__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne | |
|
+9Franz Schneider Diaporevomenos zaraza26 nicuvar dolion Ion Anahoret Emil Condor ostrovna 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 12:08 | |
| - Ion a scris:
- 1.Independenta presei, cu jurnalisti care respecta deontologia profesionala
si 2. Respectarea Legii de catre toata LUMEA.
Ti se pare ca presa nu e ind.? labe1, nu e basista???? Cit despre lege as vrea sa stiu de ce roberta alma anastase nu e la puscarie pentru hotia de la legea pensiilor? de ce udrea ,cocos ,videanu cu mallul si marmosimul nu sunt cercetati? ginerele lui blaga cu evaziunea de peste 600 mil euro? boureanu a trecut in barca lor ca are dosare de mari furaciuni? DE CE?? intreb Ioane??? au bagat citiva uselisti ,a facut circul cu nastase ca sa bage spaima in ei,dar cit de diabolic poti sa fii cind nastase putea sa-l bage de mult la puscarie si nici nu a vrut sa auda. Acum ca e suspendat oare nu poate sa i se redeschida dosarele si mai ales flota????? Sa vedem si noi cita evaziune face fratele lui? Cum a ajuns eba europarlamentar si ne face de rusine???si mai ales pe banii cui si-a facut campanie????? | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 12:10 | |
| - nicuvar a scris:
Mie nu mi-au taiat niciun salariu si tot asa ma simt. Si nu sunt ipocrit. Pe mine ma enerveaza magaria alora. Chiar acum am aflat despre jaful de la agricultura. Au dat 4 milioane de euro pentru niste maruntisuri de care nu aveau nvoie. Si erau si supraevaluate: o bidinea care in magazin este 5 lei, au cumparat-o cu 69 lei! Diferenta de 64 lei a intrat in buzunarul cuiva. Si mai sunt si altele. Si astea sunt doar la pdl-isti, Nicu? Nu, iti spun eu ca sunt inca din '90. Atunci au inceput si nu se vor sfarsi probabil. Sau poate da, nu stiu. Daca vrei iti aduc si eu zeci de dovezi despre cum se devalizau companiile de stat pe vremea psd-istilor. Iti mai aduci aminte ca a existat odata o banca numita Bancorex? Despre modul in care a fost ea devalizata de javrele psd-iste nu vreau sa-mi mai amintesc. Se pare ca nici voi astia care acum va pupati cu psd-ul. http://ro.wikipedia.org/wiki/Bancorex |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 12:15 | |
| - nicuvar a scris:
- Chiar acum am aflat despre jaful de la agricultura. Au dat 4 milioane de euro pentru niste maruntisuri de care nu aveau nvoie. Si erau si supraevaluate: o bidinea care in magazin este 5 lei, au cumparat-o cu 69 lei! Diferenta de 64 lei a intrat in buzunarul cuiva. Si mai sunt si altele.
Asta e nimic,am vazut si eu iti dai seama ce o fi la ministerul turismului??? Imi amintesc cind cele doua mimoze cu boc in frunte au inaugurat un bazin de innot ,boc era asa fericit ca si-a gasit o minge pe masura lui. Dupa trei zile l-au inchis ca nu aveau personal de intretinere | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 12:45 | |
| Imi e sila. Dupa ce s-au facut vinovati de tradare si de sustinerea la putere a regimului basescu, uneperistii au intors armele si au gasit nu doar intelegere, ci si refugiu in bratele fostilor "tradati". Perpetuarea mizeriei in numele "interesului national"! " Despre o astfel de alianta s-a vorbit in preajma votului de suspendare a presedintelui Traian Basescu atunci se vorbea ca UNPR ar fi votat pentru suspendare in schimbul a 40 de colegii care vor fi donate de PSD din imparteala care ii va reveni in cadrul USL la alegerile parlamentare din noiembrie." Cat de scarbos! Sursa>> |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 13:19 | |
| CE SA -I FACI CIND NU AI CUVINT NU AI,asta e sunt atitia nesimtiti care una spun si alta fac,vai noua democratie,blaga improasca cu noroi si venin si el e implicat in plagiate cu udrea,asta e Hotul striga hotii ,ce bine imi pare ca ma inconjor doar cu oameni de calitate nu de cei care nu au curajul raspunderii,plini de dusmanie si ura. | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 14:34 | |
| L-au luat pe Sarkoy la intrebari cu banii de campanie. Nu vad si nu aud pe nimeni ca pe "ala nu-l vezi?".
Asta e problema la noi. Cand e condamnat unu', ailalti sar si zic "da pe ala nu-l vezi"? Iar, daca il vad cumva, imediat ailalti sar si zic ca e "facatura politica".
Cu alte cuvinte, justitia nu este nici ea incurajata nici de cei care ii cer sa (se) faca dreptate. Las-o, domnule, in pace! A inceput cu Nastase. Trebuia sa inceapa cu cineva, nu?
Cereti, daca vreti sa nu scape niciunul nepedepsit, sa se dea o lege prin care sa nu se prescrie nicio fapta de coruptie. Iar banii si averea facuta ilicit, totul sa fie confiscat si nepotilor nepotilor acelora care au furat.
Degeaba ne cantonam intr-o parte sau alta, aratand cu degetul la celalalt. Pentru ca abateri de la lege sunt la toti. Sau, poate, pentru inceput, nu e rau nici asa. Cand sunt unii la Putere, ii pedepsesc pe ai celorlalti. Dar sa nu le scape niciunul. Atunci, insa, sa nu se mai strige ca e "facatura politica". Ce facem insa cu "ala" care fuge dintr-o parte in alta? Il facem "iepure scapat"?
Pentru ca tot sunt unii impotriva PDL-istilor, de ce nu zic nimic de Frunzaverde nimic, spre ex.? Va intreb, daca Udrea trecea la PSD, o mai huleau atata? Sa nu-mi raspundeti ca practic nu ar fi fost posibil acest lucru. Eu am pus problema pur si simplu teoretic. Asa incat, cand vorbim despre hotie, trebuie sa vorbim despre "hotie fara frontiere". De niciun fel. Dar, aceste lucruri scrise de mine, se aud greu si nu se vad deloc. De aceea il citez pe un umorist francez: "Doamne! Coboara, Doamne, pe Pamant! Sa vezi ce ai facut: numai surzi si orbi!".......
"A bon entendeur salut!" Ion | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 15:01 | |
| - Mihaela a scris:
- Imi e sila. Dupa ce s-au facut vinovati de tradare si de sustinerea la putere a regimului basescu, uneperistii au intors armele si au gasit nu doar intelegere, ci si refugiu in bratele fostilor "tradati". Perpetuarea mizeriei in numele "interesului national"!
...
Cat de scarbos!
Sursa>> Cat de scarbos ? Spune-mi, PDL-ului i-a placut atunci cand parlamentari din tabara adversa s-au desprins din PSD sau PNL si au format UNPR pe care l-au momit si le-a fost bine ? | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 15:21 | |
| Schimbati-le numele atunci. Nu le mai ziceti UNPR, ci UNPP. Adica: Uniunea Nationala Pentru PUTERE!
Biata, democratie! Biata, Romanie! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 16:49 | |
| plagiatul lui ponta e politic se vede clar e cutitul lui basescu in spatele lui ponta pentruca nu il avea cu nimic la mina ,insa vreau sa stiu cum e cu lagiatele lui kovesi ,udrea, blaga,oltean ,voss de care basescu nu vrea sa spuna nimic ,si asta e un motiv pentru care am sa votez Da la referendum ,pentruca presedintele suspendat e partinitor, el acuza pe cine are ciuda si de cine se teme sau nu -i de acord cu el,sau nu se lasa condus de el
Mai mult: Băsescu susţine că nu ştia nimic de plagiatul lui Ponta. Şi că poate dovedi asta! - cit poate sa minta Doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 16:51 | |
| - Ion a scris:
- Adica: Uniunea Nationala Pentru PUTERE!
Adica uniunea nationala pentru popor | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 21:04 | |
| - Ion a scris:
... Pentru ca tot sunt unii impotriva PDL-istilor, de ce nu zic nimic de Frunzaverde nimic, spre ex.? Va intreb, daca Udrea trecea la PSD, o mai huleau atata?
[/b] Eh, Ion, si tu acum. Ar fi iubit-o toti pe Udrea daca trecea la psd. Eu cred ca ar fi trimis-o la Bruxelles in locul mongoloidului Dar eu ma intreb de ce nu se leaga si de Daciana?? Ca doar tot beizadea este. Si ea tot fata lui tata este si tot europarlamentar pe nedrept!! Atata ipocrizie in viata mea n-am vazut! |
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 21:17 | |
| - Ion a scris:
- Va intreb, daca Udrea trecea la PSD, o mai huleau atata?
Pai udrea a fost o traseista de pe toata centura politica de la psd,pdl ma mir ca la udmr n-a trecut sau la partida romilor,se va descoperi totul in curind ,cit a furat. Nu o sa o primeasca psdul si blaga o ocoleste,oare cine mai doarme cu poza ei sub perina sau mai ia lumina de la ea? | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 22:02 | |
| Zau, Geta, ca n-am stiut pe unde a umblat "blonda asta". Scuze! Nu vreau sa ma acuzati ca ma iau de culoarea parului ei, ci de naravul ei.
Si prea sunt bancuri multe cu "blonde", care par proaste in bancuri. Ei bine, vad ca "Blonda Udrea" face exceptie, daca a reusit sa pacaleasca atatea Partide. Numai daca nu cumva e vopsita, ca sa-si ascunda "inteligenta" sub culoarea reala.
Imi cer scuze doamnelor de pe acest forum pentru rautatea de mai-sus. Eu indragesc/iubesc femeia indiferent cum ar fi. Numai femeie sa fie.
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 22:11 | |
| - Ion a scris:
- Zau, Geta, ca n-am stiut pe unde a umblat "blonda asta". Scuze! Nu vreau sa ma acuzati ca ma iau de culoarea parului ei, ci de naravul ei.
Ion, pe unde a umblat? Udrea a fost la pnl si apoi, dupa ce "Alianta DA" s-a desfacut, ea a ramas la pdl. |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 22:27 | |
| Pai udrea a fost o traseista de pe toata centura politica de la psd,pdl ma mir ca la udmr n-a trecut sau la partida romilor,se va descoperi totul in curind ,cit a furat. Nu o sa o primeasca psdul si blaga o ocoleste,oare cine mai doarme cu poza ei sub perina sau mai ia lumina de la ea? Mihaela, nu eu zic, ca nu am de unde sa stiu. Ce e mai-sus e din ce a scris Geta pe pagina precedenta. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 22:35 | |
| - Ion a scris:
Mihaela, nu eu zic, ca nu am de unde sa stiu. Ce e mai-sus e din ce a scris Geta pe pagina precedenta. Aha, am inteles. In cazul asta n-am ce sa comentez. |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| | | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 23:14 | |
| Si de ce-mi spui mie asta? Si inca asa: mai Mihaela! |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 23:34 | |
| - Ion a scris:
- [b]Pai udrea a fost o traseista de pe toata centura politica de la psd,pdl ma mir ca la udmr n-a trecut sau la partida romilor,se va descoperi totul in curind ,cit a furat.
Nu o sa o primeasca psdul si blaga o ocoleste,oare cine mai doarme cu poza ei sub perina sau mai ia lumina de la ea? Ella e o femeie superba fara scrupule,de la psd pina la cine mai e pe lista + plagiate n+1,o sa se dovedeasca,scoala facuta prin furaciuni plagiate si o duce mintea sa fure,are si singe de tigan ,un pic de la patrascani din moldova ,din pacate | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 23:43 | |
| - Mihaela a scris:
- Ion a scris:
- Zau, Geta, ca n-am stiut pe unde a umblat "blonda asta". Scuze! Nu vreau sa ma acuzati ca ma iau de culoarea parului ei, ci de naravul ei.
Ion, pe unde a umblat? Udrea a fost la pnl si apoi, dupa ce "Alianta DA" s-a desfacut, ea a ramas la pdl. Ioane vezi ca Mihaela ... EC - Mesaj eliminat pentru atac la persoană. Opreste aceste atacuri, Geta, ori voi fi nevoit să o fac eu în locul tău si nu vreau. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 13 Iul 2012, 23:44 | |
| Intre timp, eu am urmarit pe A3, interviul D-lui Ciutacu cu CA. Cam "ciudat" interviul Domniei Sale, in calitate de jurnalist. N-am vazut nicio intrebare din care sa rezulte ca l-ar putea pune in dificultate pe D-l Presedinte Interimar. Parca erau cei mai buni prieteni. Cata independenta a presei la acest ciudat jurnalist!... Mai mult, incheie cu rugamintea la telespectatori sa-l faca fericit poporul roman pe 30 iulie, cand pleaca in concediu. Votand, adaug eu asta, DA, nu-i asa Domnule Ciutacu? Ciudata dorinta!....
Dar chiar asa, la noi nu se stie ca Pr4esedintele Tarii, fie si interimar, e Presedintele TUTUROR. Inclusiv al Presedintelui Suspendat? Cat timp l-am vazut eu acum, n-a rostit niciun cuvant din care sa rezulte acest lucru.
Si parca a promis ca in calitatea sa de Presed. Inter. nu va face campanie pentru referendum. Atat in acest interviu, cat si in Declaratia Domniei Sale pe TVR1, apare clar ca fiind in campanie pentru Referendum. Si nu numai atat. S-a prezentat ca un veritabil Sef de partid, ce, chipurile, nu mai este, fiind autosuspendat. Bine ca autosuspendarea e mai dulce decat suspendarea, nu?
Cel putin asa am inteles eu. Poate gresesc?!.... Daca da, imi cer scuze.
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 09:35 | |
| Riscam sa nu vedem padurea din cauza copacilor...
Noutati: Cate zile sa tina referendumul?? Cum in cate, pana este demis Basescu!! | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 11:09 | |
| - zaraza26 a scris:
- Riscam sa nu vedem padurea din cauza copacilor...
Noutati: Cate zile sa tina referendumul?? Cum in cate, pana este demis Basescu!! Atunci dureaza 12 ore. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 14 Iul 2012, 14:29 | |
| - Ion a scris:
- Intre timp, eu am urmarit pe A3, interviul D-lui Ciutacu cu CA.
Cam "ciudat" interviul Domniei Sale, in calitate de jurnalist. N-am vazut nicio intrebare din care sa rezulte ca l-ar putea pune in dificultate pe D-l Presedinte Interimar. Parca erau cei mai buni prieteni. ....... Cel putin asa am inteles eu. Poate gresesc?!.... Daca da, imi cer scuze. Ciutacu invita in emisiunile sale NUMAI PRIETENI. Sau n-ai observat asta. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne | |
| |
| | | | Ştiri politice interne | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |