__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne | |
|
+9Franz Schneider Diaporevomenos zaraza26 nicuvar dolion Ion Anahoret Emil Condor ostrovna 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 26 Iun 2012, 22:26 | |
| - Ion a scris:
- - casa din Zambaccian,
- celelalte case, - ferma de la Cornu, - colectia de tablouri, - colectia de ceramica si icoane, - colectia de arme, - colectia de carti rare, - conturile din banci. zice un comentator pe ziare.com, la articolul lui L. Lumezeanu "UIta-te acum la el!" Povesti despre Nastase si altii."
Ce-mi veni in gand:
"Strange omul ca furnica, Cand pleaca, nu ia nimica." ..................................... Fie chiar la mititica.... Hada, hada, nu-i nimica?!.... Scriam acum câteva zile despre votul negativ şi motivul pentru care l-am votat atunci pe Băsescu. Este clar că, din salariul său de ministru de externe şi apoi de prim-ministru, n-avea cum să strângă atâta, chiar şi cu moştenirea mătuşii Tamara. Dar eu nu vinovăţia sau nevinovăţia lui Născase am pus-o în discuţie, ci corectitudinea unui proces. Tare mult îmi seamănă cu procesele în care erau înfieraţi chiaburii. Chiar n-or fi găsit un dosar mai serios ca să-l bage la mititica?! Sau ajungem iarăşi la vorba aia: "Dai în mine, dai în tine..." _____________________ Free your mind!
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 26 Iun 2012, 23:03 | |
| E mai de "sus", nu e la noi, eu nu-l cred pe basescu in stare sa faca asa ceva. Sigur aici e vorba de a da un exemplu, mi se pare ca e vorba despre o mare influenta si ceva extrem de puternic. |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 26 Iun 2012, 23:09 | |
| - Mihaela a scris:
- E mai de "sus", nu e la noi, eu nu-l cred pe basescu in stare sa faca asa ceva. Sigur aici e vorba de a da un exemplu, mi se pare ca e vorba despre o mare influenta si ceva extrem de puternic.
- Mihaela a scris:
- E mai de "sus", nu e la noi, eu nu-l cred pe basescu in stare sa faca asa ceva
Nu el e ingerul pe pamint ,vai noua Cel mai scarbavnic om el si cu proasta lui,succesuriiiiiiiii!!!!!!!!!! Noapte buna Mihaela Stii la ce ma gindesc la femeile care au murit inclusiv prietena mea cea mai buna cind au facut avorturi empirice ,basescu vrea sa iesim din sistem asta e
Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Mar 26 Iun 2012, 23:16, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 26 Iun 2012, 23:15 | |
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 26 Iun 2012, 23:35 | |
| Problema este ca, in aceasta afacere cu tentativa de sinucidere a lui AN, mai trage si pe altii dupa el. Si pe Ministru de Interne, si pe doctorul Bradisteanu, si poltistul care l-a salvat.,etc. In sensul ca lumea crede ca a fost o inscenare, iar anumite persoane i-au fost complice la inscenarea sinuciderii.
Eu zic asa: Ma bucur ca n-a reusit sa se sinucida. Cu, sau fara inscenare. Pentru ca, in felul acesta, el poate sa lupte sa-si dovedeasca nevinovatia si sa fie util familiei sale, chiar si in puscarie fiind. Sau, sa-si satisfaca pedeapsa ca orice cetatean al tarii, ca orice om care a gresit. Urmand, pentru ca este inca tanar, si la 62 de ani cat are acum, si la 64 de ani, cat va avea peste 2ani, daca satisface in intregime pedeapsa, cand vine acasa, sa fie de folos familiei, si de ce nu, societatii, daca resuseste sa se reintegreze in ea, si ea il primeste.
Asa cum spun multi, este un tip foarte inteligent, ar putea sa-si foloseasca inteligenta, de data aceasta intr-o directie in care sa nu mai fie supus greselii. Sa se fereasca de a mai gresi. Sa invete din necazul respectiv si sa dea lectii si la altii.
E greu, e usor? De spus e usor. De facut si de suportat e mult mai greu, sunt convins.
Asa incat, asa cum am mai spus, si o repet, nu e bine sa te bucuri de raul sau necazul nimanui.
E bine sa inveti din ele, si sa te feresti cat poti. Ma intreb daca lumea a invatat ceva din cele intamplate cu AN. Vinovat, sau nevinovat, a invatat lumea ca o poate pati daca nu respeca legea? Si, in special, cei care se cred deaspupra legii? Ca nu e bine sa-ti iei zilele orice ar fi, orice necaz ai avea ? Ca viata e data de Cel de SUs, si ca numai el are dreptul sa ti-o ia?... Ca pentru viata si dreptate trebuie sa lupti pana la ultima picatura?
Acestea, zic eu, sunt lucruri care ar trebui sa ne uneasca. Si nu sa ne dezbinam in doua, sau mai multe parti.
Cine a gresit in toata aceasta afacere, mai devreme, sau mai tarziu, va plati intr-un fel.
Fie cei din justitie, care au dat un verdict gresit, fie cei care au incercat sa-l ajute sa scape de executare,dupa ce s-a dat sentinta de condamnare, daca se stabileste in vreun fel ca e adevarata inscenarea.
Daca cele de mai sus nu se dovedesc adevarate, atunci, cu parere de rau repet, AN n-are decat sa-si satisfaca pedeapsa. Nu e nici primul, nici ultimul de pe terra care ar face puscarie, la nivelul lui, de mare demnitar.
In prima guvernare a lui Chiraques, a fost Prim-Ministru Eduard Baladur. El fusese contra-candidatul lui Chiraques, pentru prezidentiale. Pentru a nu iesi Le Pen, el a dat ordin ca toti ai lui sa-l voteze pe Chiraques. Drept recompensa, cred, J CH, l-a pus Prim-MInistru.
Ei bine, acest Prim-Ministru, a bagat cu manuta lui, asa sustineau toti, nu mai putin de 4 ministri, din guvernul lui in puscarie ferma( adica cu executare) de la 2 pana la 6 ani. Pentru greselile ce le pot face cei de la putere: trafic de influenta, abuz de putere, etc. Unii si-au mai revenit, incercand sa mai intre in politica, dar n-au reusit mare lucru. Dar nu s-a sinucis niciunul. Si aveau, slava Domnului, state de functiune serioase in politica.
Ma opresc aici cu povestile ca sa nu va plictisesc.
Doamne-ajuta pe toata lumea care e in necaz! Inclusiv pe dusmanii mei.
Noapte buna, romane! Oriunde ai fi acum, Ion
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 26 Iun 2012, 23:58 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Mier 27 Iun 2012, 00:08, editata de 1 ori | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 00:02 | |
| | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 00:17 | |
| - Ion a scris:
- ...
Asa cum spun multi, este un tip foarte inteligent, ar putea sa-si foloseasca inteligenta, de data aceasta intr-o directie in care sa nu mai fie supus greselii. Sa se fereasca de a mai gresi. Sa invete din necazul respectiv si sa dea lectii si la altii.
E greu, e usor? De spus e usor. De facut si de suportat e mult mai greu, sunt convins.
Asa incat, asa cum am mai spus, si o repet, nu e bine sa te bucuri de raul sau necazul nimanui.
E bine sa inveti din ele, si sa te feresti cat poti. Ma intreb daca lumea a invatat ceva din cele intamplate cu AN. Vinovat, sau nevinovat, a invatat lumea ca o poate pati daca nu respeca legea? Si, in special, cei care se cred deaspupra legii? ....
Eu sunt convinsa ca e un exemplu teribil pentru toti politicienii. Sunt multi carora le tremura sufletul in ei de groaza acum, uitandu-se la imaginile terifiante de la tv. Dar sa nu uitam ca mai exista cazuri asemanatoare prin Europa. Iulia Timosenko - fost prim ministru al Ucrainei. La inceput a activat in cadrul partidului comunist de la ei. La fel, femeie de afaceri extrem de bogata (locul 3 in lume, parca). A fost condamnata la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere si coruptie. Hugo Chavez - presedintele Venezuelei - comunist si el - critica vehement capitalismul si globalizarea - concepte foarte dragi SUA - a fost si el arestat. Nu stiu prea bine amanuntele povestii lui Hugo Chavez dar in mare cam asta e. |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 06:03 | |
| Interesant este că, în cazul Iuliei Timoşenko, Occidentul (căruia noi ne închinăm) consideră că este un caz clar de proces politic. Asta s-a afirmat şi cu ocazia campionatului european când oaresce lideri "de Bruxelles" au refuzat să vină la vreo două meciuri care se jucau în Ucraina. În timp ce despre Năstase se scrie prin "Frankfurter Allgemeine Zeitung" că şi-a regizat sinuciderea. Că acel Schwarz nu a călcat (în această perioadă) prin România şi o citează numai pe Monica Macovei, bineînţeles că nu contează. Cum nici nu mai contează că acelaşi Schwartz (bag seama că sufletul îi este ca şi numele) s-a pronunţat în acelaşi ziar despre "plagiatul" lui Ponta. Şi mai spune lumea că bietul Băse este bătrân, bolnav, obosit şi atât de lipsit de vlagă că nu mai are nicio putere! Să fim serioşi! Băse este atât de dus cu pluta încât, ca să-şi satisfacă orgoliile, ar da foc României precum Nero Romei! Surse: Ziarul "Cotidianul" despre Karl-Peter Schwarz şi "plagiatul" lui PontaZiarul "Cotidianul" despre Karl-Peter Schwarz şi regizarea sinuciderii lui Năstase.____________________________________________ P.S.Am scris "plagiat" (cu ghilimele) deoarece încă nu s-a pronunţat nicio instituţie asupra acurateţei tezei de doctorat a lui Ponta. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 11:22 | |
| Dar Nastase si-a regizat sinuciderea! De aia se scrie. Iar Iulia Timosenko, imi amintesc ca a fost o inflacarata revolutionara in acea "revolutie portocalie" din Ucraina. Plus ca desi cica e femeie, nici nu a incercat sa se sinucida, nici nu s-a milogit in genunchi sa ceara indurare. In fine... Iar dragutul de Ponta vreau sa spun ca este pă felie cu bietul base, ăăă de fapt vreau sa spun ca sunt dusmani de moarrte. |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 11:48 | |
| - Anahoret a scris:
- Să fim serioşi! Băse este atât de dus cu pluta încât, ca să-şi satisfacă orgoliile, ar da foc României precum Nero Romei!
E negru si la suflet si in cerul gurii mi-a placut Quo vadis (în română Unde mergi?) este titlul unui roman istoric scris de Henryk Sienkiewicz, dar unde pleaca ca flota nu mai e asa ca o sa arda si el in flacari,da exact asa se comporta ca Nero prigoneste crestinii si el la ciresica se destrabaleaza ,vai noua unde am ajuns
Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Mier 27 Iun 2012, 12:04, editata de 1 ori | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 12:00 | |
| - Mihaela a scris:
- Dar sa nu uitam ca mai exista cazuri asemanatoare prin Europa.
Iulia Timosenko - fost prim ministru al Ucrainei. La inceput a activat in cadrul partidului comunist de la ei. La fel, femeie de afaceri extrem de bogata (locul 3 in lume, parca). A fost condamnata la 7 ani de inchisoare pentru abuz de putere si coruptie.
Oare anastase si udrea or sa aiba tentative sau inscenari nu cred ca au citit vreo carte pina la capat dar vine marinarul cu navodul si le salveaza,Timosenko din cite stiu era portocalie ea a inventat ciuma asta si a intrat in greva foamei Fetele marinarului in frunte cu prietena lui de pahar sunt dovedite de cit au furat asa ca sper sa le vad la jilava nu cred ca au diabet poate Macovei vreo pancreatita ceva de genu | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 15:06 | |
| - ostrovna a scris:
- ...,Timosenko din cite stiu era portocalie ea a inventat ciuma asta si a intrat in greva foamei
...
Aha, Timosenko era portocalie. Si au bagat-o comunistii la inchisoare. In timp ce la noi e bagat la inchisoare taman un baron comunist, tz tz tz saracul. |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 17:44 | |
| "În şedinţa din ziua de 27 iunie 2012, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.e) din Constituţia României şi al art.34 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, a examinat cererea formulată de Preşedintele României privind soluţionarea conflictului juridic de natură constituţională dintre Guvern, reprezentat de primul-ministru, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte. La şedinţa de judecată au participat, din partea Preşedintelui României, domnul Ştefan Deaconu, consilier prezidenţial, iar din partea Guvernului, primul-ministru, domnul Victor-Viorel Ponta, împreună cu ministrul justiţiei, domnul Titus Corlăţean, şi ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, domnul Mircea Duşa. În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte, generat de acţiunea Guvernului şi a primului-ministru de a-l exclude pe Preşedintele României din delegaţia care participă la Consiliul European în perioada 28-29 iunie 2012. În exercitarea atribuţiilor constituţionale, Preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului. Această atribuţie poate fi delegată de către Preşedintele României, în mod expres, primului-ministru."Doar ca in Constitutia Romaniei nu exista termenul de "şef al statului". Curtea Constitutionala rescrie Constitutia? Eu stiam ca pentru asa ceva trebuie referendum. In ceea ce priveste "excluderea", nici vorba despre asa ceva. Presedintele se afla intr-un eventual "conflict" cu Parlamentul, nu cu Guvernul. Si ar mai fi ceva. Aceasta decizie nu poate fi pusa in aplicare daca nu apare azi in Monitorul Oficial. Si nu va aparea, pentru ca nu exista motivare, Zegrean a afirmat ca nu are cine sa o scrie. Halal Curte Constitutionala, nu? Pe site-ul oficial al Consiliului European 28-29 iunie 2012, Romania este reprezentata de Victor Ponta, Prim Ministru. | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 18:28 | |
| - Mihaela a scris:
- Dar Nastase si-a regizat sinuciderea! De aia se scrie.
Iar Iulia Timosenko, imi amintesc ca a fost o inflacarata revolutionara in acea "revolutie portocalie" din Ucraina. Plus ca desi cica e femeie, nici nu a incercat sa se sinucida, nici nu s-a milogit in genunchi sa ceara indurare. In fine...
Iar dragutul de Ponta vreau sa spun ca este pă felie cu bietul base, ăăă de fapt vreau sa spun ca sunt dusmani de moarrte.
Mihaela, pe bune: o sinucidere nu se regizează cu pistolul. Pentru simplul motiv că e periculos să-ţi vânturi gloanţe pe la beregată. Nu ştii cum îţi "ciupeşti" jugulara şi regizarea se transformă, subit, într-un reality-show. Hai să luăm "realitatea care este" (vorba lui Vanghelie ): Năstase s-a pierdut cu firea şi a vrut s-o şteargă nemţeşte de pe lumea asta, numai că nu i-a reuşit. Era un titlu foarte inspirat într-un ziar: "Năstase şi-a ratat şi moartea şi viaţa". Măcar noi, oamenii obişnuiţi, să nu cădem în absurd. Pentru asta sunt plătiţi politicienii. N-am înţeles ce-ai vrut să spui cu Timoşenko (nu fac mişto, zău că n-am înţeles). _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 18:31 | |
| - Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
- ...,Timosenko din cite stiu era portocalie ea a inventat ciuma asta si a intrat in greva foamei
...
Aha, Timosenko era portocalie. Si au bagat-o comunistii la inchisoare. In timp ce la noi e bagat la inchisoare taman un baron comunist, tz tz tz saracul. Taman baronul comunist bagat de ciuma portocalie pe ultima suta de metrii,cita ura si nedreptate exact asta ii lipsea lui basescu de la fericire ,acum sigur isi ride in pumni,foarte frumos ,un film regizat prost de macovei,daca era nicolaescu iesea la fix Nu te pot intelege Mihaela chiar te-a bucurat faza cu nastase??? Ma gindeam ca daca as fi vazut-o pe udrea sau pe celelate fete ale marinarului??? Atunci da impreuna cu nastase anastase viideanu si mai ales pinalti | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:17 | |
| - Anahoret a scris:
- Mihaela a scris:
- Dar Nastase si-a regizat sinuciderea! De aia se scrie.
Iar Iulia Timosenko, imi amintesc ca a fost o inflacarata revolutionara in acea "revolutie portocalie" din Ucraina. Plus ca desi cica e femeie, nici nu a incercat sa se sinucida, nici nu s-a milogit in genunchi sa ceara indurare. In fine...
Iar dragutul de Ponta vreau sa spun ca este pă felie cu bietul base, ăăă de fapt vreau sa spun ca sunt dusmani de moarrte.
Mihaela, pe bune: o sinucidere nu se regizează cu pistolul. Pentru simplul motiv că e periculos să-ţi vânturi gloanţe pe la beregată. Nu ştii cum îţi "ciupeşti" jugulara şi regizarea se transformă, subit, într-un reality-show. Hai să luăm "realitatea care este" (vorba lui Vanghelie ): Năstase s-a pierdut cu firea şi a vrut s-o şteargă nemţeşte de pe lumea asta, numai că nu i-a reuşit. Era un titlu foarte inspirat într-un ziar: "Năstase şi-a ratat şi moartea şi viaţa". Măcar noi, oamenii obişnuiţi, să nu cădem în absurd. Pentru asta sunt plătiţi politicienii.
N-am înţeles ce-ai vrut să spui cu Timoşenko (nu fac mişto, zău că n-am înţeles). Anahoret, uite explic mai detaliat care e parerea mea despre evenimentul asta - care nu e chiar unul comun deoarece nu se intampla in fiecare zi ca un fost prim ministru sa fie aruncat in inchisoare. S-a intamplat sa fiu pe faza la transmisiile in direct si chiar am urmarit atent. Nastase a procedat complet aiurea. In primul rand pentru ca a vrut sa se sustraga de la condamnare. Sa zicem ca a ales sa se sinucida. Lucru condamnabil din punctul meu de vedere si nu vreau sa intru in explicatii de ordin spiritual, crestin, etc. Daca reusea era ingrozitor in primul rand pt el si familia lui. Dar n-a reusit. Acum de ce n-a reusit? Pentru ca a fost impiedicat la timp sau pentru ca s-a impiedicat el pentru ca n-a avut suficient curaj sa-si zboare creierii. Absolut toate aceste variante (indiferent care e cea adevarata - care s-a petrecut) nu fac altceva decat sa demonstreze cat de penibil, las, lipsit de demnitate si slab este Adrian Nastase ca om si ca barbat. Era mort de frica si de rusine ca va ajunge in inchisoare si - parerea mea este ca nu a avut curaj sa se sinucida ci doar a facut un gest demonstrativ in fata politistului. Daca ar fi intentionat sa se sinucida o facea, dar el voia doar sa scanceasca precum un copil. Hmm, poporul nostru a avut barbati care au fost trasi pe roata, arsi cu fierul incins. Oameni care au luptat pentru un tel. Pentru ce tel a luptat AN? Ce Doamne iarta-ma a facut? A vandut toate obiectivele importante si profitabile ale tarii luand spaga milioane de dolari. Adica a devalizat o tara si a falimentat-o. Si pentru asta a luat 2 ani. Acum referitor la Iulia Timosenko. A fost un fel de eroina in revolutia portocalie din Ucraina. Daca nu ma insel acolo la ei s-au falsificat alegerile intr-un mod grosolan - asa cum fac comunistii care obisnuiesc sa bage pumnul in gura. In fine, amanuntele nu sunt extrem de importante, cert este ca a fost condamnata la 7 ani de inchisoare pentru ca a luptat impotriva acelor nereguli (sa le spun asa , nu gasesc acum alt cuvant), a fost prim ministru pentru un timp insa ei nu sunt chiar democrati, in final au indepartat-o. De aceea occidentul nu a fost de acord cu condamnarea ei si au incercat sa boicoteze nu stiu ce jocuri sportive. Iar Putin ca sa-i imbuneze cica pe occidentali stiu ca declara prin presa, ca el (adica statul lui) se ofera sa-i acorde sprijin medical Iuliei care era la un moment dat bolnava, etc... Pe mine nu ma incanta comunistii, nu-mi place limba rusa si nici votca, imi place sa vorbesc engleza. Fiecare cu preferintele lui. Oricum persoanele de pe forum imi plac toate. |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:24 | |
| Scuze de on topic, dar am o rugaminte la Emil. Toate aceste discutii despre Nastase ar trebui mutate la Una ... alta ... in politica. Aici, la Stiri ar trebui sa fie vorba numai de stiri. Azi stirea zilei este mizeria aia cu Curtea Constitutionala, nu despre Nastase. Aia a fost stire de mult, gata, s-a terminat. Haideti, va rog, sa ne limitam aici doar la stirile din politica. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:29 | |
| - ostrovna a scris:
Nu te pot intelege Mihaela chiar te-a bucurat faza cu nastase???
Nu draga, nici nu m-a bucurat nici nu m-a intristat. Efectiv am urmarit toata mascarada asta si mi-am facut o parere. Am voie? Sau deja sunt obligata sa ma incolonez si sa-l injur cat e ziua de lunga pe base? Crezi ca alta treaba n-am? Ce mama naibii rezolv cu aceasta atitudine plangacioasa? Imi da sa mananc? Eu am doua joburi si o firma si pentru asta muncesc, nu imi da nici base nici bombonel de mancare. Capisci? Il critic pe base si l-am criticat mereu. Dar exista vreo alternativa viabila? As vrea sa vad. Cu alde prostanaci si plagiatori comunisti, thanks but no thanks!! Am spus deja ca imi place engleza! Okay? - ostrovna a scris:
Ma gindeam ca daca as fi vazut-o pe udrea sau pe celelate fete ale marinarului??? Atunci da impreuna cu nastase anastase viideanu si mai ales pinalti Ma doare-n cot de toti astia, de unii nici n-am auzit si sunt convinsa ca n-am pierdut nimic. |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:33 | |
| - nicuvar a scris:
- Scuze de on topic, dar am o rugaminte la Emil. Toate aceste discutii despre Nastase ar trebui mutate la Una ... alta ... in politica. Aici, la Stiri ar trebui sa fie vorba numai de stiri. Azi stirea zilei este mizeria aia cu Curtea Constitutionala, nu despre Nastase. Aia a fost stire de mult, gata, s-a terminat. Haideti, va rog, sa ne limitam aici doar la stirile din politica.
Si daca totusi comentariile la o stire din politica nu s-au terminat? Se baga pumnul in gura, stiu. Un user mi-a spus ca n-a inteles ceva. |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:38 | |
| - Mihaela a scris:
Si daca totusi comentariile la o stire din politica nu s-au terminat? Se baga pumnul in gura, stiu. Un user mi-a spus ca n-a inteles ceva. Scuza-ma, n-am spus asa ceva. Dar puteti sa discutati toate astea in alt topic, nu aici, la stiri. Daca te-am deranjat, imi pare rau. Dar as vrea, cand intru la un topic de stiri, sa vad o stire, nu altceva. Pe mine m-ar interesa despre cine merge maine la Bruxelles, nu daca Nastase avea sau nu fular. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:40 | |
| - nicuvar a scris:
- Mihaela a scris:
Si daca totusi comentariile la o stire din politica nu s-au terminat? Se baga pumnul in gura, stiu. Un user mi-a spus ca n-a inteles ceva. Scuza-ma, n-am spus asa ceva. Dar puteti sa discutati toate astea in alt topic, nu aici, la stiri. Daca te-am deranjat, imi pare rau. Dar as vrea, cand intru la un topic de stiri, sa vad o stire, nu altceva. Dar spune si tu acum, te rog. Trebuie puse stirile astea asa, fara niciun comentariu? De fapt si tu acum astepti ca ceilalti useri sa comenteze stirea asta despre decizia CC care te intereseaza pe tine. |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:46 | |
| - Mihaela a scris:
- nicuvar a scris:
- Mihaela a scris:
Si daca totusi comentariile la o stire din politica nu s-au terminat? Se baga pumnul in gura, stiu. Un user mi-a spus ca n-a inteles ceva. Scuza-ma, n-am spus asa ceva. Dar puteti sa discutati toate astea in alt topic, nu aici, la stiri. Daca te-am deranjat, imi pare rau. Dar as vrea, cand intru la un topic de stiri, sa vad o stire, nu altceva. Dar spune si tu acum, te rog. Trebuie puse stirile astea asa, fara niciun comentariu? De fapt si tu acum astepti ca ceilalti useri sa comenteze stirea asta despre decizia CC care te intereseaza pe tine. Asa-i. Pe mine nu ma intereseaza Nastase. Pentru mine nu e o stire. Sunt barfe. Nu am avut acces la dosar, nu stiu daca e vinovat sau nu, nu sunt medic, nu am vazut daca s-a impuscat, doar din ce se prezinta in mass media nu pot sa ma pronunt. Si chiar ma doare in cot, acum, de Nastase. Sa stea acolo, la Rahova. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:48 | |
| [quote="Mihaela"][quote="Anahoret"] - Mihaela a scris:
Oricum persoanele de pe forum imi plac toate.
Hai ca esti draguta,io cind vreau sa zic ceva naspa de ceva sau cineva zic ca ii urit ca urita ca limba rusa Votca e bautura preferata a lui vacaroiu Sa stii ca rusoaicelor le place sampania de calitate,am fost la Moscova de vreo doua ori dar sa stii ca e misto de tot cultura rusa si Leningradul cu noptile lui albe ,a meritat ,acum na regret ca nu am inteles rusa ... As vrea sa merg la Paris dar degeaba ca au un accent a la Edith Piaf si tot nu o scoti simplu la capat,cel mai misto e in germania aia daca vorbesti engleza nu te baga in seama, Daca nu stii germana poti sa stai la colt de strada mult si bine ,sotul meu si-a luat profa de germana dar e grea pina la urma un colaborator de-al lui l-a bagat in seama si cu engleza dar ii greu la nemti ca la Targu Mures nu stii ungureste esti mort asta zic din experienta mea,noroc ca fetele si sotul stiu . O zi buna Mihaela si sunt sigura ca esti umana si poti sa tolerezi un gest pe care nastase ar fi trebuit sa-l duca la capat era mai bine si pt. base si pt noi ..... | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mier 27 Iun 2012, 19:51 | |
| - nicuvar a scris:
Asa-i. Pe mine nu ma intereseaza Nastase. Pentru mine nu e o stire. Sunt barfe. Nu am avut acces la dosar, nu stiu daca e vinovat sau nu, nu sunt medic, nu am vazut daca s-a impuscat, doar din ce se prezinta in mass media nu pot sa ma pronunt. Si chiar ma doare in cot, acum, de Nastase. Sa stea acolo, la Rahova. Si stirea asta despre decizia CC nu tot in mass media a aparut? Si cu tot cu speculatiile, parerile pro si contra de rigoare. Si te contrazic un pic, Nicu. Faptul ca AN este la inchisoare nu este o barfa ci un fapt real care are un mult mai mare impact asupra societatii romanesti decat faptul ca ponta sau base vor sa se plimbe pana la Bruxelles si inapoi (si) pe banii mei. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne | |
| |
| | | | Ştiri politice interne | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |