LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
romana curiozitati brasov 1 Limba humanitas comment-143 taieri padure reclame nicuvar google sibiu drumetie 23 internet CPSF Fantasy efremovivanantonovici 1918 Popasul politica istorie mediu muzica_traditionala problema
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 22 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 22 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 22 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 22 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 22 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 22 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Ştiri politice interne - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptySam 25 Aug 2012, 16:33

Emil Condor a scris:
Personal mă bucur că nu a fost validat, asta pentru că îmi arată faptul că mai avem oameni ce stiu să respecte legea, în cazul de fată, CCR.
Totusi nu pot să nu mă întristez când văd pe unii care îsi înfig ghearele în institutiiile statului, în primul rând în Justitie. Din cauza asta nu prea întrezăresc un viitor tocmai strălucit poporului nostru, cel putin, nu curând.

Ma tem ca ghiarele infipt in justitie sunt la securistul de basescu si "nu e bine domnule chestor ma tem ca nu e bine"(basexul) si gata rus demisie si domnul chestor la puscarie unde o sa ajunga si el cu tot cu slapii din vila dante smile))
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptySam 25 Aug 2012, 22:01

Nu va mai necajiti degeaba.
Problema este alta. A sesizat-o chiar Ponta cand a spus ca la anul va
propune o ampla schimbare, revizuire a Constitutiei.

Mi-e teama insa ca se va face cum zicea Nenea Iancu:
"Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic."

Lucru pe care l-a propus chiar si Basescu. Cel putin doua propuneri ale lui sunt excelente.
Ba a zis ceva si de primari, ca sa le limiteze numarul de mandate, la 2 cred.
Dar nu da bine ce face altul asa cum e bine cand fac eu, desi e vorba de acelasi lucru.

La noi separarea Puterilor in stat se face de niste "putori", care au imputit locul de cand stau
acolo.
Cum se laudau unii dintre ei ca sunt in Parlament la a 4-a , a 5-a Legislatura.

Ar avea curajul acest Victoras sa limiteze numarul mandatelor la maximum DOUA?
Daca da, l-as vota cu amandoua mainile, as vota multiplu, cu riscul de a fi pus sa jur pe Biblie.
Iata de ce Geta vreau sa fiu contat la vot. Poate propun acest lucru si vreau sa ma implic
total.
In rest, n-am preferinte. Nici de partide, nici de persoane.
Cu atat mai mult ca la noi e in floare turismul electoral.
Cred ca suntem primii la acest gen de turism.
Care aduce bani la buget.....ul personal, nu la bugetul statului.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 00:56

Pe TVR, Radu Tudor a zis asa:
Populatia stabila a Tarii, cea cu domiciliul in Ro este de 19.034.... locuitori.
Daca la aceasta adaugam pe cei cu domiciliul in strainatate, care sunt peste 3 mil., cat fac Geta?

Primarita Craiovei facea aceeasi greseala ca si cei de la A3. Cum ca am fi numai 19 mil.
Ce sustineti voi e just. Ce sustin eu e tot just.
Adica: in RO sunt 19 mil., iar in afara 3 mil.

La vot sunt 22 mil. din care se scad cei sub 18 ani.
Dupa unii cu drept de vot am fi numai 16 mil.
Da, dar numai cei din Tara.
Adaugati-i si pe cei de afara si vedeti cati sunt.

Aceasta e marea frauda despre care vorbeau strainii: neluarea in calcul a cetatenilor romani cu drept de vot, dar cu domiciliul in strainatate.
Pentru cei care vor sa inteleaga, inteleg. Cei care nu vor, nu vor. Eu nu-i oblig.
Pun punct la acest capitol.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 01:06

Asta nu cred da-mi sursa,nu avem cum sa fim asa nici ccr,nu a spus asta,sunt aberatii de ale celor care au interese din afara tarii mele ,adica securistii fugiti sub acoperire ,minciuni sfruntate ,nu mai suport atita minciuna si nedreptate,am mai zis Sad
RADU TUDOR NU AVEA CUM SA SPUNA ASTA DA!!!!!!!
sURSA PLS.
Mai Ioane cum poti fi asa ????
Parca nu ai fi roman Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 01:36

24.08.2012 Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor 2011 - rezultate preliminare

Datele preliminare (ca şi cele provizorii) ale recensământului s-au obţinut prin prelucrarea principalilor indicatori statistici incluşi în tabelele centralizatoare, întocmite de către recenzori după perioada de colectare a datelor, pentru cele 105,5 mii sectoare de recensământ.
Vizualizare in format PDF

More

Mergi pe pagina INS si gasesti acolo in format PDF, continuarea a ceea ce scris mai sus.
Radu Tudor n-a facut decat sa citeasca acest comunicat de presa, iar eu n-am facut decat sa-ti spun ce a zis el, iar acum vin cu aceasta postare.

Eu asa inteleg: 19 mil. si ceva e populatia stabila a tarii.
Citeste Anexa 1 in care se defineste ce inseamna populatie stabila a Tarii.
Mai mult de atat nu pot spune.
Iar faptul ca ma pui in randul mincinosilor nu ma supara deloc.
Pentru ca, daca mint eu, mint si cei care au dat comunicatul de presa.

Noapte buna, Geta!
Si nu te mai supara atat pe cei care sunt plecati in strainatate, acoperiti, descoperiti, sau cum le mai zici tu.

Fiecare cu drumul lui in viata.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 02:53

ostrovna a scris:
...cum poti fi asa ????
Parca nu ai fi roman Sad
Numai USL-istii sunt români? scratch

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 03:47

Ion a scris:

24.08.2012 Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor 2011 - rezultate preliminare

Datele preliminare (ca şi cele provizorii) ale recensământului s-au obţinut prin prelucrarea principalilor indicatori statistici incluşi în tabelele centralizatoare, întocmite de către recenzori după perioada de colectare a datelor, pentru cele 105,5 mii sectoare de recensământ.
Vizualizare in format PDF

More

Mergi pe pagina INS si gasesti acolo in format PDF, continuarea a ceea ce scris mai sus.
Radu Tudor n-a facut decat sa citeasca acest comunicat de presa, iar eu n-am facut decat sa-ti spun ce a zis el, iar acum vin cu aceasta postare.

Eu asa inteleg: 19 mil. si ceva e populatia stabila a tarii.
Citeste Anexa 1 in care se defineste ce inseamna populatie stabila a Tarii.
Mai mult de atat nu pot spune.
Iar faptul ca ma pui in randul mincinosilor nu ma supara deloc.
Pentru ca, daca mint eu, mint si cei care au dat comunicatul de presa.

Noapte buna, Geta!
Si nu te mai supara atat pe cei care sunt plecati in strainatate, acoperiti, descoperiti, sau cum le mai zici tu.

Fiecare cu drumul lui in viata.
Doamne Ioane cum sa zic ca esti mincinos dar ...nu-mi sta in caracter si sora mea cu familia e plecata si din pacate si fata mi-a plecat alungata de basescu si clica lui de hoti,sora mea e de 14 ani Sad
De aceea il dispretuiesc pe acest om viclean si care a alungat tinerii din tara ca sa mai fure el si cu udrea lui dar o sa plateasca...:(ca nastase si sper din suflet ca eba sa fie fericita in prostia ei cu toti cei care ii spijina ;(

Noapte buna Ioane,Doamne ajuta-ne!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 03:53

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
...cum poti fi asa ????
Parca nu ai fi roman Sad
Numai USL-istii sunt români? scratch

Da de unde si udemeristii sunt atit de romani incit au boicotat referendumul ca si pedelistii niste oameni fara scrupule,platiti bine si probabil ca lui base nu-i pasa sa dea ARDEALUL UNGURILOR Sad :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down: Rusine zici ca nu vrei sa pierzi la masa verde si dupa aia lovesti,asta e om ????adica minte si noi fraierii am iesit sa votam,a mai si furat voturile cu ajutorul slugoilor basisti,a intimidat oamenii de ce dracu in 2009 nu a fost nici un procuror sa faca verificari ca de fapt a pierdut alegerile Sad
Tradatori de neam si tara :thumbs down: :thumbs down: :thumbs down:
Rusine nu are scrupule nici el nici pedelistii cei ce au devalizat tara Sad
Iar voi tineti cu ei ca nu traiti sub cizma lui ticaloasa Sad

Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Dum 26 Aug 2012, 04:04, editata de 2 ori
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 03:59

Ma facusi sa rad, Emil!
Om batran ce sunt....
Asa zicea batranu', bunicu dupa mama, Dumnezeu sa-l ierte.

E ceva de speriat cu numarul asta al romanilor.
Nu stiu ce ar trebui sa se faca pentru a se lamuri odata pentru intotdeauna acest lucru.
Vad oameni in toata firea spunand bazaconii. Aberatii.
Nu sunt in stare sa citeasca UN COMUNICAT DE PRESA?
Nu sunt in stare, oameni cu carte, sa inteleaga o definitie? Ce sa mai vorbim de omul de rand.
Atunci ne mai miram de ce suntem in situatia in care suntem.
Nenorocirea, nelinistea mea de aici vine, este ca sunt multi care ii si cred.

Exista un popor in lumea asta, care e cel mai raspandit pe glob.
Unit ca un monolit. Demn de invidiat.
Toti dau bani, aduc de pe unde pot tot ce pot si e bun pentru Tara lor.
Nu am auzit pana acum o cearta care sa depaseasca granitele Rabinului.

Pe cand noi, nu dam doi pe-un loc.
De ce? E ordin sa se aleaga prafu'?
Auzi vorba, ce te mai intereseaza daca ai plecat?
Pai daca s-ar interesa numai unu, ca Barosso, atunci iar n-ar fi bine.
Ni s-ar zice ca nici nu va pasa ce se intampla in Tara. Sunteti niste...
Nu stiu cum ne-ar mai zice. Ca unu, a zis si asa ca suntem "pseudo-cetateni romani".
Daca asa stau lucrurile, eu zic ca nu e bine.
Nici pentru noi, cei de afara, si nici pentru cei ramasi acasa.

Eu nu pot sa uit niciun moment ce a zis A. Lincoln:
"Un bun american nu-si uita niciodata Tara de origine."
Asta nu pentru ca as vrea sa fiu un bun american, cat mai ales sa nu-mi uit Tara de origine.

Daca deranjez cu opiniile mele pe cei din Tara, imi cer scuze.
Si am sa ma opresc aici cu orice comentariu care ar atinge un subiect care i-ar deranja.
Punct.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 04:08

Ion a scris:
Auzi vorba, ce te mai intereseaza daca ai plecat?
Pai daca s-ar interesa numai unu, ca Barosso, atunci iar n-ar fi bine.

Ma tem ca nu e bine domnule chestor ,ma tem ca nu,eu te-am facut eu te bag la pirnaie cam asta e cu base ,din pacate :

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 06:24

ostrovna a scris:
si udemeristii sunt atit de romani incit au boicotat referendumul
Adică boicotarea referendumului ar fi în afara legii?
Ar încălca, poate, Constitutia tării?
Asta de unde ai luat-o?
Si eu ce întrebare pun! Bineînteles că de la „monarhistii uselisti”!

Citat :
...probabil ca lui Base nu-i pasa sa dea ARDEALUL UNGURILOR Sad
Doar probabil! Nimic cert!
Până una alta, UDMR-istii au fost alături de voi la deciziile din Parlament, asa că nu mai propaga niste neadevăruri.

Citat :
...a mai si furat voturile cu ajutorul slugoilor basisti...
...a intimidat oamenii de ce dracu in 2009 nu a fost nici un procuror sa faca verificari ca de fapt a pierdut alegerile
Sunt convins că nu vorbesti despre voturile fantomă de la Referendum... smile
Procurorii îsi fac datoria - dar ce înseamnă datorie la unii? Nimic!

Citat :
Tradatori de neam si tara
...au devalizat tara
Te referi la perioada 1990 - 2000?

Citat :
Iar voi tineti cu ei ca nu traiti sub cizma lui ticaloasa
Iar voi nu reusiti să retineti un lucru: am spus de atâtea ori că nu suntem „cu ei”,
dar nici nu vrem să ne amăgim cu ceilalti. Toti o apă si-un pământ!

Geta, atât tu cât si multi altii vă consumati de pomană!
Crezi că politicienilor le pasă de popor?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 09:34

Emil Condor a scris:

Adică boicotarea referendumului ar fi în afara legii?
Ar încălca, poate, Constitutia tării?
Asta de unde ai luat-o?
Si eu ce întrebare pun! Bineînteles că de la „monarhistii uselisti”!
E o lege la partide dar basistii cit sunt de nesimtiti cu seful lor care spune una si alta face,de ce nu au isesit la voturi?
De lasi si tradatori,sa vedem care pe care,dar nu o sa ramina asa!!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 09:39

Emil Condor a scris:
Doar probabil! Nimic cert!
Până una alta, UDMR-istii au fost alături de voi la deciziile din Parlament, asa că nu mai propaga niste neadevăruri.
Udmr varianta portocalie cu tradatorii si hotii au guvernat
ca doar de ce i-au lasat sa taie padurile din harghita si covasna asa fara avantaje ca doar ce conteaza hectarele de copaci ??
Daca faceau asta pe vremea lui ceausescu erau impuscati ca el!
Dar Dumnezeu nu doarme...unul din ce mai bogati romani unguri era sa se duca la cer ca si fata lui Marko Bella Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 09:45

Emil Condor a scris:
Te referi la perioada 1990 - 2000?

Ma refer la 2004 cind basescu a aruncat cu sticla de sampanie in oameni si 2012 cind l-au luat prin surprindere cu suspendarea!!!!!!!!!!!!!
Vad ca udrea nu mai iese,doar nu io fi rusine,s-au ruginit gondolele si i-au picat penele lui cocos !
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 22:48

Ion a scris:
Pe TVR, Radu Tudor a zis asa:
Populatia stabila a Tarii, cea cu domiciliul in Ro este de 19.034.... locuitori.
Daca la aceasta adaugam pe cei cu domiciliul in strainatate, care sunt peste 3 mil., cat fac Geta?

Primarita Craiovei facea aceeasi greseala ca si cei de la A3. Cum ca am fi numai 19 mil.
Ce sustineti voi e just. Ce sustin eu e tot just.
Adica: in RO sunt 19 mil., iar in afara 3 mil.

La vot sunt 22 mil. din care se scad cei sub 18 ani.
Dupa unii cu drept de vot am fi numai 16 mil.
Da, dar numai cei din Tara.
Adaugati-i si pe cei de afara si vedeti cati sunt.

Aceasta e marea frauda despre care vorbeau strainii: neluarea in calcul a cetatenilor romani cu drept de vot, dar cu domiciliul in strainatate.
Pentru cei care vor sa inteleaga, inteleg. Cei care nu vor, nu vor. Eu nu-i oblig.
Pun punct la acest capitol.
Ioane, in cei 3 milioane de romani stabiliti in afara tarii nu sunt numai persoane cu varsta peste 18 ani, mai sunt si minori. Multi, mai multi decat ti-ai putea inchipui.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 22:55

M-am hotarat sa particip la viitoarele alegeri prezidentiale.
Si le voi castiga. Mai mult ca sigur.
Pe ce ma bazez ? Simplu. Pe cei care nu vor participa la vot. Vor fi toti PRO EU. Asa cum au fost la referendum PRO BASESCU.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyDum 26 Aug 2012, 23:04

Franz Schneider a scris:
Ioane, in cei 3 milioane de romani stabiliti in afara tarii nu sunt numai persoane cu varsta peste 18 ani, mai sunt si minori. Multi, mai multi decat ti-ai putea inchipui.
Putem sa zicem noi orice ca tot pe a lor o tin din pacate Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 03:26

Iar voi pe a voastra, Geta. Pentru ca nu cititi cu atentie.
Repet, mai jos postul meu, in care iti explicam cum e cu cele 22 de mil.
Iata-l:

Inca o data si pentru ultima data:
Nu eu spun cifrele, dar calculele pot sa le fac.
Au incercat multi sa ma incurce, asa cum faci si tu acum, dar nu au avut dreptate. Deci nici tu.

Ultima data pentru CCR s-a transmis cifra de 19 mil. si ceva, locuitori in Tara.
Cifra dinafara era de 3 mil. si ceva.
19+3=22, totalul populatiiei Roamniei, cu cei de arfara.
Din 22mil. se scad cei sub 18 ani, si raman 18 mil. si ceva.

Asa cum zici tu, si cei tari de cap de la A3, nu luati in considerare pe cei de afara.

Se poate face si asa:
19 mil. cei din Tara, din care scazi pe cei sub 18 ani, nu stiu cat sunt, hai sa zicem x.
3 mil. sunt afara, din care, hai sa zicem y, sunt sub 18 ani.
Acum: Pentru a afla cati au drept de vot facem asa:

(19-x)+(3-y)= 19+3-x-y= 22-(x+y)=?
Acest x+y este ceva langa 4 mil.
Asadar: 22-4=18 mil. populatia Tarii cu drept de vot, din Tara si din afara, la ora la care s-a tinut referendumul.

Ce auzii eu pe un TV, se referea la recensamantul recent, cum ca am fi 19 mil. in Tara si 4 afara. Cum ca acea cifra de 3 mil. nu ar fi fost cea corecta.
Asa incat nu stiu daca e adevarat. Daca mint ei, mint si eu.

In rest tot ce spune fiecare despre fiecare, sunt lucruri care nu ma intereseaza.
Cifrele nu pot fi modificate nici de Dumnezeu.

Asta cam ai dreptate. Ar trebui sa nu ne pese. Cu o singure conditie:
Schimbati Legea, si vedeti atunci cum e mai bine.
Fara drept de vot implica o multime de alte lucruri pe care nu stiu daca ar fi convenabil
pentru Tara.
Asa incat ganditi-va cum e mai bine pentru voi.
Fara a tine cont de noi.
Intreaba tu pe altii si spune-ne si noua. Ca sa stim sa nu ne mai bagam unde nu ne fierbe oala.
Daca intr-adevar ar fi mai bine fara noi la numar, eu sunt primul care renunt la cetatenia romana. Nu fara strangere de inima.
Dar as face acest sacrificiu pentru voi.
Voua nu v-am putea cere acelasi lucru, pentru ca nu din vina voastra am plecat.
Dumnezeu sa va ajute sa fiti fericiti!

As putea sa mai adaug ceva la cele de mai sus, dar mi-e teama sa nu va incurc.

Totusi:
Voi sustineti ca in cele 19 mil. din Tara, 4mil sunt sub 18 ani.
19-4=15mil cu drept de vot in Tara. Desi Antena 3 sustinea ceva mai mult de 15.5 mil.
Acum, fiti atenti!
Daca din cele 19 mil. sunt 4 mil. sub 18 ani, atunci in cele 3 mil. din strainatate sunt x.
Presupunand ca exista aceeasi compozitie de varsta ca si in Tara, aplicati regula de trei simpla si vedeti ca veti obtine in afara Tarii un numar de :
la 19 mil. total in Tara.............4mil. sub 18 ani in Tara
la 3 mil.total afara...................x mil. sub 18 ani afara.

Deci x=3x4: 19=aprox sute de mii, sa zicem 600.000 sub 18 ani afara.
Atunci , daca din cele 3 mil. scadem 600.000, mai raman 2.4 mil peste 18 ani afara.
In Tara avem 19-4=15 mil.
Asadar, populatia cu drept de vot din Tara si din afara este de :
15 + 2.4= 17.4 mil.

17.4 mil. reprezinta totalul cetatenilor romani cu drept de vot, din Tara si strainatate.
La vot s-au prezentat 8.4 mil.
Acum 8.4 mil x2 + 1= 16.8 +1, care e mai mic decat 17.4.
Calculul e cu aproximatie mare prin lipsa.
Observati ca diferenta intre ce a considerat BEC, 18.2, si ce am calculat eu e de
800.000.

Daca nici acum nu e clar, mai mult de atat nu pot sa va explic.

Orice incercare de diminuare si mai mare decat am facut-o eu, a cetatenilor romani cu drept de vot, din Tara si din afara, ar fi, in opinia mea, ar fi o exagerare.

Aritmetica nu poate fi controlata politic.

Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi toti,
ca belele curg garla.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 04:44

Franz Schneider a scris:
M-am hotarat sa particip la viitoarele alegeri prezidentiale.
Votez pentru tine cu doar o conditie să nu ai nicio legătură cu USL. smile dance

Citat :
...ma bazez pe cei care nu vor participa la vot. Vor fi toti PRO EU. Asa cum au fost la referendum PRO BASESCU.
La Referendum nu au fost PRO CINEVA, ci doar împotriva uneltirilor, mai ales a uneltitorilor.
Nu se pot compara alegerile prezidentiale cu Referendumul. Absolut deloc!
La Referendum nu s-a ales nicio persoană - o cu totul altă mâncare de peste fată de prezidentiale, unde vor merge cât mai multi la vot tocmai pentru a face alegerea ce cred ei că este ideală pentru tară. La Referendum, poporul s-a opus manevrelor antonesciene, nu a ales pe nimeni căci deja o făcuseră câtiva ani în urmă si nu aveau de gând să schimbe nimic în... mai rău.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 05:00

Ion a scris:
Aritmetica nu poate fi controlata politic.
Nici chiar de USL? Laughing

Ei încearcă să aplice o nouă stiintă: Matematica USL-istă, de aceea nu ne prindem noi! smile

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 11:19

Franz Schneider a scris:
Daca la aceasta adaugam pe cei cu domiciliul in strainatate, care sunt peste 3 mil., cat fac Geta?[

Franz Radu Tudor nu avea cum sa spuna o asemenea enormitate,el nu apare la tv1 dar ma rog...
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 14:31

Nu la tv1 , ci la TVRi, pe care il vad eu online.
Radu Tudor n-a facut altceva decat sa citeasca un comunicat de presa.
El a citit partea aceea cu 19034....populatie stabila a tarii.
Vezi Anexa 1, pg 15 ce inseamna populatie stabila.
Partea a doua, intrebarea:
Daca la aceasta adaugam pe cei cu domiciliul in strainatate, care sunt peste 3 mil., cat fac Geta?[

imi apartine.
Te rog Geta sa citesti cu atentie si sa nu-l insulti pe Radu Tudor pe nedrept.

In ceea ce priveste interventia politicului in matematica, am trait-o cu adevarat in comunism.
Cand ni se cerea sa introducem elemente de politizare in lectie, oricare ar fi lectia.

Se spune ca un profesor de matematica, nestiind ce si cum sa faca politizarea lectiei,
fortand nota, a zisa cam asa:
" Cu ajutorul Partidului si Guvernului, intr-un triunghi dreptunghic,patratul ipotenuzei este egal cu suma patratelor catetelor."
Se zice ca inspectorul l-ar fi felicitat pe loc, dar ironia a fost tradusa corect, nu fara riscuri, de toti colegii lui.

Acum, tot cu ajutorul Partidelor din Coalitia USL si a Guv. Ponta, si al Antenei 3, numarul cetatenilor romani cu drept de vot din Romania ar fi de 15,5 mil.
Neglijand, bineinteles , cu intentie, pe cetatenii romani cu drept de vot din strainatate.

Aceasta este marea frauda de la referendum, pe care USL-istii cu guv. Ponta au vrut s-o faca, dar n-a trecut de CCR.
Acesta e motivul pentru care atat Rus, cat si Aspazia Cojocaru n-au vrut sa intre la puscarie.
Cred ca am fost destul de clar acum.

Sa auzim numai de bine!
Ion

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 15:39

Ion a scris:
Te rog Geta sa citesti cu atentie si sa nu-l insulti pe Radu Tudor pe nedrept.

Eu pe Radu Tudor il iubesc rugă
El e la fel de suparat pe basescu ca toti romanii de buna credinta rugă
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 15:46

Ion a scris:
cetatenilor romani cu drept de vot din Romania ar fi de 15,5 mil.

da plus trei mil cu cei din strainatate- minorii am avut ,am avut validarea cu toate pragurile impuse,ai vazut ca zegrean are handicap de gr.2 deci nu ar avea voie sa lucreze,doar cei cu gradul 3 au voie sa lucreze si doar 4 ore asa e secretara mea ,deci e o incalcare penala,sa dea banii inapoi de 10 ani nesimtitul,oamenilor care nu au o piine pe masa,asa m-am saturat de imbogatitii astia Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 EmptyLun 27 Aug 2012, 19:35

Basisti din toate tarile bucurati-va,a cistigat,minciuna,santajul,hotia ,sunt foarte dezamagita ca niste compromisi ca cei de la ccr:(
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 22 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 22 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: