__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne | |
|
+9Franz Schneider Diaporevomenos zaraza26 nicuvar dolion Ion Anahoret Emil Condor ostrovna 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 00:58 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 01:01 | |
| Mă refeream la „colegii de facultăti fantomă”. La toti, indiferent de nume sau culoare. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 01:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mă refeream la „colegii de facultăti fantomă”.
La toti, indiferent de nume sau culoare. A lui EBA nu care ocupa un loc aiurea ,nu ma refer la fata mea la alti copii dotati ,vai noua (( | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 01:16 | |
| Deci asta este "starea normala"?
Doctorate copiate, Case, vile pe furate, Asta-i Tara noastra, frate! Nu mai e o noutate...
Asta da NORMALITATE!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 01:24 | |
| - Ion a scris:
- Deci asta este "starea normala"?
Doctorate copiate, Case, vile pe furate, Asta-i Tara noastra, frate! Nu mai e o noutate...
Asta da NORMALITATE!
E o normalitate crunta Impreuna cu o frunza S-au dat bani grei pe ea Si mai ales pe udrea Bani furati aiurea POseta ei e doldora bat-o dumnezeu s-o bata cu averea ei de hoata s-o vedem la puscarie cu toti iubitii ei de glie pamflet | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 05:26 | |
| N-am inteles prea bine: "Starea exceptionala", prevazuta si in Constitutie dealtfel pentru asemena situatii, cum precizeaza D-l Presedinte Interimar, esta "o stare normala"? Cu alte cuvinte, exista "situatii exceptionale normale", si/or"situatii normale exceptionale"? Exprimarea mea este confuza, pentru ca se refera la o situatie confuza? De cand "exceptionalul este normal", si/sau de cand "normalul este exceptional"? Si aceasta intrebare nu e clara, si nu poate fi clarificata, ca atare,pentru ca D-l Presedinte interimar m-a incurcat de tot cum vine asta cu "stare exceptionala normala". Sau, de ce nu, si mai rau de asa "stare normala exceptionala"?!... Cert este urmatorul lucru: CCR a dat drept constitutional tot ce s-a discutat,ca sa impace si "capra si varza", iar pe mine, ca alegator, sa ma faca sa nu mai inteleg nimic. Eu zic asa: "CUrat constitutional, coane Fanica, sa traiesti!" Traiasca Nenea Inacu
Acesta este comentariul meu la Conferinta de presa data pe TVRinfo.ro.
In plus as vrea sa adaug aici ca am remarcat ca vorbeste frumos, curat si clar D-l Oresedinte Interimar, dar face si greseli de acord gramatical, pe care nu le pun pe seama necunoasterii, ci pe faptul ca este si el OM, si ca tot omul greseste.
Cel putin una am observat. Iat-o: "...cu institutii AI caror conducatori..."
Precizez ca nu fac cu nicio intentie observatia respectiva. Numai pentru a o linisti pe Geta ca nimeni nu e perfect, fara a lua apararea lui Base, sau a altui poltician. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 11:40 | |
| - Ion a scris:
- N-am inteles prea bine: "Starea exceptionala", prevazuta si in Constitutie dealtfel pentru asemena situatii, cum precizeaza D-l Presedinte Interimar, esta "o stare normala"?
Cu alte cuvinte, exista "situatii exceptionale normale", si/or"situatii normale exceptionale"? Exprimarea mea este confuza, pentru ca se refera la o situatie confuza? De cand "exceptionalul este normal", si/sau de cand "normalul este exceptional"? Si aceasta intrebare nu e clara, si nu poate fi clarificata, ca atare,pentru ca D-l Presedinte interimar m-a incurcat de tot cum vine asta cu "stare exceptionala normala". Sau, de ce nu, si mai rau de asa "stare normala exceptionala"?!... Cert este urmatorul lucru: CCR a dat drept constitutional tot ce s-a discutat,ca sa impace si "capra si varza", iar pe mine, ca alegator, sa ma faca sa nu mai inteleg nimic. Eu zic asa: "CUrat constitutional, coane Fanica, sa traiesti!" Traiasca Nenea Inacu
Acesta este comentariul meu la Conferinta de presa data pe TVRinfo.ro.
In plus as vrea sa adaug aici ca am remarcat ca vorbeste frumos, curat si clar D-l Oresedinte Interimar, dar face si greseli de acord gramatical, pe care nu le pun pe seama necunoasterii, ci pe faptul ca este si el OM, si ca tot omul greseste.
Precizez ca nu fac cu nicio intentie observatia respectiva. Numai pentru a o linisti pe Geta ca nimeni nu e perfect, fara a lua apararea lui Base, sau a altui poltician. Ioane ,pe linga hahahaelile,amenintarile (cum a facut cu arafat),cind il vad pe base m-a apuca groaza cum se lauda el ce nave a condus ,unde naiba sunt acum??? Asa se comporta un presedinte ce se crede seful statului? Nici ceausescu nu s-a pretat la asa ceva Ne-a facut de ras ,ne-a izolat si-a facut din pdl o armata de hoti si banditi...dar in curind va fi istorie ,fi convins!!! | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 11:44 | |
| - Ion a scris:
- ...
Precizez ca nu fac cu nicio intentie observatia respectiva. Numai pentru a o linisti pe Geta ca nimeni nu e perfect, fara a lua apararea lui Base, sau a altui poltician. Bine Ian Lasa dragul meu, nu mai fi asa amabil. Practic, Antenescu este un agramat care a ramas repetent prin facultate. El cu invatatul nu prea, mai mult cu somnul . |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 22:28 | |
| Traian Băsescu a susţinut în această seară prima conferinţă de presă din cadrul campaniei electorale. Dacă înainte de a oferi declaraţii presei, preşedintele suspendat a fost huiduit, la final, Băsescu a încheiat conferinţa emoţionat, ţinând un copil în braţe. O susţinătoare de-a lui Traian Băsescu, venită la sediul de campanie cu fiul ei de câţiva anişori, a făcut un gest total neaşteptat şi simbolic, având în vedere problemele avute de preşedintele suspendat, în campania în care a fost acuzat că a lovit un copil. Femeia i-a dat lui Băsescu, propriul copil, pe care preşedintele suspendat l-a luat în braţe şi şi-a continuat, astfel, vizibil emoţionat, discursul. Când a luat copilul, Băsescu l-a întrebat amuzat: "Ce faci, mă?" În cadrul discursului Traian Băsescu a spus că el nu îşi apără propriul interes, ci o Românie europeană şi că ţelul său, de a obţine 51% dintre voturi, după ce a fost ales preşedinte de două ori, este considerat imposibil, dar are încredere în români. Mai mult: IMAGINEA ZILEI | Traian Băsescu, campanie cu un copil în braţe! - Ştiri interne | Libertatea.ro Ce scarba mi-e | |
| | | alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 23:11 | |
| _____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 23:16 | |
| | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 23:26 | |
| Iata ca, pentru a fi "ca tot romanul impartial", vorba lui Nenea Iancu, ascultai si declaratia lui TB. Ce zice TB: 1. Ar trebui sa se considere valabile listele electorale deja existente, de la alegerile recente din iunie. Ce s-a modificat asa de mult intr-o luna? Cateva mii, dar nu cateva milioane, zice TB, prin care s-ar neglija romanii din Italia, Spania, Germania.... 2. VP ar putea da o OU orin care sa anuleze OU, data tot de el, prin care schimba regula referendumului si o alta OU prin care s-o anuleze pe aceea cu pribvire la restrangerea drepturilor CCR. Prea multe OU-a!....Si pe caldura asta....
Atunci n-ar mai fi nevoie de convocarea Parlamentului pentru ca Legea cu privire la referendum sa fie aprobata, si ar intra, in mod automat, LR cum e in Constitutie.
Pai daca e URGENTA pentru modificarea LR-ului, pentru care VP a dat o OU, de ce n-ar da acum alta OU si pentru anulare?
Daca tot e URGENTA, sa fie pentru toata lumea, nu?
Cum vi se pare iesirea din aceasta situatie "exceptionala normala", cum ar zice CA, Presed. Int., propusa de TB, Presed. Susp.? Este o propunere pentru o situaite "normala exceptionala, adica invers. Ce ziceti, cum e mai bine? Cum zice tot Nenea Iancu: "Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimne nimic,..... pe aici, pe colo, prin partile esentiale"
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 11 Iul 2012, 23:28 | |
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 03:52 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 04:32 | |
| Pentru ca tot veni vorba de OU sau si de oua, iata ce am scris cu 7 ani in urma:
OU si ou
Aceste doua cuvinte se deosebesc intre ele, nu numai prin grafie , ci si prin gen: o Ordonanta de Urgenta,prescurtat OU si un ou ,doua oua sau mai multe.Deosebirea dintre ele , in vorbire , se deduce din context. Cu vadita intentie, pentru amuzament ,bineinteles,nu voi tine cont de genul si de formarea pluralului lor.
Iata ca Guvernul Tariceanu a inceput in forta cu un OU tare, marca Tari-ceanu .Acesta pare sa fie , asa cum arata si numele Guvernului,de o duritate deosebita , pentru ca, prin aplicarea lui , se va incuraja, ce credeti?, “munca”! Daca se facea si precizarea “cinstita”, atunci calitatea acestui OU ar fi crescut considerabil. Prospetimea si vigoarea primului OU sunt date si de tineretea celor care alcatuiesc echipa guvernamentala.
Pe vremea Guvernului precedent presa scria mai mult(e) despre ou-ale Primului Ministru, iar cititorii, in loc sa fie lasati in pace sa munceasca ,isi pierdeau timpul, facand totusi un efort intelectual,nu-i asa, cu numararea ou-alor Primului Ministru si ale membrilor guvernului acestuia, care strangeau ,cum si cat puteau mai multe, “oua albe pentru zile negre”. Ce e drept ,pentru numararea oualor unuia dintre ei , efortul era mult mai mic, numaratoarea oprindu-se dupa cifra 1.Dar , pentru altii ,din guvern sau nu,efortul era foarte mare .Acestia ,din urma, ,considerandu-se cu mai multe perechi de …oua, credeau ca vor sta inca la guvernare mult si bine.
Intrebarea mea ar fi daca, prin OU-ale noului guvern si prin legile pe care le vor initia, daca vor fi aprobate de parlamentul condus de cei din vechea guvernare, cei din Guvernul actual vor reusi , intr-adevar , sa inlocuiasca metodele anterioare de castigare a ou-alor ,cu altele noi , la baza carora sa stea ,asa cum s-a exprimat Domnul Tariceanu, “munca”? Sau ,si cei de acum , profitand de confuzia din exprimarea orala a celor doua cuvinte din titlu, vor da “OU-a” si se vor gandi sa stranga tot “ou-a”,pentru vremuri mai grele?
Sa le acordam totusi incredere si sa le uram ca primul OU cat si cele care urmeaza sa fie cu succes aplicate, iar cei care i-au ales sa profite din plin de rezultate.La Multi Ani! Ion C.,Massapequa, NY Publicat azi Joi ,13 ian.05, in "Cuvantul Libertatii", la pag. Actualitatea.
Nu stiu daca mai e cvea de actualitate din ele, dar l-am postat asa ca tot veni vorba de Ordonante de Urgenta. Azi, n-avusei de lucru si ma uitai si la Realitatea TV. Ce agresivi sunt animatorii astia de telviziune, domnule, ca iti e si teama sa te mai uiti la emisiunea lor. Parca ar fi tot timpul cu toporul la braau sa dea in cap cuiva. Si chiar dau sa stiti. Cel puttin la figurat. Ar face-o cu siguranta si la propriu daca ar avea ocazia. Fiti, oameni buni, mai linistiti si explicati lucrurile cu inteligenta, cu calm, nu cu "toporul de brau". Nu stiu daca am dreptate, sau m-am dezobisnuit eu cum e normal sa fie un animator de televiziune intr-o emisiune televizata in direct, sau nu.
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 09:36 | |
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 11:58 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 12:46 | |
| - Ion a scris:
- Nu stiu daca mai e cvea de actualitate din ele, dar l-am postat asa ca tot veni vorba de
Ordonante de Urgenta. Azi, n-avusei de lucru si ma uitai si la Realitatea TV.
Ioane nu inteleg daca te enerveaza ceva de ce nu muti canalul ca doar de aia s-a inventat telecomanda. Cit despre ordonantele de urgenta nu uita ca boc a dat cel putin 50,nesimtitul adica na la comanda lui base !!! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 13:12 | |
| Fratilor ! Cine rade la urma, rade mai bine ! Pe 29 Basescu va plange. Romanilor le-a ajuns cutitul la os, rabdarea le-a fost pusa greu la incercare. Mai mult ca sigur ca vor iesi la votare mai mult de 10 milioane de oameni. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 13:47 | |
| | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 14:18 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Fratilor !
Cine rade la urma, rade mai bine ! Pe 29 Basescu va plange. Romanilor le-a ajuns cutitul la os, rabdarea le-a fost pusa greu la incercare. Mai mult ca sigur ca vor iesi la votare mai mult de 10 milioane de oameni. Si eu cred la fel. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 14:47 | |
| - nicuvar a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Fratilor !
Cine rade la urma, rade mai bine ! Pe 29 Basescu va plange. Romanilor le-a ajuns cutitul la os, rabdarea le-a fost pusa greu la incercare. Mai mult ca sigur ca vor iesi la votare mai mult de 10 milioane de oameni. Si eu cred la fel. Semnatura ta imi da sperante si am lacrimi in ochi,Doamne ajuta-ne si sa fim cit mai multi la vot. Cactus Aprind o luminare zilnic pe biroul meu pentru sufletul tau bun si nu o sa uit niciodata sfaturile si incurajarile tale,am vorbit cu sotia ta nemingiiata si am incercat sa sa o sprijin,durerea e prea mare,somn lin prieten drag Scuze Nicu dar m-ai impresionat mult,mult cu aceasta propozitie in memoria prietenului nostru Dan
Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Joi 12 Iul 2012, 14:52, editata de 1 ori | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 14:47 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- Nu stiu daca mai e cvea de actualitate din ele, dar l-am postat asa ca tot veni vorba de Ordonante de Urgenta. Azi, n-avusei de lucru si ma uitai si la Realitatea TV.
Ioane nu inteleg daca te enerveaza ceva de ce nu muti canalul ca doar de aia s-a inventat telecomanda. Cit despre ordonantele de urgenta nu uita ca boc a dat cel putin 50,nesimtitul adica na la comanda lui base !!! Ai dreptate, Geta, cu telecomanda. Ca nu mai suntem pe vremea lui Uliseca sa astupam urechile cu ceara. Dar nu vezi tu cum e facut omul. Ca e atras de ce e "rau"!!??...... Doamne, fereste sa invinga "raul din noi", ca de "raul altora" ne mai aparam cat de cat. Aici cred ca e problema in tot ce se intampla in lume. Ca sa intelegem bine ce se intampla in lume, este bine sa cautam sa intelegem mai intai ce se intampla cu/in noi. Si atunci, abia atunci, asa cred eu, va fi o speranta de mai bine. | |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Joi 12 Iul 2012, 15:04 | |
| Voi stiti ce e penibil? Ca lumea care e simpatizanta cu usl-ul e cea mai galagioasa in continuare. Fratilor .... intrebare... de ce va agitati?! Nici usl-ul nu ma va convinge si nici pdl-ul, sa ies la vot pe 29 iulie. Votati voi, desteptii cum ati facut-o si pana acum! Cine la votat pe Basescu de 2 ori la rand? Voi, parte din cei care acum sunteti uslisti si basistii/pdlistii! De ce tipi la mine? Eu muncesc. Iar cand n-am de munca, in secunda doi imi caut...pt ca intru in panica. Am muncit in atatea regimuri iar din 2000, de cand mi-ati ucis sperantele am tacut cat am putut si mi-am vazut de bucatica mea. De ce-mi invadezi intimitatea, de ce urli la mine? Si eu stiu sa urlu mai bine ca tine. Eu nu voi fi printre aia 8-9-10 milioane de romani care vor iesi la vot. Voi l-ati ales pe Basescu, acu il vreti jos si vreti ca eu sa ma duc sa-l votez cu DA? De ce? Imi invadezi paginile cu nu stiu cate motive pt care sa votez DA la referundum. Cand ti-am invadat eu paginile cu cateva din motivele pentru care imi e greata de clasa politica actuala? Cand am mai spus eu in ultimii ani ca NU MERG LA VOT? Spun asta de cateva zile pentru ca NU te mai suport. Am dreptul sa-ti aduc aminte ca TU l-ai ales pe Basescu, Nu conta pe mine cand te ghidezi dupa zicala: "eu te-am facut, eu te omor!". SA-TI FIE CLAR! AM ZIS!! _____________________ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne | |
| |
| | | | Ştiri politice interne | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |