Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:44
Multumiri multe!
Gata, am plecat.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:49
delta a scris:
... N-ai vrea să afli părerea lor despre tine...
Ce fac cu ei? Las că-ţi scriu pe blog de ce ţin mormolocii după ce mă dă afară Emil de pe forum, în caz că nu mai apuc să postez pe aici...
Măi, tu nu eşti fană Matt Damon sau ce?
Dar ce ştiu ei despre mine pentru a-şi formula o părere? Hm, poate doar ce le povesteşti tu. Deci vrei trafic pe blog de mă inviţi acolo? Tu vrei să scapi de mine de mă tot trimiţi să-l văd pe Bourne? PS. Îmi place stilul tău de a răspunde la o întrebare cu o alta.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:58
yzzy a scris:
Dar ce ştiu ei despre mine pentru a-şi formula o părere?
Ei nimic despre tine, cam aşa ca şi tu despre ei. În caz contrar nici tu n-ai spune despre ei că-s urâţi, nici ăia nu te-ar considera urâtă...
yzzy a scris:
Hm, poate doar ce le povesteşti tu. Deci vrei trafic pe blog de mă inviţi acolo?
Nu-i site comercial ca să câştig de pe urma traficului. Dacă aş avea pe marginea paginii un şir interminabil de reclame la curse aeriene, chiloţi de damă şi detergenţi... poate atunci ar fi vreo suspiciune legată de posibilul interes pecuniar.
yzzy a scris:
Tu vrei să scapi de mine de mă tot trimiţi să-l văd pe Bourne? PS. Îmi place stilul tău de a răspunde la o întrebare cu o alta.
La ce întrebare te referi?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
După cum arată situatia cumnatului meu... ...Cerul îl poate salva. Numai 30% din pancreasul lui functionează! Destul de rău! Ieri a fost vizitat la patul lui de 10 doctori si câtiva profesori universitari din Viena - părerile lor coincid în cea mai mare parte, si nu există prea mult optimism în opiniile lor.
Eu gândesc mai mult la cei ce suferă acasă, familia lui, o familie extraordinară! Pentru ei mă doare foarte mult, pentru situatia lor îmi plânge sufletul. Dumnezeu să le dea putere pentru a trece peste necazul acesta!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Emil, Exact in momentul in care iti scriam mi-a aparut un virus cred. Si acum sunt punctulete rosii pe tot ecranul. Asa ca va trece ceva timp pana repar eroarea.
Imi pare nespus de rau de situatia cumnatului tau. Ma rog la Dumnezeu sa va ajute pe toti sa treceti pe acest mare necaz. Numai cine n-a trecut prin asa ceva, nu stie cat de greu e.
Sa nu ne pierdem speranta pana in ultima clipa. Doamne, ajuta! Ion
Emil Condor
Doar să nu dati foc la Popas! Avem doar un „pompier” de serviciu, Abby.
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul şi-l zvântă-n bătaie blogosferică pe ex-ceferist... Că doar barbatu-i bărbat, nu? Chiar dacă-i isteric şi-i dă câte un pixel albastru peste mufa câte unei mioare, spre deliciul câte unei aurore din jurul bărbăţiei virtuale ...
P.S. Pasajul de mai sus este un pamflet şi trebuie tratat ca atare...
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 00:29
delta a scris:
Emil Condor a scris:
Nesupravegheati vă simtiti mereu, păi nu?.
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul şi-l zvântă-n bătaie blogosferică pe ex-ceferist... Că doar barbatu-i bărbat, nu? Chiar dacă-i isteric şi-i dă câte un pixel albastru peste mufa câte unei mioare, spre deliciul câte unei aurore din jurul bărbăţiei virtuale ...
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 09:54
ostrovna a scris:
Aha,te referi la ecartament sau la terasament?
tot pamflet:))))))))))
La femei sau la bărbaţi?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 10:03
ostrovna a scris:
delta a scris:
Emil Condor a scris:
Nesupravegheati vă simtiti mereu, păi nu?.
Aha,te referi la ecartament sau la terasament?
tot pamflet )))))))))
N-am cam priceput. Că doar pasajul este acela care trece peste ceva. Ce are cu ecartamentul sau terasamentul?
Citat :
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul....
Fii fără frică. Are orgoliu.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 10:14
delta a scris:
[Poate-şi face cont pe aici ex-minerul
Chiar dacă-i isteric şi-i dă câte un pixel albastru peste mufa câte unei mioare, spre deliciul câte unei aurore din jurul bărbăţiei virtuale ...
Foarte eleganta exprimare!! Desi stiu ca se putea si mai bine de atat!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 10:51
Emil Condor a scris:
După cum arată situatia cumnatului meu... ...Cerul îl poate salva. Numai 30% din pancreasul lui functionează! Destul de rău! Ieri a fost vizitat la patul lui de 10 doctori si câtiva profesori universitari din Viena - părerile lor coincid în cea mai mare parte, si nu există prea mult optimism în opiniile lor.
Eu gândesc mai mult la cei ce suferă acasă, familia lui, o familie extraordinară! Pentru ei mă doare foarte mult, pentru situatia lor îmi plânge sufletul. Dumnezeu să le dea putere pentru a trece peste necazul acesta!
Oare a incercat cu metode pe baza de plante si/sau regim alimentar natural?
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 11:47
abbilbal a scris:
Citat :
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul....
Fii fără frică. Are orgoliu.
adica care si-au facut cont aci is fara orgoliu?
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 11:50
delta a scris:
Emil Condor a scris:
În circa 2 ore sunt plecat camping si voi reveni doar Luni seară.
Adică avem la dispoziţie aproape trei zile ca să ne simţim nesupravegheaţi?
hai sa ne facem de cap. Cati barbati sunt aici si cum ii impartim?
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 15:30
lutra vulgaris a scris:
delta a scris:
Emil Condor a scris:
În circa 2 ore sunt plecat camping si voi reveni doar Luni seară.
Bărbaţi incredebili găseşti doar pe forumuri unde răsună cântece minereşti în timp ce site-adminul tropăie după utilizatoare ca să le altoiască de parcă ar fi poame (sau o fi pomi? ) care trebuie să facă producţia de 5 ani în 4,5 ani...
lutra vulgaris
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 15:40
delta te superi daca iti spun ca deja sunt satula de obsesiile mele si daca mai acord atentie si alor tale e posibil sa-mi fie fatal? Sa ma anunti doar cand crezi ca putem sa ne intalni undeva la mijloc. Mersic pt. intelegere.
Citat :
te mai privesc o secunda si plec.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 15:46
lutra vulgaris a scris:
delta a scris:
Ups! Împărţiţi bărbaţii între voi?
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 15:56
lutra vulgaris a scris:
delta te superi daca iti spun ca deja sunt satula de obsesiile mele si daca mai acord atentie si alor tale e posibil sa-mi fie fatal?
Nu.
P.S. Apropo, de ce apelezi aşa de rapid la cuvântul "obsesii"?
lutra vulgaris a scris:
Sa ma anunti doar cand crezi ca putem sa ne intalni undeva la mijloc.
La mijlocul cui?
lutra vulgaris
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 16:00
Delta, caz ca n-ai observat incerc sa ma retrag elegant ..... elegant in felul meu atata cat imi permite...asa cum am si venit, acu pe bune. Imi permiti sa n-am datorii?!
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 16:18
lutra vulgaris a scris:
Delta, caz ca n-ai observat incerc sa ma retrag elegant ...
Adică fără tam-tam, ca dolion?
lutra vulgaris
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 16:27
delta, nu am venit ca sa am de unde pleca, ci incerc sa plec de pe anumite topicuri cat mai demn posibil. Spune-mi tu de ce vrei sa nu te cred ca esti barbat? de ce tii neaparat sa ma scoti din sarite?! Tu chiar crezi ca doar eu o sa pierd? Probabil e comod si bla bla .. insa ......
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 22 Mai 2010, 20:28
lutra vulgaris a scris:
Spune-mi tu de ce vrei sa nu te cred ca esti barbat?