine sa ma duc in gradina sa iau si eu asa proaspata!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 17 Dec 2009, 16:37
Vecinoooo, am mâncat chită şi slănină cu ceapă, da nu găsăsc ghinarsu !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 18 Dec 2009, 10:54
ia vedeti cum stau cu moralitatea in lumea pisiceasca! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 18 Dec 2009, 11:00
Ghiceste ocupatia !
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 18 Dec 2009, 17:21
La restaurant [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 23 Dec 2009, 02:03
franz a scris:
Rog respectuos pe cine mai are inca credinta in Dumnezeu sa mute acest mesaj acolo unde, de fapt, ii era locul :
Dragi prieteni, De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra.
A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori!
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!
Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi.
Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
CRACIUN FERICIT !
Nu stiu daca cineva a pus undeva mesajul tau, dar mie mi-a placut mult, mi-a mers la suflet, de aceea l-am pus la mine in cusmelie, si iti multumesc mult, cel putin in numele meu personal.
Iti doresc la fel si tie, Craciun Fericit, cu sanatate si de toate, alaturi de toti care iti sunt dragi. Si un an nou bun... ca nici nu mai stiu cum sa spun, mai bun ca asta de-a trecut? ca n-a prea fost bun! De-aia mai bine spun... 2010 SA FIE UN AN BUN!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 23 Dec 2009, 02:34
fiecaruia dintre voi ii trimit un gand bun din partea mea
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 23 Dec 2009, 16:30
abbilbal a scris:
Vecinoooo, am mâncat chită şi slănină cu ceapă, da nu găsăsc ghinarsu !
Wow si io vreau o gura ca am mincat slana cu ai
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 23 Dec 2009, 23:44
ostrovna a scris:
...am mincat slana cu ai
Am !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 29 Dec 2009, 16:57
O echipa de la National Institute of Standards and Technology (NIST) din Statetele Unite a dat foc la un brad de Craciun pentru a masura timpul în care un astfel de incident s-ar putea transfoma într-un adevarat dezastru.
Concluziile experimentului au fost ca aprinderea accidentala a bradului s-ar putea trasforma într-un foc devastator pentru întreaga încapere în mai putin de 60 de secunde. Filmuletul a fost lansat pe toate canalele media sub forma unei campanii de constientizare în rândul populatiei americane si a fost accesat de aproape 30.000 de ori pe YouTube.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 29 Dec 2009, 17:02
interesant; pacat de fotoliile alea faine...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 29 Dec 2009, 17:25
Se poate petrece revelionul la Manastire
Citat :
Aproape 90 de persoane vor sarbatori trecerea în 2010 la manastirea Tyniec, din sudul Poloniei. Oaspetii vor fi cazati în chilii, iar calugarii benedictini le-au pregatit o masa speciala.
Pretul pentru o zi la manastire este de doar 19 euro. "Anul trecut, manastirea a strâns un grup de 60 de persoane. Anul acesta, toate cele 89 de locuri pe care le avem au fost rezervate", a spus un reprezentant al Institutul Cultural Benedictin, Jadwiga Pribyl, citat de AFP.
Vizitatorii vor petrece trei zile la manastire. Ei vor face cunostinta cu viata monahala, deoarece calugarii le-au permis sa participe la rugaciuni, mese si la alte ritualuri bisericesti.