LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici Popasul CPSF curiozitati romana 23 taieri istorie reclame comment-143 Fantasy padure sibiu internet politica problema brasov 1 mediu humanitas drumetie 1918 nicuvar google muzica_traditionala Limba
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 12 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 12 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 12 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 12 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 12 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 12 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Ştiri politice interne - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 19:42

nicuvar a scris:
Ce ati facut, fratilor? Am fost plecat si eu cateva zile si l-ati suspendat pe Traian Basescu? Vai, vai. Nu am vazut nimic, am fost rupt de realitate.

Daaaa, degeaba ca nu se da plecat de la Cotroceni so funny!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 21:46

nicuvar a scris:
Ce ati facut, fratilor? Am fost plecat si eu cateva zile si l-ati suspendat pe Traian Basescu? Vai, vai. Nu am vazut nimic, am fost rupt de realitate.
Pffffff, deci nu pot sa cred ca nu ai savurat suspendarea!! Rolling Eyes scratch Ştiri politice interne - Pagina 12 154834 mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 22:12

Pe surse CCR validat suspendarea lui basescu, in sfarsit putem avea incredere in justitie aplauze
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 22:21

Am citit un sondaj IMAS pe ziare.com.
Se spua ca participarea va fi imensa, iar suspendarea cu majoritate peste suficienta.
Asta ca sa nu dau cifre.

Ii cred. Sunt si eu convins ca asa va fi.
Am si eu sondajul meu.

Daca in 1990 eram mandru de fratele meu cel mare ca n-a votat ca mine, convingandu-ma de acest lucru pe parcurs, acum se pare ca nu mai pot fi la fel de mandru ca atunci.

Acum, eu votez, daca as merge la vot, cum a votat el atunci.
El se lasa dus de nas de acei bani returnati luati din pensie.
Dar tot el mi-a spus ca nu e mare lucru, avand in vedere ca preturile la energie electrica, la gaze, etc., s-au marit; este ca si cand nu le-ar fi data nimic. Ba dimpotriva.

Asa incat banii astia trebuie recuperati repede de undeva. Altfel nu stiu ce se va intampla.
Cert este ca marea majoritate a alegatorilor nu voteaza partide, sau principii, ci voteaza sub influenta celor care stiu sa le cumpere mintea cu "o suta" de lei, asa cum a incercat si Nea Nicu, la ananghie fiind, dar ultima data n-a mai mers.

Ei bine, acum merge, inca.
Lumea va vota, sunt sigur, exact ca in "duminica orbului". Va mai amintiti?
Si am mers pe directia si in sensul in care mergem si acum.

Aici suntem. Basescu va vi demis la referendum cu procentul calculat de IMAS de pe acum,
cu marja de eroare respectiva.

Atentie insa! Precedentul va fi creat. Vor mai fi situatii din acestea.
Poate si pentru cei care acum au creat precedentul.
La noi nu merge coabitarea, oricat de scurta ar fi perioada respectiva.
Indiferent cine va fi in situatia respectiva. Ca asa suntem noi facuti sa nu ne impacam.
Sa ne certam ne e mai usor.
Singura rezolvare pentru a nu mai in situatii asemnatoare, ar fi ca alegerile prezidentiale si parlamentare sa se desfasoare in acelasi timp.
Basescu are aici dreptate. Pentru ca el site cum e el, si ca lumea e ca el.
Punct!
Si
Doamne, ajuta!
IOn

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 22:25

Ion a scris:
Singura rezolvare pentru a nu mai in situatii asemnatoare, ar fi ca alegerile prezidentiale si parlamentare sa se desfasoare in acelasi timp.

Ar fi o idee,ca oricum vom iesi masiv la vot,de asta poti sa fi sigur Ioane! flower
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 23:15

Ion a scris:
Atentie insa! Precedentul va fi creat. Vor mai fi situatii din acestea.
Poate si pentru cei care acum au creat precedentul.
Acum mă înţelegi de ce am spus că Băsescu a deschis cutia Pandorei şi habar n-a avut ce a ieşit de-acolo?

Şi fii atent, că nu la situaţia politică din ultimele săptămâni mă refer... nu! Ci la modul în care Băse a siluit Constituţia României (în condiţiile în care nici Iliescu n-a avut curaj s-o facă). La modul în care s-a jucat cu legile la limita penalului. La modul în care a lovit în populaţie. Cei care vin după el au văzut că se poate... Twisted Evil

Naşpa! De noi! De noi ăşita de pe-acilea. oh da!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyLun 09 Iul 2012, 23:24

USL s-a miscat rapid,dosarele se vor deschide,Alro,Flota,etc....

In curind audit ne va spune ce ,cit si cine a furat,io vreau la patinoar din ala in panta sau piscine neingrijite si vreau si eu un doctorat la distanta pls ,sa am toca si sa o arunc si sa zica lumea ,vai ce desteapta e femeia asta,la varsta ei biata bunicuta ,hahahahahahahha smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 00:27

ostrovna a scris:
USL s-a miscat rapid...
Un picut... prea rapid, ai dreptate! smile

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 01:15

USL s-a miscat rapid,dosarele se vor deschide,Alro,Flota,etc....

Multumesc, Geta!
Imi ridicasi bine mingea la plasa.
Si "acapararea" justitiei de catre USL, a observat si Emil, ca ai gresit-o bine.

Cu catva timp in urma, o parte a presei si a clasei politice, in frunte cu AN, strigau cat ii tinea gura cum ca e o facatura politica condamnarea lui AN.

Iata ca, acum veni randul lor sa faca si ei o alta "facatura politica", cum o sa zica cei din cealalta tabara.
Pai sa mai zica cineva ca Justitia in Romania este independenta, ca nu stiu ce fac.
Cu alte cuvinte:

Quod erat demonstrandum."

Iata de ce politicienii vor sa stea pe viata alesi.
Iata de ce lumea nu mai are incredere in clasa politica romaneasca.

Clasa politica actuala, poate fi boicotata prin neprezentarea la vot.
Insa tot se vor gasi, cel putin membrii de partid sa mearga la vot.
De aceea au si modificat Legea Referendumului.
Asa flutura unu' pe la A3 ideea:
Cum? Daca a fost alesi de 10 insi, de ce sa nu poata fi demis de 10 sau de 2 insi
Presedintele?
In cazul in care lumea ar incerca sa boicoteze alegeri sau un referendum, s-ar duce
doi insi la vot si totul ar fi legal, nu?

Dar, asta e.
Defilam cu ce avem.
Pana s-o destepta lumea, mai e mult.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 01:41

Demiterea democrației
Opinii

Versiunea pentru tiparire

Marimea textului:

Suspendarea președintelui s-a făcut, în mod evident pentru orice om de bună credință, printr-o serie de fraude și ilegalități. Crin Antonescu, acest Rică Venturiano tomnatic, așa cum a fost numit de Pleșu, a ajuns să fie, până pe 29 iulie, președintele României. Dacă n-a fost în stare să câștige alegerile prezidențiale - ne amintim că a fost abia al treilea și n-a intrat măcar în turul al doilea de scrutin - a ajuns totuși să-și vadă visul cu ochii, să stea în fruntea țării.
Politicienii din USL, care au votat pentru suspendare, se poartă ca o hoardă de neoprit. În goana după putere nu mai țin cont de nimeni și de nimic. Nici de lege, pe care o schimonosesc și o schimbă după cum le vine lor chef, vezi, de pildă, restrângerea atribuțiilor Curții Constituționale prin ordonanță de urgență, ceea ce nu e legal, deoarece trebuia să se facă prin lege. Nu le pasă nici de părerile din multe capitale, cum ar fi Berlin, Paris sau Londra și de la nivelul Uniunii Europene. Ba chiar au tupeul sau prostia (nu e clar care din două) să pună pe seama unor europarlamentari români criticile dure primite de guvern, de pildă din partea președintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy.
Această furie de a distruge, în disprețul oricărei legalități și în văzul întregii lumi democratice, este unică în istoria noastră postdecembristă. Până acum se păstra fața măcar a unui proces democratic. Și totuși, ce-i mână pe ei în luptă, ce-i face să se comporte în stilul acesta de hoardă scăpată de sub control? Se pare că i-a anesteziat mirosul puterii, că acești muritori cred că vor fi veșnici în capul trebii și nu vor da socoteală nimănui vreodată pentru faptele lor. În plus, se pare că îi motivează ura lor, așa cum a fost ea instrumentată timp de câțiva ani de câteva posturi de televiziune, față de persoana lui Traian Băsescu.
A reieșit clar, din motivația Curții Constituționale, că președintele nu a făcut fapte de natură să fie suspendat din funcție. Din lașitate, din oportunism sau din motive complet necunoscute, Curtea a evitat totuși să dea un verdict negru pe alb, preferând să dea o motivație fără concluzie finală. Dar asta a prilejuit unor parlamentari USL ocazia de a abera pe seama unei decizii a CCR, care să le dea dreptate. E aiuritor să vezi cum lucrurile o iau razna, cum cuvintele sunt manipulate ca să exprime opusul a ceea ce exprimau ele inițial. Se pare însă că în politica dâmbovițeană este permis orice, că multor parlamentari cuvinte și expresii ca „bun-simț“, „corectitudine“, „respectul faptelor“ le sunt complet străine și nu pot să le întrebuințeze în comportamentul lor politic.
În motivația reală a celor ce doresc demiterea președintelui intră argumente de natură economică: oamenii au sărăcit, țara a dus-o rău, Băsescu e de vină pentru că a fost la putere și a luat măsuri antipopulare, iar acum trebuie să plătească. Sunt lucruri care s-au discutat de mii de ori și se vor mai discuta. Băsescu e făcut vinovat pentru multe lucruri, unele reale, altele închipuite. Aștept ziua, și va veni curând, când i se va imputa canicula. Iar el nu va putea aduce contraargumente ca să se apere.
Apărătorii lui încearcă să demonstreze, împreună cu cancelariile europene și cu opinia publică avizată, că ceea ce se întâmplă acum încalcă normele de drept, că legea este nesocotită, modificată abuziv, stâlcită pentru a servi unor interese de moment ale unor politicieni orbiți de dorința de putere. Iar acest lucru este, cu siguranță, cel mai grav din cele ce se întâmplă în prezent. Batjocura legii va avea consecințe grave pentru noi toți. Dacă acum antibăsiștii cauționează această încălcare, pe motiv de ură împotriva unui om care nu le mai place, va veni momentul când ei înșiși și noi toți vom avea de suferit. Când nesocotirea legii va deveni lege, atunci ea se va întoarce împotriva celor care acum jubilează. Și nu vom mai avea argumente ca să ne apărăm: dacă acum ne convine încălcarea legii, pentru că așa ni se pare că ne vom putea răzbuna, când încălcarea legii se va face contra noastră nu vom mai putea să ne împotrivim.
Am văzut oameni care, în cazul unui ipotetic scrutin viitor, nu ar mai vota cu Băsescu. Dar aceleași persoane, înțelegând deriva democratică ce se produce acum în țara noastră, vor vota împotriva demiterii, tocmai ca să stăvilească această grosolană încălcare a legii. Sper ca aceștia să fie cât mai mulți pe 29 iulie și ca în mijlocul patimilor stârnite acum pe scena politică să câștige totuși rațiunea.
Paul Curcă

Profesorul meu de matematica de la ciclul intai, a scris la ONU, prin anii '64, despre "primatul Legii".
A fost facut nebun si trimis la Deveselu, un spital de nebuni, de pe langa Caracal.
Astia de acum se deosebesc cu ceva, in aceasta privinta, de cei de atunci?
Da! E vorba de primatul Legii lor.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 01:43

Când Merkel vorbește despre România ca despre Siria, ce mai înțelege capitalul străin?
Opinii - Cristian Pantazi
(citeste alte articole de acelasi autor ť)
Articolul precedent este tot din www.gds.ro de maine10 iulie
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 01:50

Anahoret a scris:
Naşpa! De noi! De noi ăşita de pe-acilea. oh da!
Da, naspa cum zici tu. Nu vă invidiez deloc.

Există o singură cale de salvare a democratiei în formare din România.
Cine poate să o numească?
Eu pot, dar, eventual o voi face mai târziu.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 02:01

Între timp, Ion a dat un răspuns la întrebarea mea, în postarea din spate, pe pagina cealaltă:

„Am văzut oameni care, în cazul unui ipotetic scrutin viitor, nu ar mai vota cu Băsescu. Dar aceleași persoane, înțelegând deriva democratică ce se produce acum în țara noastră, vor vota împotriva demiterii, tocmai ca să stăvilească această grosolană încălcare a legii. Sper ca aceștia să fie cât mai mulți pe 29 iulie și ca în mijlocul patimilor stârnite acum pe scena politică să câștige totuși rațiunea”.
(Paul Curcă)

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 04:22

"....totuși rațiunea”.

In '92 aveam un Ratiu.
Acum nu-l mai avem pe el, dar avem nevoie de ratiune....

Va mai amintiti?
Zic asa din memorie, ce zicea Ratiu:
"Cine voteaza cu mine, merge cu vestul. Cine voteaza cu Iliescu, merge cu estul."
Si am ales ca "orbul". ".estul" . N-am vazut pe v.
Si a iesit "estul", in procent , aproape,ca pe vremea lui Nea Nicu.

Am ajuns , oare, de unde am plecat?
Sau n-am plecat deloc?
Sau mergem tot cu spatele spre vest?
Cert este ca busola "politica" (ne)este perturbata acum.

Ca sa ne convingem si sa ne raspundem la aceste intrebari, va trebui sa asteptam
pana pe 29 iulie. Intr-adevar "zi istorica".
Vom reusi ceea ce n-au reusit din 3 incercari, nici americanii?

Daca da, atunci nu ne ramane decat sa cantam iarasi
INTERNATIONALA.
Deci:
Hai la lupta cea mare...
....................................
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 08:39

Ieri vorbeam cu fiica mea, care se afla in deplasare de serviciu in Libia, la Tripoli.
Imi spunea :
- Tata, aici 10 litri de benzina costa ... 1 dinar libian !!!
Acum vine partea frumoasa a lucrurilor. Stiti cat valoreaza in lei 1 dinar libian ? 2,5 lei.
10 litri benzina = 2,5 lei !!!!!
Stau si ma gandesc : oare in Romania mai exista petrol ? Cum isi protejeaza statul roman consumatorii de produse petroliere ? Ca statul libian vad cum o face.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 14:11

Simt nevoia sa completez ceea ce spune Franz mai sus.
Cati litri de benzina poate cumpara un libian cu salariul mediu, sau minim pe economie?
Si atunci ne dam seama mai bine de cata protectie are libianul din partea statului.
Deci: puterea de cumparare conteaza, nu pretul produsului, ca atare.

A fost si la noi la fel prin anii '60, cand benzina era de 4 ori mai ieftina decat sucul.
Dar erau decat 4 masini particulare in oras( exagerez bineinteles).

Adica nu era cerere ca acum.

Desi barilul a scazut, benzina s-a scumpit iar aici cu 2 centi pe galon.
Motivatie: in Europa a inceput sa creasca economia, cererea s-a marit, si atunci
se mareste si pretul.

Iata ca e mai bine s-o duci rau decat bine....
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 17:33

Stire ULTIMUL RACNET :

Ioan Oltean a plagiat la doctorat. Pasaje întregi din teză se regăsesc în alte cărţi de specialitate

http://www.antena3.ro/politica/ioan-oltean-a-plagiat-la-doctorat-pasaje-intregi-din-teza-se-regasesc-in-alte-carti-de-specialitate-174928.html

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 17:34

Ioane !
Simt nevoia sa emigrez in Libia.
Auzi tu : cu 6 lei, cat costa la noi 1 litru benzina, in Libia cumpar cca. 24 litri !
Trai neaneaca pe vatrai.
doh

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 17:58

Franz Schneider a scris:
Stire ULTIMUL RACNET :

Ioan Oltean a plagiat la doctorat. Pasaje întregi din teză se regăsesc în alte cărţi de specialitate

http://www.antena3.ro/politica/ioan-oltean-a-plagiat-la-doctorat-pasaje-intregi-din-teza-se-regasesc-in-alte-carti-de-specialitate-174928.html

Franz pai ala cu broscoiul are doctorat ??? :thumbs down: nu se poate so funny! so funny! so funny! so funny!

Ii zice broscuta oac
Si el a copiat
Si uite asa s-a nascut
un oltean necrescut
o sa ramina mici si in urma
pedelistii toti in turma!!!! so funny! so funny! so funny! so funny! so funny! mwah! mwah! hug

care mai sunt ca unii pleaca la racoare

ca-i caldura atit de mare so funny! so funny! so funny!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 19:13

Ştiri politice interne - Pagina 12 23mofu91
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 22:02

Franz Schneider a scris:
...Simt nevoia sa emigrez in Libia.
Auzi tu : cu 6 lei, cat costa la noi 1 litru benzina, in Libia cumpar cca. 24 litri !
Trai neaneaca pe vatrai.
doh
Interesează-te şi cât costă un litru de apă... să n-ai surprize! Laughing

Circula pe vremea lui Ceaşcă un banc, oarecum asemănător cu litrul de benzină din postarea ta.
Să facem un salt în timp şi să ne aducem aminte că prin anii '80 ceasurile electronice cu afişaj LCD erau marfă de contrabandă. Iar la nivel mondial, ceea ce avem acum – ceasuri cu GPS, cu temperatura corpului a mediului ambiant etc. – erau doar prin revista "Anticipaţia" (unde mai publica şi Cristian Tudor Popescu Twisted Evil ).

Ei, pe vremurile alea, undeva în zona Gării de Nord, un tip nu ştia cât este ceasul. Primul cetăţean pe care-l întâlneşte este un tip care căra cu el două valize enorme.
— Nu vă supăraţi, vreţi să-mi spuneţi cât este ceasul?
— Da, cum să nu !

Tipul ridică mâneca de la cămaşă iar cel care a întrebat vede un ceas cu oră, cu dată, cu busolă... ce mai! Lipseau doar aragazul şi frigiderul! Very Happy
— Fanstastic! Ce ceas aveţi, dom-le! Nu-l vindeţi?
— Ba da, zice tipul.
— Dom-le, vorbiţi serios?
— Bineînţeles. Îl dau cu 200 de lei.
— Cum?!!! Numai două sute?!! Nu cumva este furat?
— Sunt om serios. Vă dau şi chitanţele de la el şi certificatul de garanţie.

Tipului nu-i vine să creadă. Se caută rapid în buzunare, scoate două sutare, tipul scoate ceasul de la mână, dintr-o valiză îi dă şi documentele, după care cumpărătorul dă să plece, grăbit, ca nu cumva ăstălalt să se răzgândească. În timp ce se îndepărta, celălalt îl strigă:
— Alo, domnu....
— Ce mai e? Ţi-am dat 200!
— Lasă banii, ia şi bateriile! şi arată către cele două valize. Razz

Aşa că, Franz, vezi şi ce "baterii" are preţul ăla la benzină! oh da! Laughing

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 22:12

Nu se compara, calugare ! nu se poate

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 22:13

Franz Schneider a scris:
Măi, am zis şi eu, n-am dat cu parul! Very Happy :keep normal:

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMar 10 Iul 2012, 23:04

Anahoret a scris:
Franz Schneider a scris:
Măi, am zis şi eu, n-am dat cu parul! Very Happy :keep normal:

so funny! cu boata mai Anahoret asa se zice in Ardeal mwah! hug

Il pup si pe Franz mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 EmptyMier 11 Iul 2012, 00:44

Franz Schneider a scris:
Stire ULTIMUL RACNET :

Asaaa! Unul câte unul,. toti plagiatorii să-si piardă titlurile furate!
Mai sunt încă multi pentru a fi descoperiti si pedepsiti, eventual.

Pentru toti „colegii” lui Ponta: :thumbs down:

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 12 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: