| CUSMELIA AURORA | |
|
+17Haifa dolion ACCENT yzzy ostrovna Layla cactus Franz Schneider Karima nicuvar Anahoret zuum zaraza26 abba aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 21:04 | |
| - Anahoret a scris:
- zuum a scris:
- Pisicile sunt de coma! Vreau si eu una!
Ţi-l dau pe Tau al meu! Oricând! Am si eu un martzotan cat un vitel | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 21:23 | |
| Nu te grăbi! Al meu are şase luni şi are 3 kg. Ceea ce nu ştie (el, motanul) este că, după Anul Nou, o să fie mai uşor cu 10 de grame! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 21:26 | |
| - Anahoret a scris:
Ceea ce nu ştie (el, motanul) este că, după Anul Nou, o să fie mai uşor cu 10 de grame! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Auch! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 21:36 | |
| - yzzy a scris:
- Auch!
Auch! aparţine soţiei, pentru că a ei este decizia. Tau, săracul... nu poate regreta ceva despre care nu a fost conştient că a avut vreodată... Moamă ce filosof sunt!!!!!!!! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 22:50 | |
| - Anahoret a scris:
- yzzy a scris:
- Auch!
Auch! aparţine soţiei, pentru că a ei este decizia. Tau, săracul... nu poate regreta ceva despre care nu a fost conştient că a avut vreodată...
Moamă ce filosof sunt!!!!!!!! Il castrati? _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 23:01 | |
| - aurora a scris:
- Il castrati?
Se pare că va scăpa. Mamaie vrea să-l ia la Slănic Prahova. Adică va sta în casă la odihnă iar în timpul liber va pleca la vânătoare. Dacă nu... auch! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 11 Dec 2009, 23:06 | |
| - Anahoret a scris:
- aurora a scris:
- Il castrati?
Se pare că va scăpa. Mamaie vrea să-l ia la Slănic Prahova. Adică va sta în casă la odihnă iar în timpul liber va pleca la vânătoare. Dacă nu... auch! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Crezi ca dupa ce l-ati tinut la voi, in casa, 6 luni, faci acum din el maidanez? De ce nu-l tineti la voi? Asta nu-i motan de curte. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 12 Dec 2009, 13:50 | |
| Vecinoooo, io fac puţină ordine prin bătătură că se apropie vremea vizitelor protocolare !
Dacă trăbă aduc şi nişte beutură. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 12 Dec 2009, 14:57 | |
| - aurora a scris:
- Crezi ca dupa ce l-ati tinut la voi, in casa, 6 luni, faci acum din el maidanez?
De ce nu-l tineti la voi? Asta nu-i motan de curte. Fireşte că nu vom face din el un maidanez, cu toate că tat-su (un tomberonar) a sedus-o pe maică-sa (doamnă din înalta societate)! Deci, ceva gene de maidanez are... şi se vede. L-aş lăsa la soacră-mea pentru că acolo are mai multă libertate de mişcare decât în casă. Aici ar fi bun doar dacă ar fi bibelou cu blană! În plus, când va deveni adult şi va intra în călduri, se va ţârcâi peste tot în casă... şi parcă aş vrea să rămână bărbat, nu să-l uşurez cu 10 grame... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 12 Dec 2009, 19:03 | |
| Jack e castrat de la 4 luni, de cand l-am luat. Tchibo e castrata dupa 1 an si ceva. Dar sunt pisoi numai si numai de aprtament (si de balcon). Casa ar fi pustie fara ei acuma. Eu cred ca cine a avut un animal in casa, e greu sa se mai obisnuiasca fara. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 12 Dec 2009, 20:04 | |
| Aurora,te salut si numai bine tie si familiei tale,dar..... eu cred ca este pacat sa castrezi un animal fara a avea o motivatie serioasaSa nu te superi pe mine _____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 13 Dec 2009, 18:56 | |
| ÎN SFÂRŞIT!!! Mintea femeilor a fost explicată ! pentru cei cu "oarece" simţ al umorului !... de citit şi finalul!! În sfârşit......mintea unei femei ...... explicată Câtă precizie! Uimitor... V-aţi întrebat vreodată cum funcţionează creierul unei femei? Iată că cercetătorii au reuşit să găsească o explicaţie, care este prezentată mai jos, în această schemă, care este foarte uşor de înţeles.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fiecare din biluţele acelea albastre reprezintă un gând despre ceva care trebuie făcut, o decizie sau o problemă care trebuie rezolvată. Bărbaţii au doar 2 biluţe şi acestea le ocupă în întregime gândurile. _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 13 Dec 2009, 19:00 | |
| - aurora a scris:
- ÎN SFÂRŞIT!!! Mintea femeilor a fost explicată !
Cred că ştii că şi mintea bărbaţilor a fost elucidată... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 13 Dec 2009, 19:02 | |
| - Karima a scris:
- Aurora,te salut si numai bine tie si familiei tale,dar.....eu cred ca este pacat sa castrezi un animal fara a avea o motivatie serioasa
Sa nu te superi pe mine Nu ma supar, Karima, de ce sa ma supar? Castrarea animalelor de companie, care stau numai in casa, pisici sau caini, si pentru care nu se intentioneaza reproducerea, este recomandata chiar de medicii veterinari. De asemenea este recomandata castrarea animalelor care vietuiesc pe strada, vagaboande. (desigur, cel mai normal ar fi ca aceste animale s nu existe, dar nu stiu cum se poate rezolva asta) Tu zici ca e pacat... dar hai sa-ti povestesc un caz. Cumnata mea are o vecina (locuiesc la casa), care are o pisica, care ca toate pisicile de la casa, fie la oras fie la sat, umbla brambura. pisica vecinei una doua este gestanta, fata 3-4-5 pisoi, care sunt aruncati de stapana la gunoi. Asa se intampla peste tot, la tara sau la oras. Asta nu este pacat? Nu este mai mare pacat, decat castrarea? _____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 13 Dec 2009, 19:15 | |
| - yzzy a scris:
- Cred că ştii că şi mintea bărbaţilor a fost elucidată...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 13 Dec 2009, 19:16 | |
| - aurora a scris:
- Tu zici ca e pacat... dar hai sa-ti povestesc un caz. Cumnata mea are o vecina (locuiesc la casa),
care are o pisica, care ca toate pisicile de la casa, fie la oras fie la sat, umbla brambura. pisica vecinei una doua este gestanta, fata 3-4-5 pisoi, care sunt aruncati de stapana la gunoi. Asa se intampla peste tot, la tara sau la oras. Asta nu este pacat? Nu este mai mare pacat, decat castrarea? Ceva asemănător mi-a povestit şi o colegă de serviciu şi a încheiat spunând că ce folos dacă iei un animal de pe stradă, dacă duci înapoi alţi patru? _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 09:50 | |
| Vecinooooo!!!! Se apropie. Mai e ceva de făcut ? _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 11:25 | |
| N-am pregatit inca nimicutza [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 13:04 | |
| Mă duc la piaţă! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 16:17 | |
| Vecinooo, m-ai dat gata cu aşa chiaţ ! Şi ce ghin bun o fost. _____________________ Noa, seeerbus drajilor![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]....... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 16:41 | |
| - aurora a scris:
- Mă duc la piaţă!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fantastic! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 18:25 | |
| Draga noastra, mi-au dat lacrimile si am vazut ca nu am fost singurul! Asa ceva te misca de uiti si de foame! Nici nu mai stii pentru ce te-ai dus in piata! Cu toate ca am vazut unii carora nici nu le pasa de ceea ce se intampla acolo, ei vroiau varza si cartofii, nu exercitiul de cultura ce avea loc! Cred ca erau romani! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 14 Dec 2009, 20:28 | |
| Nu fii aşa sigur. Oamenii sunt la fel în toată lumea: unora le place muzica oriunde-ar fi, alţii poate-s prea copleşiţi de griji ca să mai bage-n seamă ce se petrece-n jurul lor. Şi, apoi, mai sunt şi cei cărora nu le place opera. Asta e! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 15 Dec 2009, 02:44 | |
| Ce momente extraordinare! Au reusit să-mi umezească ochii... Multumim, Aurora! Prima dată doar am ascultat-o, urmărind artistii, apoi am dat de la început si m-am uitat numai pe fetele celor prezenti în Piată. Ceva deosebit, măret! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUSMELIA AURORA | |
| |
|
| |
| CUSMELIA AURORA | |
|