LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica Popasul romana 1 CPSF taieri nicuvar padure reclame problema Fantasy curiozitati brasov mediu google comment-143 internet muzica_traditionala sibiu 23 1918 Limba drumetie istorie humanitas efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 16 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 16 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 16 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 16 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 16 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 16 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

Ştiri politice interne - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 14:30

Mihaela a scris:
Si de ce-mi spui mie asta? Si inca asa: mai Mihaela! Rolling Eyes
"Mai Mihaela" era amical. Oficial este : "Doamna Mihaela" !
Nu m-am adresat cu "mai" ca sa te oftic. Imi cer scuze daca ai inteles asta.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 16:59

Spuneam că nu mai postez pe teme politice dar, de data asta, n-am cum să mă abţin. Butonam prin presa franceză şi am dat peste un titlu interesant din "Le Figaro":

Roumanie : coup de force contre le président
http://www.lefigaro.fr/international/2012/07/06/01003-20120706ARTFIG00579-roumanie-coup-de-force-contre-le-president.php

Articolul este profund defavorabil USL-ului şi lui Ponta, spunându-se, printre altele, că "plus de la moitié de sa thèse de doctorat aurait été recopiée" adică "mai mult de jumătate din teza sa [a lui Ponta] de doctorat ar fi fost copiată" iar singurele ziare citate în "afacerea Curtea Constituţională" sunt "Revista 22" şi "Evenimentul zilei", publicaţii care sunt cu totul pro Băsescu.

Deci, având vedere maniera "imparţială" în care a fost scris articolul, francezii s-au ferit totuşi, cel puţin în titlu, să dea verdicte. Ei au spus "Coup de force". Or, la noi, în România, presa apropiată lui Băsescu şi apropiaţii au tradus ca "Lovitură de stat".

Poate ne explică Ion care este diferenţa dintre "coup de force" şi "coup d'État". Că eu n-am mai făcut franceză din liceu... am mai uitat...

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 14 Iul 2012, 17:02, editata de 2 ori (Motiv : completare)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 17:38

Citind comentariile la articolul de mai sus, am ajuns şi la "dovezi solide" (vorba reclamei la hrana pentru câini Very Happy):

Le Figaro: Lovitură de stat împotriva preşedintelui român
http://www.mediafax.ro/externe/le-figaro-lovitura-de-stat-impotriva-presedintelui-roman-9825642

Oooops! Ce facem aici, tovarăşi? Ce titlu au dat francezii şi cum traduc ai noştri? old

Oameni buni, eu atât vă mai spun, pentru că, oricum, peste o săptămână n-am să mai scriu în forum ("expiră" cele 30 de zile):
Fiţi de partea cui vreţi voi, dar fiţi cu mintea voastră!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 21:12

Franz Schneider a scris:
Mihaela a scris:
Si de ce-mi spui mie asta? Si inca asa: mai Mihaela! Rolling Eyes
"Mai Mihaela" era amical. Oficial este : "Doamna Mihaela" !
Nu m-am adresat cu "mai" ca sa te oftic. Imi cer scuze daca ai inteles asta.
Dar nu m-am ofticat deloc. Asta in primul rand. Si apoi, pe mine m-a intrigat (si ma mai intriga inca) faptul ca eu am spus atat de multe chestii despre psd care ar fi putut fi comentate insa toti sunteti muti ca niste pestisori cand e vorba de Bancorex sau Daciana Sarbu sau etc. Insa pe repede inainte la raspunsuri cu conotatii sexuale mai ales care au legatura doar cu imaginatia Very Happy Rolling Eyes
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 21:17

Anahoret a scris:
Citind comentariile la articolul de mai sus, am ajuns şi la "dovezi solide" (vorba reclamei la hrana pentru câini Very Happy):

Le Figaro: Lovitură de stat împotriva preşedintelui român
http://www.mediafax.ro/externe/le-figaro-lovitura-de-stat-impotriva-presedintelui-roman-9825642

Oooops! Ce facem aici, tovarăşi? Ce titlu au dat francezii şi cum traduc ai noştri? old

Asta nu inseamna ca maimutoiul nu a copiat...

Anahoret a scris:

Fiţi de partea cui vreţi voi, dar fiţi cu mintea voastră!

P.S. Eu nu sunt de partea nimanui. Doar impotriva pot sa fiu. Eu nu m-am nascut ca sa sustin sau sa laud niste mincinosi si niste hoti carora nu le pasa de mine.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 21:21

Mihaela a scris:
Asta nu inseamna ca maimutoiul nu a copiat...
Ai dreptate, aşa este. Era vorba despre ceva mult mai grav.

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 14 Iul 2012, 21:21, editata de 1 ori (Motiv : greşeală de tastare)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 21:36

Anahoret a scris:
Era vorba despre ceva mult mai grav.
Anahoret, inteleg ce e grav.
Dar puteau sa traduca francezii oricum, eu tot nu-i voi suporta pe psd-isti.
Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare.
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 22:08

I-am prin pe cate trei- Trei, Doamne, si toti trei!- cu "cioara vopsita".

Iata cum:
1.TB la mitingul de ieri de la Cluj:
"......puscaria ii asteapta daca/dupa ce ma intorc la Cotroceni"...

2.VP pe Antena 3:
"...casa din Mihaileanu, dosarul flota il asteapta daca/dupa ce pleaca de la Cotroceni..."

3.Crin Antonescu pe Antena 3:
"....sa fie legi si pentru omul de rand, nu numai pentru politicieni...."

Mai, mai, oare asa sa fie la noi?
Sunt pline puscariile de politicieni si toti gainarii sunt afara?!....

Asta ma face sa cred, o data mai mult, daca mai era nevoie, ca JUSTITIA nu e independenta si ca actioneaza la comanda politica.
Si, atunci, ne mai miram de ce AN zicea ca dosarele contra lui sunt "o facatura politica".
Stia el ce stia ca au de gand si ai lui sa faca venind la putere, nu?
Cum adica: sa le raspunda cu aceeasi moneda facnandu-le niste dosarele ca ale lui "facaturi politice"
Ca asa e in democratie....

Eu as zice asa:
Ca sa-i terminam, si cu/pe unii, si cu/pe altii, sa-i impartim, cum bine zicea poetul fara pereche,
"in doua cete: in smintiti si in misei" si apoi" sa dam foc la puscaria si la casa de nebuni".

Asta e solutia finala. Alta mai buna nici ca exista.
Punct! Si de la capat...
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 22:21

Mihaela a scris:
Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare.
Nu-ţi spun decât atât: citeşte-mi semnătura!
MTV avea, pe la mijlocul anilor '90, un slogan: "Free your mind!"
Eu l-aş transforma puţin: "Use your mind!" Wink
S-ar putea să mi-l pun şi la semnătură, să rămână aici pentru posteritate. Laughing

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 14 Iul 2012, 22:22, editata de 1 ori (Motiv : anunţ schimbare semnătură)
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 22:21

Mihaela a scris:
Dar nu m-am ofticat deloc. Asta in primul rand. Si apoi, pe mine m-a intrigat (si ma mai intriga inca) faptul ca eu am spus atat de multe chestii despre psd care ar fi putut fi comentate insa toti sunteti muti ca niste pestisori cand e vorba de Bancorex sau Daciana Sarbu sau etc. Insa pe repede inainte la raspunsuri cu conotatii sexuale mai ales care au legatura doar cu imaginatia Very Happy Rolling Eyes
Basescu din ce partid facea parte pe vremea Bancorex ?
De Daciana Ponta e vorba in text ? Pe vremea Bancorex era o pustoaica de liceu, daca-mi aduc bine aminte. Ce legatura are ea cu problema asta ?

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 22:29

Anahoret a scris:
Mihaela a scris:
Nu-ţi spun decât atât: citeşte-mi semnătura.
S-ar putea să mi-l pun şi la semnătură, să rămână aici pentru posteritate. Laughing
Si de ce crezi tu ca eu as fi influentata de vreun post tv, ziar, etc. Tu ma crezi pe mine ca eu ajung acasa seara la 9:30 si ca uneori trec saptamani intregi cand nici nu deschid televizorul? Fiul meu nici n-are televizor in camera.

Eu de exemplu m-am uitat la maica-mea si am studiat-o asa fara sa vreau si am constatat progresiv schimbarea la ea, care, pensionara fiind, se uita mult la TV. Efectiv am vazut cum i-a spalat creierul antena 3, cum imi repeta fraze pe care le aude la televizor, atunci cand ne intalnim. Da, ies scantei Ştiri politice interne - Pagina 16 876722 La mine in familie e cam ca pe forum - preferintele politice sunt foarte diversificate Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 22:40

Franz Schneider a scris:

Evil or Very Mad Esti obsedat!
Franz Schneider a scris:

De Daciana Ponta e vorba in text ? Pe vremea Bancorex era o pustoaica de liceu, daca-mi aduc bine aminte. Ce legatura are ea cu problema asta ?
Bancorex e o idee. De fapt acum a ajuns o idee. E un subiect. Pe vremea psd-istilor era o banca. Foarte puternica. Banca Romana de Comert Exterior. Pe care psd-istii au devalizat-o. Prin credite din alea (cica) neperformante - pe care nu le-au mai dat inapoi. Adica au intrat gibonii in banca cu sacul gol, l-au umplut cu bani si apoi au plecat pur si simplu cu sacul in spinare.

Daciana este un alt subiect. Este o beizadea la fel ca si Eba. Ambele sunt din categoria "fata lui tata". Adica au ajuns europarlamentare fara niciun merit. Doar pe spatele lui tata. Insa antibasistii se leaga NUMAI de Eba. Atat. Si nu mi se pare corect faptul ca nu se leaga de ambele.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 22:55

Mihaela a scris:
Franz Schneider a scris:

Nu. Dar vreau sa spunem lucrurilor pe nume.
Mihaela a scris:
Daciana este un alt subiect. Este o beizadea la fel ca si Eba. Ambele sunt din categoria "fata lui tata". Adica au ajuns europarlamentare fara niciun merit. Doar pe spatele lui tata. Insa antibasistii se leaga NUMAI de Eba. Atat. Si nu mi se pare corect faptul ca nu se leaga de ambele.
N-as baga mana in foc. Inca n-am auzit-o pe Daciana sa dea "rateuri" gramaticale precum Baseasca mica. Apoi, cand deschide gura, nu vorbeste doua de-un leu precum agramata in cauza. Si nici nu se "miorlaie" precum "pisica in calduri" a lui Sida.

Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:04

Anahoret a scris:
Mihaela a scris:
Anahoret, inteleg ce e grav. Dar puteau sa traduca francezii oricum, eu tot nu-i voi suporta pe psd-isti. Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare.
Nu-ţi spun decât atât: citeşte-mi semnătura!

În engleza mai e si varianta, ca si in romana dealtfel:"I'm losing my mind!", iar sensul romanesc: "mi-am pierdut mintile".
Problema e , nu ca o pierzi, ci sa ai ce pierde.
Sau, pentru "Use your mind!", nu e rau daca ai ce folosi, si stii cum s-o folosesti, nu numai pentru tine, dar sa fie de folos si pentru altii.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:10

Franz Schneider a scris:
Mihaela a scris:
Franz Schneider a scris:

Nu. Dar vreau sa spunem lucrurilor pe nume.
Nu vreau sa ma cert cu tine. Daca mai continui acolo voi ajunge. Si pana acum eu nu mi-am pierdut prieteni din cauza lui basescu. Nu vreau sa se intample acum. Daca vrei discutam la religie sau la jocuri (despre cu totul altceva Laughing ) Very Happy mwah!
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:21

Atunci nu-mi mai ridica la "fileu". C-asa-i in... tenis ! hug2

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:26

Franz Schneider a scris:
Atunci nu-mi mai ridica la "fileu". C-asa-i in... tenis ! hug2
Daca as putea discuta normal cu tine as continua. Dar esti orbit de ura si n-are sens discutia. Deci fiecare sa ramana la parerea lui. oh da!
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:30

Du-te pe "Incredibil". Ti-am lasat un mesaj privat. Aici... nu se poate. Nu permite Condor. O sa intelegi tot ce trebuie acolo.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:41

Franz Schneider a scris:
Du-te pe "Incredibil". Ti-am lasat un mesaj privat. Aici... nu se poate. Nu permite Condor. O sa intelegi tot ce trebuie acolo.
Da, bien, Franz mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:41

Franz Schneider a scris:
...un mesaj privat. Aici... nu se poate. Nu permite Condor.
Vrei si chat room? smile

Referitor la Mesageria Privată, am crezut că majoritatea a decis: nu trebuie. Asa că...

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:45

Emil, n-am solicitat. Am facut doar remarca faptului ca tu nu permiti. E ceva rau in asta ?

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptySam 14 Iul 2012, 23:50

Nu. Nu ai gresit cu absolut nimic, Franz.
Si eu am venit doar cu o complectare la postarea ta. E ceva rău? Laughing

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyDum 15 Iul 2012, 00:06

DA. Faptul ca BASESCU e inca in "coasta" noastra. Poate ne ajuti si tu sa scapam de el. Doar esti prietenul nostru si ne vrei binele si nu raul. Altfel nu-mi explic de ce nu te reintorci in Romania daca si tu crezi ca e atat de bine sub "oranduirea pedelista".

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyDum 15 Iul 2012, 00:13

Las' că putem să avem pe Crin si Ponta in coaste! E un avantaj?

Cine a spus că e „atât de bine” sub orânduirea pedelistă?
Nu eu! Doar tu spui aceea despre mine si e gresit.
Oricum o să fie „si mai si” sub USL-isti.

Dar... nu am intentia să intru în detalii politice.
Plec pe alte subforumuri. bye

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 EmptyDum 15 Iul 2012, 00:30

Ion a scris:
În engleza mai e si varianta, ca si in romana dealtfel:"I'm losing my mind!", iar sensul romanesc: "mi-am pierdut mintile".
Problema e , nu ca o pierzi, ci sa ai ce pierde.
Sau, pentru "Use your mind!", nu e rau daca ai ce folosi, si stii cum s-o folosesti, nu numai pentru tine, dar sa fie de folos si pentru altii.
Ion, ideea este să nu înghiţi nimic pe nemestecate... "ca pelicanul", cum se spune.
Vezi, când vrem să râdem de un om îi spunem că este bou, dacă este bărbat, sau că este vacă, dacă este femeie. Partea amuzantă este că şi boul şi vaca sunt rumegătoare. După ce au înghiţit iarba, se aşază la umbră şi încep să rumege. Eh, ce animale înţelepte! Laughing

Pe partea cealaltă, toţi oamenii au minte, aşa cum toţi oamenii au picioare. Dar nu toţi pot merge pe jos 10 kilometri fără să facă febră musculară. Este nevoie de ceva antrenament. Wink Din păcate, majoritatea ori iau taxiul, ori aşteaptă autobuzul. Laughing

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Dum 15 Iul 2012, 00:32, editata de 1 ori (Motiv : mă grăbesc şi tastez cu greşeli)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 16 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 16 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: