__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne | |
|
+9Franz Schneider Diaporevomenos zaraza26 nicuvar dolion Ion Anahoret Emil Condor ostrovna 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 17:24 | |
| - Mihaela a scris:
- Adrian Nastase n-a vrut sa se sinucida. De fapt, el a tras in Traian Basescu, pentru ca-i statea in gat!
Eu nu cred ar fi culmea sa fim mintiti in halul asta,pe base il cred dar nastase e un tip orgolios,mindru,destept,cult ce sa mai zic si foarte arogant zice sotul nu eu,si atunci ii zic de grofii maghiari care au taiat padurile de marko bella care de atitia ani a fost infipt la guvernare . Auzi acum pe bune a fost o lupta acolo s-au tras trei focuri,unul dintre politisti are un glonte in mina cica...dar sa mai vedem astea sunt pe surse... | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 17:33 | |
| - ostrovna a scris:
- Mihaela a scris:
- Adrian Nastase n-a vrut sa se sinucida. De fapt, el a tras in Traian Basescu, pentru ca-i statea in gat!
Auzi acum pe bune a fost o lupta acolo s-au tras trei focuri,unul dintre politisti are un glonte in mina cica...dar sa mai vedem astea sunt pe surse... Daaa, siiiigur ca daaa! Si s-au luptat mult? Probabil lupta mai continua si acum, acel politist nu mai poate sa-si ia mana de pe... pfffffff glontz! |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 17:35 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 17:40 | |
| - Mihaela a scris:
- ... acel politist nu mai poate sa-si ia mana de pe... pfffffff glontz!
L-a palmat bine să nu se mai găsească pentru probe! Au fost trase trei gloante dintr-o armă prevăzută pentru două... Glumesc, bineînteles! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 20:43 | |
| A mai ieşit un banc pe tema asta, chiar a doua zi de la... să-i zicem incident. Ci-că Năstase era transportat cu targa pe holurile spitalului. Acolo, înghesuială mare: ziarişti, oameni de la partid, alţi pacienţi care căscau gura... Când de-o dată se dau de perete uşile la Urgenţe şi intră Ponta în halat alb strigând: — Daţi-vă la o parte, sunt doctor! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 20:51 | |
| | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 21:24 | |
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 21:48 | |
| - ostrovna a scris:
- I-a reusit de data asta cred ca are mari remuscari ca nu a murit nastase mai are multe de spus,ce fraier a fost ca l-a scapat de la dosarul" flota" ,vezi pe cine nu lasi sa moara ....
Măi, Geta, sper ca minunata noastră justiţie să fie la fel de intransigentă şi în cazul campaniei Ridzi-EBA. Că sunt tot p-acolo. Iar madamme Macovei să fie la fel de deontolagă şi atunci când cele două doamne (uh! era să-mi scape "fufe" ) vor fi la loc cu răcoare... Căci de va pica Băse... vor fi multe poliţe de plătit. Şi se vor plăti! D-aia am scris că Pârţe a deschis cutia Pandorei şi habar n-are ce-a ieşit de-acolo. _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 21:58 | |
| | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 22:26 | |
| Privesc un pic pe internet la Antenba 3 o emisiunem, exact acum, 10:24 in Romania, si fotbalul Anglia_Italia. Bravo Nistorescu! Si celui de langa Olguta, primarita Craiovei.
Bogdan Chireac si prezentatorul nu sunt jurnalisti, ci avocati ai lui Nastase. Halal presa! D aia e greu la noi. Punct si am plecat. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Dum 24 Iun 2012, 22:34 | |
| - Ion a scris:
- Privesc un pic pe internet la Antenba 3 o emisiunem, exact acum, 10:24 in Romania,
si fotbalul Anglia_Italia. Bravo Nistorescu! Si celui de langa Olguta, primarita Craiovei.
Bogdan Chireac si prezentatorul nu sunt jurnalisti, ci avocati ai lui Nastase. Halal presa! D aia e greu la noi. Punct si am plecat. Ioane te contazic total pt ca acel chireac l-a condamnat pe ponta pt.discursul de investire a lui MRU,dar de Renatte Weber de ce nu spui nimic??? De Ridzi si de ebba de ce??? Si anastase dovedita ???? Ti se pare normal???? Ti se pare normal ce a facut oprea cu gradele de militari,deci tata a fost cu soldatii lui la inundatii,cutremur,la Cincu,midia si la pensie a iesit cu grad de colonel fara 4 stele??? | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 00:46 | |
| Nu, Geta, nu mi se pare normal. Nu mi se pare normal ca in emisiunea intitulata "Minciuni si mistere in cazul lui AN", animatorul sa puna problema exact ca tine. Pe tine te inteleg, dar pe un jurnalist ca animator al unei emisiuni tv nu. Pentru ca el a invitat din ambele tabere, iar el trebuia sa fie la mijloc. Cu asta nu sunt de acord. Cei din tabara care impartaseau opinia lui erau suficienti pentru a balansa lucrurile, iar telespectatorul sa aleaga. Eu nu fac parte din nicio tabara. Nici pro, nici contra AN. Ci in tabara in care presa, TV, trebuie sa fie independenta. POzitia lui C. Nistorescu mi s-a parut corecta.
Ca sunt si alti mafioti necondamnati, asta e este altceva. N-are decat sa invite pe aceeasi si sa dezbata alte cazuri.
Nu poti scuza un hot spunand ca sunt si altii la fel de hoti. Atentie! Nu fac hot pe nimeni. Asta zic asa, in general.
Deocamdata AN este condamnat de Justitie, stramba asa cum o fi ea. El are statut de detinut din momentul emiterii ordinului de arestare. De aceea e si pazit de politie.
Dosarul cu flota, cu Ridzi, etc., nu aveau ce cauta in discutia respectiva. Nu pentru ca n-ar trebui sa se discute despre aceste lucruri, ci pentru ca nu era subiectul pus in discutie. Ba au mai deviat si la chestia cu "coloneii". Daca vreunul dintre invitati ar fi deviat de la subiect, cel care trebuia sa intervina, trebuia sa fie chiar animatorul. Daca are pareri pro AN, sau contra Base, n-are decat sa se invite la o alta televiziune unde sa-si spuna of-ul, ca invitat. Sau chiar la A3, dar la alta emisiune decat a lui.
Or el este primul care a incalcat aceasta regula. M-am lamurit de multe lucruri in privinta tv romane. De aceea lucrurile merg prost.
Imi pare rau, dar n-am ce sa fac. Pentru felul in care a condus discutiile, intr-o alta televiziune n-ar mai fi avut loc.
Inca o data Geta, precizez: Nu am nimic cu nimeni. Din niciun partid. Dar cu acest animator, am.
Cel putin in aceasta emisiune a incalcat, aia cum ii zic ei, "deontologia profesionala".
Sa speram ca Justitia isi va face datoria in continuare si cu ceilalti certati cu legea, iar jurnalistii, animatori tv, vor fi independenti.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 00:55 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- Privesc un pic pe internet la Antenba 3 o emisiunem, exact acum, 10:24 in Romania,
si fotbalul Anglia_Italia. Bravo Nistorescu! Si celui de langa Olguta, primarita Craiovei.
Bogdan Chireac si prezentatorul nu sunt jurnalisti, ci avocati ai lui Nastase. Halal presa! D aia e greu la noi. Punct si am plecat. Ioane te contazic De ce să-l contrazici când are 100% dreptate în ce priveste jurnalismul? Si eu cred la fel cum sustine Ion. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 00:59 | |
| - Anahoret a scris:
- A mai ieşit un banc pe tema asta, chiar a doua zi de la... să-i zicem incident.
Ci-că Năstase era transportat cu targa pe holurile spitalului. Acolo, înghesuială mare: ziarişti, oameni de la partid, alţi pacienţi care căscau gura... Când de-o dată se dau de perete uşile la Urgenţe şi intră Ponta în halat alb strigând: — Daţi-vă la o parte, sunt doctor! Asta ar fi... pedeapsa capitală, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 01:09 | |
| Doamne Ioane din bun simt trebuia sa fie cu o tinuta cit de cit din respect,dar nu va intenteleg pe voi care nu sunteti aici sa suportati biciuirle lui basescu si intreb de ce ??? Ma rog CERULUI sa nu fiti ceea ce cred eu,mai bine murea nastase sa fiti fericiti toti cei care ati plecat din tara din ratiuni ale voastre dar de ce trebuie sa hotariti voi pt. noi??? Noapte buna !!! Vorba lui Cactus (sa muriti bine basescul) Oameni mai scarbavnici ca cei a lui basescu nu exista si se v-a dovedi asta | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 01:51 | |
| Cactus a plecat cu aceasta durere in suflet ca basescu ne vrea moartea si a si spus-o sa iesim din sistem, el basescu ne-a taiat medicamentele Asa sa-i ajute Dumnezeu | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 05:10 | |
| Of, mai Geta! Te inteleg foarte bine. Numai tu nu ne intelegi cum trebuie pe noi. Eu personal nu-i iau apararea nici a lui Basescu, nici a altuia din PDL. Si nici din alte partide, care au facut si fac rele tarii noastre.
Pe Basescu nu-l suport de cand a jignit pe jurnalistii aceia. La fel ca si Iliescu dealtfel. Numai ca el l-a depasit pe maestru.
Romania e inca tara mea. Si va fi mereu cat voi trai. Indiferent unde voi fi. Noi nu hotaram deloc nimic pentru voi. De aceea nici nu am votat niciodata de cand am plecat de acasa.
Ma doare insa cand vad ca lucrurile nu se pot indrepta. Singurul motiv pentru care am intervenit acum, aici, relativ la emisiunea respectiva, in care putea fi vorba de altcineva nu de Nastase, este ca acel animator tv n-are nicio legatura cu profesia respectiva. Nu stie ce e aia "deontologie profesionala".
Da pagina inapoi si vezi ca eu am fost printre primii care am zis, asa cum m-a invata taicu: "sa nu te bucuri niciodata de raul altuia. Ca nu se stie niciodata cand iti vine si tie randul". Da, Geta! Sa stii ca nimeni nu e la adapost. Oricand o poti pati si tu, chiar nevinovat.
Eu am incercat, dar n-am reusit probabil sa explic bine, ca intr-o tara unde Justitia nu merge, nimic nu merge. Semnalul cu Nastase, fie el si gresit, poate fi un semn bun. Si datator de speranta. Ca ceilalti, pe care ii pomenesti tu mereu, ar putea, ar trebui, daca sunt gasiti vinovati, sa pateasca acelasi lucru, sau mai rau, e aevarat si asta. "Dupa fapta si rasplata" , zice o vorba inteleapta.
Hai sa avem rabdare un pic. Poate ca USL-ul castiga alegerile din toamna si ii vedem si pe ceilalti legati. Nu fara a fi gasiti, insa,vinovati de Justitie. Iar lui Nastase nu-i doresc decat sa se faca sanatos si sa lupte pana cand va demonstra contrariul. Ca poate, asa zic eu. Are tot ce-i trebuie ca sa lupte.
Voi urmari cu interes si cu rabdare aceasta lupta.
Sanatate si succes, Domnule AN! Sa nu ma banuiesti de nesinceritate, Geta. Nu. Daca e nevinovat, cei care au gresit, la randul lor, sa plateasca. Asa ar fi normal.
Noapte buna, romane! Oriunde ai fi acum. Ion
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 08:47 | |
| Ion, la nivelul de trai ce-l afiseaza domnul Nastase, ma indoiesc de corectitudinea lui! La fel ca toti imbogatitii peste noapte ai "revolutiei"! Te intreb, daca ai fi nevinovat, ai recurge la gestul disperat de a-ti lua viata? Eu, nu! Si de-as fi vinovat, nu as putea sa ma sinucid... nu stiu ce educatie a primit el, dar felul in care am fost eu crescut, exclude din start posibilitatea aceasta! Iar Justitia e vinovata ca nu a actionat de la primul caz de coruptie... trebuia taiat in carne vie, sa le piara cheful si altor doritori de imbogatire prin furt. Iar noi, oamenii simpli, sa ne vedem de viata si familia noastra, sa ne crestem copiii demn, pentru a asigura viitorul tarii! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 12:10 | |
| - Ion a scris:
- Sa nu ma banuiesti de nesinceritate, Geta.
Niciodata nu te-am banuit de ceva rau sau nesincer Doamne fereste,dar de ce Macovei nu a comentat cazul Robertei care a furat din banii parintilor nostrii fapt dovedit,nu ma intriga ca e condamnat nastase dar trebuia bagat in alt dosar de ex matusa tamara sau altele ca doar nu a fost usa de biserica dar vreau sa spun ca si el si sotia lui au avut bani si din familie tatal ei a fost ministrul agriculturii si la externe iar tatal lui a fost in armata regelui! Eu dupa cum am spus l-am cunoscut si e foarte rafinat sotul meu nu-l suporta zice ca e inginfat mai ales de la faza cu ouale S-a impuscat si a vrut sa moara a fost hartuit 8 ani si s-a prezentat la toate procesele si stie legile foarte bine. Daca si fata mea care a terminat dreptul e intrigata si ea chiar nu e cu politica dar avea lacrimi in ochi si mi-a spus clar ca e o mare nedreptate Cred ca ai observat Ioane ca nu suport oamenii neglijenti si acum ma refer la macovei deci e penibila cu bretonul si coada de cal iar ea nu e medic sa comenteze mai ales despre bradisteanu, iar comentatorul din platoul de aseara neras si imbracat urit mi s-a parut grotesc sa apari asa la tv.O zi buna Ioane si nu te supara pe mine!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 12:22 | |
| - dolion a scris:
- Iar Justitia e vinovata ca nu a actionat de la primul caz de coruptie... trebuia taiat in carne vie
Exact asa nu ajungeau viideau,berceanu,udrea,anastase si alti nesimtiti,mor batrinii ,dar intreb moare tara asta daca nastase nu e bagat in inchisoare?acum? A nu se uita ca tara asta are destule probleme si sincer pe vremea lui toti am dus-o mult mai bine,Dolion cred ca ma intelegi de ce sunt asa suparata?? Gestul lui a fost extrem pt,ca ura lui basescu nu o poate intelege ura virulenta . Fraier a fost nastase ca nu l-a trimis in inchisoare atunci cu flota,mare prostie a facut mare de tot!!! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 14:23 | |
| Fraier a fost nastase ca nu l-a trimis in inchisoare atunci cu flota,mare prostie a facut mare de tot!!! Asa e in viata, Geta: "Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti."
Te intreb, daca ai fi nevinovat, ai recurge la gestul disperat de a-ti lua viata?
Da, dolion,gestul respectiv il poate invinovati si mai mult.
sa le piara cheful si altor doritori de imbogatire prin furt
La politicieni nu e vorba nummai de furt, in intelesul strict al cuvantului. Furtul lor e deosebit de cel obisnuit. De aceea e greu de dovedit. Singura modalitate prin care s-ar putea stavili lacomia lor, am mai zis altadata, sa fie platiti cu solda, ca la armata. Si, cand isi termina mandatul, unul sau maximum doua, sa se duca de unde a venit. La fel ca soldatul sa fie lasat la vatra, dupa ce si-a servit Tara, nu dupa ce s-a servit de Tara ca sa se imbogateasca.
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 14:39 | |
| - casa din Zambaccian, - celelalte case, - ferma de la Cornu, - colectia de tablouri, - colectia de ceramica si icoane, - colectia de arme, - colectia de carti rare, - conturile din banci. Zice un comentator pe ziare.com, la articolul lui L. Lumezeanu "....Povesti despre Nastase si altii."
Imi veni in minte : "Strange omul ca furnica, Cand pleaca nu ia nimica.".... ........................................... Fie chiar la mititica... | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 14:46 | |
| - casa din Zambaccian, - celelalte case, - ferma de la Cornu, - colectia de tablouri, - colectia de ceramica si icoane, - colectia de arme, - colectia de carti rare, - conturile din banci. zice un comentator pe ziare.com, la articolul lui L. Lumezeanu "UIta-te acum la el!" Povesti despre Nastase si altii."
Ce-mi veni in gand:
"Strange omul ca furnica, Cand pleaca, nu ia nimica." ..................................... Fie chiar la mititica.... Hada, hada, nu-i nimica?!.... | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 14:52 | |
| - Ion a scris:
Te intreb, daca ai fi nevinovat, ai recurge la gestul disperat de a-ti lua viata?
Da, dolion,gestul respectiv il poate invinovati si mai mult. Sigur ca daca esti nevinovat vrei sa iti dovedesti nevinovatia. , nu renunti si te resemnezi sinucigandu-te. Eu mi-l amintesc pe Dan Diaconescu atunci cand a fost arestat (pt cateva zile). Isi arata catusele, isi ridica mainile incatusate, adica dadea dovada de barbatie. Ca urmare a crescut in sondaje atat partidul ala al lui, cat si el. Este incalificabil gestul lui Adrian Nastase. Consider ca este un om terminat din punct de vedere politic. Cine naiba mai voteaza un om care vrea sa se sinucida cand da de greu? E slab si las, n-are pic de orgoliu sau forta. De asta ii face basescu terci. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Lun 25 Iun 2012, 15:42 | |
| - Ion a scris:
-
- colectia de tablouri, - colectia de ceramica si icoane, - colectia de arme, - colectia de carti rare, Multe dintre carti tablouri arme sunt mosteniri de la parintii ei si ai lui,la restul nu stiu ,nici conturile ,dar casa din Mihaleanu?a lui base la cultura lui poate are vreo colectie de sticle si vb. lui ponta daca ii faci cadou o carte il jignesti ..................................... Fie chiar la mititica.... Hada, hada, nu-i nimica?!... patru scinduri si-un piron asta-i viata unui om. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne | |
| |
| | | | Ştiri politice interne | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |