__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne | |
|
+9Franz Schneider Diaporevomenos zaraza26 nicuvar dolion Ion Anahoret Emil Condor ostrovna 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 14:30 | |
| - Mihaela a scris:
- Si de ce-mi spui mie asta? Si inca asa: mai Mihaela!
"Mai Mihaela" era amical. Oficial este : "Doamna Mihaela" ! Nu m-am adresat cu "mai" ca sa te oftic. Imi cer scuze daca ai inteles asta. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 16:59 | |
| Spuneam că nu mai postez pe teme politice dar, de data asta, n-am cum să mă abţin. Butonam prin presa franceză şi am dat peste un titlu interesant din "Le Figaro": Roumanie : coup de force contre le présidenthttp://www.lefigaro.fr/international/2012/07/06/01003-20120706ARTFIG00579-roumanie-coup-de-force-contre-le-president.phpArticolul este profund defavorabil USL-ului şi lui Ponta, spunându-se, printre altele, că "plus de la moitié de sa thèse de doctorat aurait été recopiée" adică "mai mult de jumătate din teza sa [a lui Ponta] de doctorat ar fi fost copiată" iar singurele ziare citate în "afacerea Curtea Constituţională" sunt "Revista 22" şi "Evenimentul zilei", publicaţii care sunt cu totul pro Băsescu. Deci, având vedere maniera "imparţială" în care a fost scris articolul, francezii s-au ferit totuşi, cel puţin în titlu, să dea verdicte. Ei au spus "Coup de force". Or, la noi, în România, presa apropiată lui Băsescu şi apropiaţii au tradus ca "Lovitură de stat". Poate ne explică Ion care este diferenţa dintre "coup de force" şi "coup d'État". Că eu n-am mai făcut franceză din liceu... am mai uitat... _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 14 Iul 2012, 17:02, editata de 2 ori (Motiv : completare) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 17:38 | |
| Citind comentariile la articolul de mai sus, am ajuns şi la "dovezi solide" (vorba reclamei la hrana pentru câini ): Le Figaro: Lovitură de stat împotriva preşedintelui românhttp://www.mediafax.ro/externe/le-figaro-lovitura-de-stat-impotriva-presedintelui-roman-9825642Oooops! Ce facem aici, tovarăşi? Ce titlu au dat francezii şi cum traduc ai noştri? Oameni buni, eu atât vă mai spun, pentru că, oricum, peste o săptămână n-am să mai scriu în forum ("expiră" cele 30 de zile): Fiţi de partea cui vreţi voi, dar fiţi cu mintea voastră! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 21:12 | |
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 21:17 | |
| - Anahoret a scris:
- Citind comentariile la articolul de mai sus, am ajuns şi la "dovezi solide" (vorba reclamei la hrana pentru câini ):
Le Figaro: Lovitură de stat împotriva preşedintelui român http://www.mediafax.ro/externe/le-figaro-lovitura-de-stat-impotriva-presedintelui-roman-9825642
Oooops! Ce facem aici, tovarăşi? Ce titlu au dat francezii şi cum traduc ai noştri?
Asta nu inseamna ca maimutoiul nu a copiat... - Anahoret a scris:
Fiţi de partea cui vreţi voi, dar fiţi cu mintea voastră! P.S. Eu nu sunt de partea nimanui. Doar impotriva pot sa fiu. Eu nu m-am nascut ca sa sustin sau sa laud niste mincinosi si niste hoti carora nu le pasa de mine. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 21:21 | |
| - Mihaela a scris:
- Asta nu inseamna ca maimutoiul nu a copiat...
Ai dreptate, aşa este. Era vorba despre ceva mult mai grav. _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 14 Iul 2012, 21:21, editata de 1 ori (Motiv : greşeală de tastare) | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 21:36 | |
| - Anahoret a scris:
- Era vorba despre ceva mult mai grav.
Anahoret, inteleg ce e grav. Dar puteau sa traduca francezii oricum, eu tot nu-i voi suporta pe psd-isti. Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare. |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 22:08 | |
| I-am prin pe cate trei- Trei, Doamne, si toti trei!- cu "cioara vopsita".
Iata cum: 1.TB la mitingul de ieri de la Cluj: "......puscaria ii asteapta daca/dupa ce ma intorc la Cotroceni"...
2.VP pe Antena 3: "...casa din Mihaileanu, dosarul flota il asteapta daca/dupa ce pleaca de la Cotroceni..."
3.Crin Antonescu pe Antena 3: "....sa fie legi si pentru omul de rand, nu numai pentru politicieni...."
Mai, mai, oare asa sa fie la noi? Sunt pline puscariile de politicieni si toti gainarii sunt afara?!....
Asta ma face sa cred, o data mai mult, daca mai era nevoie, ca JUSTITIA nu e independenta si ca actioneaza la comanda politica. Si, atunci, ne mai miram de ce AN zicea ca dosarele contra lui sunt "o facatura politica". Stia el ce stia ca au de gand si ai lui sa faca venind la putere, nu? Cum adica: sa le raspunda cu aceeasi moneda facnandu-le niste dosarele ca ale lui "facaturi politice" Ca asa e in democratie....
Eu as zice asa: Ca sa-i terminam, si cu/pe unii, si cu/pe altii, sa-i impartim, cum bine zicea poetul fara pereche, "in doua cete: in smintiti si in misei" si apoi" sa dam foc la puscaria si la casa de nebuni".
Asta e solutia finala. Alta mai buna nici ca exista. Punct! Si de la capat... | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 22:21 | |
| - Mihaela a scris:
- Anahoret, inteleg ce e grav.
Dar puteau sa traduca francezii oricum, eu tot nu-i voi suporta pe psd-isti. Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare. Nu-ţi spun decât atât: citeşte-mi semnătura! MTV avea, pe la mijlocul anilor '90, un slogan: "Free your mind!" Eu l-aş transforma puţin: "Use your mind!" S-ar putea să mi-l pun şi la semnătură, să rămână aici pentru posteritate. ___________________________ P.S.Între timp, mi l-am pus! _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 14 Iul 2012, 22:22, editata de 1 ori (Motiv : anunţ schimbare semnătură) | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 22:21 | |
| - Mihaela a scris:
- Dar nu m-am ofticat deloc. Asta in primul rand. Si apoi, pe mine m-a intrigat (si ma mai intriga inca) faptul ca eu am spus atat de multe chestii despre psd care ar fi putut fi comentate insa toti sunteti muti ca niste pestisori cand e vorba de Bancorex sau Daciana Sarbu sau etc. Insa pe repede inainte la raspunsuri cu conotatii sexuale mai ales care au legatura doar cu imaginatia
Basescu din ce partid facea parte pe vremea Bancorex ? De Daciana Ponta e vorba in text ? Pe vremea Bancorex era o pustoaica de liceu, daca-mi aduc bine aminte. Ce legatura are ea cu problema asta ? | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 22:29 | |
| - Anahoret a scris:
- Mihaela a scris:
- Anahoret, inteleg ce e grav.
Dar puteau sa traduca francezii oricum, eu tot nu-i voi suporta pe psd-isti. Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare. Nu-ţi spun decât atât: citeşte-mi semnătura. MTV avea, pe la mijlocul anilor '90, un slogan: "Free your mind!" Eu l-aş transforma puţin: "Use your mind!" S-ar putea să mi-l pun şi la semnătură, să rămână aici pentru posteritate. Si de ce crezi tu ca eu as fi influentata de vreun post tv, ziar, etc. Tu ma crezi pe mine ca eu ajung acasa seara la 9:30 si ca uneori trec saptamani intregi cand nici nu deschid televizorul? Fiul meu nici n-are televizor in camera. Eu de exemplu m-am uitat la maica-mea si am studiat-o asa fara sa vreau si am constatat progresiv schimbarea la ea, care, pensionara fiind, se uita mult la TV. Efectiv am vazut cum i-a spalat creierul antena 3, cum imi repeta fraze pe care le aude la televizor, atunci cand ne intalnim. Da, ies scantei La mine in familie e cam ca pe forum - preferintele politice sunt foarte diversificate |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 22:40 | |
| - Franz Schneider a scris:
Basescu din ce partid facea parte pe vremea Bancorex ?
Esti obsedat! - Franz Schneider a scris:
De Daciana Ponta e vorba in text ? Pe vremea Bancorex era o pustoaica de liceu, daca-mi aduc bine aminte. Ce legatura are ea cu problema asta ? Bancorex e o idee. De fapt acum a ajuns o idee. E un subiect. Pe vremea psd-istilor era o banca. Foarte puternica. Banca Romana de Comert Exterior. Pe care psd-istii au devalizat-o. Prin credite din alea (cica) neperformante - pe care nu le-au mai dat inapoi. Adica au intrat gibonii in banca cu sacul gol, l-au umplut cu bani si apoi au plecat pur si simplu cu sacul in spinare. Daciana este un alt subiect. Este o beizadea la fel ca si Eba. Ambele sunt din categoria "fata lui tata". Adica au ajuns europarlamentare fara niciun merit. Doar pe spatele lui tata. Insa antibasistii se leaga NUMAI de Eba. Atat. Si nu mi se pare corect faptul ca nu se leaga de ambele. |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 22:55 | |
| - Mihaela a scris:
- Franz Schneider a scris:
Basescu din ce partid facea parte pe vremea Bancorex ?
Esti obsedat! Nu. Dar vreau sa spunem lucrurilor pe nume. - Mihaela a scris:
- Daciana este un alt subiect. Este o beizadea la fel ca si Eba. Ambele sunt din categoria "fata lui tata". Adica au ajuns europarlamentare fara niciun merit. Doar pe spatele lui tata. Insa antibasistii se leaga NUMAI de Eba. Atat. Si nu mi se pare corect faptul ca nu se leaga de ambele.
N-as baga mana in foc. Inca n-am auzit-o pe Daciana sa dea "rateuri" gramaticale precum Baseasca mica. Apoi, cand deschide gura, nu vorbeste doua de-un leu precum agramata in cauza. Si nici nu se "miorlaie" precum "pisica in calduri" a lui Sida. | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:04 | |
| - Anahoret a scris:
- Mihaela a scris:
- Anahoret, inteleg ce e grav. Dar puteau sa traduca francezii oricum, eu tot nu-i voi suporta pe psd-isti. Iar aici la noi doar stiti si voi ca presa antibasista e mult mai virulenta si cu impact mult mai mare.
Nu-ţi spun decât atât: citeşte-mi semnătura! MTV avea, pe la mijlocul anilor '90, un slogan: "Free your mind!" Eu l-aş transforma puţin: "Use your mind!" S-ar putea să mi-l pun şi la semnătură, să rămână aici pentru posteritate. ___________________________ P.S.În engleza mai e si varianta, ca si in romana dealtfel:"I'm losing my mind!", iar sensul romanesc: "mi-am pierdut mintile". Problema e , nu ca o pierzi, ci sa ai ce pierde. Sau, pentru "Use your mind!", nu e rau daca ai ce folosi, si stii cum s-o folosesti, nu numai pentru tine, dar sa fie de folos si pentru altii. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:10 | |
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:21 | |
| Atunci nu-mi mai ridica la "fileu". C-asa-i in... tenis ! | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:26 | |
- Atunci nu-mi mai ridica la "fileu". C-asa-i in... tenis !
Daca as putea discuta normal cu tine as continua. Dar esti orbit de ura si n-are sens discutia. Deci fiecare sa ramana la parerea lui. |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:30 | |
| Du-te pe "Incredibil". Ti-am lasat un mesaj privat. Aici... nu se poate. Nu permite Condor. O sa intelegi tot ce trebuie acolo. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:41 | |
- Du-te pe "Incredibil". Ti-am lasat un mesaj privat. Aici... nu se poate. Nu permite Condor. O sa intelegi tot ce trebuie acolo.
Da, bien, Franz |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:41 | |
- ...un mesaj privat. Aici... nu se poate. Nu permite Condor.
Vrei si chat room? Referitor la Mesageria Privată, am crezut că majoritatea a decis: nu trebuie. Asa că... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:45 | |
| Emil, n-am solicitat. Am facut doar remarca faptului ca tu nu permiti. E ceva rau in asta ? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 23:50 | |
| Nu. Nu ai gresit cu absolut nimic, Franz. Si eu am venit doar cu o complectare la postarea ta. E ceva rău? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 15 Iul 2012, 00:06 | |
| DA. Faptul ca BASESCU e inca in "coasta" noastra. Poate ne ajuti si tu sa scapam de el. Doar esti prietenul nostru si ne vrei binele si nu raul. Altfel nu-mi explic de ce nu te reintorci in Romania daca si tu crezi ca e atat de bine sub "oranduirea pedelista". | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 15 Iul 2012, 00:13 | |
| Las' că putem să avem pe Crin si Ponta in coaste! E un avantaj? Cine a spus că e „atât de bine” sub orânduirea pedelistă? Nu eu! Doar tu spui aceea despre mine si e gresit. Oricum o să fie „ si mai si” sub USL-isti. Dar... nu am intentia să intru în detalii politice. Plec pe alte subforumuri. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 15 Iul 2012, 00:30 | |
| - Ion a scris:
- În engleza mai e si varianta, ca si in romana dealtfel:"I'm losing my mind!", iar sensul romanesc: "mi-am pierdut mintile".
Problema e , nu ca o pierzi, ci sa ai ce pierde. Sau, pentru "Use your mind!", nu e rau daca ai ce folosi, si stii cum s-o folosesti, nu numai pentru tine, dar sa fie de folos si pentru altii. Ion, ideea este să nu înghiţi nimic pe nemestecate... "ca pelicanul", cum se spune. Vezi, când vrem să râdem de un om îi spunem că este bou, dacă este bărbat, sau că este vacă, dacă este femeie. Partea amuzantă este că şi boul şi vaca sunt rumegătoare. După ce au înghiţit iarba, se aşază la umbră şi încep să rumege. Eh, ce animale înţelepte! Pe partea cealaltă, toţi oamenii au minte, aşa cum toţi oamenii au picioare. Dar nu toţi pot merge pe jos 10 kilometri fără să facă febră musculară. Este nevoie de ceva antrenament. Din păcate, majoritatea ori iau taxiul, ori aşteaptă autobuzul. _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Dum 15 Iul 2012, 00:32, editata de 1 ori (Motiv : mă grăbesc şi tastez cu greşeli) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne | |
| |
| | | | Ştiri politice interne | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |