__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ştiri politice interne | |
|
+9Franz Schneider Diaporevomenos zaraza26 nicuvar dolion Ion Anahoret Emil Condor ostrovna 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Vin 29 Iun 2012, 23:47 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mihaela a scris:
- VICTOR PONTA A PLAGIAT, susţine Consiliul de Atestare
Iar acum asteptăm disparitia lui de pe scena politică.
Da dadaddadaddada,ati vrea voi .. Care „VOI”? Românii adevărati? Oamenii corecti? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- Franz Schneider a scris:
- ... 99% din lucrarile de doctorat din Romania ultimilor cca. 15 ani sunt PLAGIATURI ORDINARE.
Asta nu e prezentată ca o scuză, nu-i asa? Pentru că nu poate fi... Si normal ce mai mare nesimtire si furaciune e a lui Kovesi si depre asta sunt informata la zi ,a copiat dupa MOTICA rectorul facultatii din orasul meu,o mare nesimtita pedelista promovata de tovarasa de pahar a lui basescu monicA macovei,dar nu se pune Emile ca na asa e in tenis,cu sopirlica.... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:03 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mihaela a scris:
- VICTOR PONTA A PLAGIAT, susţine Consiliul de Atestare
Iar acum asteptăm disparitia lui de pe scena politică.
Da dadaddadaddada,ati vrea voi .. Care „VOI”? Românii adevărati? Oamenii corecti? Vom vedea la alegeri Emil ,un bob zabava! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:06 | |
| Ce nu se pune, Geta? Eu condamn toate încălcările de lege ale tuturor politicienilor, si nu numai, ci ale tuturor cetătenilor. Deci, repet: ce nu se pune? Afirmatia (întrebare) nu merge la mine, căci nu simpatizez cu niciun partid politic din lume. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:11 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Sam 30 Iun 2012, 00:18, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:11 | |
| - Mihaela a scris:
- ostrovna a scris:
- Ioane e o mare nedreptate ,si ai sa vezi ca cei care si-au luat licente ,doctorate ,la o varsta cind e tardiv,acum comenteaza fara scrupule,oameni care se cred superiori"mai" cei peste 30 de ani) care cica au terminat facultati precum igas,udrea si altii.
Eu le doresc succesuri ,sper ca am pus virgule si alte punctuatii,eu mi-am terminat studiile la timp si normal la zi ,nu la distanta La cine te referi tu aici? Cine sunt cei care si-au luat licente la varste cand e tardiv? Daca te referi la mine... Eu doar sper că a fost o neîntelegere de moment, si totul o să fie okay de aici înainte, la fel cum a fost si în trecut. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:13 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- ...
Eu doar sper că a fost o neîntelegere de moment, si totul o să fie okay de aici înainte, la fel cum a fost si în trecut.
Nu, nu va mai fi la fel. |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:45 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 00:58 | |
| Coloana aceea dansând spre puscărie nu s-ar mai termina... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 01:30 | |
| http://tinyurl.com/797ugz7„Doctor” Ponta: Nici vorbă de demisie!Nici vorbă să mă surprindă lipsa lui de caracter! Câ cât prelungeste mai mult agonia înainte de demisie, cu atât mai rău la următoarele alegeri pentru USL! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 04:23 | |
| Eu nu stiu de ce se omoara asa de mult lumea asta pentru un plagiat. Teorema lui Pitagora era cunoscuta cu mult inainte, ce e drept nu sub forma data de Pitagora, la chinezi. O fi plagiat-o Pitagora? Mai stii? Sunt multe asemenea exemple.
Hai sa fim mai indulgenti cu Prim-Plagiatul Romaniei. Si sa-l punem sa dea banii inapoi de peste tot unde s-a semnat cu prefixul "Dr.", sau "Doctor in drept", dara fara drept. Fara dreptul de a folosi titulatura respectiva, vreau sa zic.
Asta ca pedeapsa administrativa. Apoi pedeapsa politica. Aici nu ma pricep mai mult decat ca alegator. Sa nu-l mai voteze nimeni daca ar candida la functii alese, sau sa nu mai fie numit niciodata in functie publice de conducere.
Daca pentru el se reuseste sa se faca acest lucru, atunci, cu atat mai mult, pentru ceilalti se va face la fel.
Daca nu, atunci nu se rezolva nimica. Si noi ne-am facut iluzii de pomana ca se vor indrepta lucrurile.
Iata ca TPL, promise de Base la inceputul primului mandat, au inceput sa intepe. Pe altii. Poate l-or intepa si pe el, de ce nu? Si pe ai lui din PDL, ca nu-s mai breji.
Avem sperante?
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 08:17 | |
| - Ion a scris:
- Iata ca TPL, promise de Base la inceputul primului mandat, au inceput sa intepe.
Pe altii. Poate l-or intepa si pe el, de ce nu? Si pe ai lui din PDL, ca nu-s mai breji.
Avem sperante?
Ei, prima ţeapă ne-a tras-o nouă, ălora de l-am votat în 2004. După aia – ţeapă după ţeapă: ba un patinoar, ba un bazin de înot, ba un parc într-o poiană din pădure... numai ţepe. Dacă se va îndrepta ceva în România? Probabil! Dar numai dacă îi vom supăra pe ruşi destul de tare încât să ne dea vreo două-trei bombe atomice în cap. După aia, să aşteptăm câteva milioane de ani (timpul de înjumătăţire al uraniului) şi, poate, din ceva maimuţe vor ieşi alţi oameni. Ăla ar fi omul nou al lui Nietzsche, preluat de legionari şi clamat de Ceauşescu. Glumesc, se înţelege. Din păcate nu se va mai schimba nimic. Nici cu Ungureni, nici cu Antoneşti nici cu Ponţi. Clasa politică este mult prea coruptă iar putregaiul s-a întins şi la cei tineri. Trebuie să procedăm ca moşul cu sacul plin cu şoareci: scutura din când în când sacul, ca şoarecii să n-aibă timp să se organizeze şi să roadă pânza ca să iasă afară. Aşa şi noi: să-i "scuturăm" din patru în patru ani, că dacă rămân la putere mai mult... am văzut pe pielea noastră cu Băsescu şi PDL-ul ce înseamnă. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 11:44 | |
| - Anahoret a scris:
- ...
Dacă se va îndrepta ceva în România? Probabil! Dar numai dacă îi vom supăra pe ruşi destul de tare încât să ne dea vreo două-trei bombe atomice în cap. Nu comentez. |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Sam 30 Iun 2012, 14:07 | |
| - Mihaela a scris:
- Anahoret a scris:
- ...
Dacă se va îndrepta ceva în România? Probabil! Dar numai dacă îi vom supăra pe ruşi destul de tare încât să ne dea vreo două-trei bombe atomice în cap. Nu comentez. Păi, pe americani nu-i mai putem supăra, fiindcă acum suntem aliaţi! Deci singurii care ne-ar mai putea scăpa sunt ruşii. _____________________ Free your mind!
| |
| | | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 18:37 | |
| Vasile Blaga a fost revocat din functie. Noul presedinte al Senatului este senatorul Crin Antonescu. | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 19:17 | |
| Gheorghe Iancu a fost revocat din functia de Avocatul Poporului. In locul sau a fost votat, ca interimar, Valer Dorneanu. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:16 | |
| Acum ce sa zic? Imi e rusine ca sunt roman. Imi e rusine si ca altii sunt romani.
Noroc ca ponta/monta nu poate sa-mi ia capul de pe umeri (nu-l poate folosi ca altfel sigur mi l-ar lua). Asadar mie imi ramane sa ma folosesc mai departe de capsorul meu care m-a ajutat din frageda pruncie sa-mi castig existenta prin munca si nu prin cersit de la psd-isti = comunisti = love.
|
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:21 | |
| Roberta Anastase a fost revocata din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:30 | |
| - Mihaela a scris:
- Acum ce sa zic? Imi e rusine ca sunt roman. Imi e rusine si ca altii sunt romani.
Noroc ca ponta/monta nu poate sa-mi ia capul de pe umeri (nu-l poate folosi ca altfel sigur mi l-ar lua). Asadar mie imi ramane sa ma folosesc mai departe de capsorul meu care m-a ajutat din frageda pruncie sa-mi castig existenta prin munca si nu prin cersit de la psd-isti = comunisti = love.
De ce sa iti fie rusine? Dar pana acum nu ti-a fost rusine, cand pedelistii furau fara nicio problema? S-a intamplat ceva ilegal? Nu, a fost totul perfect legal. Doar ca s-a intamplat foarte repede si a fost pregatit cu minutiozitate. Crezi ca a fost incalcata Constitutia? Eu nu cred. Eu dimpotriva, sunt mandru ca sunt roman. Ce ai tu cu pesedistii este problema ta. Pentru mine nu e o problema. Numai ca USL nu inseamna doar PSD. Ai rabdare si, in curand, vom scapa si de PSD-isti. Doar ca prima data trebuie sa scapam de Basescu si de amenintarile lui. Apoi vom mai vedea. Azi mi-a placut. A fost un blitzkrieg. Urmeaza Jos Basescu, cum vrea majoritatea oamenilor din strada. S-au adunat si azi, in Piata Universitatii, de zeci de ori mai multi decat penibilii stransi de M.R.Ungureanu in Piata Victoriei. Roberta Anastase a fost revocata cu 160 de voturi, exact atatea cate a numarat hoata la Legea Pensiilor, care pe mine chiar ca ma intereseaza. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:44 | |
| Si daca nu te intereseaza pe tine inseamna ca nu conteaza, nu?
Am mai spus si repet. Pe mine personal nu ma afecteaza, nu mi-au taiat capul de pe umeri (inca). Dar eu privesc totul detasat si e un derapaj. Chiar este. Trebuia sa se astepte alegerile, ei nu sunt legitimi inca. Sunt doar grabiti sa puna mana pe ciolan. |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:49 | |
| Cam asa saliveaza hienele: |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:52 | |
| - Mihaela a scris:
- Si daca nu te intereseaza pe tine inseamna ca nu conteaza, nu?
Am mai spus si repet. Pe mine personal nu ma afecteaza, nu mi-au taiat capul de pe umeri (inca). Dar eu privesc totul detasat si e un derapaj. Chiar este. Trebuia sa se astepte alegerile, ei nu sunt legitimi inca. Sunt doar grabiti sa puna mana pe ciolan. N-am scris ca nu ma intereseaza. Nu stiu unde ai citit asta, aici. | |
| Subiect: Re: Ştiri politice interne Mar 03 Iul 2012, 22:56 | |
| Aici ai spus ca te intereseaza legea pensiilor. In alt topic ai spus ca nu te intereseaza un punct de vedere si in alta zi ca nu te intereseaza discutiile despre A.Nastase. In sensul asta spuneam.
Pentru mine e clar ca usl-ul nu este legitim, nu au fost inca alegeri, are majoritate prin traseismul pdl-istilor. Sa vedem cum vor mai evolua lucrurile.
Ultima editare efectuata de catre Mihaela in Mar 03 Iul 2012, 23:04, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ştiri politice interne | |
| |
| | | | Ştiri politice interne | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |