__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CUSMELIA AURORA | |
|
+17Haifa dolion ACCENT yzzy ostrovna Layla cactus Franz Schneider Karima nicuvar Anahoret zuum zaraza26 abba aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 09:31 | |
| - Anahoret a scris:
- ostrovna a scris:
- de unde luati voi emoticoanele?
ce faine sunt. Si flori si multe alte chestii?
Geta:) Simplu! Dă Quote pe mesaj şi vezi ce adresă are imaginea! Ale mele sunt de pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Linkul asta nu e potrivit. Cel putin in momentul asta imi da "page not found". Adica pagina nu este gasita. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Asta merge _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 09:37 | |
| - zaraza26 a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Asta merge Nici eu nu-l stiam..multam frumos!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 09:40 | |
| - Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Asta merge Nici eu nu-l stiam..multam frumos!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Da' nici eu nu mi-am batut capul cu el pana acum. Cu ocazia asta l-am pus insa la indemana! Uite altele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --> aici e in germana [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 12:51 | |
| - zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Asta merge Nici eu nu-l stiam..multam frumos!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Da' nici eu nu mi-am batut capul cu el pana acum. Cu ocazia asta l-am pus insa la indemana!
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --> aici e in germana
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 12:53 | |
| - ostrovna a scris:
- zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Asta merge Nici eu nu-l stiam..multam frumos!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Da' nici eu nu mi-am batut capul cu el pana acum. Cu ocazia asta l-am pus insa la indemana!
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --> aici e in germana
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 12:55 | |
| [quote="ostrovna"][quote="ostrovna"] - zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 13:02 | |
| [quote="ostrovna"][quote="ostrovna"] - ostrovna a scris:
- zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 13:03 | |
- ostrovna a scris:
- zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 13:05 | |
- ostrovna a scris:
- ostrovna a scris:
- zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] iupyyyyyyyyy,m-am descurcat multumesc fetelor Zaraza Layla si cei care m-au ajutat. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 13:07 | |
| - ostrovna a scris:
- ostrovna a scris:
- ostrovna a scris:
- ostrovna a scris:
- ostrovna a scris:
- ostrovna a scris:
- zaraza26 a scris:
- Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
Uite altele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iar asta in franceza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] iupyyyyyyyyy,m-am descurcat multumesc fetelor Zaraza Layla si cei care m-au ajutat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 13:32 | |
| Nu prea inteleg ce e cu "quote" dupa "quote". Am compus si eu ceva asemanator, de distractie (i-am spus Picture in picture): - A a scris:
- B a fost prompt,10.01,si a scris:
- C,la fel de prompt -10,01-in acelasi timp a scris:
- D,nu a vazut ca au raspuns B si C, a intarziat,10,02 asa a scris:
- E e pe alt fus orar, zice ca e 18.03,asa crede, asa a scris:
- F se ia de B, nu-l are la inima, habar n-ai, e 10,05, argumenteaza, asa a scris:
- G vede ca E e pe alt fus orar si il plesneste rasul :-D dar nu-i raspunde lui A, deci a scris:
- H nu stie, nici nu-l intereseaza, habar n-are dar a scris:
- I vede ca am trecut in alta zi, se plicitiseste, raspunde totusi 12,05 deci a scris:
- Cat e ceasul?
Dar cred ca tu m-ai intrecut. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 15 Apr 2009, 16:28 | |
| Ei, pe desenul Ostrovnei cu "Quote" m-am jucat şi eu cu un retuş şi am făcut să dispară acei "Quote" scrişi şi nemarcaţi. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 16 Apr 2009, 02:36 | |
| - nicuvar a scris:
-
- Citat :
- Nu prea inteleg ce e cu "quote" dupa "quote". Am compus si eu ceva asemanator, de distractie (i-am spus Picture in picture):
- A a scris:
- F se ia de B, nu-l are la inima, habar n-ai, e 10,05, argumenteaza, asa a scris:
- [quote:944c="G vede ca E e pe alt fus orar si il plesneste rasul :-D dar nu-i raspunde lui A, deci"]
- I vede ca am trecut in alta zi, se plicitiseste, raspunde totusi 12,05 deci a scris:
- Cat e ceasul?
Dar cred ca tu m-ai intrecut. Ceasul este 19:36 la mine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 16 Apr 2009, 04:34 | |
| Nu ştiu câtă nimereală şi câtă intenţie a fost la Nicu, asta o va spune el şi chiar îl rog s-o facă, dar la 10,01 ora României, Io şi Accent (el pe alt fus orar) am postat concomitent. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 16 Apr 2009, 12:07 | |
| A fost nimereala. Acel "Picture in picture" l-am compus prin 2005. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 16 Apr 2009, 13:07 | |
| - nicuvar a scris:
- Nu prea inteleg ce e cu "quote" dupa "quote". Am compus si eu ceva asemanator, de distractie (i-am spus Picture in picture):
- A a scris:
- [quote:944c="G vede ca E e pe alt fus orar si il plesneste rasul :-D dar nu-i raspunde lui A, deci"]
- Cat e ceasul?
Dar cred ca tu m-ai intrecut. [/quote] Nicu eu sunt de vina nu stiam cum e cu emoticoanele,scuze. Geta:) | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 16 Apr 2009, 13:59 | |
| - ostrovna a scris:
Nicu eu sunt de vina nu stiam cum e cu emoticoanele,scuze. Geta:) Am glumit. Nu trebuie sa iti ceri scuze. Dar mi-am amintit cu drag ca am facut ceva asemanator. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 24 Apr 2009, 16:11 | |
| - aurora a scris:
- mi-ai trimis demolatorii... bine macar ca au lucrat cu "manusi"!
Oare cine ti-o fi zis ca imi plac asa mult Stan si Bran? Si ce muzica faina au! Oare este cineva care sa nu rada la gagurile lor?
Wow... ce regal... si Chaplin, si deja personal de serviciu...
O sa avem o sapatamana intensa de pregatiri?!?! Aurora, am aflat de la Emil ca-ti place muzica,te rog pune-mi si mie cite ceva la muzica mea preferata sunt sigura ca mi-ai face o bucurie:) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Mama ce ne-a-nvatat de toate Dum 26 Apr 2009, 22:56 | |
| 1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu,de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe leagan si-ti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras" 5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt. care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta "
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fii de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine" _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 26 Apr 2009, 23:48 | |
| - aurora a scris:
- 19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA
"Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine" Asta este pedeapsă divină! Exact aşa se întâmplă! Nu mă întrebaţi de unde ştiu! :box: _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 28 Apr 2009, 11:55 | |
| Vă anunţ că voi lipsi până după 1 Mai... mă duc la fată la Bucureşti! Să nu mă daţi la "obiecte pierdute", să nu mă căutaţi cu poliţia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Să petreci frumos 1 mai muncitoresc, să aveţi vreme frumoasă! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 28 Apr 2009, 11:58 | |
| - aurora a scris:
- Vă anunţ că voi lipsi până după 1 Mai... mă duc la fată la Bucureşti!
Să nu mă daţi la "obiecte pierdute", să nu mă căutaţi cu poliţia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Să petreci frumos 1 mai muncitoresc, să aveţi vreme frumoasă! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa ai drum bun si sa te bucuri de timp frumos,salutari din vestul tarii tie si celor dragi:) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 28 Apr 2009, 12:09 | |
| Multumesc mult! Sa ai grija de lume pe aici, sa fie toti cuminti si veseli! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 28 Apr 2009, 12:29 | |
| - aurora a scris:
- Vă anunţ că voi lipsi până după 1 Mai... mă duc la fată la Bucureşti!
Să nu mă daţi la "obiecte pierdute", să nu mă căutaţi cu poliţia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Să petreci frumos 1 mai muncitoresc, să aveţi vreme frumoasă! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Petrecere placuta! Sa iti atingi toate "obiectivele"! _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA | |
| |
| | | | CUSMELIA AURORA | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |