Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Sam 15 Mai 2010, 22:47
La mulţi ani pentru nepoata ta, să aveţi o distracţie faină!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 08:10
Emil Condor a scris:
Acum trebuie să plec - este Ziua nepoatei mai mari. Azi nu voi fi la Popas decât târziu în noapte (la mine), iar mâine se pare că voi fi pe lac.
Vă doresc tuturor un sfârsit de săptămână minunat!
Happy, happy birthday!!!!!!!!!! PS. Eşti tot într-o petrecere de-o vreme.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 08:16
Emil Condor a scris:
delta a scris:
j0oke a scris:
Emil Condor a scris:
Everybody listen to this, and listen good:
Adică... ce?
Adică ce astepti ca răspuns?
Păi, yo n-am scris că aştept (vreun) răspuns...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 10:12
dolion a scris:
La mulţi ani pentru nepoata ta, să aveţi o distracţie faină!
yzzy a scris:
Happy, happy birthday!!!!!!!!!! PS. Eşti tot într-o petrecere de-o vreme.
Vă multumesc, dragii mei!
De nu s-ar termina nicicând... de petreceri zic.
Ieri am fost cu ai mei între orele 13 si 19 când (pătruns de frig - am stat prea mult si prea dezbrăcat afară) am revenit acasă, am făcut un dus ferbinte de era să dau în clocot, apoi după orele 20 m-am întins în pat si asa am rămas până pe la 2:30. Acum nu mai am somn, cred că voi bea o cafea si voi fi aici cu voi până la plecarea pe lac.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 16:42
Şi la noi e frig de toamnă. Nu prea am chef de ieşit din casă, merg până la mama şi înapoi la căldurică!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 16:46
Azi e mai cald ca ieri si mult soare... Astept să vină sotia acasă, apoi plecăm pe baltă.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 16:48
Să-ţi trăiască nepăoata Milu nost. La noi bate vântul. Acum este rece şi înnorat, dar îmi place cum se joacă vântul în vişin şi stau cu geamul deschis.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 16:50
Săptămâna ce a trecut a fost si la noi destul de rece dar se încălzeste acum.
Multumesc pentru urări, Abby!
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 18:46
Şi la noi îl poţi cita pe domnul Traian Băsescu fără să fii acuzat că minţi: "- Afară plouă!"
P.S. Lipseşte ecranul cu Mircea Badea de care să stau rezemat...
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 18:48
Îti place lesinatul acela de Mircea Badea? Începuse bine în televiziune dar cineva, cu sigurantă i-a spălat creierii.
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 18:53
Emil Condor a scris:
Îti place lesinatul acela de Mircea Badea? Începuse bine în televiziune dar cineva, cu sigurantă i-a spălat creierii.
Să-mi placă? Doar nu-s homosexual! Întreabă-mă şi tu de Cameron Diaz sau de Zeta-Jones...
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 18:57
Eh, stii tu la ce mă refeream, nu mai suci întelesul cuvintelor. La „artistul” Mircea Badea mă refeream, la „arta” lui de a da cu bâta-n baltă.
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 16 Mai 2010, 19:04, editata de 1 ori
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 18:59
Emil Condor a scris:
Eh, stii tu la ce mă refeream, nu mai suci întelesul cuvintelor. La „artistul” Mircea Badea mă refeream, la „arta” lui de a da cu bâta-n baltă.
Crezi că am timp de sucit cuvintele cu zeci de mormoloci în bidoanele de pe hol? Stai că pun o poză cu ei...
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:02
delta a scris:
Emil Condor a scris:
Crezi că am timp de sucit cuvintele cu zeci de mormoloci în bidoanele de pe hol? Stai că pun o poză cu ei...
Dar timp de forumit ai? Şi apropos, era mai scurt dacă răspundeai din prima.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:03
O astept... Să vedem ce artist avem la Popas.
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:23
yzzy a scris:
delta a scris:
Emil Condor a scris:
Dar timp de forumit ai?
Păi, sâmbătă şi duminică am doar două lucruri de făcut. În pauzele activităţii principale stau pe forumuri. Nu pot să spun care-i activitatea principală, că Emil stă cu degetul deasupra butonului cu ban... Dar pot să-ţi confirm că e este vocala dintre s şi x.
yzzy a scris:
Şi apropos, era mai scurt dacă răspundeai din prima.
Ţie îţi place scurt? Înseamnă că eşti excepţia de la regulă... Ia d-aci nişte mormoloci promişi pentru Emil:
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:27
delta a scris:
Ţie îţi place scurt? Înseamnă că eşti excepţia de la regulă...
Trebuia să zici ceva, altfel nu erai tu!
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:29
Emil Condor a scris:
O astept... Să vedem ce artist avem la Popas.
Dacă te-ai referit la mine, s-ar putea să greşeşti. Deoarece yo sigur nu fac poze artistice. Tehnice, da. De simplă documentare, da. Dar din alea care să aibă valoare artistică, sigur nu. Mă rog, o dată la o mie se întâmplă să surprind ceva pretabil la publicare, însă alea evit să le pun pe site-uri.
P.S. Nu că n-aş avea încredere în voi sau alţi forumişti sau blogoreici, dar prefer să fiu precaut în ceea ce priveşte pielea mea decât să mă speriu...
yzzy
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:29
delta a scris:
... Nu pot să spun care-i activitatea principală... Dar pot să-ţi confirm că e este vocala dintre s şi x.
Ştiu că este vorba de sex, ne/ai informat dimineaţă.
delta a scris:
Ţie îţi place scurt?
Uneori îmi place (una) scurtă. În rest, depinde la ce anume ne referim. Eu mă refeream la timp, tu ?
delta a scris:
Ia d-aci nişte mormoloci promişi pentru Emil:
Urâţi. Ce faci cu ei? Că nu cred că hrăneşti sau populezi oareşce bălţi.
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:30
Pozele tehnice pot scoate în relief si... ce artist se ascunde în autorul lor.
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:34
Emil Condor a scris:
delta a scris:
Ţie îţi place scurt? Înseamnă că eşti excepţia de la regulă...
Trebuia să zici ceva, altfel nu erai tu!
Ce? Crezi că nu-i convine? Tu ai cumva impresia că pe "forumiste" nu le mănâncă de numa' numa'?
Mă rog, doar la vârsta preferată de Roza sau pe patul de moarte să nu fie...
yzzy
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:36
delta a scris:
... Tu ai cumva impresia că pe "forumiste" nu le mănâncă de numa' numa'?
...
Dar pe "forumişti" nu?
Emil Condor
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:38
delta a scris:
Emil stă cu degetul deasupra butonului cu ban...
Heeei! Cum ai reusit să mă vezi?
Acum vă las; sotia a venit acasă si în circa 20 de minute plecăm. Vom fi pe lac circa 7 - 8 ore.
Să ne reîntâlnim sănătosi!
PS. Delta, vezi că iau cu mine acel buton de BAN.
delta
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:40
yzzy a scris:
delta a scris:
... Nu pot să spun care-i activitatea principală... Dar pot să-ţi confirm că e este vocala dintre s şi x.
Ştiu că este vorba de sex, ne/ai informat dimineaţă.
Foarte de dimineaţă nu putea fi informarea aia că atunci... ăăă... nu forumeam...
yzzy a scris:
delta a scris:
Ţie îţi place scurt?
Uneori îmi place (una) scurtă. În rest, depinde la ce anume ne referim. Eu mă refeream la timp, tu ?
Una scurtă... ce?
yzzy a scris:
delta a scris:
Ia d-aci nişte mormoloci promişi pentru Emil:
Urâţi. Ce faci cu ei? Că nu cred că hrăneşti sau populezi oareşce bălţi.
Eh, urâţi... N-ai vrea să afli părerea lor despre tine...
Ce fac cu ei? Las că-ţi scriu pe blog de ce ţin mormolocii după ce mă dă afară Emil de pe forum, în caz că nu mai apuc să postez pe aici...
Măi, tu nu eşti fană Matt Damon sau ce?
yzzy
Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 16 Mai 2010, 19:41
Emil Condor a scris:
... Acum vă las; sotia a venit acasă si în circa 20 de minute plecăm. Vom fi pe lac circa 7 - 8 ore.
...
Să vă simţiţi bine!