| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|
+17Cristina dolion rolia cactus ostrovna Layla yzzy ACCENT Anahoret Karima nicuvar zuum abba zaraza26 aurora abbilbal Emil Condor 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 25 Mai 2010, 00:23 | |
| Vă salut la revenirea acasă! Văd si ceva noutăti pe aici... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 25 Mai 2010, 09:24 | |
| Bine-ai revenit cu bine, Emil ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 25 Mai 2010, 20:15 | |
| Ce scamă mare ţi-a scos Cristina, Emile! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mar 25 Mai 2010, 20:38 | |
| Iar ti-au cazut mucii-n fasole, Deltutzule ? Unde ti-e sarea si piperul ? Pofta deasa-ti urez! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 26 Mai 2010, 00:23 | |
| - Cristina a scris:
- Bine-ai revenit cu bine, Emil !
Sărut mâna, domnită dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 26 Mai 2010, 00:25 | |
| - delta a scris:
- Ce scamă mare ţi-a scos Cristina, Emile!
Nu fi rău, Delta! Si eu am procedat la fel când Cristina a revenit după o absentă mai îndelungată. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 26 Mai 2010, 02:50 | |
| Miercuri, 26 Mai 2010, la orele 13:00 (ora României), cumnatul meu din Brasov are operatie la pancreas si colecist într-un spital din Viena. Doar Doctorul Suprem poate face ca operatia să fie reusită. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| |
| |
Cristina
| |
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Mier 26 Mai 2010, 10:34 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 27 Mai 2010, 00:29 | |
| - delta a scris:
- Emil Condor a scris:
- Miercuri, 26 Mai 2010, la orele 13:00 (ora României),
cumnatul meu din Brasov are operatie la pancreas si colecist într-un spital din Viena. Doar Doctorul Suprem poate face ca operatia să fie reusită. Adică medicii austrieci sunt total habarnişti? Nu habarnisti, doar limitati ca orice om. Ultimele stiri de la Viena: Operatia a început la orele 13:30 si a durat circa 5 ore. Mai multe detalii le astept în acest moment de la sora mea (sotia pacientului) care este în drum spre spital. Stiu doar că doctorii au declarat operatia o reusită, iar cumnatul meu încă doarme... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 28 Mai 2010, 03:03 | |
| Plec până-n parcul din spatele casei, poate fac niste poze reusite pentru Popas. Pa! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Vin 28 Mai 2010, 03:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Plec până-n parcul din spatele casei, poate fac niste poze reusite pentru Popas.
Pa! Acum in CT e 8 PM si ma pregatesc sa o iau pe Mokonje de la scoala de balet! Ii doresc cumnatului tau insanatosire sigura si sa va vedeti sanatosi!
Ultima editare efectuata de catre zuum in Vin 28 Mai 2010, 03:06, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 30 Mai 2010, 20:41 | |
| Aseară am fost în mijlocul familiei - ei au tinut cu îndârjire la acest lucru - până (mult) după miezul noptii, iar azi, chiar dacă e o zi minunată afară, stau cuminte relaxându-mă la Popas cu voi. Vă multumesc că existati! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 06 Iun 2010, 16:44 | |
| Ieri nu am reusit să trec pe la Popas pentru că am fost plecat: familia a organizat un Outdoor Party, pentru ziua mea de nastere. Am consumat cu ai mei o zi splendidă! Poze de acolo vor apărea la Zbor de Condor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 06 Iun 2010, 16:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ieri nu am reusit să trec pe la Popas pentru că am fost plecat:
familia a organizat un Outdoor Party, pentru ziua mea de nastere. Am consumat cu ai mei o zi splendidă! Poze de acolo vor apărea la Zbor de Condor. Sper ca si azi:) O zi buna:) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 06 Iun 2010, 22:30 | |
| Multumesc, Geta dragă!
Azi stau cuminte acasă, mai mult din cauza ploilor ce au căzut în prima parte a zilei. Foarte curând voi trece la postarea peisajelor luate ieri de la unul dintre lacurile pe care, deja vi l-am prezentat anul trecut: Conestoga Lake. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 13 Iun 2010, 16:58 | |
| Salut! Doar ce m-am întors de la pescuit. La 5:15 AM am plecat de-acasă. Nu am prins decât doi pesti mici si i-am trimis 'napoi în baltă să mai crească. La Zbor de Condor o să pun niste poze pentru voi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Dum 13 Iun 2010, 19:08 | |
| Norocoşilor, la voi mai şi plouă! Noi ne topim; nici la calculator nu pot sta mai mult de un sfert de oră, apoi ies la balăcit, afară la furtun! Sunt roşu ca un rac fiert! La noapte dorm în poziţie verticală, (nu spânzurat, Doamne fereşte!). _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 14 Iun 2010, 01:30 | |
| Da, în ultima săptămână am avut ploi destule. Multumim Cerului! Erau necesare după zăpada putină ce am primit-o în timpul iernii trecute. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Lun 14 Iun 2010, 11:15 | |
| Aseara a inceput sa se inoreze, iar azi dimineata a dat putina ploaie, dupa care a venit iar coana arsita sa ne fiarba creierii(mi-am adus aminte de creieri pane!). Mi-e foame, de cand cu criza asta mi-e foame tot timpul, chestie psihica! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 17 Iun 2010, 06:16 | |
| Consider că Cerul m-a binecuvântat aducându-mi pasii în tara asta: nici prea cald, nici prea frig, nici prea ploios, nici prea uscat, toate sunt într-o armonie dumnezeiască. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 17 Iun 2010, 13:04 | |
| Pentru ca ai amintit de dus in Canada, prin ce fericit joc al intamplarii ai ajuns in acele locuri? Daca-ai scris pe undeva la popas, spune-mi si mie unde! Daca vrei, nu-i musai. M-ar interesa din punct de vedere al destinului omului, cum ajunge el sa-i schimbe soarta! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) Joi 17 Iun 2010, 19:35 | |
| Dreptate ai Zaraza. Când la alţii se rupea cerul şi pământul, în burgul meu ploua tare, dar liniştit. Era o ploaie normală de vară cu tunete moderate. Asta nu înseamnă că ştiu unde stă Dolion. Poate undeva prin curbura Carpaţilor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| POPASUL PRISMA CONDOR (I) | |
|