LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 1918 efremovivanantonovici romana 1 sibiu problema drumetie muzica_traditionala google padure CPSF mediu 23 brasov Popasul istorie Limba nicuvar curiozitati humanitas reclame Fantasy taieri politica internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne - Pagina 9 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 9 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne - Pagina 9 I_vote_lcapŞtiri politice interne - Pagina 9 I_voting_barŞtiri politice interne - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne

In jos 
+9
Franz Schneider
Diaporevomenos
zaraza26
nicuvar
dolion
Ion
Anahoret
Emil Condor
ostrovna
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Ştiri politice interne - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 05 Iul 2012, 19:19

Franz, vezi ca e foarte sensibila si daca cumva se simte "atinsa" patesti ca mine te pune pe ignor,asa fac basistii sa fie nu mai ei cu pedeleul lor,asta e democratia lor,iar daca nu pui ghilimele sau faci vreo greseala de tastare esti agramat,asa ca ai grija oh da! oh da! oh da! :thumbs down:
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 05 Iul 2012, 21:25

Geta, nu-mi fac absolut niciun fel de grija in privinta asta. Mihaela stie cu cine are de a face in privinta persoanei mele. Iar intre noi nu pot exista suparari. Divergentele de opinie dintre noi sunt normale. Totul e sa ne combatem unul pe celalalt in limitele unei amicalitati reciproce. Asta pentru ca ea traieste in casa cu un rac, semnul meu zodiacal. Deci, stie ce si cum in ceea ce ma priveste. Avem o sensibilitate reciproca unul pentru altul, iar ea stie asta.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 05 Iul 2012, 21:49

Franz Schneider a scris:
Geta, nu-mi fac absolut niciun fel de grija in privinta asta. Mihaela stie cu cine are de a face in privinta persoanei mele. Iar intre noi nu pot exista suparari. Divergentele de opinie dintre noi sunt normale. Totul e sa ne combatem unul pe celalalt in limitele unei amicalitati reciproce. Asta pentru ca ea traieste in casa cu un rac, semnul meu zodiacal. Deci, stie ce si cum in ceea ce ma priveste. Avem o sensibilitate reciproca unul pentru altul, iar ea stie asta.

Wow,si fetita mea cea mica e rac,sora mea,cumnatul meu...si am o prietena buna de aici care este rac.
Eu am luat-o drept o jignire cind a afirmat ca sunt agramata in ochii ei,ca m-a pus pe ignor cu ajutorul lui Emil care s-a supus imediat,cererea ei e nefondata fiindca nu am jignit-o ba chiar am admirat-o ca a mai facut o facultate in acelasi timp cu baiatul ei,ceea ce nu e usor....ma rog multe tin de familie ,educatie ,etc...

Dar vezi Emil nu vede asta,imi pare nespus de rau Sad
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 05 Iul 2012, 21:59

Franz, nu stiu de ce ai inteles ca eu as tine partea PDL-istilor. Am spus in aproape toate postarile ca eu acum critic uslinosii. Mi se pare halucinant modul in care fac greseala dupa greseala. Este de asemenea greseala (a lor) ceea ce spui tu si anume ca fac exact la fel precum pdl-istii care s-au crezut stapanii natiunii. Pai daca se comporta la fel de ce ar fi mai buni??? Nu vreau sa se comporte la fel. In sensul ca daca base si-a tras curte constitutionala hai si usl sa-si traga CC. E penibil.

Deci eu nu fac decat sa fiu spectatoare ca si voi si sa trag niste concluzii din ceea ce vad la TV. Daca o tin tot asa in ritmul asta il transforma pe base in martir. Plus ca cei doi asa zisi lideri, porumbacu si mongoloidul sunt de toata jena, nu sunt de calibrul lui base. Sa fim obiectivi. Pe base il uraste lumea patimas pentru ca e puternic. Nu vad cum ar putea Crinutz sa declanseze o asemenea ura...!! Pentru asta iti trebuie oua nu gluma, scuzati Embarassed

Si daca ne referim la cat de bine am dus-o eu, pai eu am dus-o la fel sub ambele regimuri, sa le numesc asa. Pentru ca eu activez doar in sectorul privat si nu astept nimic de la guvernanti, ba dimpotriva eu sunt cea care cotizeaza la stat.

In plus pentru mine nu conteaza cu cine simpatizeaza oamenii, cu ce partid, grupare, persoana. Nu ma intereseaza acest aspect. Poti sa fii si nazist, daca mie imi place de tine pt ca esti om ok si destept poti sa faci ce doresti. Cum sa imi influenteze mie base prieteniile? Eu am mai spus asta de mai multe ori. Mi se pare o prostie sa ma cert cu cineva pt ca acela il uraste sau il iubeste pe base. Numai daca n-ai creier deloc poti sa faci asta.
Eu jignesc si judec doar oamenii politici.

Mie imi sunt la fel de dragi si Emil si Nicu si Anahoret si Zaraza si Ion si tu Franz, normal hug mwah! Si evident toti ceilalti care nu posteaza la politica sau acum.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyJoi 05 Iul 2012, 23:48

Franz Schneider a scris:
Emil Condor a scris:
Asta e cea mai gravă încălcare a democratiei tinere din România:
un Presedinte ales prin vot popular să fie aruncat la cosul de gunoi prin tot felul de abuzuri.
Emil, tot prin VOT POPULAR va fi si demis.
În privinta asta discută cu Nicu, el zice diferit.

Citat :
Daca ai fi trait alaturi de noi ultimii 5-8 ani ai fi analizat situatia altfel decat o faci acum. Dar, de pe taram canadian lucrurile se vad oarecum distorsionat fata de cum sunt ele in realitate.
În faza asta nu prea stii ce zici si te iert. smile
Am trăit alături de voi,. nu cum crezi tu si înteleg mai mult decât cum poti tu să-ti imaginezi.
Afirmatia aceea despre „distorsionare” se potriveste mai mult celor ce „se spală” cu... Antena 3.

Stiu că îti plac sporturile dar văd că nu le întelegi. De ce zic asta?
Pentru că atunci când faci un pas în spate, vezi mai bine, nu distorsionat cum spui tu!
Hai să luăm un meci de fotbal:
mai bine decât un atacant, vede meciul si strategia lui, un mijlocas, dar un fundas vede mai bine ca un mijlocas.
Portarul vede si mai bine, dar rezervele de pe bancă mult mai bine. Iar cel mai bine văzut este din tribună.
Deci, cu cât esti mai aproape, mai implicat, cu atât vezi mai putin, mă refer la a vedea realitatea nu la ceea ce-ti oferă altii drept real.

Citat :
Nu sunt pro-USL dar nici pro-PDL nu pot sa fiu. Nu in circumstantele politico-economice de azi.
Tu esti cu PSD - PCR? Păi alea sunt... USL!

Nici eu nu simpatizez cu niciun partid, dar vă spun un lucru: în câtiva ani de guvernare USL (dacă se va întâmpla aceea), Băsescu o să vă lipsească mult. O să spuneti: bă, dar bun Presedinte a fost marinarul ăla!
Oricum, mai bun decât ceilalti.
Eu totusi sper că poporul român o să-i cunoască mai bine pe USL-isti până la viitoarele alegeri si atunci nu o să-i vedem la guvernare prea mult timp.

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:00

Ceea ce spune Emil cu privire la distanta jucatorului in teren fata de poarta adversarului, este foarte adevarat.
In general sunt si exceptii, cei mai buni antrenori de fotbal provin din fundasi, sau chiar portari.

Cu privire la Basescu, mai e valabila si distanta in timp, care poate clarifica mult lucrurile.
Multi nu l-au suferit pe Bush, si nu-l sufera inca.
Istoria le va da locul cuvenit, sunt sigur.
Desi nici cu Istoria nu sunt in totalitate de acord.
Depinde de cine e scrisa.

Ce se intampla insa acum in Tara noastra, cand se se schimba legile de care au
nevoie pentru a castiga timp si Putere mai multa cei de la Putere, nu e normal.

Asa cum am mai spus, acest lucru seamna cu o "Stare de asediu, sau de necesitate".
Care e necesitatea acestei grabe, o s-o vedem curand.
Multi o intuiesc. Si eu, dar nu vreau sa ma pronunt deocamdata.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:01

Mihaela a scris:
Franz, nu stiu de ce ai inteles ca eu as tine partea PDL-istilor. Am spus in aproape toate postarile ca eu acum critic uslinosii.
Asta pare ca ai lasat sa se inteleaga in mesaj. Se poate si sa fi inteles eu anapoda...
Mihaela a scris:
Este de asemenea greseala (a lor) ceea ce spui tu si anume ca fac exact la fel precum pdl-istii care s-au crezut stapanii natiunii. Pai daca se comporta la fel de ce ar fi mai buni??? Nu vreau sa se comporte la fel. In sensul ca daca base si-a tras curte constitutionala hai si usl sa-si traga CC. E penibil.
Mama draga ! SCOPUL SCUZA MIJLOACELE... acum. Scopul lor e sa-l detroneze pe Basescu. Sa nu crezi cumva ca dupa alegerile din toamna vor proceda precum PDL. Ar fi cea mai mare greseala. Poporul ii va "extermina" imediat, asa cum fac cu Basescu si clica PDL-ista.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:10

Ion a scris:
Asa cum am mai spus, acest lucru seamna cu o "Stare de asediu, sau de necesitate".
Ei stiu că e ultima lor sansă, ultima zvâcnire în istorie.
Căci totul e trecător... smile

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:19

Emil Condor a scris:
Ion a scris:
Ei stiu că e ultima lor sansă, ultima zvâcnire în istorie.
Căci totul e trecător... smile
Gresesti, Emil ! Incepand de acum totul se poate schimba inainte de termen. Daca asa vrea poporul...
Doar esti la curent cu rezultatul alegerilor locale, unde reprezentantii PDL au fost umiliti. Nuuuuuuu, nu de Ponta sau de Antonescu, ci de chiar POPORUL INSUSI, prin votul dat la urne. Poti contesta asta ?
La fel se va intampla si la alegerile din toamna.
Ce va fi peste 4 ani ? Doar Dumnezeu stie...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:20

Franz Schneider a scris:
Scopul lor e sa-l detroneze pe Basescu.
Nu cred!
Scopul lor e să pună sub papuc, Justitia.
Apoi să-si facă de cap...

Citat :
Sa nu crezi cumva ca dupa alegerile din toamna vor proceda precum PDL.
Oh, exact asa gândesc si eu, nu vor proceda ca ei, ci mult mai rău.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:21

Franz Schneider a scris:

Mama draga ! SCOPUL SCUZA MIJLOACELE... acum. Scopul lor e sa-l detroneze pe Basescu. Sa nu crezi cumva ca dupa alegerile din toamna vor proceda precum PDL. Ar fi cea mai mare greseala. Poporul ii va "extermina" imediat, asa cum fac cu Basescu si clica PDL-ista.
Este adevarat ca si asta vor. De fapt pentru a ajunge la SCOPUL LOR trebuie sa-l dea jos pe basescu. Si evident ca nu se grabesc atat de tare sa ajunga la putere DOAR pentru a ajuta pe amarastenii din popor. Trebuie sa fii naiv ca sa crezi asa ceva.

Pana una alta in toate orasele din tara inclusiv Timisoara sau Iasi exista demonstratii de strada pro-basescu.

Si, daca basescu isi intrerupe mandatul va mai avea voie conform legii la inca un mandat - adica va mai candida odata ... hă hă hă Daaaaaaaaaa, stiiiiiuuu nu-l va mai vota nimeni. Da-mi voie sa Ştiri politice interne - Pagina 9 876722
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:24

Franz Schneider a scris:
... esti la curent cu rezultatul alegerilor locale, unde reprezentantii PDL au fost umiliti. Nuuuuuuu, nu de Ponta sau de Antonescu, ci de chiar POPORUL INSUSI, prin votul dat la urne. Poti contesta asta ?
Să te audă Dumnezeu, Franz!
Dar... totusi, te rog, permite-mi să mă îndoiesc! smile

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:31

Franz Schneider a scris:
...
Doar esti la curent cu rezultatul alegerilor locale, unde reprezentantii PDL au fost umiliti. Nuuuuuuu, nu de Ponta sau de Antonescu, ci de chiar POPORUL INSUSI, prin votul dat la urne. Poti contesta asta ?
..
Uslinosii nu-si dadusera inca poalele peste cap in ultimul hal, Franz - au facut-o abia zilele astea. Ceea ce au facut va fi sanctionat. Astia sunt atat de ahtiati dupa ciolan incat n-au nici cea mai firava urma de tact. Este in firea psihicului uman - asa e facut omul - sa tina cu unul care e lovit din toate partile.
Asa incat pana la toamna mai e o vesnicie Very Happy
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:35

Mihaela a scris:
Si, daca Basescu isi intrerupe mandatul va mai avea voie conform legii la inca un mandat - adica va mai candida odata ... hă hă hă Daaaaaaaaaa, stiiiiiuuu nu-l va mai vota nimeni. Da-mi voie sa Ştiri politice interne - Pagina 9 876722
Se pare că USL vrea să-l aibă mai mult timp pe marinar la Cotroceni! Ştiri politice interne - Pagina 9 876722

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 00:49

Cei mai scarbavici sunt pedelistii si mai ales care au doua facultati branconate la peste 35 de ani,sper ca li se vor retrage diplomele nesimtite,furaciuni ca si banii pe care sper ca vor fi doveditTI UDREA,NASTASE,VIDEANU,EBA, etc

Moldovenii nu se pun Flutur si acolitii lui ...
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:15

Nuuuuuuu, nu de Ponta sau de Antonescu, ci de chiar POPORUL INSUSI, prin votul dat la urne. Poti contesta asta ?

Perfect de acord cu tine Franz.
Votul va decide. Si in cazul legislativelor din toamna, si in cadrul referendumului
"impotriva lui Basescu". Am zis bine "impotriva", pentru ca in general un referendum se face "pentru" ceva, si nu impotriva cuiva sau a ceva.

Alin Teodorescu zice ca rezultatul la acest referendum e o mare necunoscuta.

Ma intreb daca POPORUL voteaza contra Guv. Ponta, si Basescu scapa, ce se intampla?...
Stiu, nu se vor lasa pana nu-l dau afara, ca au pregatit totul pentru asta.
Va asigur ca, chiar daca prin referendum nu se reuseste scoaterea lui Basescu din arena,
usl a prevazut ce trebuie sa faca pentru a-l termina.
Or asta va insemna ca intr-adevar o fac nu pentru ca a facut greseli, ci si pentru ca le e frica de el.

Dar nici Presedintele nu va sta cu mainile in san. Oricare ar fi el.
Are si el destule cai de atac, cred.

In orice caz, eu spun de pe acum ca Basescu va fi votat de cei care l-au votat, probabil nu toti, dar si de cei care vor vota impotriva lui Ponta.
Asa incat rezultatul referendumului e o mare necunoscuta inca, oricate sondaje s-ar face acum, sau mai tarziu.

Sa fim rabdatori si sa asteptam.
Cert este ca Puterea se ocupa cu acapararea intregii Putere prin cai " democratice radicale".
Atentie insa:
"Graba strica treaba."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:22

USL nu realizează că prin interventiile făcute cu forta (noi le numim abuzuri), se lasă descoperiti pentru viitoarele alegeri.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:24

ostrovna a scris:
Cei mai scarbavici sunt pedelistii si mai ales care au doua facultati branconate...
Facultătile lui Ponta nu se pun. Am ghicit? Laughing

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:27

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Cei mai scarbavici sunt pedelistii si mai ales care au doua facultati branconate...
Facultătile lui Ponta nu se pun. Am ghicit? Laughing

Da ...."ghici ghicitoarea mea" oare cine va pleca ???? smile)))))))))))))))))
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:29

Buni, răi, toti vin si pleacă!
Sita timpului cerne fără oprire.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:30

Emil Condor a scris:
USL nu realizează că prin interventiile făcute cu forta (noi le numim abuzuri), se lasă descoperiti pentru viitoarele alegeri.
Voi aveti dreptul sa mergeti la referendum??

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptyVin 06 Iul 2012, 01:36

Nu stiu!
Îmi imaginez că avem dreptul să votăm când e vorba despre situatia tării, la fel ca oricare alt cetătean român.

Eu nu voi merge la vot.
Dacă as face-o, as vota pentru păstrarea Presedintelui actual până la următoarele alegeri.
Asta pentru că Antonescu nu e capabil să fie nici măcar Presedinte interimar.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptySam 07 Iul 2012, 12:31

Statul roman cumpara curent electric de la Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a intrat in randul "baietilor destepti". Imediat dupa instaurarea USL la putere, compania de stat Transelectrica cumpara energie de la Grivco - firma controlata de Dan Voiculescu. Grivco isi pune un adaos gras ca sa vorbesc pe intelesul celor care cred ca ei vor castiga ceva de pe urma USL inafara de m**e).

"Compania Grivco, detinuta de Dan Voiculescu, vinde energie electrica companiei de stat Transelectrica, prin doua contracte incheiate pe bursa de energie. La primul, Grivco a avut contracandidati "trei alti baieti destepti", iar la al doilea a fost singurul ofertant."

Sursa>>

Ultima editare efectuata de catre Mihaela in Sam 07 Iul 2012, 12:41, editata de 6 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptySam 07 Iul 2012, 12:34

so funny! Ştiri politice interne - Pagina 9 876722 Mai mulți protestatari din Piața Universității au fost plătiți să scandeze.

"Racolarea protestatarilor se pare că s-ar fi făcut prin intermediul site-urilor de socializare, iar suma cu care urma să fie plătiți era de aproximativ 10 lei pe oră.

Mai multe persoane prezente la protestul din Piața Universității au recunoscut că li s-au promis bani pentru a scanda împotriva lui Traian Băsescu de către presupuși membri USL.

Suma pe care ar fi trebuit să o primească era de 30 de lei, însă după terminarea manifestație, organizatorii care promiseseră banii erau de negăsit."

Adica au luat teapa! Ceea ce se va intampla si cu ceilalti care au incredere un uslinosi. albino

Sursa>>
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 EmptySam 07 Iul 2012, 17:34

Mihaela a scris:
Suma pe care ar fi trebuit să o primească era de 30 de lei, însă după terminarea manifestație, organizatorii care promiseseră banii erau de negăsit."

Adica au luat teapa! Ceea ce se va intampla si cu ceilalti care au incredere un uslinosi. albino
Tot asa se va întâmpla si după ce (eventual) vor fi readusi la putere: promisiuni uitate! :thumbs down:

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne   Ştiri politice interne - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne
Sus 
Pagina 9 din 24Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ştiri politice interne (I)
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» AUTO - Stiri
» STIRI SOCIALE (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: