LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati 23 Limba google mediu 1 CPSF brasov muzica_traditionala humanitas problema sibiu internet padure nicuvar Fantasy efremovivanantonovici taieri drumetie reclame romana istorie politica comment-143 Popasul 1918
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 8 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 8 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 8 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 8 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Ştiri politice interne - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Iul 2012, 23:13

Biată Românie! Sad

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Iul 2012, 23:15

Emil Condor a scris:
Biată Românie! Sad

Eu spun si nu de putin timp ,vai noua Sad

Sa mergem la vot ca m-am saturat de minciuni,hotii etc:(

Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Mier 04 Iul 2012, 23:18, editata de 1 ori
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Iul 2012, 23:18

Mie mi-a mers bine indiferent de oranduire. Asa ca nu ma plang.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Iul 2012, 23:18

Si o să mai spui încă... tot mult de aici încolo!
Nu văd o iesire fără dureri din necazurile prezente.
Eu sper să mă însel, dar nu cred...

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Iul 2012, 23:19

Franz Schneider a scris:
Mie mi-a mers bine indiferent de oranduire. Asa ca nu ma plang.

Wow , rugă rugă thumb_yello aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze

Ma bucur pentru tine mwah! hug

Trebuia sa ajungem un echipaj de raliu acolo dar si-a schimbat traseul.
Stiu ca zona e superba,am fost la Arieseni dar nu mi-a placut .

Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Mier 04 Iul 2012, 23:34, editata de 2 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyMier 04 Iul 2012, 23:28

Emil Condor a scris:
Si o să mai spui încă... tot mult de aici încolo!
Nu văd o iesire fără dureri din necazurile prezente.
Eu sper să mă însel, dar nu cred...

Nu, eu spun sa mergem la vot atit .

Ceea ce ne dorim romanii .
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 00:24

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein (foto), a declarat, ieri, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în sine nu va afecta imaginea României, însă vor fi consecinţe serioase dacă va fi făcută într-un mod neconstituţional.
„Nu sunt un expert în privinţa asta şi nu ţin partea nici uneia dintre părţi, dar pot să vă spun în mod absolut că, dacă suspendarea este făcută într-un mod care pare manipulator sau prin încălcarea Constituţiei, prin ocolişuri pentru că oamenii devin frustraţi de procesul constituţional, aceasta va avea un foarte serios efect asupra modului cum este văzută în întreaga lume aplicarea legii în România“, a afirmat ambasadorul Gitenstein.
El a subliniat că imaginea României în ochii nu numai ai SUA, dar şi ai pieţelor financiare care sunt foarte importante în prezent, depinde nu numai de modul cum se va ajunge la suspendare, dar şi de ce se va întâmpla în timpul perioadei de suspendare a preşedintelui.
Totodată, Gitenstein a evidenţiat că este „un lucru foarte serios“ îndepărtarea din funcţie a unui preşedinte ales, iar în SUA au existat, de asemenea, trei încercări în acest sens, însă nici una nu a reuşit.
„Este un lucru foarte serios de a îndepărta un demnitar de rang înalt ales de popor din funcţia sa, dar acest lucru se poate întâmpla, iar în anumite circumstanţe chiar ar trebui să se întâmple. Şi în SUA avem un proces legat de asta, au fost trei încercări serioase de a face acest lucru, dar nici una nu a reuşit. Dar nu înseamnă că nu pot fi şi circumstanţe când ar trebui să se întâmple asta şi că ar putea fi cazul şi aici, în România“, a mai spus ambasadorul SUA.

Sunt „forțe puternice“ care doresc întoarcerea la situația dinainte în justiție

Instituțiile slabe sau manipulate duc la eșecul națiunilor, a mai spus ambasadorul american Mark Gitenstein în discursul cu ocazia Zilei SUA. Diplomatul atrage atenția că piețele internaționale vor taxa orice „regres“ instituțional. În plus, el se declară conștient că sunt „forțe puternice“ care doresc întoarcerea la situația dinainte în justiție și lupta anticorupție. „În mijlocul acestei noi furtuni politice din România, mulți mă întreabă care va fi viitorul acestei țări. Dumneavoastră creați acum tocmai acel tip de instituții, care le oferă românilor puterea de a-și folosi talentul pentru a făuri această națiune. Iar românii încep să conștientizeze că aceste instituții nu aparțin unui anumit partid politic, ci poporului român, și vor lupta să le apere(...) România a făcut pași importanți înainte: guvernul anterior a realizat reforme instituționale în ceea ce privește administrarea bugetului și, făcând mari sacrificii, ați adoptat măsuri de austeritate dificile“, a spus ambasadorul. Referindu-se la justiție, Mark Gitenstein a declarat: „Nimeni nu se poate îndoi că România are procurori curajoși și consecvenți și judecători neînfricați. Pentru ei, nimeni nu este mai presus de lege(...) Adoptând Mecanismul de Cooperare și Verificare și strategia anticorupție a guvernului anterior, guvernul actual a promis să extindă și să consolideze programul de luptă împotriva corupției.(...) Sunt conștient că forțele care doresc Ťîntoarcerea la situația de dinainteť, care se opun acestor reforme, sunt puternice și neobosite(...) Promisiunile de continuare a progreselor au nevoie de aliați, alții decât FMI, UE sau comunitatea diplomatică. Dumneavoastră trebuie să vă doriți acest succes mai mult decât membrii comunității internaționale(...) Oamenii au dreptul inalienabil de a nu fi conduși de o elită puternică, fie ea comunistă sau nu, reprezentată de moguli sau Ťbăieți deștepțiť, aflată în slujba propriilor interese“.(www.gds.ro)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 01:28

Ioane se ne lase americanii sa ne vedem de treaba,sa se ocupe de tara lor sunt destule probleme la ei,bine el basist fiind ce sa spuna?????,mie mi-a placut de Ponta discurs impecapil fara sa-i tremure capul sau miinile thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 02:12

ostrovna a scris:
Ioane se ne lase americanii sa ne vedem de treaba...
Care treabă? scratch

Uite ce spune si Europa din care facem parte:
http://www.adevarul.ro/adevarul_europa/Romania-amenintata_cu_suspendarea_din_UE_0_730727332.html

http://www.adevarul.ro/international/Comisia-Venetia-Romania-Constitutia-statului_0_730727349.html

Comisia de la Veneţia îndeamnă România să respecte în totalitate propria Constituţie şi standardele internaţionale privind independenţa justiţiei şi statul de drept, conform unui comunicat citat de AFP.

Comisia de la Veneţia, organismul consultativ al Consiliului Europei, denunţă „tentativele" Guvernului României de a exercita „presiuni" asupra Curţii Constituţionale şi de „a aduce atingere independenţei" acestei instituţii.

„O Curte Constituţională care îşi ia rolul în serios ia, din când în când, decizii care nu convin majorităţii aflate la guvernare. Acest lucru trebuie acceptat de toate autorităţile statului şi nu ar trebui să fie în niciun caz un argument pentru justificarea ingerinţelor asupra independenţei Curţii", afirmă, într-un comunicat, preşedintele Comisiei Consiliului Europei pentru Democraţie prin Drept, italianul Gianni Buquicchio.

Preşedintele Comisiei de la Veneţia reaminteşte că independenţa şi inamovibilitatea judecătorilor Curţii Constituţionale sunt principii garantate de Articolul 145 al Constituţiei României.

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 02:45

Draga , Geta, eu te inteleg foarte bine.
Si eu,daca as fi in locul tau, as gandi la fel.
Da, de aici, din pacate pentru tine, din fericire pentru altii, asa cred eu, lucrurile se vad un ic diferit.
Iata ca P{onta a fost nevoit sa revina la nerevocarea acelor 2 judecatrori car il deranjau.
Ceea ce confirma o mare greseala de-a lui.
Sunt convins ca, in graba pe care o manifesta toti, privind suspendarea lui Basescu pentru eliberarea lui Nastase, si nu numai, vor mai face multe greseli.

Nu ma intereseaza catusi de putin acest Basescu, pe care l-am criticat si l-am detestat pentru greselile lui.
Dar nu trebuie confundat cu un nimeni.
El este Presedintele Romaniei, ales democratic. Inclusuiv pentru Ponta, Antonescu si altii.
Ma intreb Antonescu ar fi pus in aceeasi situatie, ce ar zice?

In plus de asta ne arde noua acum?

Tara arde si baba se piaptana.
La omul sarac nici boii nu trag.

Atentie, Geta!
Tu spuiamericanilor exact ce spunea candva Basescu francezilor: "Sa nu ne dea ei lectii noua..."
Ei bine, nu e asa.

Pentru ca, astazi, nimeni, dar nimeni in lume, nici macar americanii, si nu numai,
nu mai pot spune nimanui "sa-si vada de ale lui", pentru simplul motiv ca
"ale lui", nu in totalitate ce e drept, sunt, daca nu pot fi si "ale altora".

De aceea, cand un pic tremura situatia in Golf, benzina se umfla la cantar si costa mai mult.

A trecut vremea cand se spunea ca poti fi independent total. Sa nu depinzi de nimeni.

Imi pare rau, dar trebuie sa inchei pesimist:
"La omul sarac, nci boii nu trag."

Noapte bune, romane!
Oriunde ai fi acum,
Ion
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 03:28

Ion a scris:
Draga , Geta, eu te inteleg foarte bine.
Te apreciez că poti, eu nu reusesc!

Citat :
Nu ma intereseaza catusi de putin acest Basescu, pe care l-am criticat si l-am detestat pentru greselile lui.
Dar nu trebuie confundat cu un nimeni.
El este Presedintele Romaniei, ales democratic. Inclusuiv pentru Ponta, Antonescu si altii.
Asta e cea mai gravă încălcare a democratiei tinere din România:
un Presedinte ales prin vot popular să fie aruncat la cosul de gunoi prin tot felul de abuzuri.

Citat :
Atentie, Geta!
Tu spui americanilor exact ce spunea candva Basescu francezilor: "Sa nu ne dea ei lectii noua..."
Ei bine, nu e asa.

Pentru ca, astazi, nimeni, dar nimeni in lume, nici macar americanii, si nu numai,
nu mai pot spune nimanui "sa-si vada de ale lui", pentru simplul motiv ca
"ale lui", nu in totalitate ce e drept, sunt, daca nu pot fi si "ale altora".

De aceea, cand un pic tremura situatia in Golf, benzina se umfla la cantar si costa mai mult.

A trecut vremea cand se spunea ca poti fi independent total. Sa nu depinzi de nimeni.
E un sfat pentru toti cei ce cred că stiu să facă politică si în realitate sunt total „pe lângă”.

Apreciez adevărurile astea simple scrise de tine, Ion. Respectele mele!

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 04:07

Multumesc, Emil!
E greu, e adevarat, dar nu imposibil de inteles niste lucruri simple.
Mai ales ca sunt spuse tot simplu.
De un om simplu.
Caruia ii pasa, in ciuda varstei inaintate, de tot ce se intampla in jur.
Nu pot sa stau ca spectator la tot ce se intampla azi la noi in Tara, si in Lume.

Un bun prieten de la Craiova, secretar literar la TNC, scrie o revista a teatrului
intitulata "SpectActor".
Imi place cum e scrisa denumirea, cu A mare, la mijloc de cuvant obisnuit.

El s-a gandit la altceva, probabil.
Eu as da interpretarea care imi convine aici:
sa fii in acelasi timp si spectator, privind la tot ce sa intampla in jurul tau, dar si actor
, jucandu-ti rolul efectiv pe care il poti juca in familie, in societate, si oriunde esti solicitat,
sau e necesar , sau simti ca e necesar sa-l joci, cat mai bine cu putinta.

Trebuie sa ne ajutam unii pe altii la nevoie, ca sa intelegem mai bine lucrurile.
Fie ele cat de simple.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 08:59

Emil Condor a scris:
Asta e cea mai gravă încălcare a democratiei tinere din România:
un Presedinte ales prin vot popular să fie aruncat la cosul de gunoi prin tot felul de abuzuri.
Emil, tot prin VOT POPULAR va fi si demis. De aceea se organizeaza REFERENDUMUL la care va vota, ghici cine, ...tot poporul cu drept de vot. Acum nu ne ramane decat sa asteptam momentul votului si sa vedem decizia acestuia la urne. Democratic, nu ? Chiar 100 % democratic. Sau tu nu vezi astfel lucrurile. Daca ai fi trait alaturi de noi ultimii 5-8 ani ai fi analizat situatia altfel decat o faci acum. Dar, de pe taram canadian lucrurile se vad oarecum distorsionat fata de cum sunt ele in realitate. Nu sunt pro-USL dar nici pro-PDL nu pot sa fiu. Nu in circumstantele politico-economice de azi.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 09:53

Franz, eu in ultimii 5-8 ani am trait aici iar de la mine se vede fix la fel cum se vede si de la Emil. Mi se pare ca acum se da foc tarii numai ca sa arda basescu. Nu e democratic NIMIC din ceea ce fac uslinosii. E doar ura impotriva lui base, atat. Numai ca pe mine ma doare-n cot de ura unora, eu vreau sa traiesc aici si in continuare iar acesti comunisti uslinosi sunt in stare oricand sa-ti bage pumnul in gura, sa-ti ia posibilitatea sa muncesti si sa te oblige sa traiesti cu ratia de doua paini pe luna. Si trebuie sa stai la coada, vanzatoarea sa nu dea mai mult de doua paini la fiecare, ca sa ajunga la toti. Crying or Very sad
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 10:06

Mihaela, e prea mult spus "se da foc tarii numai ca sa arda Basescu". Sa nu exageram.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 10:11

Dar cum sa spunem, Franz? "A explodat mamaliga?" Ştiri politice interne - Pagina 8 876722 so funny!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 10:20

Traian Basescu participa acum la prezentarea documentului de suspendare in Parlament.

"La a doua suspendare

Traian Basescu se confrunta pentru a doua oara cu un vot, in Parlament, de suspendare a sa din functie, dupa cel din 19 aprilie 2007. Decizia de atunci a Legislativului, luata cu 322 de voturi “pentru” si 108 “impotriva” din cei 430 de parlamentari prezenti, a condus pentru prima data in istoria post-decembrista la organizarea unui referendum prin care cetatenii cu drept de vot au fost chemati la urne sa se pronunte daca il mai doresc presedinte pe Traian Basescu."

Adica are curaj. smile

Sursa>>
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 11:28

Curajul acela: curaj gaina, ca te tai? smile
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 11:42

nicuvar a scris:
Da mai Very Happy Nu si-a tras un glontz in cur. E barbat adica.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 12:04

Pe pontilici/montilici nu l-am vazut. S-a ascuns ca sobolanul, de frica. Cred ca s-a dus in Catania sa-si dea alt masterat fals. Cat de penibili pot fi mamaligile astea care acum se fleoscaie pe aici! Twisted Evil
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 13:28

nicuvar a scris:

Era sifonat rau so funny!

Pacat ca a dus tara asta in halul acesta si nici nu are curajul raspunderii,mi s-a parut ca o hiena ranita care inca vrea sa muste !!!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 14:12

Mihaela a scris:
Pe pontilici/montilici nu l-am vazut. S-a ascuns ca sobolanul, de frica. Cred ca s-a dus in Catania sa-si dea alt masterat fals. Cat de penibili pot fi mamaligile astea care acum se fleoscaie pe aici! Twisted Evil

Nu guvernul il suspenda pe presedinte, ci parlamentul. Azi doar s-a citit suspendarea, trebuia asigurat doat cvorumul. Maine va fi prezent, cu siguranta. smile
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 14:47

nicuvar a scris:
Mihaela a scris:

Nu guvernul il suspenda pe presedinte, ci parlamentul. Azi doar s-a citit suspendarea, trebuia asigurat doat cvorumul. Maine va fi prezent, cu siguranta. smile

Guvern, parlament... Aceeasi Marie cu alta palarie... dar sub panglica palariei scrie tot PSD... Le sta Basescu in gat... demult. Ce puternic poate fi Basescu! doh Nu pot astepta, ca doar oricum scapa de el la alegerile din toamna... De ce se grabesc atat?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 17:08

zaraza26 a scris:

Guvern, parlament... Aceeasi Marie cu alta palarie... dar sub panglica palariei scrie tot PSD... Le sta Basescu in gat... demult. Ce puternic poate fi Basescu! doh Nu pot astepta, ca doar oricum scapa de el la alegerile din toamna... De ce se grabesc atat?

Imi pare rau, dar in toamna vor fi doar alegeri parlamentare. Mandatul presedintelui este de cinci ani, nu doar de patru ani, ca la parlament. Iar daca guvernul si parlamentul sunt acelasi lucru, atunci eu nu mai am ce sa comentez ...
Poti merge la referendum sa votezi pentru mentinerea lui Basescu si gata.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 EmptyJoi 05 Iul 2012, 18:21

Mihaela a scris:
Dar cum sa spunem, Franz? "A explodat mamaliga?" Ştiri politice interne - Pagina 8 876722 so funny!

Da, dar cu conditia ca mamaliga sa se numeasca BASESCU.
Hai sa o luam acum pe indelete. De dimineata eram grabit si de aceea raspunsul meu a fost evaziv. Deci :
Mihaela a scris:
Franz, eu in ultimii 5-8 ani am trait aici iar de la mine se vede fix la fel cum se vede si de la Emil. Mi se pare ca acum se da foc tarii numai ca sa arda basescu. Nu e democratic NIMIC din ceea ce fac uslinosii. E doar ura impotriva lui base, atat. Numai ca pe mine ma doare-n cot de ura unora, eu vreau sa traiesc aici si in continuare iar acesti comunisti uslinosi sunt in stare oricand sa-ti bage pumnul in gura, sa-ti ia posibilitatea sa muncesti si sa te oblige sa traiesti cu ratia de doua paini pe luna. Si trebuie sa stai la coada, vanzatoarea sa nu dea mai mult de doua paini la fiecare, ca sa ajunga la toti. Crying or Very sad
USL-inosii nu fac altceva decat ceea ce au facut PDL-istii in ultimii 4-5 ani cat au fost "stapanii" natiunii, sau cel putin s-au crezut a fi. E un fel de "palma cu retur" primita acum 5 ani. Oare in categoria "comunisti uslinosi" ii bagi si pe membri PNL ? Posibilitatea de a munci, mie unul mi-a fost luata de clica basista : am fost scos la pensie FORTAT numai pentru ca asa au vrut capetele incoronate la nivel de Minister al Economiei sub obladuire PDL. Clar ? Nu Ponta, nu Antonescu. Basescu si Boc. Ei mi-au bagat pumnul in gura si mi-au zis-o mai pe ocolite : mars de aici ! Imi pare rau... asta e adevarul.
Cat despre obligatia "traiului cu ratia de 2 paini pe luna"... PDL-istii au adus pe multi dintre concetatenii nostri la o asemenea saracie incat sa nu-si poata permite mai mult. Fericiti cei ce-si pot permite 3 paini. Sub obladuire PSD sau PNL nu cred ca s-a intamplat asta. Nici nu ma mir ca, de cand a luat PDL-ul puterea tot mai multi romani si-au luat catrafusele si au emigrat in tarile Europei pentru un trai mai bun. Hai sa vedem, statistic, care era migratia spre Europa sub obladuire PSD sau PNL si care a fost cat timp tara a fost condusa de PDL. Nu o sa-ti vina sa crezi. Proportia este net superioara in favoarea PDL.
Te intreb acum : ce te determina sa le tii palma la cur PDL-istilor ? Poate ca tu ai trait mai bine de cand sunt ei la putere dar marea majoritate a populatiei Romaniei a saracit crunt in aceasta perioada. Cele mai multe afaceri si firme s-au inchis sub patronaj PDL. Se poate verifica.
Astfel incat, nu pot fi de acord cu afirmatiile tale. Te superi pe mine sau nu, asa vad eu lucrurile.
Putem combate, amical, mai departe toata aceasta situatie, daca vrei. Dar... la concret. Nu generalist.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 8 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: