LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici CPSF brasov nicuvar reclame Popasul drumetie 23 sibiu Fantasy taieri istorie humanitas 1 problema politica curiozitati 1918 muzica_traditionala comment-143 mediu padure google Limba internet romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 20 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 20 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 20 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 20 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 20 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 20 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul
AutorMesaj
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

Ştiri politice interne - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:04

Ion a scris:
Nimeni nu e impotriva celor care au votat "DA", dupa cum nimeni nu trebuie sa fie nici impotriva celor care au votat "NU", si nici impotriva celor care n-au votat.
Hm...
Ioane, tu vrei sa ma superi ?
La ce dracu am iesit in strada in '89 ? Nu ca sa ne castigam dreptul la libera obtiune a votului, printre altele. Eu unul nu am iesit ca sa-mi spuna Basescu acum cand sa ies la vot sau nu. Asta nu se numeste tot MANIPULARE ? Chiar mai rau : BOICOT !

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:07

Eu stiu un lucru si nimeni nu poate să mi-l ia:
nu îndreptăm ceva gresit cu altceva tot gresit!
Chiar mai gresit... :thumbs down:

Franz Schneider a scris:
La ce dracu am iesit in strada in '89 ?
De pomană!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:17

Franz Schneider a scris:

La ce dracu am iesit in strada in '89 ? Nu ca sa ne castigam dreptul la libera obtiune a votului, printre altele. Eu unul nu am iesit ca sa-mi spuna Basescu acum cand sa ies la vot sau nu. Asta nu se numeste tot MANIPULARE ? Chiar mai rau : BOICOT !
Pai tocmai ca votul este un DREPT si nu o obligatie. Atunci de ce uslasii aveau voie sa-mi spuna ca trebuie sa ies obligatoriu la vot??? De ce strigau ca daca nu ies sunt un nenorocit si un tradator?? Daca ei au indemmnat lumea sa iasa la vot e o manipulare. Nici eu nu trebuie sa ies la vot doar pt ca asa imi spune asta al lui Cacarau.
Boicotul acela nu a fost ilegal ci a fost o strategie conform legii care prevedea un cvorum. Sa le fie de bine. Puteau sa se straduiasca si sa convinga lumea sa iasa 100% la vot si atunci nimeni n-ar fi comentat.

Insa sunt doar vreo 4-5 milioane de antibasisti si ei vor sa faca legea in tara asta! Nu e posibil oricat de tare ar striga.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:22

Nici 4 milioane, sunt sigur.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:27

Ion a scris:
...
Acum, daca TB isi da chiar demisia, nu se mai poate remedia nimic din raul cel mare care s-a produs.
Bolovanul a plecat pe povarnis.
Nu-l mai poate opri nimeni.

Nu-si va da demisia. Haha il vezi pe TB castigand si apoi sa-si dea demisia?? Eu nu! Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:35

Citat :
Cei nouă judecători ai Curţii Constituţionale şi-au motivat vineri decizia de a respinge toate contestaţiile privind organizarea referendumului din 29 iulie, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Printre altele, ei au explicat şi de ce îndemnul PDL şi al lui Traian Băsescu către alegători, de a nu merge la vot, este legal şi constituţional.

"Boicotul" asupra referendumului, aşa cum l-a calificat USL, nu reprezintă o încălcare a legii sau "un abuz de drept". Judecătorii arată în motivarea lor că "legea nu prevede obligaţia cetăţenilor de a participa la referendum, ci dreptul acestora. De altfel, Constituţia consacră dreptul de vot, şi nu obligaţia de a vota. (…) Aşadar, ţine de voinţa fiecărui cetăţean de a decide în mod liber dacă îşi exercită acest drept. Acesta nu poate fi obligat să îl exercite sau dimpotrivă să nu îl exercite".

Judecătorii mai arată de asemenea că statul acasă, în mod deliberat, este tot un mod de a-ţi exprima opinia politică.

"Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică".

Singura condiţie pentru ca neparticiparea la vot să fie legală este aceea de a nu fi impusă de cineva cu forţa, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru mersul la vot. Traian Băsescu şi PDL au avut dreptul, ca orice partid politic, să lanseze acest îndemn.

"Partidele politice pot îndemna sau din contră să nu îndemne cetăţenii să voteze, ambele aspecte ale dreptului la vot contribuind la definirea şi la exprimarea voinţei politice a cetăţenilor. Ceea ce însă partidele politice nu pot întreprinde este obligarea cetăţenilor la a vota sau, din contră, la a nu vota, întrucât numai în acest caz dreptul la vot este golit de conţinut", arată judecătorii.

"Neparticiparea la vot, având în vedere cele mai sus expuse, nu este susceptibilă de a atrage în accepţiunea Constituţiei astfel de sancţiuni, neputând fi calificată în nici un fel ca fiind contravenţie sau infracţiune", concluzionează CCR.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:39

Astea sunt clare pentru unii, dar ceilalti nu vor să le accepte, Mihaela.
Dar o să vină si timpul acceptării. Nu vor avea de ales.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:47

Emil Condor a scris:
Astea sunt clare pentru unii, dar ceilalti nu vor să le accepte, Mihaela.
Dar o să vină si timpul acceptării. Nu vor avea de ales.
Este hotararea CCR. Care a respins toate contestatiile depuse de USL. A mai ramas doar sa se pronunte in privinta validarii / invalidarii. Si asta datorita celebrelor liste electorale.

De fapt totul e foarte clar. Listele de la Evidenta Populatiei sunt mai mult decat corecte. Iti dai seama ca aceste liste nu folosesc doar in scop electoral.
Dar mai asteptam putin sa se mai calmeze antibasistii infierbantati ca ei au votat. dance Very Happy
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:54

A propos de greseli, Emil.
Eram in comisie de bac., inainte de '89.
Un elev e depunctat la teza din greseala.
Pana la urma am vazut ca era chiar o polita a profesorului corector de platit tatalui elevului.
Presedintele, un univ. din Timisoara, dar plecat de la Craiova, imi propune sa
nu dau curs contestatiei si sa indrept greseala de la scris, dandu-i elevului un punct in plus la oral.
La scris i s-a dat 9, in loc de 10.
Raspunsul meu:
Domnule presedinte, eu nu fac asa ceva.

O greseala nu se indreapta cu o alta greseala.

Si, daca elevul merita 10 la oral, ce fac? Ii dau 11?
Ramanand fara raspuns, mi-a zis ca daca nu fac ce-mi zice el, pot sa demisionez din comisie.
Am informat forul tutelar care ma numise si a ramas cum am zis eu.
Cu toate ca Presedintele era suveran.
Dar si eu, ca examinator nu imi putea impune nota, nici chiar Presedintele.
Asta, a propos de LEGE.

Franz, eu n-am zis ca Basescu nu a manipulat.
Desi ce a zis el cu neiesirea la vot, nu poate fi luata drept manipulare.
Manipulare inseamna altceva, dupa mine.
Boicotul e o forma democratica de exprimare a unei obtiuni, la fel cum este si indemnul la vot.
Sa nu uitam ca, in Parlamentul Tarii, toti au folosit aceasta metoda: si actuala Putere, si cea veche.

Am iesit intr-adevar degeaba in '89 in strada, Franz. Zic si eu ca Emil.
Ca sa fie tot Iliescu, cel acceptat de Moscova, cel care conduce din umbra lucrurile si acum.

Ce-mi mai spune mie intuitia. Poate sa ma insel.
Daca e adevarat ca TB sta la baza arestarii lui AN, atunci sunt apropape sigur ca Iliescu le-a zis: "Afara cu el. Si la puscarie!"
Acesta este pretextul razboiului, care este ascuns sub patura democratiei originale romanesti. Iar oamenii sunt convinsi ca e democratia pentru care au iesit in '89 in strada.
Mai precis, pentru care au fost scosi in strada de cei care ne conduc si azi, si care au avut in spate scut extern. Si il mai au si acum.
Vezi "Vocea Rusiei", invocata de Dana Grecu pe Antena 3.

Prietenul meu cel mai bun imi zise azi ca sporul natural al populatiei este negativ.
Se pierd anulualcca 60.000 din populatia Tarii.
In 10 ani, se pierd 600.000.
In 20, 1.2 mil.
Deci din '90 incoace, cand eram 22 mil. sa se fi pierdut 2 mil.
Deci suntem cu totii vreo 20 de mil.?
Din care, cu drept de vot, 17 mil?
Populatia Tarii find foarte imbatranita, inclin sa cred ca aceasta cifra poate fi usor depasita.

Atunci 8.4x2=16.8.
Exista posibilitatea sa nu se valideze referendumul?
Ce facem atunci?
O luam de la capat?
Sigur ca da.
Razboiul e total. Si, in razboi, nu exista decat o Lege. Cea care te duce la victorie cu rice pret.
Pretul va fi platit, nu de cei care l-au declansat. Si nci de cel care se face vinovat de declansare. Ci de cei care au suferit si vor suferi mereu.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 20:59

Sunt în totalitate alături de cele spuse în mesajul tău, Ion. bravo

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 21:00

Mai am si eu o intrebare : daca suntem tara componenta a UE, tinem sau nu seama de dispozitiile Comisiei de la Venetia ? Asa cum o fac si celelalte state europene, membre UE.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 21:07

Depinde la ce vrei să faci referintă, Franz.
La situatii diferite, se reactionează diferit, si nu numai de către România, vezi si pozitia altor tări membre în anumite situatii din trecut.

Dacă ne-ai da câteva detalii în plus, poate vei primi un răspuns mai ferm.
Nu as vrea să cad într-o capcană manipulativă, întelegi, nu? smile

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 21:13

Ion a scris:
.....
Vezi "Vocea Rusiei", invocata de Dana Grecu pe Antena 3.
Antena 3 sunt cei mai mari tradatori, niste spalatori de creiere (cei care se lasa spalati pe creier). Eu nu reusesc sa ma uit mai mult de 5 minute la ei.
Ion a scris:

Prietenul meu cel mai bun imi zise azi ca sporul natural al populatiei este negativ.
Se pierd anulualcca 60.000 din populatia Tarii.
In 10 ani, se pierd 600.000.
In 20, 1.2 mil.
Deci din '90 incoace, cand eram 22 mil. sa se fi pierdut 2 mil.
Deci suntem cu totii vreo 20 de mil.?
Din care, cu drept de vot, 17 mil?
Populatia Tarii find foarte imbatranita, inclin sa cred ca aceasta cifra poate fi usor depasita.

Dar tu chiar ii crezi pe astia (pe uslasi) care vin la televizor si spun ca suntem si noi acolo vreo 16-17 milioane? Chiar crezi ca intr-un stat din UE nu exista EVIDENTA POPULATIEI???
Eu n-am auzit pana acum sa se nasca vreun copil si sa nu fie inregistrat, sa nu i se scoata Certificat de Nastere. Plus ca daca moare un om, preotul nu il ingroapa fara Certificat de Deces.
Lucrurile nu sunt asa, la voia intamplarii.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 21:15

Recomandarile Comisiei de la Venetia sunt foarte bune, Franz.
Dar sunt si discutabile.
Impunerea majoritatii cu orice pret poate fi si daunatoare.
Vezi cazul unor minoritati pentru care se lupta majoritati ca sa li se dea niste drepturi.

De ce Legile date n-au tinut cont de acele recomandari?
Noi scoatem la iveala lucrurile bune numai atunci cand ne avantajeaza.
Dar nu la timp.

Problema aceasta a cvorumului nici nu trebuia pusa intr-o situatie normala.
Ma feresc sa mai zic "Tara normala". Pentru ca imi pare rau, si sufar cand e vorba de Tara mea. M-am batut cu multi aici care ziceau ca nu e normala. Si chiar cu parerea lui Patapievicidin Tara.
Vad insa ca, pe undeva, au avut si ei un mic rezon cand au ajuns la concluzia asta.
si n-ar trebui sa ne supere adevarul.

Iata ce cred eu: A
Aici noi ne invartim intr-un cerc:
Cine are dreptate?
Majoritatea sau Legea?
S-a stabilit o Lege inainte de Referendum. S-au prezentat niste liste,
care puteau fi contestate imediat. Nimeni n-a zis nimic, in speranta ca vor castiga detasat.
Majoritatea celor prezenti au zis DA.
Normal ar fi sa fie demis Presedintele, daca nu existau acele Legi date de cei care au organizat Referendumul.
Acum exact tu vii si nu esti de acord cu ce ai votat.

Franz, te rog sa ma crezi ca nu tin nici cat e negru sub unghie nici la Basescu, si nici nu sunt
pentru altii nici atat.

Sunt pentru respectarea LEGII.
Ce credibilitate mai avem in afara Tarii in aceasta situatie?
Indiferent cine a creat-o.

Cred ca exista solutii si acum, dar cu urmari si costuri imprevizibil de mari.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 22:29

Ion a scris:
Recomandarile Comisiei de la Venetia sunt foarte bune, Franz.
Dar sunt si discutabile.
Asta nu-i bine Ioane. Nici pentru noi, nici pentru altii. Daca s-a stabilit de comun acord infiintarea acestei Comisii, atunci ceea ce spun ei trebuie sa fie litera de lege pentru toti si nu doar pentru prosti / naivi / ciocoflenderi.

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyDum 05 Aug 2012, 22:40

De ce n-au adus in discutie acest lucru inainte de a da Legea cu privire la cvorum?
De ce au gasit-o asa de tarziu?

Dupa ce razboiul a avut loc si s-a decis invingatorul, tu vii cu lucruri noi si schimbi rezultatul.
Nu stiu daca asta e corect in politica.

Dar in sport stiu ca vin cu rezultate de la comisia de anti-doping si dupa ani de zile, dar nu cred ca mai fac mare lucru, daca la acea data substanta respectiva nu era considerata doping.

Iata ca, acum cativa ani buni, prin 1976, citeam intr-un ziar elvetian de a se lua in considerare ca doping inclusiv antrenamentul peste puterile normale ale organismului.
Pana acum nu s-a stabilit care sunt acele limite care dau puterile normale ale omului, date de natura si continua sa moara pe teren sportivi, sau mai devreme decat ar trebui
pentru un om sanatos ce se considera sportivul.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 14:44

Ion a scris:
De ce n-au adus in discutie acest lucru inainte de a da Legea cu privire la cvorum?
De ce au gasit-o asa de tarziu?

Dupa ce razboiul a avut loc si s-a decis invingatorul, tu vii cu lucruri noi si schimbi rezultatul.
Nu stiu daca asta e corect in politica.

[...]

Daca zici de comisia de la Venetia, eu stiu ca se vorbea despe ea la radio Bucuresti, radio Actualitati, din timp. USL-ul a stiut despre comisia de la Venetia si ma asteptam ca... sunt in stare sa se lege de ea, dar uite ca discutia revine pentru ca nu sunt multumiti de rezultat. Au crezut ca vor avea prezenta la referendum si vor obtine usor demisia.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 14:54

Deci asta e, z. In ciuda faptului ca au demonstrat ca pot face totul foarte bine si foarte repede, in cazul respectivei comisii, au reactionat cu intarziere exagerata.
N-au decat sa suporte consecintele. Numai ca acei pagubasi nu sunt ei, ci tot
oile pe care le pastoresc de atata timp si tot nu stiu cum.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 14:55

Ion a scris:
[...]

Iata ca, acum cativa ani buni, prin 1976, citeam intr-un ziar elvetian de a se lua in considerare ca doping inclusiv antrenamentul peste puterile normale ale organismului.
Pana acum nu s-a stabilit care sunt acele limite care dau puterile normale ale omului, date de natura si continua sa moara pe teren sportivi, sau mai devreme decat ar trebui
pentru un om sanatos ce se considera sportivul.

Eu zic ca cine face ceva din proprie initiativa, sa fie lasat, nu sa ii fie impuse limite. Asa e mai simplu. Nu stii niciodata cine rezista si cine nu...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 14:57

Ion a scris:
Deci asta e, z. In ciuda faptului ca au demonstrat ca pot face totul foarte bine si foarte repede, in cazul respectivei comisii, au reactionat cu intarziere exagerata.
N-au decat sa suporte consecintele. Numai ca acei pagubasi nu sunt ei, ci tot
oile pe care le pastoresc de atata timp si tot nu stiu cum.

Ah, oile... stiu sa le tunda, sa le mulga daca e cazul, dar nu sa le hraneasca. Decat pe alea cu care dorm sub acelasi acoperis. In fond si in alte tari nu stiu decat cum sa le manipuleze ca sa aiba liniste. Ai nostri inca n-au invatat.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 14:57

Si uite asa o sa ajunga la putere Dan Diaconescu ( direct, in reluare, inregistrat, etc, etc... ) spre care se va indrepta atentia multora dintre muritorii de rand din Romania.

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 15:11

Franz Schneider a scris:
Si uite asa o sa ajunga la putere Dan Diaconescu ( direct, in reluare, inregistrat, etc, etc... ) spre care se va indrepta atentia multora dintre muritorii de rand din Romania.

M-am gandit si eu cand vedeam afisele de la alegerile locale, dar... cred ca totusi romanii mai au o bruma de minte...
Pe de alta parte mi-ai adus aminte ca am zis chiar acum o zi, doua, ca votez cu oricine la prezidentiale, numai sa fie impotriva Crin-ului, daca ar candida. Mbon, dar n-o sa-l votez pe Dan Diaconescu sau vreunul de al lui. Daca ramane in finala DD si Crin? Cred ca votez pe Crin. Cel putin are "specialisti". Sper. O, Doamne, rau am ajuns... Sau in finala nu ma mai duc deloc.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 15:19

Bomba: sunt 490.000 de cetateni romani plecati in strainatate neinregistrati pe listele electorale. Deci, in loc de 18,290mil, ar fi aprox. 18,6 mil.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 15:30

zaraza26 a scris:
Sau in finala nu ma mai duc deloc.
OK, dar sa nu te plangi mai apoi ca nu-ti place cum esti condusa la nivel de patrie.

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 EmptyLun 06 Aug 2012, 15:39

Franz Schneider a scris:
zaraza26 a scris:
Sau in finala nu ma mai duc deloc.
OK, dar sa nu te plangi mai apoi ca nu-ti place cum esti condusa la nivel de patrie.

Pana acum am lipsit numai la referendumul asupra Constitutiei. Din fericire eu si sotul gandim la fel, asa ca mergem impreuna la vot. Sau nu mergem. Desi eu am niste pareri proprii, cum ar fi aia ca as prefera sa ma retrag cu totul si sa nu ma mai interesez de politica absolut deloc. Dar asta e alta poveste. Pentru ca sistemele astea de conducere sunt sortite pieirii. Mergand la vot mai acord o sansa unui muribund, care stiu ca va muri. Ii prelungesc agonia, atat. Daca nu as merge, nu m-as plange de conducere. Cum iti asterni, asa dormi. Totul e asa cum trebuie sa fie. Si e bine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 20 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 20 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: