LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati muzica_traditionala 1 CPSF nicuvar 23 politica efremovivanantonovici istorie taieri sibiu comment-143 romana Popasul Limba Fantasy humanitas padure google mediu brasov reclame drumetie 1918 problema internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 3 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 3 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 3 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 3 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Ştiri politice interne - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 19:55

[quote="Mihaela"] da dar diferenta e ca pota merge cu doi oameni base cu 30 +sespepisti aia de ss
nicuvar a scris:

ponta sau base vor sa se plimbe pana la Bruxelles si inapoi (si) pe banii mei. smile

Corect si pe ai mei si a lui mama ,noroc ca e in canada si nu vede toata mascarada asta
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 20:00

Mihaela a scris:

Si stirea asta despre decizia CC nu tot in mass media a aparut? Si cu tot cu speculatiile, parerile pro si contra de rigoare.

Este comunicatul dat de Curtea Constitutionala. "Speculatiile" au fost ale mele, asa am gandit eu despre Constitutia Romaniei, pe care am citit-o si despre rolul Curtii Constitutionale. Daca merge Basescu la Bruxelles, merge degeaba. Daca merge Ponta, atunci va reprezenta interesele Romaniei. Basescu nu le reprezinta. Asa cum nu a facut-o niciodata acolo. El s-a obligat. in numele Romaniei, sa dam noi bani ca sa se lafaie grecii in continuare. Basescu nu s-a gandit la poporul lui, nu il iubeste, se gandeste numai la el si la orgoliul lui. Din pacate, este prea tampit si prea mitocan. Consilierul care l-a reprezentat azi la CC scria acum 4 ani ca pentru asa ceva CC trebuie sa solicite Parlamentului sa decida: ori motiune de cenzura pentru premier ori suspendarea presedintelui pentru incalcarea Constitutiei.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 20:01

ostrovna a scris:
...
Sa stii ca rusoaicelor le place sampania de calitate,am fost la Moscova de vreo doua ori dar sa stii ca e misto de tot cultura rusa si Leningradul cu noptile lui albe ,a meritat ,acum na regret ca nu am inteles rusa ...
Pai comunistii tind sa imprumute din obiceiurile occidentalilor - apropos de asta cu sampania. Iar cultura rusa e faina insa nu si daca te referi la perioada recenta, comunista, ci mai mult daca faci referire la perioada cand aveau țar.
ostrovna a scris:

O zi buna Mihaela si sunt sigura ca esti umana si poti sa tolerezi un gest pe care nastase ar fi trebuit sa-l duca la capat era mai bine si pt. base si pt noi .....
Serios? Era mai bine pt base? De ce? El s-a sinucis pt ca nu-l iubea base? Sau pt ca nu-l iubeam noi? Era mai bine pt noi??? Ce treaba are mai? Haide nu mai umbla cu prostii din astea, te rog!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 20:41

Mihaela a scris:
Anahoret, uite explic mai detaliat care e parerea mea despre evenimentul asta - care nu e chiar unul comun deoarece nu se intampla in fiecare zi ca un fost prim ministru sa fie aruncat in inchisoare. S-a intamplat sa fiu pe faza la transmisiile in direct si chiar am urmarit atent...
Păi, în privinţa lui Năstase amândoi spunem cam acelaşi lucru. Nici eu nu susţin că ar fi un martir; doar că s-a pierdut cu firea şi a încercat să-şi tragă un glonţ în cap, numai că poliţaiul a fost mai rapid ca el. Dacă ar fi fost o înscenare de genul "Nenea poliţistu'! Ia uite ce fac eu!" am fi avut parte de o scenă ca în filmele mute (îţi mai aminteşti genericul vechi de la "Telecinemateca", partea de sfârşit, când ea vrea să se sinucidă iar el o ia în braţe şi-i smulge pistolul? [aici]). Or, Năstase a fost rănit la gât. Rănile în zona asta sunt periculoase. Gândeşte-te că glonţul i-ar fi putut leza laringele şi ar fi rămas mut. N-ar fi riscat Năstase aşa ceva, mai ales că (aici sunt de acord cu tine) nu pare a fi omul care să-l dea curajul afară din casă. Iar să-l fi rănit poliţistul cu bună ştiinţă în timp ce Năstase ar fi stat nemişcat ca stana de piatră... mi se pare absurd.

Cu Timoşenko s-a întâmplat cam ca în telenovela cu Băsescu şi Tăriceanu. Numai că ea a avut ghinion. Dar şi ea este mânjită zdravăn, cam la fel cum este Năstase şi Tăriceanu ai noştri. Şi, la fel ca şi Năstase, a fost băgată la zdup pe dosar politic. Numai că, în cazul ei Occidentul vede porcăria, iar în cazul lui Năstase – nu. Motivele sunt, pur şi simplu, economice: noi nu mai avem nimic de oferit, în timp ce Ucraina este o excelentă piaţă de desfacere pentru UE. Un tip de pe la o emisiune TV (nu mai ştiu care, fiindcă eu mai mult ascult televizorul decât să urmăresc emisiunile) spunea că pe Năstase l-au arestat cam la fel ca pe Al Capone: pentru o găinărie şi nu în baza unui dosar greu.

Să nu înţelegi cumva că-i ţin partea lui Năstase. Nici pomeneală! Locul lui este la Hotel Rahova. Însă mi-ar fi plăcut ca biletul în "staţiune" să-l fi luat în urma unui dosar beton şi a unui proces corect, urmat de o motivare care să stea în picioare. Or, ce s-a întâmplat la noi, chiar dacă nu l-a transformat pe Năstase în martir, a reuşit, totuşi, să-l facă să fie compătimit de unii oameni. Ceea ce mie nu mi se pare corect.

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 20:53

Ca să fiu şi eu on topic Razz

Cotidianul "Gândul" spune că pe website-ul Consiliului European, şeful delegaţiei României este Victor Ponta, nu Băsescu. Sunt curios să văd ce influenţă va avea decizia CCR asupra CE.

Pe site-ul Consiliului European, Victor Ponta este şeful delegaţiei României la summit-ul de mâine. Cotroceniul nu comentează

Şeful delegaţiei române la summit-ul din 28-29 iunie este premierul Victor Ponta, potrivit informaţiilor de pe site-ul Consiliului European.

În secţiunea dedicată jurnaliştilor acreditaţi la eveniment, se află şi o listă cu numele, funcţia şi fotografia liderilor europeni care vor participa la summit din partea ţărilor lor. În dreptul României, apare Victor Ponta, cu toate că magistraţii de la Curtea Constituţională au decis miercuri că preşedintel e este cel care reprezintă România la astfel de reuniuni internaţionale, cu toate că poate delega acest mandat şi altor persoane, inclusiv primului-ministru.

[sursa»

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 21:50

Mihaela a scris:

Pai comunistii tind sa imprumute din obiceiurile occidentalilor - apropos de asta cu sampania. Iar cultura rusa e faina insa nu si daca te referi la perioada recenta, comunista, ci mai mult daca faci referire la perioada cand aveau țar.

Foarte inteligenta replica ,nu am la ce sa fac referire decit ca, comunistii sunt aia de la anvers in frunte cu base dar el nu se simte bine decit daca e ceva peste 40 grade,deci sampanie nu nici macar la investiri nu mai exista ce-i un pahar de sampanie???pentru spionul nr 1 a lui madam ceausescu ,deci hai sa nu lungim discutia aiurea si mai bine pune niste poze cu ceva de mincare bun...Noapte buna ca miine sunt chemata la un interviu important atit eu cit si fata mea,ciao Mihaela sti tu expresia cine seamana vint culege furtuna iar bravul nostru stapin e obisnuit cu furtuna si tangajul thumb_yello
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 21:59

Anahoret a scris:

Cu Timoşenko s-a întâmplat cam ca în telenovela cu Băsescu şi Tăriceanu. Numai că ea a avut ghinion. Dar şi ea este mânjită zdravăn, cam la fel cum este Năstase şi Tăriceanu ai noştri. Şi, la fel ca şi Năstase, a fost băgată la zdup pe dosar politic. Numai că, în cazul ei Occidentul vede porcăria, iar în cazul lui Năstase – nu. Motivele sunt, pur şi simplu, economice: noi nu mai avem nimic de oferit, în timp ce Ucraina este o excelentă piaţă de desfacere pentru UE. Un tip de pe la o emisiune TV (nu mai ştiu care, fiindcă eu mai mult ascult televizorul decât să urmăresc emisiunile) spunea că pe Năstase l-au arestat cam la fel ca pe Al Capone: pentru o găinărie şi nu în baza unui dosar greu.
Referitor la ceea ce am subliniat: Timosenko a fost bagata la inchisoare de rusi, in cazul lui Nastase ceilalti au fost cu ideea, daca pot sa ma exprim asa. Asadar... Rolling Eyes
Anahoret a scris:

Să nu înţelegi cumva că-i ţin partea lui Năstase. Nici pomeneală! Locul lui este la Hotel Rahova. Însă mi-ar fi plăcut ca biletul în "staţiune" să-l fi luat în urma unui dosar beton şi a unui proces corect, urmat de o motivare care să stea în picioare. Or, ce s-a întâmplat la noi, chiar dacă nu l-a transformat pe Năstase în martir, a reuşit, totuşi, să-l facă să fie compătimit de unii oameni. Ceea ce mie nu mi se pare corect.
Eh, nu e compatimit de unii oameni. Si sunt de acord cu tine ca nu e corecta compatimirea asta. Doar cei care-l urasc pe base se pronunta acum, oricum ar fi, trebuie sa-i atribuie lui toot!!! oh da!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 22:03

ostrovna a scris:
Mihaela a scris:

Foarte inteligenta replica ,nu am la ce sa fac referire decit ca, comunistii sunt aia de la anvers in frunte cu base dar el nu se simte bine decit daca e ceva peste 40 grade,deci sampanie nu nici macar la investiri nu mai exista ce-i un pahar de sampanie???pentru spionul nr 1 a lui madam ceausescu ,deci hai sa nu lungim discutia aiurea si mai bine pune niste poze cu ceva de mincare bun...Noapte buna ca miine sunt chemata la un interviu important atit eu cit si fata mea,ciao Mihaela sti tu expresia cine seamana vint culege furtuna iar bravul nostru stapin e obisnuit cu furtuna si tangajul thumb_yello
Vai, vezi sa nu-ti puna base bete-n roate la interviu.

P.S. Serios acum: poti sa-l critici pe base cat vrei. Dar daca vii cu pontilici din astia care-s buni eu te voi contrazice FOR EVER!
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 22:25

Păi, în privinţa lui Năstase amândoi spunem cam acelaşi lucru. Nici eu nu susţin că ar fi un martir; doar că s-a pierdut cu firea şi a încercat să-şi tragă un glonţ în cap, numai că poliţaiul a fost mai rapid ca el. Dacă ar fi fost o înscenare de genul "Nenea poliţistu'! Ia uite ce fac eu!" am fi avut parte de o scenă ca în filmele mute (îţi mai aminteşti genericul vechi de la "Telecinemateca", partea de sfârşit, când ea vrea să se sinucidă iar el o ia în braţe şi-i smulge pistolul? [aici]). Or, Năstase a fost rănit la gât. Rănile în zona asta sunt periculoase. Gândeşte-te că glonţul i-ar fi putut leza laringele şi ar fi rămas mut. N-ar fi riscat Năstase aşa ceva, mai ales că (aici sunt de acord cu tine) nu pare a fi omul care să-l dea curajul afară din casă. Iar să-l fi rănit poliţistul cu bună ştiinţă în timp ce Năstase ar fi stat nemişcat ca stana de piatră... mi se pare absurd.

Nu stiu de ce nu-mi merge Quote, de aceea spicuiesc din mesajul lui Anahoret ceea ce e mai sus.
Despre tentativa de sinucidere a lui AN se pot spune multe vrute si nevrute.

Eu cred ca multe s-ar lamuri daca s-ar putea vedea imaginile luate de cameramanul ce insotea politia, sau filmul inregistrat de camerele casei lui AN.
Cum insa acest lucru nu e posibil acum, poate mai taraziu, sau niciodata, lumea,
in lipsa de ocupatie, sustinuta si alimentata de presa, amatoare de scandal, fiecare separat, sau impreuna, fara a avea un suport material clar, incearca, fara a reusi, sa-si explice, intr-un fel sau altul, ce n-au vazut siu nstiu decat cei de fata.

De aici si neintelegerile si rafuielile intre oameni care se gasira dusmani fara a avea vreun motiv serios. Decat necunoasterea, sau nestiinta a tot ceea ce s-a intamplat.

Oricum nimeni nu va afla niciodata ce si cum s-a intamplat atunci, acolo.
Fiecare dintre cei implicati direct vor spune "adevarul care ii avantajeaza pe ei si ii deranjeaza pe ceilalti".
Iar noi, ca simpli spectatori, nu avem decat sa aplaudam ce ne place, sau ne convine, si sa
nu acceptam ce credem ca nu e corect, nu e adevarat.

Mai mult de atat nu cred ca are putere cineva sa faca.

Acum, hai la fotbal!
Hai Spania, Hai Portugalia!
Cei mai buni sa invinga!
Iar in viata, cine a gresit sa plateasca.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 22:28

Ion a scris:

Cei mai buni sa invinga!
Iar in viata, cine a gresit sa plateasca.

Corect sa plateasca toti cei care au gresit!
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 22:28

Emil, te rog sa stergi mesajul pe culoarea gri.
Multumesc!
Ion

EC - După voia ta! hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyMier 27 Iun 2012, 23:17

Eu jur cu mina pe biblie ca nu am lovit un copil nici un plex nici in fata,bleacs mincinosule,sa-ti fie rusine dinu patriciu Sad
abjecti tu si cu fica-ta mincinoasa ,nesimtita si mai ales proasta,proasta mai elena tine pixul in mina dreapta proasta dracului,succesuriiiiiiiiiiiii proasta lumiiiii si cu buzele umflate de botox....asa sa va ajute Dumnezeu de inculti mai aveti puterea un pic....

Vreau sa va vad acolo unde meritati ,nu uitati sapunul !!!!!!!!!!!!!! oh da!

Asa sa va ajute Dumnezu,oameni rai fara scrupule !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 01:45

nicuvar a scris:
Daca merge Basescu la Bruxelles, merge degeaba. Daca merge Ponta, atunci va reprezenta interesele Romaniei. Basescu nu le reprezinta.
Eu stiam că Băsescu a fost ales de popor, nu Ponta!
Deci Băsescu rreprezintă interesele celor ce l-au ales... smile

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 28 Iun 2012, 02:27, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 01:56

Mihaela a scris:
nicuvar a scris:

Asa-i. Pe mine nu ma intereseaza Nastase. Pentru mine nu e o stire. Sunt barfe. Nu am avut acces la dosar, nu stiu daca e vinovat sau nu, nu sunt medic, nu am vazut daca s-a impuscat, doar din ce se prezinta in mass media nu pot sa ma pronunt. Si chiar ma doare in cot, acum, de Nastase. Sa stea acolo, la Rahova.
Si stirea asta despre decizia CC nu tot in mass media a aparut? Si cu tot cu speculatiile, parerile pro si contra de rigoare.

Si te contrazic un pic, Nicu. Faptul ca AN este la inchisoare nu este o barfa ci un fapt real care are un mult mai mare impact asupra societatii romanesti decat faptul ca ponta sau base vor sa se plimbe pana la Bruxelles si inapoi (si) pe banii mei. smile
Sunt stiri politice si se discută, cred eu, unde trebuie.
E alt loc mai potrivit pentru asa ceva, Nicu?

Faptul că Năstase o să încerce a scăpa de puscărie pe „caz de boală” ar trebui să intereseze mult pe români, zic eu.

Si faptul că Ponta ia suturi în fund fără sfârsit de la Presedintele tării, constituie tot stiri.
Mai ales că le merită (de suturi vorbesc).

Sunt uimit de nesimtirea unor politicieni care după ce gresesc nepermis,
nu au pielea destul de subtire pentru o demisionare cât de cât onorabilă.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 02:11

nicuvar a scris:
Scuze de on topic, dar am o rugaminte la Emil. Toate aceste discutii despre Nastase ar trebui mutate la Una ... alta ... in politica. Aici, la Stiri ar trebui sa fie vorba numai de stiri. Azi stirea zilei este mizeria aia cu Curtea Constitutionala, nu despre Nastase. Aia a fost stire de mult, gata, s-a terminat. Haideti, va rog, sa ne limitam aici doar la stirile din politica.
Nicu, merg discutiile astea si la „Una... alta”, ai dreptate, dar am mai făcut din astea în trecut, lăsând ca subiectul să se epuizeze apoi l-am mutat.
Adevărul e că discutiile astea merg si aici si acolo.
Vedem mai târziu ce vom face cu ele, întâi să se vindece ca prin minune „rănile lui Năstase”, apoi...

Mizeria aceea cu CC nu este mizerie deloc.
De aceea avem o Curte Constitutională, să o folosim când e cazul, iar acum era cazul si a decis corect:
Presedintele merge ca Sef al Statului.
Nu contează cine e Presedintele, el a fost ales de popor să-l reprezinte în lume, nicidecum plagiatorii care nici mucii nu si i-au sters, încă.
Toti în politica europeană privesc cu dezgust către Ponta - cum ar putea el să ne reprezinte acolo?
Hai să fim seriosi!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 02:18

Mihaela a scris:
...persoanele de pe forum imi plac toate. mwah! hug
Asta e cea mai frumoasă dintre stiri, chiar dacă nu e din politică. thumb_yello hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 02:35

Anahoret a scris:
...despre Năstase se scrie prin "Frankfurter Allgemeine Zeitung" că şi-a regizat sinuciderea.

Surse:
Ziarul "Cotidianul" despre Karl-Peter Schwarz şi "plagiatul" lui Ponta
Ziarul "Cotidianul" despre Karl-Peter Schwarz şi regizarea sinuciderii lui Năstase.
Fără să-l citesc pe Schwarz, chiar în ziua arestării lui Năstase, am spus că sinuciderea ar putea fi regizată.
În acest moment, la fel ca atunci, nu pot garanta nimic, vom afla mai târziu.

Si acum, la fel ca în prima zi, cred (mai mult, intuiesc) că Năstase o să încerce evitarea puscăriei prin... probleme de ordin mental. Bineînteles că mă pot însela... smile

Ion

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 04:38

Vedem mai târziu ce vom face cu ele, întâi să se vindece ca prin minune „rănile lui Năstase”, apoi...

Care rani, Emil?
E bine de pus intre ghilimele, cand ai indoiala.
Iata ce zice Dan Tapalaga in, www.gds.ro, de joi 28 ac., despre "ranile lui AN":

Act final în dramoleta sinucigașului ratat
Opinii

În urma salvării care-l transporta pe Adrian Năstase, porțile penitenciarului s-au închis, marți seară, ca o cortină grea la capătul unei dramolete naționale de șase zile. Este finalul unei afaceri judiciare întinse pe câțiva ani, având ca protagonist un fost prim-ministru condamnat pentru corupție. Un detaliu uluitor a scăpat însă funestului cortegiu de bocitoare instalat la căpătâiul celui care, în ziua pronunțării sentinței, ar fi încercat să se sinucidă trăgându-și un glonț în gât. La ieșirea din spital, fostul premier mișca vioi din cap ca un porumbel, stătea în capul oaselor pe targă, părea nefiresc de vivace pentru un pacient cu gâtlejul ciuruit de glonț.
Din ce se vede la TV, gâtul premierului arată intact. Năstase își rotește capul cu flexibilitate de giroscop. În mod inexplicabil, toți acei analiști și politicieni convinși că premierul se zbate între viață și moarte în Spitalul Floreasca nu observă nimic suspect. Nu sar în sus, stupefiați la vederea imaginilor cu Năstase sucindu-și capul ca o suricată, și să țipe: omul acesta ne-a păcălit, a tras pe sfoară o țară întreagă. Ați sesizat vreo leziune pe gât, ați zărit vreo rană, umflătură, o cusătură, ceva? Vi s-a părut vreun moment că pacientul afișează pe chip durere sau că manifestă dificultăți în a-și mișca din gâtul făcut ferfeniță?
Erau primele observații de bun-simț, obligatoriu de făcut după zile întregi în care ni s-au servit povești care spuneau cu totul altceva. Medici penali, ziariști toxici, politicieni de rea-credință au țesut legenda unui fost premier grav rănit în urma unui act ratat de sinucidere, au intoxicat opinia publică cu informații false. Speculând sentimentele publice de compasiune față de un suferind, manipulatorii s-au căznit să convingă publicul de nevinovăția unui om dispus să-și sacrifice propria viață în semn de protest față de marea nedreptate comisă de criminalul dictator Băsescu.
Priviți din nou imaginile de marți seară cu Adrian Năstase scos pe targă din Spitalul Floreasca. Așa arată un sinucigaș traumatizat fizic și moral? Așa arată un gât găurit de glonț? N-am remarcat o secundă că fostul premier ar manifesta semne de suferință. Am văzut însă cu toții un Adrian Năstase parcă mai resemnat cu gândul că va merge la închisoare, aruncând în jur priviri când încruntate, când pierdute.
În câteva clipe s-a dus dracului toată hărmălaia din jurul pacientului Adrian Năstase, toți avocații săi au amuțit. După un tur pe la DNA, medicii penali care i-au pansat fostului premier eventualele zgârieturi benigne au semnat rapid externarea și transportarea pacientului la Rahova, polițiștii au renunțat la expertiza IML. Acum câteva zile se pregăteau de operații complexe, explicau cum glonțul a trecut milimetric de jugulară, cum pacientul ar putea fi operat pe cord etc.
Ne-a fraierit pe toți în ultimul hal? A jucat teatru, în rol de sinucigaș? Frecați-vă la ochi cât poftiți, dar realitatea e că am avut de-a face cu cel mai sinistru exercițiu de manipulare de după 89. Manipularea s-a transformat într-o adevărată mineriadă împotriva statului de drept, condusă de ziariști, politicieni, ministrul de interne și de primul-ministru. Această realitate trebuie denunțată cu voce tare: este o rușine pentru o țară pretins europeană. Am asistat la abuzuri sinistre comise în numele unui infractor.
Putere și presă au conspirat împotriva justiției, căutând să împiedice executarea unei sentințe definitive pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție. Treaba lor că au prezentat sentința drept o gravă eroare judiciară, un act de răzbunare politică sau o mare aberație. Au tot dreptul să comenteze cum vor decizia judecătorilor supremi, cu sau fără argumente credibile. Însă, nimeni nu are dreptul să împiedice executarea unei sentințe definitive.
Se cheamă obstrucționarea justiției, favorizarea infractorului și subminarea statului de drept. Răspunderea politică pentru mineriadă împotriva statului de drept revine premierului Victor Ponta, ministrului de interne, Ioan Rus, și politicienilor USL. Ei și trompetele lor din presă au intoxicat zile în șir opinia publică. Ei, capii celui mai cinstit guvern, trebuie să dea socoteală pentru mințirea, intoxicarea și manipularea populației, pentru abuz de putere comis prin mobilizarea instituțiilor statului în apărarea unui infractor. Or, asta e prea de tot să rămână așa, în aer.
Dacă era un premier corect, Victor Ponta trebuia să-l fi demis deja pe ministrul de interne, Ioan Rus. Trei polițiști din subordinea ministrului de interne sunt deja acuzați oficial de favorizarea infractorului. Cum poți rămâne în funcție când oamenii tăi sunt suspectați că au vrut să facă scăpat un infractor pe care tu, ministru de interne, l-ai sunat în prealabil? Protejându-l, Ponta arată solidaritate față de un ministru care s-a comportat incoerent și părtinitor cu un viitor deținut, a demonstrat lipsă de profesionalism tolerând acțiuni ilegale din partea polițiștilor din subordinea sa.
În cazul premierului Ponta aveam de-a face cu o recidivă. Primul gest suspect l-a executat în prima ședință de guvern, când s-a grăbit să schimbe șeful Inspectoratului de Stat în Construcții, actor cheie în procesul lui A.N. Gestul lui Victor Ponta putea schimba soarta unui proces aflat la final. Năstase a fost la un pas să scape. Nu cred că premierul Ponta a acționat inocent și cu bună-credință, deși el neagă public că ar fi premeditat gestul. Cine-l mai crede astăzi?
Mai rămâne acum un sigur lucru de făcut: procurorii DNA să-și ducă ancheta până la capăt în dosarul favorizării infractorului, iar Parchetul General, care investighează cazul sinuciderii (zile în șir n-a avut curiozitatea să vadă presupusa rană a pacientului, ci a crezut pe cuvânt poveștile altora) să lămurească acest moment sulfuros. Ce a fost: zgârietură sau gaură în gât, tentativă de sinucidere sau o exagerare ridicolă, menită să-l scape de la închisoare pe fostul premier?
Deocamdată, justice has been done. Nu mai contează, după ce ușile penitenciarului Rahova s-au închis în urma lui Adrian Năstase, cât stă pe acolo și câte boli grave își va găsi pentru a obține amânarea executării pedepsei. Ignorați măcar astăzi pesimiștii de serviciu care proorocesc suspendarea președintelui și grațierea iminentă a fostului premier.
Ce ne interesează astăzi e miracolul. Faptul că România marchează un moment unic în istoria sa instituțională și juridică, trimițând la închisoare personaje până mai ieri intangibile. Au intrat la pușcărie, într-o singură lună, un fost premier, Adrian Năstase, și un mare mogul, Sorin Ovidiu Vântu. Oligarhul Dan Voiculescu a trebuit să demisioneze din parlament pentru a evita soarta lor, reușind să amâne astfel un verdict într-un proces care se putea încheia tot cu o condamnare.
În loc de concluzie: s-a văzut, în cazul încarcerării lui Adrian Năstase, cum statul de drept din România mai atârnă în câteva instituții. După o eventuală suspendare a președintelui, după înlocuirea procurorului general și a șefului DNA, după preluarea controlului asupra judecătorilor prin câteva acțiuni de intimidare se va fi instalat iarăși liniștea peste țară. Nu va fi însă la fel ca în 2000-2004. Lumea s-a schimbat fundamental, politicienii nu mai pot controla chiar tot ca înainte.
Depinde de noi toți dacă dorim să păstrăm ce am obținut greu: încrederea în statul funcțional, depinde în primul rând de justiție, de judecători și procurori. Ei rămân ultima redută în calea unei puteri care va mătura în curând ultimele piedici din calea sa, va prelua controlul total asupra întregului sistem de putere pentru a se asigura că dramoleta sinucigașului ratat nu se va mai repeta vreodată.

Dan Tapalagă
HotNews.ro

Mizeria aceea cu CC nu este mizerie deloc.
De aceea avem o Curte Constitutională, să o folosim când e cazul, iar acum era cazul si a decis corect:
Presedintele merge ca Sef al Statului.

Probleam asta cu Presedintele Romaniei, Emil, ma cam supara un pic.

Pai sa ne hotaram odata pentru totdeauna ce fel de Republica avem.

Pentru ca:
Atunci cand il facem dictator pe Basescu, este Republica Prezidentiala.
Altfel n-ar putea avea atata Putere, nu?
Desi Dan Tapalaga mi-a raspuns personal la o intrebare cum ca ar fi cam
semi-prezidentiala.

Iar atunci cand e vorba de reprezentare in strainatate, avem Republica Parlamentara.
Si atunci facem ce zice Parlamentul si se duce Prim-Ministru sa ne reprezinte.

Si uite asa stam cu fundul in doua luntri si nu stim ce sa facem, cum sa facem, cum e mai bine.

Daca s-a ajuns la CC, s-a ajuns tocmai pentru faptul ca nu e clara Constitutia.
Daca ar fi ca in USA, sau Franta, n-ar mai fi nicio discutie.
La noi insa e cu jumatatile de masura, cu "semi".

In plus mai e si problema asta a "coabitarii politice", perioada in care nu prea stim cum sa ne comportam. Respectul reciproc? Nu s-a auzit pana acuma la noi de el?

De aia nu merge nimic.
Ba ca a furat, ba ca nu a furat. Ba ca s-a sinucis, ba ca nu....
Spune, domnule, pe-a dreapta, verde in fata, romaneste.

Noapte buna, Romane!
Si maine la Bruxelles?

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 04:47

Ion a scris:
Respectul reciproc? Nu s-a auzit pana acuma la noi de el?
Asa se pare, cel putin politicienii nostri nu au nimic ce să arate că stiu ce înseamnă respect.
Si problema e atât de simplă: vrei respect, respectă!

Citat :
Si maine la Bruxelles?
Se întâlnesc „goliatii” politicii românesti, acolo?
Ori Ponta o să decidă ceea ce trebuie si o să stea acasă unde-i este locul? scratch

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 11:57

Emil Condor a scris:
Eu stiam că Băsescu a fost ales de popor, nu Ponta!
Deci Băsescu rreprezintă interesele celor ce l-au ales... smile

Stim bine ca s-au furat alegerile,el nu mai reprezinta poporul a se vedea demonstratiile din iarna,basescu a facut atit rau si s-a mai si razbunat pe nastase aiurea ca si asa era terminat dpvd politic.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 12:01

Emil Condor a scris:

Si acum, la fel ca în prima zi, cred (mai mult, intuiesc) că Năstase o să încerce evitarea puscăriei prin... probleme de ordin mental. Bineînteles că mă pot însela... smile

Ti se pare cumva ca un om normal face ce a facut EL??
mie nu si pe targa cu zimbetul ala ironic privirea dusa,pacat ca l-a facut pe ponta de cacao si psdul Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 12:09

Ion a scris:

In plus mai e si problema asta a "coabitarii politice", perioada in care nu prea stim cum sa ne comportam. Respectul reciproc? Nu s-a auzit pana acuma la noi de el?
Da am vazut ca basescu la investirea lui Hasotii a trecut cu spaptele la ponta si apoi a bagat miinile in buzunar,mitocan ce sa facem asta e de fapt l-am vazut si cind nu-l baga nimeni in seama la intilniri in strainatate tot asa statea Sad
Vai si amar !

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 13:51

Anahoret a scris:
Ca să fiu şi eu on topic Razz

Cotidianul "Gândul" spune că pe website-ul Consiliului European, şeful delegaţiei României este Victor Ponta, nu Băsescu. Sunt curios să văd ce influenţă va avea decizia CCR asupra CE.

Pe site-ul Consiliului European, Victor Ponta este şeful delegaţiei României la summit-ul de mâine. Cotroceniul nu comentează

Şeful delegaţiei române la summit-ul din 28-29 iunie este premierul Victor Ponta, potrivit informaţiilor de pe site-ul Consiliului European.

În secţiunea dedicată jurnaliştilor acreditaţi la eveniment, se află şi o listă cu numele, funcţia şi fotografia liderilor europeni care vor participa la summit din partea ţărilor lor. În dreptul României, apare Victor Ponta, cu toate că magistraţii de la Curtea Constituţională au decis miercuri că preşedintel e este cel care reprezintă România la astfel de reuniuni internaţionale, cu toate că poate delega acest mandat şi altor persoane, inclusiv primului-ministru.

[sursa»

Se afla pe website-ul CE pentru ca guvernul a trimis lista cu delegatia.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 14:00

Lovitura năprasnică a lui Băsescu: vrea să-l demită pe Ponta?

Traian Băsescu nu a plecat la Bruxelles, deși decizia Curții Constituționale a fost dată în favoarea deplasării șefului de stat la Bruxelles, unde a ajuns Victor Ponta. Președintele a rămas în țară unde, potrivit postului România TV, ar intenționa să depună plângere penală împotriva premierului.

Postul România TV a transmis informații obținute pe surse, potrivit cărora Traian Băsescu ar vrea să-l suspende pe Victor Ponta.

Mădălin Voicu, senator PSD, susține că nu are cunoștință în legătură cu aceste informații, însă consideră că nu are un temei juridic în acest sens.

”A realizat că nu are rost să ne mai pună încă o dată într-o situație delicată. Asta e chiar o bilă albp, a procedat bine și presupun că astfel imaghinea României, chiar dacă nu se repară, nu se deteriorează în plus (...) De ce ar face plângere penală. Ce s-a mai întâmplat? Poate să-și facă Domnia sa denunț penal. Nu înțeleg care este temeiul juridic”, a declarat senatorul, la România TV.

Mai mult: Lovitura năprasnică a lui Băsescu: vrea să-l demită pe Ponta? - Ştiri interne | Libertatea.ro
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 EmptyJoi 28 Iun 2012, 14:03

La Bruxelles, cu o cursa TAROM (ca sa cheltuiasca mai putin din banii Mihaelei oh da! ), a ajuns delegatia Romaniei, formata din Victor Ponta, prim ministru, Andrei Marga, ministru de externe si Leonard Orban. Traian Basescu a ramas acasa. Va tine o declaratie de presa la 14.30, in care, probabil, va face plangere penala. Laughing
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 3 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum