LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 curiozitati mediu 1 problema CPSF muzica_traditionala efremovivanantonovici romana brasov internet Limba politica padure sibiu Fantasy istorie 1918 google taieri nicuvar Popasul 23 reclame drumetie humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 I_vote_lcapPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 I_voting_barPOPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL PRISMA CONDOR (I)

In jos 
+17
Cristina
dolion
rolia
cactus
ostrovna
Layla
yzzy
ACCENT
Anahoret
Karima
nicuvar
zuum
abba
zaraza26
aurora
abbilbal
Emil Condor
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyDum 16 Mai 2010, 19:44

Multumiri multe!

Gata, am plecat. mwah!

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyDum 16 Mai 2010, 19:49

delta a scris:
...
N-ai vrea să afli părerea lor despre tine... Laughing

Ce fac cu ei?
Las că-ţi scriu pe blog de ce ţin mormolocii după ce mă dă afară Emil de pe forum, în caz că nu mai apuc să postez pe aici...

Măi, tu nu eşti fană Matt Damon sau ce? Shocked
Dar ce ştiu ei despre mine pentru a-şi formula o părere? Hm, poate doar ce le povesteşti tu. Twisted Evil
Deci vrei trafic pe blog de mă inviţi acolo? oh da!
Tu vrei să scapi de mine de mă tot trimiţi să-l văd pe Bourne? Wink
PS. Îmi place stilul tău de a răspunde la o întrebare cu o alta. What a Face

Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyDum 16 Mai 2010, 19:58

yzzy a scris:
Dar ce ştiu ei despre mine pentru a-şi formula o părere?
Ei nimic despre tine, cam aşa ca şi tu despre ei.
În caz contrar nici tu n-ai spune despre ei că-s urâţi, nici ăia nu te-ar considera urâtă... Laughing

yzzy a scris:
Hm, poate doar ce le povesteşti tu. Twisted Evil
Deci vrei trafic pe blog de mă inviţi acolo? oh da!
Nu-i site comercial ca să câştig de pe urma traficului.
Dacă aş avea pe marginea paginii un şir interminabil de reclame la curse aeriene, chiloţi de damă şi detergenţi... poate atunci ar fi vreo suspiciune legată de posibilul interes pecuniar. Very Happy

yzzy a scris:
Tu vrei să scapi de mine de mă tot trimiţi să-l văd pe Bourne? Wink
PS. Îmi place stilul tău de a răspunde la o întrebare cu o alta. What a Face
La ce întrebare te referi? Laughing
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 20 Mai 2010, 02:18

După cum arată situatia cumnatului meu... ...Cerul îl poate salva.
Numai 30% din pancreasul lui functionează! Destul de rău!
Ieri a fost vizitat la patul lui de 10 doctori si câtiva profesori universitari din Viena - părerile lor coincid în cea mai mare parte, si nu există prea mult optimism în opiniile lor.

Eu gândesc mai mult la cei ce suferă acasă, familia lui, o familie extraordinară!
Pentru ei mă doare foarte mult, pentru situatia lor îmi plânge sufletul. Sad
Dumnezeu să le dea putere pentru a trece peste necazul acesta! rugă

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyJoi 20 Mai 2010, 04:30

Emil,
Exact in momentul in care iti scriam mi-a aparut un virus cred.
Si acum sunt punctulete rosii pe tot ecranul.
Asa ca va trece ceva timp pana repar eroarea.

Imi pare nespus de rau de situatia cumnatului tau.
Ma rog la Dumnezeu sa va ajute pe toti sa treceti pe acest mare necaz.
Numai cine n-a trecut prin asa ceva, nu stie cat de greu e.

Sa nu ne pierdem speranta pana in ultima clipa.
Doamne, ajuta!
Ion
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyVin 21 Mai 2010, 04:57

Ion,

Sper că ai scăpat de virusul acela, sau ceea ce era si îti crea probleme.

Multumesc pentru gândurile tale frumoase îndreptate spre cumnatul meu!

Speranta, mereu moare ultima...

Să ne ajute Cerul, tuturor! hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyVin 21 Mai 2010, 23:23

Am intrat doar să vă salut pe toti.
În circa 2 ore sunt plecat camping si voi reveni doar Luni seară.

Un weekend frumos vă doresc!

V-am pupat! mwah!

delta

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyVin 21 Mai 2010, 23:28

Emil Condor a scris:
Adică avem la dispoziţie aproape trei zile ca să ne simţim nesupravegheaţi? Shocked
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyVin 21 Mai 2010, 23:32

Nesupravegheati vă simtiti mereu, păi nu?. Very Happy

Doar să nu dati foc la Popas! mwah! Avem doar un „pompier” de serviciu, Abby. mwah!

delta

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptyVin 21 Mai 2010, 23:43

Emil Condor a scris:

Doar să nu dati foc la Popas! mwah! Avem doar un „pompier” de serviciu, Abby. mwah!
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul şi-l zvântă-n bătaie blogosferică pe ex-ceferist... Laughing
Că doar barbatu-i bărbat, nu? oh da!
Chiar dacă-i isteric şi-i dă câte un pixel albastru peste mufa câte unei mioare, spre deliciul câte unei aurore din jurul bărbăţiei virtuale ... so funny!

P.S. Pasajul de mai sus este un pamflet şi trebuie tratat ca atare... POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 154834
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 00:29

delta a scris:
Emil Condor a scris:

Poate-şi face cont pe aici ex-minerul şi-l zvântă-n bătaie blogosferică pe ex-ceferist... Laughing
Chiar dacă-i isteric şi-i dă câte un pixel albastru peste mufa câte unei mioare, spre deliciul câte unei aurore din jurul bărbăţiei virtuale ... so funny!

P.S. Pasajul de mai sus este un pamflet şi trebuie tratat ca atare... POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 154834

Aha,te referi la ecartament sau la terasament?

tot pamflet smile)))))))))
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 09:54

ostrovna a scris:

tot pamflet:))))))))))
La femei sau la bărbaţi? so funny!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 10:03

ostrovna a scris:
delta a scris:
Emil Condor a scris:

tot pamflet smile)))))))))

Shocked N-am cam priceput. Că doar pasajul este acela care trece peste ceva. Ce are cu ecartamentul sau terasamentul?

Citat :
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul....
Fii fără frică. Are orgoliu.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 10:14

delta a scris:
[Poate-şi face cont pe aici ex-minerul Laughing

POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 154834
Foarte eleganta exprimare!! Desi stiu ca se putea si mai bine de atat!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 10:51

Emil Condor a scris:
După cum arată situatia cumnatului meu... ...Cerul îl poate salva.
Numai 30% din pancreasul lui functionează! Destul de rău!
Ieri a fost vizitat la patul lui de 10 doctori si câtiva profesori universitari din Viena - părerile lor coincid în cea mai mare parte, si nu există prea mult optimism în opiniile lor.

Eu gândesc mai mult la cei ce suferă acasă, familia lui, o familie extraordinară!
Pentru ei mă doare foarte mult, pentru situatia lor îmi plânge sufletul. Sad
Dumnezeu să le dea putere pentru a trece peste necazul acesta! rugă

Oare a incercat cu metode pe baza de plante si/sau regim alimentar natural?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 11:47

abbilbal a scris:

Citat :
Poate-şi face cont pe aici ex-minerul....
Fii fără frică. Are orgoliu.
adica care si-au facut cont aci is fara orgoliu? nu se poate(2)
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 11:50

delta a scris:
Emil Condor a scris:
Adică avem la dispoziţie aproape trei zile ca să ne simţim nesupravegheaţi? Shocked
hai sa ne facem de cap. Cati barbati sunt aici si cum ii impartim? Very Happy
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 15:30

lutra vulgaris a scris:
delta a scris:
Emil Condor a scris:
hai sa ne facem de cap. Cati barbati sunt aici si cum ii impartim? Very Happy
Bărbaţi incredebili găseşti doar pe forumuri unde răsună cântece minereşti în timp ce site-adminul tropăie după utilizatoare ca să le altoiască de parcă ar fi poame (sau o fi pomi? POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 601218 ) care trebuie să facă producţia de 5 ani în 4,5 ani... POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 601218

Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I)   POPASUL PRISMA CONDOR (I) - Pagina 38 EmptySam 22 Mai 2010, 15:40

delta te superi daca iti spun ca deja sunt satula de obsesiile mele si daca mai acord atentie si alor tale e posibil sa-mi fie fatal? Sa ma anunti doar cand crezi ca putem sa ne intalni undeva la mijloc. Mersic pt. intelegere.