LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet padure drumetie politica 1 Fantasy comment-143 mediu CPSF istorie sibiu muzica_traditionala brasov 23 Popasul humanitas problema 1918 efremovivanantonovici Limba reclame romana curiozitati taieri google nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 17 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 17 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 17 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 17 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 17 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 17 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

Ştiri politice interne - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 01:11

Cel mai castigat dintre noi, a propos de politica, e Liviu.
Chiar asa, nu l-am mai vazut demult pe aici.
?!....

Ce zici, bade Liviu, din toata afacerea asta, cine castiga?
Ca de pierdut se stie sigur cine pierde intotdeauna, indiferent de cine castiga acum.

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 05:10

Acum stiu ce a vrut sa zica Basescu despre telefonul cu butoane.

Nu stiu cate canale de telviziune sunt in Romania, 12 sau mai multe-televiziuni romanesti vreau sa zic.
Basescu a zis "butonul 3", in loc de "Antena 3", pentru ca acolo, pe Antena 3, cei doi sunt zugraviti exact asa cum sunt in realitate,cu pensula si vopselurile lui Voiculescu.

Oare, asa o fi?

Azi, neavand ce face, am dat si pe "Realitatea Tv", unde am dat peste un vechi si bun prieten la acea vreme, cand si-a inceput cariera de jurnalist, de D-l Vlad Mixich, care e la baza medic psihiatru, si jurnalist pe Hotnews.ro.

L-au invitat, chipurile, ca sa arate acea televiziune, ca invita si altfel de jurnalisti, nu numai
de cei care tin cu Puterea actuala si ii detesta pe ceilalti.

Pozitia Domniei sale a fost una corecta cand s-au referit la insultele reciproce intre cei
"Trei Musche(i)tari".
Adica, atunci cand ei au zis ca Basescu insulta pe ceilalti doi, el a spus ca amantrei s-au insultat reciproc, ca si VP nu s-a lasat mai prejos facandu-l "nemernic" pe TB.

Tactica animatoarei emisiunii si a celorlalti era sa-l intrerupa mereu pe VM, sau, cand ii ajungea cu vorba, facea pauza de pub.

Ba, fratilor! Vorba lu' Nea Marin, saracu, Dumnezeu sa-l odihneasca, cate vorbe isi zic astia unii altora, nici la usa cortului nu cred ca e asa.
Se fac unii pe altii ca "pe o albie de porci".
Vorba lui Nenea Iancu: "-Si cum te-a insultat,...? - Pai mi-a dat hasht-pasht doua palme", sau cam asa ceva.
Atata le-a mai ramas celor "Trei Muschitari": sa se ia si la bataie.

Faceti un Referendum si pentru mine, cu intrebarea urmatoare:
"Vreti sa nu-i mai vedeti pe cei TREI pe sticla?"
Pe unu' cu sticla, pe altu' dormind, iar pe alalalt copiind?

Imi cer scuze celor TREI, daca nu e adevarat ce am
scris mai sus.
Nu eu sunt vinovat. Ci asa sunt zugraviti pe sticla de unii si de altii.

Cam asta ar fi solutia acum.
Si il aducem pe Nea Nelu', care zice ca pe vremea lui nu erau butoane.
Erau numite "telefonu' scurt", cu fir scurt, sau cu Moscova "telefonul rosu".

Si nu mai sufla unu in front.

Vazui si discursul celor Doi Muschetari la Ambasada Frantei.
Eu nu zic ca e rau ca au fost amandoi, dar sa si vorbeasca amandoi, nu prea e in ordine.
Acolo unde vorbeste Presedintele, Primul Ministru, nu cred ca mai trebuia.
In plus, daca nu vorbea in frantuzeste, poate nu facea greseala de pronuntie a cuvantului frantuzesc "l'autoroute", pronuntand pe "au" ca in romaneste, in loc de "o" in franceza.
Nu zic ca nu stie franzuzeste, sau engleza, dar, pentru un demnitar, nu se face sa greseasc la asemenea ocazii.
Imi inchipui, stiindu-i bine pe francezi cat de rai sunt, cum si-au dat coate.

Iar Presedintele Romaniei, trebuia sa vorbeasca tot romaneste. Avea cine sa-i traduca. Iar, la sfarsit putea sa zica doua vorbe si in franceza, daca tinea neaparat.
Protocolul asa zice, sau asa ar trebui sa zica dupa parerea mea.

Noapte buna, romane!
Oriunde ai fi acum,
Ion
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 07:40

Ion a scris:
Ba, fratilor! Vorba lu' Nea Marin, saracu, Dumnezeu sa-l odihneasca, cate vorbe isi zic astia unii altora, nici la usa cortului nu cred ca e asa.
Se fac unii pe altii ca "pe o albie de porci".
Vorba lui Nenea Iancu: "-Si cum te-a insultat,...? - Pai mi-a dat hasht-pasht doua palme", sau cam asa ceva.
Atata le-a mai ramas celor "Trei Muschitari": sa se ia si la bataie.
Sau, ca să revenim în contemporaneitate, concluzia lui Becali după ce s-a certat cu Mitică Dragomir: "El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am jignit." Laughing

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 19:49

Anahoret a scris:
...rumegătoare. După ce au înghiţit iarba, se aşază la umbră şi încep să rumege. Eh, ce animale înţelepte! Laughing
Omul are mult de lucru până să ajungă la întelepciunea aceea!

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 20:34

Am stat de vorba cu cel mai bun prieten al meu azi.
El nu putea sa-l sufere deloc pe Basescu.
Azi insa mi l-a vorbit asa de rau pe Ponta, fara sa-l ierte nici pe Basescu.
El zice asa: In joc e functia de Presedinte al Romaniei si de Romania.

Cand a auzit ca l-a facut "nemernic" pe Basescu, n-a fost de acord cu o asemenea iesire din partea unui inteletual ce se pretinde.
Pentru ca, inainte de toate TB e Presedintele Romaniei.

Prietenul meu nu se mai uita la Antena 3 si nici Realitatea. S-a saturat de agresiunea si violenta lor de limbaj. Atentie! El e in Tara.Nu a plecat niciodata din Tara lui, decat in mici excursii.

Tot el zice ca lumea ar trebui sa voteze fiecare cum doreste. Darv sa voteze.
M-a rugat si pe mine sa merg la vot. Mi-a fost greu sa-l mint si i-am spus ca nu pot sa
merg.

Omul nu poate sa ajunga la intelepciunea animaleleor, pentru ca e dotat cu "ratiune".
Dar si cu "iratiune"...

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 20:43

Ion a scris:
Omul nu poate sa ajunga la intelepciunea animaleleor, pentru ca e dotat cu "ratiune".
Dar si cu "iratiune"...
Era o parabolă şi mă bucur c-ai reţinut-o! Iar dacă ai comentat-o înseamnă că ai şi înţeles ce-am vrut să zic. Very Happy

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 20:54

Ion a scris:
Asta ma framanta si pe mine. Bine a punctat amicul tau. Se pune astfel intrebarea : acum... ce facem ?

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 21:12

Franz Schneider a scris:
Ion a scris:
Asta ma framanta si pe mine. Bine a punctat amicul tau. Se pune astfel intrebarea : acum... ce facem ?
Serieus? Am impresia ca incepi sa gandesti cum trebuie... Razz
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 21:26

Facem ce trebuie, Franz.
Indiferent cum veti vota sau nu fiecare, tot bine e.
Pentru ca numai asa se poate face o medie reala a situatiei din Tara.
Fie influentati, fie neinfluentati, mai mult sau mazi putin de mas media,
tot bine e.
Dumnezeu ne va ajuta sa iesim, daca suntem credinciosi, si din asta.

Nu voi acuza pe nimeni,dar nici nu voi lauda, pentru felul in care a votat sau n-a votat la Referendum. Pentru simplul fapt ca eu sunt un foarte mic "NIMENI".
Macar literele sa fie mari, ca sa contrasteze si sa iasa mai usor in evidenta cat de mic sunt.

Ma mai bazez si pe faptul ca fiecare om are un destin.
Daca in el scrie ca TB sa-si termine mandatul, si-l va termina.
Daca in destinul Romaniei scrie ca va trebui sa mai suferim inca, dar cand n-om fi suferit(?),
va trebui sa mai suferim.
Fie asta si din cauza, si nu numai, a celor

TREI, DOAMNE, SI TOTI TREI
Scapa-ne Doamne de ei!

Unu bea ca apucatu,
Altu e cu plagiatu,
Il insulta ca spurcatu,
Intre ei e Crin, saracu,
Doarme,... cica-l doare capu...

S-a trezit la Cotroceni,
Parca ar fi printre coceni
.................................
Uite ca nu mai am rime...
Pa, la re si numai bine!

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 22:33

Uite acum vazui pe Antena 3, ce spune TB ca a vrut sa zica cu TASTA 3.
Si-a batut joc de ei.
Si, ca sa nu se lase mai prejos, ca au fost pacaliti, cei de la ANTENA 3, fac si ei o gluma
cu tastele 1,2,3, la care raspund, Udrea, Ceausescu, Boc, nu in aceasta ordine.

Iar ziarista, ca femeie ce e, scuze doamnelor, e foarte ofuscata ca i-a pacalit. Ca s-au dus pe SIE, pe DIE, pe la Sfantu Ilie, sa vada cine le raspunde la Tasta 3.
Asa ca intuitia sotiei mele, pe care eu am scris-o aici, cum ca TB a facut o gluma, spunand ca TASTA 3 poate fi chiar ANTENA3, e foarte justa.

Lume, Lume!

Doamne, Doamne!

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 22:40

Ion a scris:
Si-a batut joc de ei.
Cata incredere mai poti avea in Basescu, in conditiile astea ?
Fara sa ma declar atotstiutor, eu zic ca "individul asta nu are toate tiglele pe casa". scratch

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 22:51

Ion a scris:
Si-a batut joc de ei.
Nu ştiu dacă a fost pe Antena 3 sau pe alt canal (eu mai lucrez la calculator şi soţia tot baleiază televizorul aşa că eu mai mult ascult decât văd Very Happy) un colaj cu răspunsuri la "butonul 3". Printre alţii a fost întrebat şi Iliescu. El a răspuns cam aşa: "Nu-mi amintesc să fi avut telefon negru cu butoane la care să răspundă Mefisto sau mai ştiu eu cine". so funny!

Gura păcătosului adevărul grăieşte: a vrut să zică Mafalda, dar i-a ieşit numele consilierului său privat! oh da!

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 22:52

Nu stiu cata incredere se poate avea in el, dar stiu sigur ca ceilalti
nu sunt prea inteligenti, daca s-au lasat dusi de nas de o simpla gluma spusa insa foarte serios. Daca sotia mea n-a crezut si a spus de la inceput ca-si bate joc de ei, dovada este postul meu de pe acest topic, atunci inseamna ca ei sunt slabi de tot.
Le-a dat un test foarte greu TB.
Cu toate doctoratele lor, fie si plagiate, aici i-a avut.
Trebuie sa recunoasca, daca sunt inteligenti.
Si sa i-o faca si ei, daca ii duce mintea, tot asa de inteligent, sau, de ce nu, si mai inteligent.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 22:55

Ion a scris:
Si sa i-o faca si ei, daca ii duce mintea, tot asa de inteligent, sau, de ce nu, si mai inteligent.
Asteapta ziua de 29 iulie. O sa i-o faca atunci de n-o s-o poata duce, bietul TB... so funny!

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyDum 15 Iul 2012, 23:12

Eu sunt convins ca, si in ideea plecarii lui TB de la Cotroceni, tot lor si-o fac.
Lui TB ii vor face cel mai mare bine.
Vorba ceea: "Ce-ti faci tu cu mana ta, nici dracu nu mai desface."
Sa vedeti ce bine o sa fie atunci lui TB, care a demonstrat ca nu lupta pentru el, ci pentru onoarea functiei de Presedinte, iar cei care raman pe aceasta functie cat de onorati se vor simti si cat de greu le va fi sa o onoreze, dupa ce a fost atat terfelita. Si de unii, si de altii.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 01:04

Îti dau perfectă dreptate, Ion:
Băsescu nu pierde nimic.
Poporul român pierde...

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 01:38

Se spune ca
"Generalul De Gaulle a iesit din Istorie ca sa intre in Politica."

Expresia, ca si cuvintele ei, capata greutatea data de personlitatea lui DG, dar si de evenimentele din '68, pe care el n-vea cum sa le prevada.
De aceea expresia respectiva vrea sa spuna ca era mai bine sa ramana in Istorie ca General victorios, decat in sa intre in politica din care a iesit pe usa din dos.

Pe cata vreme, Francois Mitterrand a intrat in politica pentru a iesi din istorie."
Au spus-o unii cu rautate evidenta la adresa lui FM, parafrazand expresia respectiva.

Eu cred ca, odata intrat in politica, e imposibil sa nu intri in istorie.
Problema este cum, nu neaparat cum intri, ci, mai ales, cum ramai.
Cum te judeca istoria, deci posteritatea.
De care, unora le pasa mai mult sau mai putin, iar altora deloc.

La Antena 3, pentru ca de asta facui introducerea respectiva, animatorul emisiunii spune o gluma,in tonul si cu intentia caracteristica acestei televiziuni:
EBA a fost intrebata: Stii ca tatal tau va iesi din politica si va intra in istorie?
La care ea raspunde, fara sa gandeasca evident: S-o crezi tu pe asta!

Eu zic, cu toata aparenta prostie a E-iBA, raspunsul ei poate fi interpretat si in favoarea
neprostiei ei. Chair "inteligenta" simpla as numi-o eu.
Pentru ca eu as avea o alta opinie despre expresia respectiva, in parte explicata mai sus.

Odata intrat in politica, vrand nevrand, tot intri si in istorie. Problema este cum intri, si cum ramai.

Iata ca Traian Basescu al nostru este un personaj care a intrat in politica si va ramane in
ISTORII.
Una ar fi "Istoria Bucurestiului", iar alta ar fi "Istoria Romaniei", ca Presdinte, si de ce
nu in "Istoria moderna si contemporana", asta nemaivorbind ca, dupa unii,si cu concursul lor, ne-a facut si de "Istoria lumii". Adica "de rasul lumii".

Asadar, TB, stiind ca e ultimul mandat, el a vrut sa ramana in Isotrie, nu oricum, ci ca unul care a vrut sa fie Intemeietorul unei noi Republici prin modificarea Constitutiei.
Vezi revenirea la mandatul de 4 ani al Presedintelui, Parlament unicameral, cu mai putini membri, vot uninominal, si cam atat sa zicem.

Nu i-au mers, nu pentru ca n-ar fi bine asa, ci pentru ca opozitia nu voia sa fie el acela care modifica in bine, ci ei.

In ultimul timp, fiind cuprins si de o dezbinare interioara a partidului, de care a profitat in alegeri opozitia de atunci, n-a mai putut face nimic.

Acum TB se vede in fata unui fapt implinit. Trebuie sa plece din functie.
Si va pleca cu siguranta. Ceea ce nu vrea el, si lumea nu intelege, este ca el nu vrea sa plece oricum. Nefiind vorba atat nu numai de persoana lui, ci de functia insasi de Presedinte
al Statului.
Sa ne amintim cum a plecat Ceausescu. Ei bine, trebuia sa plece, dar nu asa.
Trebuia judecat si condamnat cum trebuie. Sunt sigur ca s-au facut greseli pe aceasta directie, la fel cum se fac si acum.
Atunci au zis ca sa fereasca tara de razboi civil. Acum de ce s-o mai fereasca?

De ce atata graba?

Aici e problema. Si Istoria va da raspuns, mai devreme sau mai tarziu, la aceasta intrebare.

Atentie! Aceasta este cheia tuturor necazurilor de azi din Tara noastra.
E ceva ce noi nu vom sti niciodata. Poate posteritatea. Si atunci poate tot deformat.
Pentru ca, eu sunt convins, sunt lucruri foarte grave la mijloc.

Doamne, ajuta-l pe roman!
Si da-i in 7/29 gandul cel bun,
De peste Ocean,
Ion

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 13:38

Ghici, ghicitoarea mea - cine dezinformeaza?

Băsescu a relatat episodul convorbirii cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, recunoscând, fără să vrea, că a dezinformat-o.
A mai avut o întrebare legată de cum decurge procedura, dacă e reglementată în Constituţie procedura de suspendare a preşedintelui. I-am spus: "Nu, nu e reglementată", a declarat senin Băsescu.

http://www.realitatea.net/jurnale.html#emisiune15Iulie2012-2000 (minutul 20.05 - 20.06)

Ce spune Constitutia:

"Suspendarea din funcţie

ARTICOLUL 95
(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.

(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.

(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui. "

Si atunci ne mai miram de reactia Europei cand e mintita cu nerusinare? Ca doar Europa nu este obligata sa citeasca Constitutia Romaniei, ea se bazeaza pe ce ii spune Presedintele Romaniei ... care minte cu nerusinare.

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 15:08

Emil Condor a scris:
Îti dau perfectă dreptate, Ion:
Băsescu nu pierde nimic.
Poporul român pierde...
Eu, membru cu drepturi depline al poporului roman, declar ca n-am nimic de pierdut. Ba da ! Pe TB. Pe care o sa-l declar NUL.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 22:23

Hopaaaaaaaaaaaaaaaa !
Basescul si-a "tras linie fierbinte" de la STS la sediul de campanie.
Acum sa-mi spuneti voi mie daca o fi sau nu legal.
Eu stiu raspunsul.

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 22:35

D-l Ponta spune ca acele 11 puncte sunt rezultatul discutiei cu D-l Barrosso.
Le-a raspuns ca PI CA a promulgat Legea cu 50% +1, si numarul alegatorilor de
18 milioane.
Iata ca Basescu, pana aici a avut dreptate.
Felul in care au cedat VP si CA, mi se pare prea usor.
Asa zice si Adrain Cioroianu, ca au cedat usor cu privire la pragul electoral, dar mai ales
la numarul de alegatori de pe liste.
VP zice ca acest lucru e "bine pentru Romania" sa aiba 18 mil de alegatori chiar la o populatie de 19 mil si ceva.

Mie incepe sa-mi miroase, dupa ce l-am vazut si TB aseara pe Realitatea TV,
a intelegere, de genul "...pupat in Piata Independentei".

Au tipat unii la altii, eu ca prostul m-am uitat la ei, crezand ca
"binele" va invinge. S-au inteles ce au de facut in toate situatiile.

M-am inselat si de data asta.
Asta e parerea mea intuitiva.
Tipa unii la altii, atata tot.
Punct!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 22:45

Comisia de Etica spune ca PONTA NU A PLAGIAT,Romania tv aplauze aplauze aplauze
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 22:51

Nerelevant.
Vor mai veni alte 7 comisii care vor spune că a plagiat.
Aşa-i trebuie dacă şi-a făcut teza la mişto. Acum s-o tragă! Twisted Evil

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 23:07

Realitatea este alta, Anahoret.
La noi s-au compromis foarte multe notiuni.
Asta cu plagiatu e nimica, pana la urma.
Problema e, ca nimic nu mai e sigur in Tara noastra.
Ce e negru, nu e negru. Poate si invers?
Totul este asa de amestecat, incat e greu, foarte complicat de separat.

Cand un elev copia, si nu il prindeam, demonstram simplu:
Treci la tabla si rezolva problema inca odata.
Era aproape imposibil s-o faca tot asa de bine ca in scris.
Si preferau sa-si recunoasca greseala, si ii iertam, data fiind si vina mea de lipsa de vigilenta.

Numai ca aici e vorba de "copy-paste".
In copierea electronica nu-ti tremura mana, cand apesi pe taste, ca in timpul unui examen.
Aici ar trebui sa-ti tremure "constiinta". Ce-o fi aia? Doamne, fereste!

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 EmptyLun 16 Iul 2012, 23:22

INCREDIBIL !
Iata ce nesabuit e Traienel !

http://www.gandul.info/politica/basescu-si-a-sigilat-biroul-la-plecarea-de-la-cotroceni-crin-antonescu-nu-are-acces-la-dosarele-presedintelui-sunt-parte-din-istoria-romaniei-9871141

Daca va fi demis, Antonescu nu-i va mai permite accesul in fostul birou si va face publice toate "secretele" Traienelului. Ca sa se invete minte !

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 17 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 17 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: