LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala 1 efremovivanantonovici mediu taieri problema humanitas drumetie padure reclame Fantasy brasov 23 CPSF Limba istorie comment-143 nicuvar curiozitati 1918 romana sibiu google Popasul politica internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 I_vote_lcapPOPASUL DOLION (III) - Pagina 24 I_voting_barPOPASUL DOLION (III) - Pagina 24 I_vote_rcap 
Emil Condor
POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 I_vote_lcapPOPASUL DOLION (III) - Pagina 24 I_voting_barPOPASUL DOLION (III) - Pagina 24 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

POPASUL DOLION (III)

In jos 
+14
Karima
Ciprian
alex andrei
mac40
abbilbal
lutra vulgaris
ostrovna
Emil Condor
CRUCIAT
Ion
zaraza26
Cristina
delta
dolion
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 11 Ian 2015, 04:35

Astia sunt oale si ulcele...
Brasovul pe la 1800 toamna... cladiri construite prin 1400-1500

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 E8l6cg

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 11 Ian 2015, 18:16

În ultima poză cu Brasovul nu mai recunosc nicio clădire! Laughing
Doar stilul... Si muntele! smile

Ce viată aveau oamenii pe vremea aceea!
Si se bucurau de ea, probabil mai mult decât o facem noi în prezent.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyLun 12 Ian 2015, 07:35

Râzând, îndrepţi moravu’, nu şi arabu’
Academia Cațavencu de Spartakus

Dacă vă mai aduceţi aminte, în filmul „Născuţi asasini” se depăna, la un moment dat, o fabulă indiană: O femeie dintr-un trib a găsit într-o iarnă un şarpe aproape îngheţat. I s-a făcut milă de el, l-a luat în casă, l-a încălzit, i-a dat să bea lapte, dar când şi-a venit în fire, şarpele şi-a înfipt în ea colţii veninoşi. Cu ultimele puteri, înainte să moară, femeia l-a întrebat: „Am fost bună cu tine, te-am îngrijit, de ce ai făcut asta?”. Iar şarpele i-a răspuns: "Femeie, ştiai că sunt şarpe".

În postura femeii milostive e Franţa de azi. A hrănit la sânul ei milioane de şerpişori arabi care acum au crescut mari. Unii sunt inofensivi, nici măcar nu îndrăznesc să sâsâie în arăbeşte, dar alţii sunt răi şi ameninţă să paralizeze cu veninul lor o ţară întreagă. Şi ea, ca şi femeia, ştia că şerpii sunt şerpi şi deci nu vor putea fi niciodată mieluşeii Domnului.
Cine-i de vină pentru ce s-a întâmplat ieri în Franţa? În primul rând, Franţa însăşi, nu doar politicienii, ci şi francezii în general, adăpaţi decenii la rând la fântâna corectitudinii politice. Ani în şir ei – şi occidentalii, în general – au permis minorităţilor să-şi ia tot mai multe drepturi, din teama de a nu le face să se simtă prost într-o societate modernă. Şi azi o moschee, mâine un văl, poimâine un covoraş de rugăciune, arăbeţii au ajuns să se simtă în patria lui Charlemagne şi Roi Soleil ca la ei acăsică şi să considere Franţa un fel de ţară islamică, plasată, ce-i drept, cam prost de Allah, tocmai la capătul Europei.
Occidentalii n-au înţeles nici până acum un lucru fundamental, pe care până şi neanderthalienii, da’ ce zic eu neanderthalienii, până şi cercopitecii l-ar fi priceput: că oaia nu poate fi niciodată prietenă cu lupul. Că o populaţie aflată în anul de la Hegira 1393 n-are absolut nimic de împărţit cu o populaţie care tocmai a sărbătorit intrarea în 2015.
Dorinţa de a comunica în vreun fel cu nişte spălaţi pe creier veniţi direct din Evul Mediu, dorinţa de a-i face pe indivizii ăştia morocănoşi să râdă la o caricatură, e la fel de absurdă ca intenţia de a încerca să intri în vorbă cu un tigru. Căci şi musulmanii ăştia fundamentalişti sunt tot un fel de tigri: îi înviţi în sufragerie să le dai salată bouef şi vin de Bordeaux şi ei te mănâncă de viu şi apoi ţi se pişă pe canapea, ca să-şi marcheze teritoriul.

Ce are, aşadar, civilizaţia apuseană în comun cu animalele astea care au ajuns dintr-un accident genetic în postură bipedă? Ce legătură se poate crea între un om modern şi un islamist cu creier teşit, care îşi consideră nevasta doar o maşină vie de făcut copii şi se străduieşte să-şi ia cât mai multe asemenea maşini în garaj? Absolut niciuna. Ipocrizia acestor arăbeţi e strigătoare la cer şi Allah, dacă nu e ocupat cu altceva, ar trebui să ia măsuri: adică vii tu, ciuhap, să declari război Europei şi, în loc să te foloseşti de sabie, arc şi săgeţi, ca un dreptcredincios adevărat, apelezi la arme automate, computere, iPhone-uri şi alte creaţii diavoleşti, făcute de creştini?

Lăsând gluma deoparte, concluzia e clară: nişte oameni crescuţi în religia lui "întoarce şi obrazul stâng dacă-ţi iei o scatoalcă peste cel drept" nu pot convieţui cu nişte oameni a căror religie a stat încă de la început sub semnul violenţei şi care au decretat: "ori eşti musulman, ori te tai".
Mai devreme sau mai târziu, religia violentă se va impune, căci evoluţia nu are partipri-uri cu miloşii. Aşa că, occidentalii, în loc să-şi pună pe Facebook afişe cu "Je suis Charlie", mai bine şi-ar scrie "Je suis Richard Coeur de Lion" şi şi-ar cumpăra o mitralieră.
Ajută.

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyLun 12 Ian 2015, 14:37

Iata ce imi scriu niste prieteni din Bacau, stabiliti la Strassbourg:
Cred ca suntem doar la inceput.
Trei indivizi au reusit sa bage o teroare incredibila in toata Franta.
Erau personaje cu un parcurs terorist mai vechi,cunoscute de serviciile secrete si care credem noi din neglijenta sau si din cauza legilor ne clare si poate stupide au iesit de sub supraveghere., si iata rezultatul.
Se pare ca au mai multi complici sau persoane care i-au ajutat.
In orice caz jurnalistii de la Charlie erau persoane cunoscute in Franta,si foarte apreciate.(erau colaboratori la cele mai mari jurnale ).
Amenintarile la Charlie au inceput acum citiva ani,directorul avea garda de corp 24 din 24 .
Acum si-au dat francezii seama cit sunt de vulnerabili in fata acestui fanatism la care poate si ei au contribuit..

Printre alte ''contributii'', cred eu, este si lipsa de intelegere a Frantei lui Chirac cu America lui Bush, in 2001. Cand Franta, impreuna cu Germania si Rusia au refuzat invitatia lui Bush la un poker texan, cu cartile pe fata....
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyLun 12 Ian 2015, 15:10

dolion a scris:
Râzând, îndrepţi moravu’, nu şi arabu’
Academia Cațavencu de Spartakus

Dacă vă mai aduceţi aminte, în filmul „Născuţi asasini” se depăna, la un moment dat, o fabulă indiană: O femeie dintr-un trib a găsit într-o iarnă un şarpe aproape îngheţat. I s-a făcut milă de el, l-a luat în casă, l-a încălzit, i-a dat să bea lapte, dar când şi-a venit în fire, şarpele şi-a înfipt în ea colţii veninoşi. Cu ultimele puteri, înainte să moară, femeia l-a întrebat: „Am fost bună cu tine, te-am îngrijit, de ce ai făcut asta?”. Iar şarpele i-a răspuns: "Femeie, ştiai că sunt şarpe".

În postura femeii milostive e Franţa de azi. A hrănit la sânul ei milioane de şerpişori arabi care acum au crescut mari. Unii sunt inofensivi, nici măcar nu îndrăznesc să sâsâie în arăbeşte, dar alţii sunt răi şi ameninţă să paralizeze cu veninul lor o ţară întreagă. Şi ea, ca şi femeia, ştia că şerpii sunt şerpi şi deci nu vor putea fi niciodată mieluşeii Domnului.
Cine-i de vină pentru ce s-a întâmplat ieri în Franţa? În primul rând, Franţa însăşi, nu doar politicienii, ci şi francezii în general, adăpaţi decenii la rând la fântâna corectitudinii politice. Ani în şir ei – şi occidentalii, în general – au permis minorităţilor să-şi ia tot mai multe drepturi, din teama de a nu le face să se simtă prost într-o societate modernă. Şi azi o moschee, mâine un văl, poimâine un covoraş de rugăciune, arăbeţii au ajuns să se simtă în patria lui Charlemagne şi Roi Soleil ca la ei acăsică şi să considere Franţa un fel de ţară islamică, plasată, ce-i drept, cam prost de Allah, tocmai la capătul Europei.
Occidentalii n-au înţeles nici până acum un lucru fundamental, pe care până şi neanderthalienii, da’ ce zic eu neanderthalienii, până şi cercopitecii l-ar fi priceput: că oaia nu poate fi niciodată prietenă cu lupul. Că o populaţie aflată în anul de la Hegira 1393 n-are absolut nimic de împărţit cu o populaţie care tocmai a sărbătorit intrarea în 2015.
Dorinţa de a comunica în vreun fel cu nişte spălaţi pe creier veniţi direct din Evul Mediu, dorinţa de a-i face pe indivizii ăştia morocănoşi să râdă la o caricatură, e la fel de absurdă ca intenţia de a încerca să intri în vorbă cu un tigru. Căci şi musulmanii ăştia fundamentalişti sunt tot un fel de tigri: îi înviţi în sufragerie să le dai salată bouef şi vin de Bordeaux şi ei te mănâncă de viu şi apoi ţi se pişă pe canapea, ca să-şi marcheze teritoriul.

Ce are, aşadar, civilizaţia apuseană în comun cu animalele astea care au ajuns dintr-un accident genetic în postură bipedă? Ce legătură se poate crea între un om modern şi un islamist cu creier teşit, care îşi consideră nevasta doar o maşină vie de făcut copii şi se străduieşte să-şi ia cât mai multe asemenea maşini în garaj? Absolut niciuna. Ipocrizia acestor arăbeţi e strigătoare la cer şi Allah, dacă nu e ocupat cu altceva, ar trebui să ia măsuri: adică vii tu, ciuhap, să declari război Europei şi, în loc să te foloseşti de sabie, arc şi săgeţi, ca un dreptcredincios adevărat, apelezi la arme automate, computere, iPhone-uri şi alte creaţii diavoleşti, făcute de creştini?

Lăsând gluma deoparte, concluzia e clară: nişte oameni crescuţi în religia lui "întoarce şi obrazul stâng dacă-ţi iei o scatoalcă peste cel drept" nu pot convieţui cu nişte oameni a căror religie a stat încă de la început sub semnul violenţei şi care au decretat: "ori eşti musulman, ori te tai".
Mai devreme sau mai târziu, religia violentă se va impune, căci evoluţia nu are partipri-uri cu miloşii. Aşa că, occidentalii, în loc să-şi pună pe Facebook afişe cu "Je suis Charlie", mai bine şi-ar scrie "Je suis Richard Coeur de Lion" şi şi-ar cumpăra o mitralieră.
Ajută.
''ori eşti musulman, ori te tai"....

Incercati sa aflati cum au fost ''musulmanizate'' Indonezia, India si alte tari.
Nu mai retin exact, dar, in India, asa cred,  au fost omarati peste 20 de mil. de indieni, bagand astfel frica in ei pentru a trece la musulmanism...
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 14 Ian 2015, 08:54

Documentarul “Wild Carpathia 2″, “From the Mountains to the Sea”, va fi proiectat pe 11 februarie, de la ora 18.00, la sediul Institutului Cultural Român (ICR) din Budapesta, informează instituţia.
La începutul anului 2013, ICR Budapesta a difuzat prima parte a filmului “Wild Carpathia”, vizionarea bucurându-se de succes şi de un public numeros, scrie Realitatea.net
Partea a doua a seriei “Wild Carpathia” este realizată de organizaţia britanică European Nature Trust şi de Almond Films, în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Turism şi Travel Channel.
Lansarea celei de-a doua părţi a documentarului “Wild Carpathia” a avut loc pe 5 iunie 2013, la sediul BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) din Marea Britanie, iar, pe micul ecran, acesta a fost difuzat în premieră pe 2 septembrie 2013, pe postul Travel Channel.

Sursa: Realitatea.net

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 15 Ian 2015, 03:38

Românii nu realizează că doar prin turism pot să atragă fonduri uriase în tară,
fonduri ce apoi pot fi folosite în alte domenii cum ar fi Agricultura, Viticultura... doar numiti-le!

Ce tară frumoasă! Ce frumoasă este România noastră!
Ah, dacă ar fi cu adevărat a noastră, dar este a hotilor... deocamdată!

Impresionant video!
Multumesc mult pentru el!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptySam 17 Ian 2015, 08:35

Amintiri din Brașovul de odinioara...

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 2j1k4go

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptySam 17 Ian 2015, 08:41

Bdv. Victoriei vazut din fata teatrului vechi... cca.1913

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 13zoi3b

Aici e vorba de Gesellschaftshaus/Clădirea Asociaţiei, inaugurată în 18 august 1884, care dispunea şi de o sală de concerte, corespunzătoare mai ales sub aspect acustic, ce putea fi folosită şi ca sală de teatru, sală de bal sau pentru întruniri.
Tot în clădire era amenajat şi un restaurant.
De-a lungul timpului, clădirea a fost gazdă pentru diverse expoziţii.
Aici a fost expus în septembrie 1911 şi avionul "Vlaicu II", înaintea zborului de pe "Exerzierplatz" (azi, cartierul Hipodrom).
În 1938 clădirea a ars, iar în 1939/1940 a fost demolată.
Teatrul oraşului a fost construit în turnul Gros din centura de apărare a oraşului, de către Martin Hochmeister şi inaugurat în 1 iunie 1788, fiind prima clădire construită cu destinaţia de teatru de pe actualul teritoriu al României.
Acesta era mai vechi cu 96 de ani decît Gesellschaftshaus...

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyVin 30 Ian 2015, 18:53

Agitatie in Piata Sfatului... dar cei ce se agitau atunci, acum sunt oale si ulcele!

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 106zsi8

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyVin 30 Ian 2015, 19:04

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyVin 30 Ian 2015, 20:52

Nu mai e mult pana la primavara... februarie e scurta!

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 2gxpxtj

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 01 Feb 2015, 16:43

Brașov: Biserica Sf. Nicolae

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 X2kyhc

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyLun 02 Feb 2015, 03:38

dolion a scris:
Nu mai e mult pana la primavara... februarie e scurta!
Anuntă-ne când este Aprilie!
Eu doar ce am intrat în hibernare, aici în Canada. Laughing

La ultima poză din Brasov:
în zona prezentată am locuit la începuturile mele în Țara Bârsei, apoi m-am mutat la Săcele.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptySam 07 Feb 2015, 18:16

Am zis ca februarie e scurta, dar nu m-a auzit...

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 A4c61

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptySam 07 Feb 2015, 23:27

Strigă un pic mai tare, poate te aude... Very Happy

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 11 Feb 2015, 08:12

Brasovul, ieri si azi

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 B68ygw

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 11 Feb 2015, 08:14

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 Fblqnk

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 18 Feb 2015, 08:02

Câmpulung-ul interbelic! În plan secund Hotel Regal, iar în depărtare, Turnul Bărăţiei! Realizată de un mare fotograf al Muscelului ce scria pe fotografiile sale... "Dar de la Nicolae Th. Ştefănescu pentru Academia Română"!

POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 O77ift

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 19 Feb 2015, 03:42

Faine poze, Dolion!  thumb_yello
Mulțumim!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 22 Feb 2015, 13:30

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 22 Feb 2015, 13:34

Emil Condor

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyDum 22 Feb 2015, 16:28

O actriță bună, Sandra asta și am auzit că este și inteligentă.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyMier 04 Mar 2015, 15:12

Astazi am condus-o pe ultimul drum pe mama... avea 80 de ani si suferise o operatie de extirpare de vezica dar a fost tardiva... metastazele cuprinsesera toate organele!
Acum, in fata mortii, am ramas eu bariera pentru copiii mei...

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 EmptyJoi 05 Mar 2015, 03:10

Sincere condoleante!
Dumnezeu s-o ierte!
Sa-i fie tarana usoara!

In ianuatie, sotia fratelui meu cel mai mare, tot la 80 de ani, ne-a parasit.
Facuse operatie de vezica biliara cu foarte multi ani, in urma.
Acum, in urma unui efort fizic, prin noiembrie, anul trecut,nu a mai putut manca, a slabit mult. Iar prin decembrie i-au descoperit cancer generalizat si in ianuarie ne-a parasit, in deplina cunostinta....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: POPASUL DOLION (III)   POPASUL DOLION (III) - Pagina 24 Empty

Sus In jos

POPASUL DOLION (III)
Sus 
Pagina 24 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» POPASUL DOLION (I)
» POPASUL DOLION (II)
» __Nu sta in poartă, intră!__
» ION
» POPASUL ABBILBAL

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: DOLION-
Mergi direct la: